- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
canım sen oaraya 500 daha yaz dahada gelicek sen kaç tane çektin bakıyım ben günde 500 çekiyorum zaten sen kaç tane çektin onu de birde açık kaç tane onu de haber bekliyorum
Canim cok üzüldüm baya sikinti olmus ,hersey üst üste gelmis,esinde sikintilar icinde olup catacak yer ariyor olabilir,insallah düzelirsiniz..Allah yuvaniza ferahlik versin
Oy canim hosgelin sefalar getirdin herzaman bas tacisin özlendigini bil canim fazla özlettirme kendini
Canim Allah ferahlik versin evinize cok zor bir durum..
cok üzüldüm ya,insallah gecer hepinizin sikintisi
Eline saglik canim ,saferan sen gelmisken sanada sorayim canim,söyle yapilsa ne dersin? Mesaj sayimi yapacak kisiye aksam cikarken özel mesaj ile attigimiz mesaj sayisini bildirsek ?kolaylik olurmu acaba
h
Masallah canim ,etraftan zayiflandigi fark edilince insan daha cok hevesleniyor sanki
Amin ,Allah C.C cümlemizi riyakar kullarinin arasinda bulundurmasin
Bu kötü olmus,bir gecede nasil hazirlanilir sinava ,,Allah kolaylik versin canim
Allah yar ve yardimcin olsun selametle canim
Angiera sanada iyi geceler canim,selametle
Gerberacim cok gecmis olsun
Kelebekolcam,ohh uzat söyle ayaklarini günün yorgunlugunu at ..
Anam sen mazoşistsin gerçekten.işşallah canım kaç aydır gebe kalamıyodu çok sevindim kendim kaldım gibi yane
sıkıntılarım giderde elhamdurillah eşimin huyu geçermi bilemedim nazara geldik vallahi ya
canım benim vurdugundan ne olurkiama azcık vurdum ıskaladım diyelim suratını çekti siir etmesin oda beni ama ney güzel oluyo kavga edince insanın sevgisi bekişiyo vallahi daha çok seviyorum ben bu adamı mazoşitmiyim neyim
kıyamam n oldu sana bakıyım
güçün yetmez zaten ona kanımca düşün beni kucagına alıp taşıyo herifim geçenmn iddaya girdik len hatun ne ka güzel vermişsin dedi nerden annladım dedi kucagıma alınca anladım dedi bazen şakalaşıyoruzda ama ben kucagıma alamadım
Ne güzel afiyet olsun.Hava burda çok güzel bugün 23 dereceydi süper yani tam bahar havası.Dersten bugün kızımla yürüyerek geldikşimdi gelelim yediklerimesabah kahvaltı yapmadım öglen yedigimde sebzeli terbiyeli sebze yemegi peşine 1 elma 1 armud yedim 3 grisini yedim az ceviz sarı üzüm 3 kayısı 3 erik kurusu yedim 1.5 litre su içtim tabi yuvalete az kaldı yatak koyucem akşamada bol salata yemegi düşünüyorum bir kepçede tarhana çorbası mis mis ama 2 gündür yürüyüşe gitmedim havalar güzel olsada gitsek
Kaynanan ne karışır senin evinin içine yaa.Eşin bişey demiyor mu o konuştuğundaşaka bir yana insan kavga edince iyi bir düşünüyo acaba ben bu adamı seviyormuyum diye:44::44:ama araya 2 tekil kişiler girincede varya fena oluyo aramız vallahi ablam gelip sende kalıcam diyo allah var korkuyorum ya kaynanam gene laf eder se diye ya istemiyo benim aileme yardımcı olmamı ve birşeyle yapmanı nedenki ben ona ne yaptım
canım bir kaşık yetmezben bpşladım artık ya eskisi gibi kafamada takmıyorum banada yazık degilmi demin konuştum yeni gelin alıcam diye havalarda uçuyo hanım işşallah gelen gideni aratmaz ya:18::18::18:
