Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

YÜZÜNE güldüğüm her İNSAN kendini DEĞERLİ sanmasın. Ben sadece GÜLMEYİ seviyorum )))

Son düzenleme:
iyi geceler gerberacım..bir senle ben varız sanırım..bende gidiyorum sana 1 demet gerbera hediye ediyorum..

İNTİHAR KÖPRÜSÜ Gibiyim, Diyor ustad, Gönlümden Düşen Düşene.! Bende Diyorum ki, DÜŞMELERİNİ Bekleme, Değmeyeni İTTİR GİTSİN:)

Anneme geldik kızım yeni uyudu. dedesini anneannesini görünce bir şımardı ki sormayın. Yatmadan bir bakayım dedim neler yazmışsınız diye. Yetişememişim muhabbete. Herkes yatmış. Ben de uyuyayım artık sabah 6 da kalkacağım. İyi uykular ......

Eki Görüntüle 388384 iyi geceler gerberacım..bir senle ben varız sanırım..bende gidiyorum sana 1 demet gerbera hediye ediyorum..

en svdiğim çiöekten ikincisidir
birincide gala ikisinden başka çiçek verilsin istemem

çiçek veren biri varda cinsi aranıyor şimdi

teşekkürler çiçeklerin için bayıldım snada iyi geceler

harika görünüyolar yaaa

harika sade ve şık hani derler

ya sadelik ve zarefetin buluştuğu nokta aynen öyle

allah hayırlı biriyle evlenmeyi nasip etsin inş. çok üzülüyourm ya

Son düzenleme:
yok benim eşim sağolsun ısrar etmiyor,emeğimi gördüğü için kıyamıyor

sağol canım sonradna geçti sanki,bakalım yarın sabah yine ağrıyla mı kalkıcam.ben mümkün olduğunca ilaç içmem canım teşekkür ederim çok dayanılmaz olursa o ayrı tabi
merhaba arkadaşlar,
takımdaki dialog ve düzen çok güzel, kutlarım bu yüzden. kaptanınız benide takıma alırmı acaba? boş yeriniz varmı
Merhaba
takımımızda yer yok şu an için ama sohbet ve paylaşıma açığız
SAPHIRAcim gecmis olsun kendine dikkat et canim,temizlik sonrada yapilir yeterki canin sagolsun
yarın sabahtan yapmam gerekecek temizliği artık kaçarım yok.yarın öğlen annemle ablam gelecek belki,her ne kadar yabancı da olmasalar,temizlik yapmadan olmuyor.cuma günü arkadaşlar pikniğe gidicez nasipse,cumartesi akşamı da yemeğe misaifirm var.o açıdan yarın temizlik şart oldu..çok teşekkür ederim canım

mesaj sayimini kendimiz yapip bildirelim mii...oylama......

saphira

doga

ipekyol

shopacolic

pasam

akabe

salis

kelebekolcam.

ecemavi

gerbera

angiera

kizlar lutfen kopyalayip oylayiin....

kizlar cok guzel sporlar yapiliyoor..ben dw saloba yazilcam ins. onumuzdeki hafta...belediyenin ucretsiz spor salonuna...spor listesi tutmak isteyen ipekyol du sanirim ...cumalari kiloyla beraber sporlarida yazalim herkes istiyorsa...sampiyon secelim her hafta....iyi tesvik polur hemde....bu cuma basliyalim...herkes yazsin ama.....

saphira 7
saferan1
16 nisan haftasi....

Shopaholic. (p.tesii). izinli
Saliss. . (sali sayimii)1 sanırım oda izinli
Pasam3402. . (carsamba sayimi)18
Kelebekolcam. (persembe sayimi)17
Akabe. (cuma sayimi)9
gerbera1987. (..........sayimi)49

bu hafta......

doga3. ( p.tesi)8
Angiera. ( Sali )20
Ecemavi. (carsamba)14
ipekyol. (persembe)18
himeros misafir 2

Son düzenleme:
kızlar öncelikle günaydın.hasta yoktu bende ablamın yerine msj sayımını yaptım..benim fikrim msjları yine sırayla sayalım ama herkes kendinikini sayıp kontrol etsin gerekli olursa düzeltsin.böylece listemiz parçalamaz.ayrı ayrı yaparsak bildirim zamanları sıkıntı olur.

