- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
ablacım tuzlu suyla gargara yap ben yıllardır öle yapıyorum ilaca gerek kalmıyor ama sen benden daha hassassın umarım işine yarardoktorum boğazım acıyor ne yapsamki
Eki Görüntüle 388384 iyi geceler gerberacım..bir senle ben varız sanırım..bende gidiyorum sana 1 demet gerbera hediye ediyorum..
yok benim eşim sağolsun ısrar etmiyor,emeğimi gördüğü için kıyamıyor
dışarıyla sınırlı kalsa iyi canım ya evde bile diyete müsade etmiyorlar zararlı yeme diyeceklerine az ye diyolar sinir küpü oluyorum sonra
benim canımda adaçayı istiyor bi türlü totom kalkmıyo yapayım çok üşeniyrum bari akşam içeyim zayıflamada bi özelliği vardı ama araştırayım bi yazayım sizede
geçmiş olsun belinin ağrısına da benim çok ağrıyosa iğne yaptırıveriyorum kas gevşetici ağrı kesici iğnem var onu yaptırıyorum ilaç fayda etmiyor çünkü
Merhabamerhaba arkadaşlar,
takımdaki dialog ve düzen çok güzel, kutlarım bu yüzden. kaptanınız benide takıma alırmı acaba? boş yeriniz varmı
yarın sabahtan yapmam gerekecek temizliği artık kaçarım yok.yarın öğlen annemle ablam gelecek belki,her ne kadar yabancı da olmasalar,temizlik yapmadan olmuyor.cuma günü arkadaşlar pikniğe gidicez nasipse,cumartesi akşamı da yemeğe misaifirm var.o açıdan yarın temizlik şart oldu..çok teşekkür ederim canımSAPHIRAcim gecmis olsun kendine dikkat et canim,temizlik sonrada yapilir yeterki canin sagolsun
Eki Görüntüle 388427
harika görünüyolar yaaa
Eki Görüntüle 388428
harika sade ve şık hani derler
Eki Görüntüle 388429
ya sadelik ve zarefetin buluştuğu nokta aynen öyle
allah hayırlı biriyle evlenmeyi nasip etsin inş. çok üzülüyourm ya
mesaj sayimini kendimiz yapip bildirelim mii...oylama......
saphira
doga
ipekyol
shopacolic
pasam
akabe
salis
kelebekolcam .bence yine sırayla yapalım ama herkes kendinin msj sayısını isterse kontrol edip düzeltsin
ecemavi
gerbera
angiera
kizlar lutfen kopyalayip oylayiin....
kim kız bu teyzeeebizde gezmeye gittik teyze bu seferde başlamış gelmedilermi daha
başlarına biişey gelmesin
bundan sonra ağzıyla kuş tutsa benim gözümde sıfır
hoş geldin bi defa vermişsin yine yaparsıngüzell. misafiriniz olayım o zaman :)
hem banada alışma süresi olur bu.
daha önceki tecrübelerime dayanarak 7-8 kilo verince 1 beden küçülüyorum. 2 beden küçülsem iyi olacak.
24 kilo verdim geçen sene. herkes zayıflamışsın güzel olmuş derdi. şimdi ise kilo almaya mı başladın, kilo almışın demeye başladı. bu durumdan rahatsızlık duymaya başladım. 10 kilo verene kadar kimse zayıflamısın demezdi, fark etmezlerdi bile. ama 3-5 kilo bile alsan hemen fark edenler var işte.
inşallah aldığım 7 kiloyu ve devamında bi 7 kilo daha vermeyi başarırım.
Keçi yününden post olmaz,Kaynana ve Görümceden Dost olmaz :)))
geçmiş olsundoktorum boğazım acıyor ne yapsamki
inşallah hayırlısıyla olur canımEki Görüntüle 388427
harika görünüyolar yaaa
Eki Görüntüle 388428
harika sade ve şık hani derler
Eki Görüntüle 388429
ya sadelik ve zarefetin buluştuğu nokta aynen öyle
allah hayırlı biriyle evlenmeyi nasip etsin inş. çok üzülüyourm ya
kızlar öncelikle günaydın.hasta yoktu bende ablamın yerine msj sayımını yaptım..benim fikrim msjları yine sırayla sayalım ama herkes kendinikini sayıp kontrol etsin gerekli olursa düzeltsin.böylece listemiz parçalamaz.ayrı ayrı yaparsak bildirim zamanları sıkıntı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?