Kız boşver ne takıyorsun eşin bişey demiyorda kaynananın konuştuğumu zoruna gidiyor.Boşver gitsinmalesef canım benim cumartesi tanışma olundu oglu bir kızla konuşuyop bende konuştum eşimle evlendikten sonra ban kaynanam dediki sen evime gelseydin bitmiştin dedi ban canım kaynımında konuştugu kız devamlı görüşüyo evine gidiyo kız ona laf yok bana laf var ay çok iyi çok güzel çok tatlı deyip duruyo görsen havalarda uçuyo anlıcagın beni attı öteki gelinide erkek kardeşinin kızı beni ne yapsın kaynanam hep ayrım yaptı zaten baştanda istemiyodu şimdi de isteyomu bilemem bebegim yok benim ondan kapımı açmıyolar allah veririsede saglıklısından bu kerezde ben koymucam evime ötekine olsa gidiyo çocukları sevmeye kardeşinede gidiyo benim aşlilem ne yaptıki istemiyo ya ne kandillerde ne bayramlarda aramıyo hadi onuda geçtim annem kaç ay oldu geldi hoş geldin yok gelinimiz 2 operasyom geçirdi garibim hamile hamile bir geçmiş olsun diye bile demedi annemde haliyle laf söyledi nasıl laflarının altında ezildim bir bilsen benim ailemide galiba istemiyo annemi hastaneye götüüryüm gelinivs sokranıyo vay efendim okuma yazmaları yokmuymuş yok efendim ben neden gidiyomuşum kendileri gitmiyomuş inan korkumdan annemleri bile çagıramıyorum ablam gelicek memleketten 1 ay kalıcak ona bile abla gelme diyemiyorum anlıcagın hep kazık üstündeyim ben ben ne yapıcam hasta olurum habi bunlar yüzüneden
eniştem kaza yapmış canım sıkıldı bi haberde yok
yokuş yukarı çıkıyolarmış arabanın önünden çarpmış bi motorlu önde bariyerler var ya onu söktürmüş yandan çarpmış yani çok süratliymiş gelen motorla takla atmış karşı arabanın üstüne düşmüş kaskı varmış hayati tehlikesi yokmuş ama yinede korkuyoruz bişey olursa diye yasin okudum iyi olsun motorlu çocuk diye ne okiyim bilemedimde
dert bi tane değilki bin taneler heryerden
sabah kahvaltım
1 yumurta
az light peynir
1 dilim çavdar ekmeği
turp yaprağı(eltim getirmiş yenir dedi yedim walla..)
şimdi sütlü kahvemi içiyorum
Hayatımda hiç bir zman bu kadar uzun dayanamadım diyet konusunda ama bu sefer sanırım canıma tak etti. Bir eşimle anlaşma yaptık. Verdiğim kilo başına para yatıracak hesabıma. Nasılsa veremezsin diyordu zaten başlarken. Bu sefer hırslanmamın sebei de bu oldu. Bir de okulda tombiş bir öğretmenimiz var son zamanlarda bana laf ediyordu ikimizin de zayıflaması lazım falan diye. Ama bzi dayanamayız falan diyordu. O sanırım 100 ün çok üstünde. Bu sefer iradeli davranıp başarabileceğimi hem kendime hem de başkalarına göstermek istiyorum. Buna çok ihtiyacım var. Onun için bu kadar sebat ediyorum.
Tavuk ve eti çok fazla sevip yiyen bir insan değildim aslında ben de sebzeciyimdir. Ama internette araştırınca diyete uygun çok güzel tarifler var. Pazartesi günü sebzeli döner yaptım. Eşim bile çok beğendi. Bunu hep yap dedi. Bir gün tavuk köftesi yapıyorum, bir gün fırında bir gün sote. Haftada 1-2 defa balık yiyoruz genelde haftasonları. Tavuk et canım istemezse yourt ve peynire ağırlık veriyorum protein olarak. Akdeniz salata yapıyorum bol peynirli mesela.
