Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

CANIM BEN ÇEKİNCE DERİM SANA ALLAHIN İZNİYLE BİTİRİRZ BEN GÜNDE 2300 TANE TESPİH ÇEKİYORUM BEBEM RABBİM KABUL ETSİN BİN TANE FATİHAYI OKUDUM PEYGAMBER EFENDİMİZİN RUHUNA LLAHIM KABUL ETSİN İŞŞALLAHBENİM PAŞANIN ASMI AZDI BİRDE GENE TÜY DÖKÜYO SIPAM BUGÜN KASEDEKİ YOURDUMUN İÇNE TAVUK DİDMİŞTİM ORTAK OLDU BİRDE KAVGA EDİYO BENLE YİYOM DİYE
AH CANIM İŞTE ÖLE OLMUYO MALESEF EŞİMDE KIIZYO BAN KİM NE DERSE DESİN DİYE AH KIZIMI KAYBETTİGİMDE KAVGA ETTİK CUMA GÜNÜ PAZAR ÖMÜRÜMÜ KAYBETTİM BEN

fazla içildiginde dede tansiyonu çıkarır tansiyon hastaları uzak dursunlar ada çayından

kesinlikle doğru söylüyorsun anneme söylemiş bi kere yazık o kadar uğraşıyor bi türlü zayıflamadı demiş

fazla içildiginde dede tansiyonu çıkarır tansiyon hastaları uzak dursunlar ada çayından

ewet onu unuttum bak ben tansiyonu yükseltici özelliğide var

İŞTİM ORTAK OLDU BİRDE KAVGA EDİYO BENLE YİYOM DİYE

beyaz ekmek değilde çavdar ekmeği tüketiyorum grilde kızarınca harika oluyor canım soslu ekmek istedi yarın sabah ondan yapayım bari 1 dilime salça sarımsak nane tuz karıştırıyorum arkası kızarmış ekmeğin üzerine sürüyorum gr,lde pişiriyorum tadına doyum olmuyo inanırmısınız

kesinlikle doğru söylüyorsun anneme söylemiş bi kere yazık o kadar uğraşıyor bi türlü zayıflamadı demiş

ewet onu unuttum bak ben tansiyonu yükseltici özelliğide var
aferim atlama bakıyım birşeyleri

Slmm kızlarrrrr yorgun ve bitmişş haldeyimmm annem bile gördü korktuuu gözlerimin altııı morarmışşş sizdennn izinn istiyorummm çünkü dün gce hiç uyumadım sabahladımm sabah da öğlene kadar yoğun bakımda çalıştım sonra sınava girdim inanın strestenn nefes alırkenn bile kalbime ağrı saplanıo bugün çok zorladım kanımca kendimi sabaha kadar ders çalışıp birde hastanede yorulunca abarttım sanırımm yatmadan önce içime sinmedi sizden izin isteyip öle atayım kendimi yatağaaHem vucüt hem beyin bitik kaanımcaa Görüşürürüüzzzz canlarımmm yarına kadar Allaha emanet olun

merhaba arkadaşlar,
takımdaki dialog ve düzen çok güzel, kutlarım bu yüzden. kaptanınız benide takıma alırmı acaba? boş yeriniz varmı

merhaba arkadaşlar,
takımdaki dialog ve düzen çok güzel, kutlarım bu yüzden. kaptanınız benide takıma alırmı acaba? boş yeriniz varmı

bildiğim kadarıyla takımda kontenjan dolu ama misafir olarak katılabilirsin bir arkadaşımız ayrılırsa veya mezun olursa yarışmaya da katılabilirsin

güzell. misafiriniz olayım o zaman :)
hem banada alışma süresi olur bu.
daha önceki tecrübelerime dayanarak 7-8 kilo verince 1 beden küçülüyorum. 2 beden küçülsem iyi olacak.
24 kilo verdim geçen sene. herkes zayıflamışsın güzel olmuş derdi. şimdi ise kilo almaya mı başladın, kilo almışın demeye başladı. bu durumdan rahatsızlık duymaya başladım. 10 kilo verene kadar kimse zayıflamısın demezdi, fark etmezlerdi bile. ama 3-5 kilo bile alsan hemen fark edenler var işte.
inşallah aldığım 7 kiloyu ve devamında bi 7 kilo daha vermeyi başarırım.

