Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım sen oaraya 500 daha yaz dahada gelicek sen kaç tane çektin bakıyım ben günde 500 çekiyorum zaten sen kaç tane çektin onu de birde açık kaç tane onu de haber bekliyorum

1500 yazdım senin adına açık ne kadar bilmiyorum ama ben günde 4000 civarı çekiyorum 450bin duruyordu hocada bilmiyorum daha ne kadar verdi 100 bile okunsa kar kardır allah hepimizin dualarını kabul etsin vesile kılsın okuduklarımızla dün akşam okuduk annem ve kardeşimle 14bin tane oldu zorlama kendini ama okuduğunda faydalı bu duaya her tesbihinismin neydi bu arada ben yeni katıldığım için bilmiyorum kimsenin adını:44:

selam kizlaar...ablama geldim net varken bakiim dediim...

mesaj konusunu oylamaya sunalim..kizlar cogunluga gore karar verilsin...sonuclari saphira degerlendirsiiin ben giremezseemm.....

Anam sen mazoşistsin gerçekten. Hem acı çekiyon hem de bu adamı çok seviyorum diyorsun.Şaka bir yana Allah muhabbetinizi arttırsın
Ne güzel afiyet olsun.Hava burda çok güzel bugün 23 dereceydi süper yani tam bahar havası.Dersten bugün kızımla yürüyerek geldik
Kaynanan ne karışır senin evinin içine yaa.Eşin bişey demiyor mu o konuştuğunda
Kız boşver ne takıyorsun eşin bişey demiyorda kaynananın konuştuğumu zoruna gidiyor.Boşver gitsin

Çok geçmiş olsun canım inş önemli bişey yoktur

sabah kahvaltım
1 yumurta
az light peynir
1 dilim çavdar ekmeği
turp yaprağı(eltim getirmiş yenir dedi yedim walla..)
şimdi sütlü kahvemi içiyorum

turp yaprağını biliyorum hiç yemedim tadı nadıl güzelmi daha bugün gördüm pazarda taze soğan gibi başı turp minik minik üstleri de yaprak yaprak güzelse bende alayım bari pazar günü bir otçul olaraktan

bende hiç bu kadar kısmamıştım kendimi spora hiç bu kadar çıkmamıştım .. özellikle nutelladan vazgeçemezdim hatta diyete başlıcam yarın deyip bir kavanoz 400 gr nutellayı mideme kaç kere indirdim sora yarın başlarımlar devam etti taki 7. takıma kadar geçen gün kardeşim almış 200gr tadına bile bakmadım

bulaşık yıkamak bile kalori yakmıyormuş ev işi bence spor sayılıyor .. o diyet serüvenlerinden nefret ediyorum 2 haftadan fazla yaptığımı hatırlamıyorumsonuç 94 kilo

dışarıyla sınırlı kalsa iyi canım ya evde bile diyete müsade etmiyorlar zararlı yeme diyeceklerine az ye diyolar sinir küpü oluyorum sonra

günaydııınn :))
Kahvaltımı yaptım,çayımı aldım geldimm..uykusuzummm ve 2 gündür belim tutuk ama yine de keyfim yerinde temizlik yapmam lazım yapamıyorum

benim canımda adaçayı istiyor bi türlü totom kalkmıyo yapayım çok üşeniyrum bari akşam içeyim zayıflamada bi özelliği vardı ama araştırayım bi yazayım sizede
geçmiş olsun belinin ağrısına da benim çok ağrıyosa iğne yaptırıveriyorum kas gevşetici ağrı kesici iğnem var onu yaptırıyorum ilaç fayda etmiyor çünkü

dukan çok kısıtlı gibi geldi bana sanki tamda anlamadım ne zaman ne yemen gerektiğini en iyisi dedim az az ye yeter mesela ekmek tatlı hamur işi olmazsa sorun olmaz yemeğide 4 kaşık pilav makarna neyse günde 2 kaşık benim kısıtlamam bu

meyveyi niye o kadar az yedinki yasakmı diyette armut en çok istediğim yürüyüş bandı dışarı çıkmaktanda sıkılıyorum aslında kimi zaman

güle güllan canım hediyelerini böyle komşular bulmuşsun ne şanslısın

ıspanaklı böreğe bayılırımherhalde kışın zayıflarım diye buzluğa ıspanak koymaya başladımgerçi ben onnları kavurur yerim dayanamam

ingilizce bilen kızlar bi yardım edin bana dukan kaç gün yapmak lazım bi sorun dukan amcaya

sendemi anlamazsın ingilizceden
belki anlamadığımdan hiç sevmemde

derdi neymiş acaba o komşunun bi merhabayı çok görüyo

öğlen:

2 köfte
1 domates
1 biber
½ kase yoğurt

afiyet olsun harika bir menü

oyyy su içmiyorum ben yabi ara sayardım 3 lt. tamamlardım artık onuda yapmıyorum başlayım bari yine testi aldım bi yerden 1 lt su alıyor içi onu üç kere bitireyim bariama nerdeki çıkarmak lazım onuda:44:

Son düzenleme:
bizde gezmeye gittik teyze bu seferde başlamış gelmedilermi daha
başlarına biişey gelmesin
bundan sonra ağzıyla kuş tutsa benim gözümde sıfır

Son düzenleme:
"Kadınların 5 dakikaya hazırım cümlesi ile ,
Erkeklerin 5 dakikaya evdeyim "
cümlesi ölümüne kapışır..

Problemin hallolmasına sevindim canım.
Canım sıkıntılarının hafiflemesine sevindim.İnş diğer sıkıntılarında biter gider
Canım ablacım Allah şifa versin yavruna.İnş Rabbim sana hayırlı bi kapı açarda kurtulursun sıkıntılarından

Tebrik ederim paşacım birincilik sende

öğlen 1 elma 1 muz yedim muzu pek yemem ama minik yerli muzdu :2:

Son düzenleme:
Adaçayı yapı olarak Türkiye’de sıklıkla karşılaşılan ıtırlı ve acı bir tada sahip oldukça faydalı bir şifalı bitkidir. 50 den fazla türü olmasına rağmen aktif olarak kullanılan 5 adet türü bulunmaktadır. Adaçayı denildiği zaman akla her zaman faydalı ve şifalı bir bitki gelmektedir. Bu konuda üne kavuşması da haksız sebeplere dayanmamaktadır.

Genellikle çiçeği açtıktan hemen sonra kullanılmaya başlanır. Çiçeği mor renkten açık yeşil renge kadar sınırsız bir yelpaze içinde değişim göstermektedir. Dışarıdan bakıldığı zaman bu bitki doğrudan fark edilebilir. 1 litrelik bir suya biraz katılarak (10-20 gram kadar) biraz kaynatılır. Yeşil rengini verdikten sonra içilmeye hazırdır. Mide asidine zarar verdiği için günde iki üç bardaktan fazla tüketilmesi tavsiye edilmez.

Yapılan araştırmalar sonucunda adaçayına alışan insanların uzun süre boyunca bu bitkinin çayından vazgeçemediklerini ortaya çıkarmıştır. Bu durumun temel sebebi ise kendisine has tadından kaynaklanmaktadır. Adaçayının faydalarına gelince; zayıflama ve yağ yakmadan büyük artıları bulunmaktadır. Bu durumun temel sebebi verdiği tokluk hissi ile doğrudan ilişkilidir. İçtikten sonra midede yavaş yavaş bazı kimyasal çözünmeler yaşanır. Bu da kişinin beynine tokluk hissinin gitmesine neden olur. Aynı zamanda vücutta yağ yakılımını etkileyen bir özelliği de bulunmaktadır. Diyet yapan insanlara günde birkaç sefer içmeleri tavsiye edilir.

Bu şifalı bitkinin diğer bir artısı da doğrudan sindirim sistemine ve boşaltım sistemine yaptığı olumlu etkilerdir.