Sebze protein günü olduğunda menünü daha da güzelleştirebiliyorsun. Saf protein günlerinde ertesi gün sebze yiyeceğimi düşünerek mutlu oluyorum. O Sebzeler bir ödül oluyor sanki o zaman.
Böyle işte canım. Sende diyetisyene git ve onun verdiği listeye sadık kal. Ama sanırım en büyük eksikliğimiz spor yapmıyoruz.
Ben 2 haftadır yürümüyorum nerdeyse. Birbirimizi dürdetilm bu konuda ve yürüyüş yapalım mesela her gün..
demekki senin zamanın gelmiş canım umarım final ipini sağlıklı bir şekilde göğüslersin beraber göğüsleriz.. bende hayatım boyunca insanların zayıfladıklarına şahit oldum başladığım diyet yolculukları 5 kiloyla felan sınırlı kaldı.benimde eşim bana söz verdi ama ben verdirttim ona kalsa ne acele ediyorsun bebek emziriyorsun yavas yavas ver diyor.leslieyi düşündüm ben evde yapmak için ideal geldi bugün sipariş verecem cdsini.başlayacagım bakalım..çocuklar 2 gündür erken uyuyor vaktim kalıyor ama annem olmadıgından ev işiyle geçiyor..oda spor sayılır diye kendimi teselli ediyorum..
kıyamam yaa çok geçmiş olsun canım
eline sağlık canımm
tebrikler paşammm
zormuş canım durumunuz Allah kavuştursu
Sizi de Allah kavuştursun canım..Aynen,evden dışarı çıkınca diyet kalmıyoraman dikkat et canım
günaydııınn :))
Kahvaltımı yaptım,çayımı aldım geldimm..uykusuzummm ve 2 gündür belim tutuk ama yine de keyfim yerindetemizlik yapmam lazım yapamıyorum
sağol canım kızım çok bıcırık gerçektende babaya çok düşkün ilk defa bu kadar ayrı kaldı her şeye ağlıyor üzülüyor ..
baba demez babacıım aşşa babacıım yukarı oda kıza düşkün gerçekten amma işte güya iş takibi yapıyor
vayyyy güzel haberbende git gide şişiyorum şu dukan emmiyi düşünmeye başladım :26:
sanada günaydın bebemistanbulda da hava açsada garip paşa yürüyüşe gitse bu arada sen otcusun bende tavukçumenim kırmızı etle aram yok işte sana bol yeşillikli günler banada tavuklu günler diliyorum haftada birde balık yüyorum yaşasın saglıklı beslenme
kıyamam kız gözleriim doldu inan içim acıdırabbim kimseyi anasız babaısz bırakmasın işşallah benim babam öleli 3 sene olucek halen yeri doldurulmaz kesşka imkanım olsada bir kere canlı görsem ama nerde babaım paşam seni çok özlüyo vakitsiz gittin be
allahım babasından ayırmasın işşalah kız çocukları çok düşkün olur aynı benim düşkün oldugum gibi yattıgın yerler nur olsun babacım benim
ni demek sizlere layık olmaya çalışıyorum bebem şimdi yazıyorumda eymenimin dogmasına az kaldı teyzeleri 22 dogucak son gün oinan yatakende sanki ben doguma gidicem diye tetikteyim çantan kıyafetlerim hazır allah verede gece dogmasa sıpa gündüz dogsada uykumdan etmese yolunu 4 gözle bekliyorum yeminle işşallah sag saglim gelir ismail eymenim