düşüncemin sebebini yukardaki msjımda yazdım

bizde gezmeye gittik teyze bu seferde başlamış gelmedilermi daha
başlarına biişey gelmesin
bundan sonra ağzıyla kuş tutsa benim gözümde sıfır
kim kız bu teyzeee
hoş geldin bi defa vermişsin yine yaparsın
Keçi yününden post olmaz,Kaynana ve Görümceden Dost olmaz :)))

doktorum boğazım acıyor ne yapsamki
geçmiş olsun
inşallah hayırlısıyla olur canım

bencede her gün sayıcamıza kii ben sayamam iş yerindeyim çok rahat olmuyor

mesaj sayimini kendimiz yapip bildirelim mii...oylama......

saphira

doga-- sırayla eskisi gibi devam etsin diyorum

ipekyol

shopacolic

pasam

akabe

salis

kelebekolcam .bence yine sırayla yapalım ama herkes kendinin msj sayısını isterse kontrol edip düzeltsin
ecemavi

gerbera

angiera

kizlar lutfen kopyalayip oylayiin....

SELAM kızlar..şu anda günlerdir oldugu gibi ağlıyorumbıktım artık herşeyden...yazacak çok şey var ama nerden başlıycam nasıl yazıcam bilmiyorum..inancım ve kızım olmasa ...dün teyzem geldi de biraz yatıştırdı ,,güçlü iradeli politik olmam gerek ama ben çok duygusal biri oldugum için dik duramıyorum...
eşimle 4.5 yıllık evliyiz 2 ay öncesine kadar çokkk ama çokkk mutluyduk..düğünümde 50 kg idim sonra 90 civarı gezdim hep ama hiç sorun etmedi..hep elele gezerdik..şimdi elimi bile tutumuyor dısarlarda ve bi alışveriş merkesine falan gidince ayrı ayrı yerlere girip çıkıyoruz...2 ay önce bir anda bana dediki..evlilik yıldönümümüze kadar 59 kg ya düşeceksin(eylül))düşmezsen boşanıcam senden dedi gülerek..ben de gülerek ve ciddiye almayarak tamam dedim...o gün bugündür bana karşı çokk mesafeli....ben bunu dediğine göre 10 kg verdim ama ona göre çok yavaş verdim..sürekli onurumu azmimi kırıyor veremiyorsun..bu hafta hiç incelmedin..sen başaramıcaksın..sen busun...sen susun diyerek sürekli beni aşağıladı((ve ben bu dönem içinde hep ağlama krizlerine girdim..ve ben ağlama krizlerindeyken o gidip yattı..ağlama bile demiyor banaa
benim 10 aylık bebeğim var ve ücretsiz izindeyim kızlar...inannın en mutlu en güzel değerlendirmek istediğim..bebeğimle oyunlar oynayıp..ona ek gıda olsun manevi olsun ilgilenerek geçirmem gerekn günleri ağlayrak sinir krizlerine girerek geçiriyorum((((((((((
DÜN valizimi hazırladım evit erkedicektim teyzem geldi şehir dışından ve benimle saatlerce konuştu...güçlü olucaksın ..önce kendini düşünüceksin ..kendine deger vermedin kilo aldım die eşine de bunu aşıladın ben kiloluyum ben kiloluyum diye diye dedi..doğru söylüyor....
YAAAAA kızlar ben eşime kilo konusunda hak veriyorum ..zayıflamamı istemesi çok normal ama şiddeti çok fazla oldu...çok kırıldım yaralandım...çocugumu babasız bırakma korkusu olmasa boşanıcam ama yavruma kıyamıyorum...kızım babasına çok düşkün....ben kilolarıma ağır konuşmasına takılmıyorum..çünkü zayıflıyorum ve zayıflıycam daama bana mesafe koymasına katlanamıyorum...dayanamıyorummm((psikolojim bozulduuuu(((çocuguma bağırıyorum.....((
kızlar bu arada ne biliyim eşi insandan uzaklaşınca aldatıyor mu neden böyle yapıyor diye gelir ya..eşimin telefonları ortada..mesai saat harici ekstra br yere gitmiyor...namazını kılıyor..internete düşkünlüğü yokkk..deliricemmmmmm

günaydın bugün günüm var beni izinli geeçin sayımda çünkü teyzemde kalcam

teyze yani bizde kalan babamın teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…