Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sınavın nasıl geçti dinlende gel

artık haşlama yemeye gayret ediyorum domatesi taze soğanla .ok severim ama ne kadar erken kalkarsam sofradan o kadar iyi

daha sağlıklı
sucuklu yumurtada arada bir nadiren olmalı mesela benim yaptığım sucuklar bitti yarın sonunu yiyeceğim

Huyun kurusun...! diyenlere İNAT, her gece uyumadan önce HUYUMU suluyorum...! Boşuna beklemeyin,kurumayacak işte..! :))

Üzülme ;
Kızma hiç kimseye yaptıklarından dolayı aksine
teşekkür et ihanet edenlere sadakati öğrettikleri için...
Minnet duy yalancılara doğrunun farkına varmanı sağladıkları için...Mutsuz edenlere dua et mutluluğu
daha derin hissettirdikleri için.. Herkesi sev yaşamına
bir anlam kattığı için..Hayat bu yüzden daha güzel siyahlar beyazı farkettirdiği için.

Son düzenleme:
paşaaaaaaam hoşgeldin

ben bulaşıkları yıkayım yoksa teyze beni yıkıcakkadının benim rahat olmama alerjisi var

hayırlı geceler..ben sucuk yaparken teflonda diziyorum su koyuyorum suyu çekiyor yağını bırakıyor yumurta kırıyorum..böylece extra yağlı olmuyor..

o nasıl insanlık yaaa
benim komşularım vede buradaki herkes çok sıcak anaokulu öğretmenimiz ilk geldiğinde büzde 1 hafta kaldı ev eşya ayarladık burada bir bayan zaten tek başına dışarı bile çıkamaz herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor az yada çok

öğlen:

2 köfte
1 domates
1 biber
½ kase yoğurt

menün güzelmiş

canım kendini bu kaadar yorma üzülüyorum ben
Keçi yününden post olmaz,Kaynana ve Görümceden Dost olmaz :)))
balatayı su,ıyırmış birini görüyosunuz sevinçten benide alsana yanına bende balatayı sıyırıyım

ipekyol51,
akabe,
ecemavi,
gerbera1987,
kelebekolacam

kızlar kalmak çok istiyorum ama eşim pc istiyo zaten sigara molasını vermişti az yazışalım dedim yok dedionun için ne olur affedin olurmu

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

ipekyol51, akabe, pasam3405, ecemavi, gerbera1987, kelebekolacam

ooooo Maşallah herkeslerde burdaymış ya hu.Hazır herkes toplanmışken bir haber vereyim.Akşam üstü haber aldık galiba bu mısırda geçirdiğimiz son ay olacak.Başka bir ülkeye geçiyoruz.Heyecanlıyım.Tam netleşsin sizinlede paylaşacağım

Son düzenleme:
kusura bakmayın kızlar açık kalmış leslieyle yürüyodumda ilk gün 1.5mil yeter sanırım

ablacım sen sorun etme ben sana sayar yollarım sabaha

tıytıl ter attı gerberacım duşa gider duştan sonra uğrarım kalan olursa iyi geceleröpücüğü veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…