ah ah ben daha kahvaltı yapmadım çeyrek armudumu yedim bir bardak suyumu içtim geç yapıyım dedim kahvaltımıkahvaltıda ne yerinm allah bilir akşama topluca yazarım neler yedigimi ya birşey dicem ama gülmeyin diyete girdimya ben 88 kilo geliyorum neden düşmedim aşagıya okadarda dikkat ediyorum hadi yedim dicem oda yok açta kalıyorum acaba az yedigimden metobolizmamı çalışmıyo sporda yapmıyorum allahım ne yapsak annemede gitemedimki spor salonuna yazılıyım :44::44:havalar güzelleşsede yürüyüşlere gitsek ben sabah erken kalktım yatagımı topladım evi temizledim beyazlılarımı astım akşamada tavuklu bulgur pilavı var yanına ne yapsam diyorum az öz birşey yapmam lazım anneme gidicem yemek kalmasın yanına ne gider kılzar pratik olaraktan el atın bacınıza
güle güllan canım hediyelerini böyle komşular bulmuşsun ne şanslısınkızlar komşularım bana t...l tava bide çok istediğim bir spatula vardı onları hediye almışlar çok memnun oldum onları ben bu hafta sonu alacaktım
spatula biraz pahalıydı tabi tava da
kabul edemem dedim ama dinlemediler bize çok emeğin geçti dediler
birinin bir süre çocuğuna bakmıştım
birininde ikamesi uzun sürede çıktığı için eşi yanlız kaldı yemeklerimizden bir tabakta ona ayırmıştım
yaaa insanlar yurt dışında sanırım daha bir candan oluyor
çünkü gelen herkes çokta yaaa nasıl insanlar burada bu kadar fedakar vede verici diye
aman nazar değmesin MAAŞALLAH
komşumlar umreye gidecek bende müsait olsaydım bizde gidecektik nasip
onlara yol için ıspanaklı börek yapacağım inş hamur hazır
geçmişi okudum sonra uğrar yediklerimide yazarım ama yağmur başladı artık internet sağlam kalırsa buraradayım
ingilizce bilen kızlar bi yardım edin bana dukan kaç gün yapmak lazım bi sorun dukan amcaya
Güle güle kullan ecemavi. Ne kadar şanslısın burda karşı komşum yüzyüze gelmemek için akşam görevli çöp için geldiğinde ben kapıyı kapatmadan açmaz kapısını. Tanışmadık bile. Kıymetini bil komşularının
öğlen:
2 köfte
1 domates
1 biber
½ kase yoğurt
Bu arada sabah yediklerim
1-kibrit kutusu büyüklügünde peynir
2- 5 yeşil zeytin
3-badem domates
4-yeşil çay
5-2 kuru çavdar ekmegi
6- çeyrek armud yedim bir bardak su eşliginne
öglen yediklerim
1- 5 grisini
2-bir kase yogurt üstüne tavuk didtim gögsünü oh ne ka güzel oluyo
3- 1.5 litre su
Akşamada allah kerim şuan yediklerimi bilemicem bakıcezyazarım sizlere artıgın
Problemin hallolmasına sevindim canım.oh rahatladım diyebilirim
teyze barıştı eniştemin kaza haberinden sonra ve yattı
eniştem iyi zaten iyidide karakol işi şimdilik hayırla sonuçlandı .. kazada 8de8 karşı suçlu bulunmuş .. yazık adamcağız açlıktan ölcekmiş 11de yemiş yemek .. çocuğunda durumu iyi herhalde babam şikayetçimiymiş diye soruyordu telefonda..
