Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bence bir danışmana gidin sana yaptığı hiç doğru değil

mesaj sayimini kendimiz yapip bildirelim mii...oylama......

saphira

doga

ipekyol

shopacolic

pasam

akabe

salis

kelebekolcam.

ecemavi bencede eskisi gibi devam etsin her gün ilgilenmek vede aynı zamanda bildirim yapmak zor mutlaka eksiklik olur

gerbera

angiera

saphira 7
saferan1
16 nisan haftasi....

Shopaholic. (p.tesii). izinli
Saliss. . (sali sayimii)1 sanırım oda izinli
Pasam3402. . (carsamba sayimi)18
Kelebekolcam. (persembe sayimi)17
Akabe. (cuma sayimi)9
gerbera1987. (..........sayimi)49

bu hafta......

doga3. ( p.tesi)8
Angiera. ( Sali )20
Ecemavi. (carsamba)14
ipekyol. (persembe)18
himeros misafir 2

sağolsun kardeşim benim yerime mesaj sayımını yapmış

aslında sana şöyle yap böyle yap demek zor çünkü biz senin aile hayatını bilemeyiz
ama inan bu erkekler bazen çok duygusuz oluyor bende teyzene katılıyorum bu durumu ne kadar az zararla atlatırsan senin vede bebeğin için okadar iyi olur
o seni umursamıyorsa sende zayıfla onu umursama

insan anne olunca öncelik çocuğunun oluyor ama erkekler için önce kendileri geliyor zaten bence kadın ve erkek arasındaki en büyük fark da burda
onlar önce can sonra canan diyor
bizse önce çocuğum sonra eşim en sonda kendimiz
bence bu sıralama böyle bir durumda değişebilir sen sıralamanın en sonuna eşini at

kızlar işim var
çıkmam lazım sonra uğrarım
kelebekim yeni mutfağın nasıl memnun musun
bu gün ilk defa tavamı kullanıp krep yaptım
içinede nutella sürdüm
çocuklarım çok mutlu oldu
tabi ben yemedim ama yarından umutlu değilim

ne kadarda doğru bir tesbit..aynen böyle....çocugunu seviyor hem de çok seviyor ama onun ruh halini biraz daha düşünebilme inceliğinde olsaydı beni bu kadar üzüp hırçınlaştırmazdı...duyusallaşıyorum hırçınlaşıyorum bağırıyorum o sırada kızım kokruyor ağlıyor var mı böyle bir annelik babalık yaa..((
sıralamanın son sırası eşim olmalı haklısın...bu kadın benim çocugumu emziiriyor bile demiyor...kızlar siz sakın bunu yapmayın ben kilo aldım diye kndime deger vermedim..sürekli dilimde ben kilo aldım ..ben bu ayakkbıyı ekndime zayıflayınca alıcam..yok zayıflayınca sacımı boyatıcam diye diye kendi değerimi düşürdüm

sen kendine değer vereceksin kilo aldın diye huyun mu deişti hayır bu sensin ...önce kendine baksın onunda vardır elbet 4/4 lük deil heralde ! bu lafından sonra hele hiiç üstüne düşme boşarsan boşa bana kocamı yok de en sinir olduğum şey ya kusura bakma eğer fazla karıştıysam .

saphira

doga

ipekyol

shopacolic

pasam

akabe

salis

kelebekolcam.

ecemavi

gerbera

angiera

kizlar lutfen kopyalayip oylayiin....
tamam canım bu oylama iyi olmuş :)
eline sağlık canım

ay inan çok üzüldüm canım ve kuısura bakma ama eşine de çok kızdımmm olabilir ya,insanlık hali..hayat bu..kimin ne zaman ne olacağı belli olmaz..sen kilo almış olmasaydın da,diyelim ki Allah korusunnnn hasta olsaydın,demekki yine aynı şekilde davranacaktı..canım çok özür dilerim ama yaptığı ayıp! evlilik böyle bir şey mi onun gözünde yani,birlikte yaşlanmak,her şeye birlkte göğüs germek böyle bir şey mi?? O boş tehditlerini de bıraksın bir kenara güzeller güzeli karısından özür dilesin acele,yoksa ben bu sinirle oraya ışınlanabilirim her an

saphira...hayır

doga...hayır

ipekyol

shopacolic

pasam

akabe

salis

kelebekolcam...hayır

ecemavi...hayır

gerbera

angiera

kızlar oylamanın son hali bu.her seferinde son halinden kopyala yapıştır yaparak oyumuzu yazalım lütfen

