CANIM BEN ÇEKİNCE DERİM SANA ALLAHIN İZNİYLE BİTİRİRZ BEN GÜNDE 2300 TANE TESPİH ÇEKİYORUM BEBEM1500 yazdım senin adına açık ne kadar bilmiyorum ama ben günde 4000 civarı çekiyorum 450bin duruyordu hocada bilmiyorum daha ne kadar verdi 100 bile okunsa kar kardır allah hepimizin dualarını kabul etsin vesile kılsın okuduklarımızla dün akşam okuduk annem ve kardeşimle 14bin tane oldu zorlama kendini ama okuduğunda faydalı bu duaya her tesbihinismin neydi bu arada ben yeni katıldığım için bilmiyorum kimsenin adını:44:
AH CANIM İŞTE ÖLE OLMUYO MALESEF EŞİMDE KIIZYO BAN KİM NE DERSE DESİN DİYE AH KIZIMI KAYBETTİGİMDE KAVGA ETTİK CUMA GÜNÜ PAZAR ÖMÜRÜMÜ KAYBETTİM BENAnam sen mazoşistsin gerçekten.Hem acı çekiyon hem de bu adamı çok seviyorum diyorsun.Şaka bir yana Allah muhabbetinizi arttırsın
Ne güzel afiyet olsun.Hava burda çok güzel bugün 23 dereceydi süper yani tam bahar havası.Dersten bugün kızımla yürüyerek geldik
Kaynanan ne karışır senin evinin içine yaa.Eşin bişey demiyor mu o konuştuğunda
Kız boşver ne takıyorsun eşin bişey demiyorda kaynananın konuştuğumu zoruna gidiyor.Boşver gitsin
Çok geçmiş olsun canım inş önemli bişey yoktur
turp yaprağını biliyorum hiç yemedim tadı nadıl güzelmi daha bugün gördüm pazarda taze soğan gibi başı turp minik minik üstleri de yaprak yaprak güzelse bende alayım bari pazar günü bir otçul olaraktan
bende hiç bu kadar kısmamıştım kendimi spora hiç bu kadar çıkmamıştım .. özellikle nutelladan vazgeçemezdim hatta diyete başlıcam yarın deyip bir kavanoz 400 gr nutellayı mideme kaç kere indirdim sora yarın başlarımlar devam etti taki 7. takıma kadar geçen gün kardeşim almış 200gr tadına bile bakmadım
bulaşık yıkamak bile kalori yakmıyormuş ev işi bence spor sayılıyor .. o diyet serüvenlerinden nefret ediyorum 2 haftadan fazla yaptığımı hatırlamıyorumsonuç 94 kilo
dışarıyla sınırlı kalsa iyi canım ya evde bile diyete müsade etmiyorlar zararlı yeme diyeceklerine az ye diyolar sinir küpü oluyorum sonra
benim canımda adaçayı istiyor bi türlü totom kalkmıyo yapayım çok üşeniyrum bari akşam içeyim zayıflamada bi özelliği vardı ama araştırayım bi yazayım sizede
geçmiş olsun belinin ağrısına da benim çok ağrıyosa iğne yaptırıveriyorum kas gevşetici ağrı kesici iğnem var onu yaptırıyorum ilaç fayda etmiyor çünkü
dukan çok kısıtlı gibi geldi bana sanki tamda anlamadım ne zaman ne yemen gerektiğini en iyisi dedim az az ye yeter mesela ekmek tatlı hamur işi olmazsa sorun olmaz yemeğide 4 kaşık pilav makarna neyse günde 2 kaşık benim kısıtlamam bu
meyveyi niye o kadar az yedinki yasakmı diyette armut en çok istediğim yürüyüş bandı dışarı çıkmaktanda sıkılıyorum aslında kimi zaman
güle güllan canım hediyelerini böyle komşular bulmuşsun ne şanslısın
ıspanaklı böreğe bayılırımherhalde kışın zayıflarım diye buzluğa ıspanak koymaya başladım gerçi ben onnları kavurur yerim dayanamam
sendemi anlamazsın ingilizceden
belki anlamadığımdan hiç sevmemde
derdi neymiş acaba o komşunun bi merhabayı çok görüyo
afiyet olsun harika bir menü
oyyy su içmiyorum ben yabi ara sayardım 3 lt. tamamlardım artık onuda yapmıyorum başlayım bari yine testi aldım bi yerden 1 lt su alıyor içi onu üç kere bitireyim bari ama nerdeki çıkarmak lazım onuda:44:
CANIM MEYVA YASAK DEGİL EŞİM KOYMUŞ DOLABA SOYMUŞTA BENDE ONU YEDİM UYKUSU EMESİ ERİNDİM ONDAN YEDİM ÇEYREK
KIZ SUYU İÇİCENDE NE OLUCEN BENİM GİBİ ÇİŞLİ OLUR ÇIKARSIN HEVALLAHİ SABAHTAN BERİ 1.5 LİTRESİ BİTTİ EN SON GİTTİGİMDW WC YE ZANNETTİMKİ HİÇ BİTMİCEK DEDİM NE OLUYO
SAGOL BEBM SİZE LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUM İŞTEProblemin hallolmasına sevindim canım.
Canım sıkıntılarının hafiflemesine sevindim.İnş diğer sıkıntılarında biter gider
Canım ablacım Allah şifa versin yavruna.İnş Rabbim sana hayırlı bi kapı açarda kurtulursun sıkıntılarından
Tebrik ederim paşacım birincilik sendeRABBİM DİGER KARDEŞLERİMEDE YARDIM ETSİN İŞŞALLAH KREDİYİ ÖDEMİŞ 5.5 MİLYON KALMIŞ 460 ÖDÜCEZ AYDA İŞŞALLAH :18::18:ŞU KREDİ BİTSİN BİR DAHA ÇEKERSEM İKİ OLSUN BAK GENE GELDİ BENİMKİLER LEN OKADARDA SU İÇN DİYONUZ WC KAMP KURUCEM ABLAMLA EMESENDE GÖRÜŞÜYOZ BUGÜN KIZ TAM LAF DİYO ABLA SÖZÜNÜ UNUTMA GELİYORUM DEDİM KAÇ KERE ODA AMAN DEDİ BİR LAF KONUŞAMADIK NE WC BE BUGÜN DEDİ NE YAPAYIM DİYETTEYİM VW BENİ BEKLİYO BEN GELİRİM BİRAZDAN AMANIN TUTMAYIN BENİ