sonunda sıkıntılarım geçti ve kocaman bir kase salata yedim 2 zeytin yedim 2 kaşıkta puding
Canım sıkıntılarının hafiflemesine sevindim.İnş diğer sıkıntılarında biter gidercanım geçmiş olsun bebem rabbim şifa versin bu arada duları söyledim bi rarkadaşa çeksin sayısını vericek bendende 1000 al dahada çekerim derim sana
canım çok pişman olmuş belli bana laf ettigine ne yapayım sinirliydim affet dedi söz dedi birdaha kırmıcam seni ,dedi bende kızıyorum işteki stresini benden çıkarıyo bazen ya ben senin karımın birşeyi bana sor danış allah aşkına dedimhaklısın dedi bu arada bu akşam eve geldi alışveriş yapmış sonra mutlu olucagım birşey yaptıki sormayın bankaya 2 milyar ödememiz vardı yarına allahıma yalvardım rabbim ne olur bir çıkar yolu göster paşa ve eşine dedim sıkıldım sen büyüksün dedim şaştım kaldım eşim biirnin işini yapmıştı tam umudu kesmiştik o paradan adam aramış gel 1 milyarın hazır demiş digerleride ögretmiş gibi aramış paranı al demişler allahım dedim ne oluyo dualarım kabul oldu allahımın izniyle rabbim darda kalan kulunu hiç darda bırakırmı dahada gelicek para haftaya gel 600 hazır demişler ne güzel faturalarımı öderim yarınada 1 milyar gelicek borç bvermişti kaöçç zamandır gelicek ama neyse sinir olmuyum şimdi onlarıda kredi kartlarına ödersek tatdır bu iş rabbaim sana şükürler olsun dualarımızı kabul ettin benim sıkıntımı geçirdi yüce mevlam işşallah sizlerinde sıkıntısını geirir canların sizler için dua edicem içim içime sıgmadı bu saat oldu uyumadım perşembede gelini ntsye baglıcez işşallah bakalım ordanda anneme gidicem annecim haaşhaşlı çörekle keşkek yapıcakmış azcık ucundan alırım yaw banada yazık annemi çok özledim geçen haftadan beri görmedim salıdan beri gidiyimde o mubarek elinden öepeyim duasını alayım bari
amin işşallah bebem allahım birdaha yaşatmasın el olur ana baba olur anlarımda eş çok zor ya bunu anladım ben
benim oglum daha yakışıklı bunlarda şirin bebem paşanın resmini koymak çok isterim ama korkuyorum bir kere yaptım pc konuşmasını koydum ogluma nazar deydi :18::18:
amin kardeşim amin kaynanamın diline düşmedimya o bana yeter kadım sanki bir koku benim için onlara gidiyim bir hareket yapıyım acaba tepkisi ne diye içim içimi yer:18::18:kızlar sizler yataklarınızda uyurken ben sadık paşa bakın topigi hiç yanlız bırakmıyorum bu saat olmuşkıymetimi bilin he kimseye yapmam bu kıyagı
Canım ablacım Allah şifa versin yavruna.İnş Rabbim sana hayırlı bi kapı açarda kurtulursun sıkıntılarındanpaşam barıştığınıza sevindim.aslında benimki tartşmadan dolayı deil başka nedenden dolayı evden gitti akşam aradı bu gün geldin geldin yoksa bi daha gelme dedim tamam ama geç gelirim dedi gelmediibakalım arayıp ne diyecek kızım hasta oldu yaa dün öğlen arkadaş arabayla bıraktı eve bu da balkonda beni bekliyor anneeee babamdamı geldi dedi arabayı görünce yok kızım işte baba falan dedim soldu çocuk ateşi ve öksürüğü vardı sabah ilaç verdim
10 Nisan Salı mesaj sayımı
SAPHIRA cuma 25
saferan...... 8
16 nisan haftasi....
Shopaholic. (p.tesii). İZİNLİ
Saliss. . (sali sayimii) 13:94::94::94:
Pasam3402. . (carsamba sayimi) 37
Kelebekolcam. (persembe sayimi) 14
Akabe. (cuma sayimi) 13
gerbera1987. (..........sayimi) 27
bu hafta......
doga3. ( p.tesi) 8
Angiera. ( Sali ) 24
Ecemavi. (carsamba) 1 Misafiri vardı
ipekyol. (persembe) 17
sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta peynir 4 zeyitn
Sucuklu yumurtadan vazgeçmişsin.Bak böyle güzel olmuş... Yanında domates roka kırmızı biber salatalık sınırsız yiyebilirsin...