selamun aleyküm canlar
cok yagmur yagiyor yürüyüs yapamiyorum yahu
sanki kilom ayni gibi

menülerimide yazayimda sonra neler kaynatmissiniiz bir bakim

sabah
2 dilim ekmek
sürme peyniri
domates salatalik

öglen
2 biber dolmasi
1 porsiyon yogurt
dün elim cok kacmis bayagi dolma doldurmusum yemek yapmadim dün ki yemekleri bitirmeye calistik :)

aksam
havuc salatas
taze fasulye salatasi
1 dilim ekmek

Böyle durumlarda sanirim en cok cocuklar yipraniyor
Canim insallah sikintilariniz gecer bir an once
Angiera mesaj sayimi icin tesekkürler canim eline emegine saglik..

babayada zordur yavrusundan ailesinden uzak olmak,gecer insallah Allah hayirlisiyla kavustursun canim

günaydııınn :))Kahvaltımı yaptım,çayımı aldım geldimm..uykusuzummm ve 2 gündür belim tutuk ama yine de keyfim yerinde temizlik yapmam lazım yapamıyorum
SAPHIRAcim gecmis olsun kendine dikkat et canim,temizlik sonrada yapilir yeterki canin sagolsun

iyi günlerde kullan canim

selam kizlaar...ablama geldim net varken bakiim dediim...
mesaj konusunu oylamaya sunalim..kizlar cogunluga gore karar verilsin...sonuclari saphira degerlendirsiiin ben giremezseemm.....

tmm canim,cok saol bakalim oylama sonucu ne karar cikacak

Canim masallah barekallah cidden cok güclü bir hafizaya sahipsin
Ben dün yedigimi zor hatirliyorum :)

Oy salissim Allah yar v yardimcin olsun gece aklima geldin sana dua ettim Allahim kolaylastir diyegüzelce bir dinlen cikma yataktan :)

hosgeldiniz himeros masallah ne güzel vermissiniz ,insallah istediginiz bedene inersiniz

öyledir zaten hemen kilo almışsın sende baş laflarıdırben niye farketmiyorum acaba kimin ne kadar kilo aldığını veya verdiğinihiç canını sıkma bu tecrübeyle hem kilo vermeyi başaranlardansın ne güzel çabucak istediğin kiloya ulaşırsın umarım

bende bu hafta isediğim gibi yürüyemedim hem yağmur hem de uykumu alamıyrum sabah kalkamıyorum gerçi öğleden sonraları çıktım ama inş. 8li rakamları görürüm artık
salatalar meyvesini versin noluuuuuuur

canım bende aynı senin gibiyim hafızam kuvvetli değil

aynen tavanlar akmaya başladı durmadan yağıyor
yürüyüşlerim aksadı inş + olarak dönmez
menünde güzel ayrıca ben de karbonhidratı tamamen bırak dememiştim sadece akşama yeme demiştim ama bu gün bende yedim
sen profosyonel yardım alıyormuşsun öyleyse devam inş emin adımlarla amacımıza ulaşırız

Son düzenleme:
şimdiiiiiii gelelim akşam yemeğine
2-3 kaşık kabak kavurması
1,5 dilim ekmek
salatanın ne kadar olduğunu söylememe bile gerek yok bi kere resmini çekip koycam bir kase salatayı annemle yiyoruz

en üst katta oturuyorsun galiba çok zor çatı akması üzüldüm bir sürü de iş çıkarır insana
seneye bu günlerde geriye dönüp bu sayfaları gülerek okuyalım inş. zayıflamış olarak tabii

hoşgeldin grubumuzun MAAŞALLAHI var paylaşım motivasyon iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…