Son düzenleme:
Sucuklu yumurtadan vazgeçmişsin.Bak böyle güzel olmuş... Yanında domates roka kırmızı biber salatalık sınırsız yiyebilirsin...

artık haşlama yemeye gayret ediyorum domatesi taze soğanla .ok severim ama ne kadar erken kalkarsam sofradan o kadar iyi

Allah kavuştursun canım.İnsanın kendi evi gibisi yok.Gerçi ben annemlerde de rahat ediyorum ama dediğin gibi yine de insanın kendi evi gibisi yok

Maşallah hadi bakalım her hafta biri atak yapıp kiloları uçuruyor

artık haşlama yemeye gayret ediyorum domatesi taze soğanla .ok severim ama ne kadar erken kalkarsam sofradan o kadar iyi

yoksa kendime hakim olamam ekmeğe falan saldırırım diye korkuyorum çok istiyorum ben zayıflamayı ya biraz ilerleme olsa bu kadar korkmıcam ya zayıflayamazsam diye ama tartılmaya gitmeye bile korkuyorum inanırmısınız

umarım o atağı bu hafta bende görürüm

Gerberacım daha önceki yazdıklarından hatırladığım kadarıyla geçen haftalarda çekirdek sucuk gibi şeyler de vardı menünde. Ve öğünlerin hep karboonhidrat ağırlıklıydı. Bunlar kilo vermeni engelliyor tabi. sana daha önce de söylemiştim öğünlerinde karbonhidrattan çok sebze protein olsun. Kısır ya da patates salatası yerine bol yeşillikli bir salata yap kendine. Beyaz ekmek gevrek vs de yok tabi. Onun yerine ekmek olarak çavdar yulaf tam buğday kepek ekmeği çeşitlerini tercih et. Yoğurt bol bol ye mesela. Özellikle akşamları 7-8 den sonra hiçbir şey yeme. Hergün yürüyüş yap. Diyete uymayan şeylere karşı oruçlu olduğunu düşün. Buraya her yediğini yaz ki kilo vermezsen sebebini de bulabiliriz hep birlikte o zman.

Canım benim inş istediğin kiloya ulaşırsın.Spor konusuna SAPİŞİM bi el atsan tatlım
Canım leslie çok iyi hergün yapabilirsen süper olur
Maşallah.Gerçektan y.dışında komşuluklar ve arkadaşlıklar bir başka oluyor.Hayırlı olsun yeni eşyaların
Canım yaa Allah sana da nasip etsin inş.Bizde çok istedik bu sene gitmeyi ama bizede nasip olmadı
ingilizce bilen kızlar bi yardım edin bana dukan kaç gün yapmak lazım bi sorun dukan amcaya
oooo bakıyorum niyeti bozmuşsun.Ablacım sen karatayı denemişmiydin
selam kizlaar...ablama geldim net varken bakiim dediim...

mesaj konusunu oylamaya sunalim..kizlar cogunluga gore karar verilsin...sonuclari saphira degerlendirsiiin ben giremezseemm.....

Benim için problem yok olabilir

Bir de yanlış hatırlamıyorsam sen anneannem için kilo vermek istiyorum demiştin. (Hafızam çok güçlüdür aslında ama yanılırm bazen yanıldıysam düzelt lütfen) Ölmeden önce zayıflamamı çok istiyordu demiştin. zayıflamak için motivasyon çok önemli. Senin motivasyonun da anneannene verdiğin sözü tutmak olsun. Burda arkadaşların söylediklerini de dikkate alıp uygularsan zayıflamaman için bir neden yok.

Diyet az yemek değildir. Bol kalorili şeyleri zararlıları tüketmeyeceksin ama serbest olanlardan istediğin kadar ye. Bol su iç.

Bunlar ilk başta aklıma gelenler. Sen inanırsan olur herşey. Önce kendine inan ve zayıflamaya başla.....

Allah kavuştursun canım.İnsanın kendi evi gibisi yok.Gerçi ben annemlerde de rahat ediyorum ama dediğin gibi yine de insanın kendi evi gibisi yok

Maşallah hadi bakalım her hafta biri atak yapıp kiloları uçuruyor

Saol canım ya eşim gelecek kızımla birazdan ordan anneme geçeceğiz. Orda verdiklerimi geri almayayım da....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…