Allah kavuştursun canım.İnsanın kendi evi gibisi yok.Gerçi ben annemlerde de rahat ediyorum ama dediğin gibi yine de insanın kendi evi gibisi yokKimsecikler yok şimdi. Monolog gibi olacak ama anlatayım ben yine de...
Yarın sabah eşim İstanbula gidecek. Uçağı çok erken olduğu için biz geceden annemlere gideceğiz. Kızıma normalde babaannesi bakıyor eşim olmayınca onu bırakıp alacak kimse olmadığı için anneme taşınıyoruz biz de mecburen. Yarın uçağı da geç saatte. Gelişi gece 1i 2yi bulur belki yarın gece de annemde kalacağız.
Annemin evi de olsa kendi evimin düzeni olmayınca rahat edemiyorum. Bir de rejimi bozarım diye istemiyorum başka yerde kalmayı ama bakalım. Belki bu seferde dayanırım bozmadan...
Bu sabah tartıda gördüğüm rakama inanamadım. Belki dün akşam yemeği yemediğim için geçici bir şeydir diye çok fazla ciddiye almadım. Yarın ne çıkacak bakalım.
Kelebekcim acele et diyetisyene gitmek için yoksa yakalayacağım bak gerçekten seni....
artık haşlama yemeye gayret ediyorum domatesi taze soğanla .ok severim ama ne kadar erken kalkarsam sofradan o kadar iyi
Allah kavuştursun canım.İnsanın kendi evi gibisi yok.Gerçi ben annemlerde de rahat ediyorum ama dediğin gibi yine de insanın kendi evi gibisi yok
Maşallah hadi bakalım her hafta biri atak yapıp kiloları uçuruyor
yoksa kendime hakim olamam ekmeğe falan saldırırım diye korkuyorum çok istiyorum ben zayıflamayı ya biraz ilerleme olsa bu kadar korkmıcam ya zayıflayamazsam diye ama tartılmaya gitmeye bile korkuyorum inanırmısınız
Canım benim inş istediğin kiloya ulaşırsın.Spor konusuna SAPİŞİM bi el atsan tatlımHayatımda hiç bir zman bu kadar uzun dayanamadım diyet konusunda ama bu sefer sanırım canıma tak etti. Bir eşimle anlaşma yaptık. Verdiğim kilo başına para yatıracak hesabıma. Nasılsa veremezsin diyordu zaten başlarken. Bu sefer hırslanmamın sebei de bu oldu. Bir de okulda tombiş bir öğretmenimiz var son zamanlarda bana laf ediyordu ikimizin de zayıflaması lazım falan diye. Ama bzi dayanamayız falan diyordu. O sanırım 100 ün çok üstünde. Bu sefer iradeli davranıp başarabileceğimi hem kendime hem de başkalarına göstermek istiyorum. Buna çok ihtiyacım var. Onun için bu kadar sebat ediyorum.
Tavuk ve eti çok fazla sevip yiyen bir insan değildim aslında ben de sebzeciyimdir. Ama internette araştırınca diyete uygun çok güzel tarifler var. Pazartesi günü sebzeli döner yaptım. Eşim bile çok beğendi. Bunu hep yap dedi. Bir gün tavuk köftesi yapıyorum, bir gün fırında bir gün sote. Haftada 1-2 defa balık yiyoruz genelde haftasonları. Tavuk et canım istemezse yourt ve peynire ağırlık veriyorum protein olarak. Akdeniz salata yapıyorum bol peynirli mesela.
Sebze protein günü olduğunda menünü daha da güzelleştirebiliyorsun. Saf protein günlerinde ertesi gün sebze yiyeceğimi düşünerek mutlu oluyorum. O Sebzeler bir ödül oluyor sanki o zaman.
Böyle işte canım. Sende diyetisyene git ve onun verdiği listeye sadık kal. Ama sanırım en büyük eksikliğimiz spor yapmıyoruz.
