Slmm kızlarrrrr yorgun ve bitmişş haldeyimmm annem bile gördü korktuuu gözlerimin altııı morarmışşş sizdennn izinn istiyorummm çünkü dün gce hiç uyumadım sabahladımm sabah da öğlene kadar yoğun bakımda çalıştım sonra sınava girdim inanın strestenn nefes alırkenn bile kalbime ağrı saplanıo bugün çok zorladım kanımca kendimi sabaha kadar ders çalışıp birde hastanede yorulunca abarttım sanırımm yatmadan önce içime sinmedi sizden izin isteyip öle atayım kendimi yatağaaHem vucüt hem beyin bitik kaanımcaa Görüşürürüüzzzz canlarımmm yarına kadar Allaha emanet olun
artık haşlama yemeye gayret ediyorum domatesi taze soğanla .ok severim ama ne kadar erken kalkarsam sofradan o kadar iyi
aferim atlama bakıyım birşeyleri
çişli olmaya razıyım yeterki amacıma ulaşayım artık
kız dua niyetine geçer
öyle deme
sınavın nasıl geçti dinlende gel
daha sağlıklı
sucuklu yumurtada arada bir nadiren olmalı mesela benim yaptığım sucuklar bitti yarın sonunu yiyeceğim
umarım o atağı bu hafta bende görürüm[/QUOT
inş canım
Bu arada sabah yediklerim
1-kibrit kutusu büyüklügünde peynir
2- 5 yeşil zeytin
3-badem domates
4-yeşil çay
5-2 kuru çavdar ekmegi
6- çeyrek armud yedim bir bardak su eşliginne
öglen yediklerim
1- 5 grisini
2-bir kase yogurt üstüne tavuk didtim gögsünü oh ne ka güzel oluyo
3- 1.5 litre su
Akşamada allah kerim şuan yediklerimi bilemicem bakıcezyazarım sizlere artıgın
menün gzel inş akşam hafif geçmiştir
sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta peynir 4 zeyitn
kahvaltnı biraz renklendir kahvaltı en sevdiğim öğündür
Güle güle kullan ecemavi. Ne kadar şanslısın burda karşı komşum yüzyüze gelmemek için akşam görevli çöp için geldiğinde ben kapıyı kapatmadan açmaz kapısını. Tanışmadık bile. Kıymetini bil komşularının
öğlen:
2 köfte
1 domates
1 biber
½ kase yoğurt
hayırlı geceler..ben sucuk yaparken teflonda diziyorum su koyuyorum suyu çekiyor yağını bırakıyor yumurta kırıyorum..böylece extra yağlı olmuyor..
canım kendini bu kaadar yorma üzülüyorum benSlmm kızlarrrrr yorgun ve bitmişş haldeyimmm annem bile gördü korktuuu gözlerimin altııı morarmışşş sizdennn izinn istiyorummm çünkü dün gce hiç uyumadım sabahladımm sabah da öğlene kadar yoğun bakımda çalıştım sonra sınava girdim inanın strestenn nefes alırkenn bile kalbime ağrı saplanıo bugün çok zorladım kanımca kendimi sabaha kadar ders çalışıp birde hastanede yorulunca abarttım sanırımm yatmadan önce içime sinmedi sizden izin isteyip öle atayım kendimi yatağaaHem vucüt hem beyin bitik kaanımcaa Görüşürürüüzzzz canlarımmm yarına kadar Allaha emanet olun
balatayı su,ıyırmış birini görüyosunuz sevinçten benide alsana yanına bende balatayı sıyırıyımKeçi yününden post olmaz,Kaynana ve Görümceden Dost olmaz :)))
aferim atlama bakıyım birşeyleri
çişli olmaya razıyım yeterki amacıma ulaşayım artık
bol su iç yarın günde 3 litre görüyüm seni benim gibi olmuyomusun yandım anam diye gidersin wc köşelerine
gelelim akşam yediklerime
akşam bol yeşil salata salatalıklı cacık üstüne kekik nane ve hakiki zeytin yagı döktüm tavuklu bulgur pilavı yedim ellerime saglık pek güzel yapmısımdasonrada sodamı içtim şimdiden söylüyüm bebeler yarın bizim gelini doktora götüürcem sabah erkenden giremezsem kusura bakmayın yarın beni izinli sayın olurmu gece anca geç girerim gündüz olmucam burda haberiniz ola işşallah dogurmadan geliriz geçen kıl payı kurtulmuştuk olurda gecede giremezsem bilinki gelin dogurdu nur topu gibi oglumuz oldu işşallah sag saglim gelirde aramıza ismail eymenimiz sevincimi sizlerle paylaşırım darısı benim gibi gariplerin başına işşallah ben çıktım bebeler işlerim var daha çantamı hazırlıcam bu arada 12 nisan benim dogum günüm 32 yaşıma giricem yaşlanıyomuyum neyim teker teker yaşlarımızı boylarımızı kilolarımızı yazsak listeye ne kadar güzel olur hani sayım yapıyoruzya öhö öhö ben başlıyım yaşım 32 boyum 160 başladıgım kilo 103 şimdiki kilo 88 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim beceren yapsın size zahmet bebegim yok 3 kayıbım var 11 sene olucek mayısın 6 da evleneli sizlerdende bekliyorum inanın merak ediyorum deyi verin bana bakıyım öz geçmişinizi söylemeyene eksi vericem birda bunu vericem söylemedi demeyin işte o kadar gözünüz korktu degilmi korkun benden tombul kuşlarım herkeze allah rahatlık versin ben kaçar
hayırlı geceler..ben sucuk yaparken teflonda diziyorum su koyuyorum suyu çekiyor yağını bırakıyor yumurta kırıyorum..böylece extra yağlı olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?