Ben 2 haftadır yürümüyorum nerdeyse. Birbirimizi dürdetilm bu konuda ve yürüyüş yapalım mesela her gün..
Canım leslie çok iyi hergün yapabilirsen süper olurdemekki senin zamanın gelmiş canım umarım final ipini sağlıklı bir şekilde göğüslersin beraber göğüsleriz.. bende hayatım boyunca insanların zayıfladıklarına şahit oldum başladığım diyet yolculukları 5 kiloyla felan sınırlı kaldı.benimde eşim bana söz verdi ama ben verdirttim ona kalsa ne acele ediyorsun bebek emziriyorsun yavas yavas ver diyor.leslieyi düşündüm ben evde yapmak için ideal geldi bugün sipariş verecem cdsini.başlayacagım bakalım..çocuklar 2 gündür erken uyuyor vaktim kalıyor ama annem olmadıgından ev işiyle geçiyor..oda spor sayılır diye kendimi teselli ediyorum..
Maşallah.Gerçektan y.dışında komşuluklar ve arkadaşlıklar bir başka oluyor.Hayırlı olsun yeni eşyalarınkızlar komşularım bana t...l tava bide çok istediğim bir spatula vardı onları hediye almışlar çok memnun oldum onları ben bu hafta sonu alacaktım
spatula biraz pahalıydı tabi tava da
kabul edemem dedim ama dinlemediler bize çok emeğin geçti dediler
birinin bir süre çocuğuna bakmıştım
birininde ikamesi uzun sürede çıktığı için eşi yanlız kaldı yemeklerimizden bir tabakta ona ayırmıştım
yaaa insanlar yurt dışında sanırım daha bir candan oluyor
çünkü gelen herkes çokta yaaa nasıl insanlar burada bu kadar fedakar vede verici diye
aman nazar değmesin MAAŞALLAH
Canım yaa Allah sana da nasip etsin inş.Bizde çok istedik bu sene gitmeyi ama bizede nasip olmadıkomşumlar umreye gidecek bende müsait olsaydım bizde gidecektik nasip
onlara yol için ıspanaklı börek yapacağım inş hamur hazır
geçmişi okudum sonra uğrar yediklerimide yazarım ama yağmur başladı artık internet sağlam kalırsa buraradayım
oooo bakıyorum niyeti bozmuşsun.Ablacım sen karatayı denemişmiydiningilizce bilen kızlar bi yardım edin bana dukan kaç gün yapmak lazım bi sorun dukan amcaya
selam kizlaar...ablama geldim net varken bakiim dediim...
mesaj konusunu oylamaya sunalim..kizlar cogunluga gore karar verilsin...sonuclari saphira degerlendirsiiin ben giremezseemm.....
Gerberacım daha önceki yazdıklarından hatırladığım kadarıyla geçen haftalarda çekirdek sucuk gibi şeyler de vardı menünde. Ve öğünlerin hep karboonhidrat ağırlıklıydı. Bunlar kilo vermeni engelliyor tabi. sana daha önce de söylemiştim öğünlerinde karbonhidrattan çok sebze protein olsun. Kısır ya da patates salatası yerine bol yeşillikli bir salata yap kendine. Beyaz ekmek gevrek vs de yok tabi. Onun yerine ekmek olarak çavdar yulaf tam buğday kepek ekmeği çeşitlerini tercih et. Yoğurt bol bol ye mesela. Özellikle akşamları 7-8 den sonra hiçbir şey yeme. Hergün yürüyüş yap. Diyete uymayan şeylere karşı oruçlu olduğunu düşün. Buraya her yediğini yaz ki kilo vermezsen sebebini de bulabiliriz hep birlikte o zman.
Allah kavuştursun canım.İnsanın kendi evi gibisi yok.Gerçi ben annemlerde de rahat ediyorum ama dediğin gibi yine de insanın kendi evi gibisi yok
Maşallah hadi bakalım her hafta biri atak yapıp kiloları uçuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?