Selam güzeller..
shopamın yazdığını okuyunca selamsız girmişimmm
bugün biraz temizlik yaptım ama yavaş yavaş yaptım,kendimi yormadan.böylesi de hemen bitmediğinden biraz sıkıcı oluyor ama en azından belimi acıtmadım
yarın arkadaşlarla pikniğe gidicez nasipse..yani öyle mangal yakmaca filan değil,zaten biz bayan bayana olucaz,beceremeyiz o işleri şimdi :))) hepimiz evden bişiler yapıp götürücez,termosla çay vs.. çocuklarda parkta,çimlerde koşup oynarlar dedik,açık hava güzel olur..Bakalım inşallah bir aksilik çıkmaz
cumartesi akşamına da yemeğe arkadaşlarımız gelecek.Balıklı bir menü hazırlayım diyorum fikirlernize açığım.4 büyük,2 tane de 3 yaşında tatlı cadılar olacak hee bir de 1 hafta sonra doğacağı tahmin edilen bir minnoş da annesinin karnında teşrif edecek

kahvalı:

3 ad. haşlanmış yumurta beyazı
½ ad. haşlanmış yumurta sarısı (kızım sarısını çok seviyor,beyazını da ağzına sokmuyor..sonuç bu oldu )
1 kk peynir
1 küçük domates
1 küçücük salatalık

öğlen:

1 büyük muz
10 ad. çilek
1 çay bardağı badem
1 fincan nescafeli süt

akşama ne yicem bilmiyorum dayanabilirsem sadece yoğurt yerim malum yarın tartı günü :18:

Merhaba kızlar

Dün gece uykusuz bir gece, ardından saat 1e kadar ders vesonra da kurul toplantısı.4 gibi eve gelebildim. Eve geldiğimde yorgunluktan ölüyordum sanki bir şeyler yiyip hemen uyudum.

Kızım izin verirse şöyle bir geçmişe göz atayım yine dönerim.

Geçmiş olsun canım. Ohh ne güzel açık havada bayan bayana piknik. keyfini çıkarın....

Shopacım canım inan çok üzüldüm. Erkekleri anlamak çok zor kadınlar o kadar farklı bir mekanizmaları var ki gerçekten. Sen sakın üzülme. Daha bebeiğini emziriyorsun. Eşinin kafasında ne var bilemeyiz (aldatma vs gibi düşünme hemen duyduğum kadarıyla aldattıklarında karılarına karşı hissettikleri vicdan azabından dolayı daha iyi davranıyorlarmış.) ilk aklıma gelen senin ailen sanırım eşine senin kilo verme konusunda biraz baskı yapmasını istemiştieşinden. O da sanırım senin iyiliğini düşünerek sana bu konuda baskı yapmak ve motive etmeye çalıştı. Çok abartmış ama erkekler amaca ulaşmak için heryol mübahtır düşüncesindedirler ne yazık ki. Teyzen çok güzel söylemiş hemen çekip gitmek çare değil. Kendini düşünerek ve bebeğini düşünerek kalmalısın özellikle. Ben evliliğin ilk yılında psikiyatriste gittiğimde bana kadınlar venüsten erkeklerden marstan kitabını okumamı tavsiye etti kadın ve erkeğin nasıl farklı düşündüklerini anlamak için. Önce ne kadar saçma bir kitap okuyarak nasıl anlarım diyordum ama okuyunca gerçekten de o kitaptaki anlatılan somut çatışmaların çoğunu biz de eşimle yaşadığımı görünce şaşırmıştım. Erkeklerin amacı çözüm üretmektir ve o da bu kilo problemin için kendince bu çözümü üretmiş olabilir.

Üzme lütfen kendini konuşmak en iyi iletişim yoludur. Onu suçlamadan bir de onun açısından dinle hikayeyi. Ve evet şu konuda haklsın biz devamlı kendimizi kilo vs konularda eleştirerek onların gözünde değerimizi düşürüyoruz. Sakın bunu yapma eşinin bulup bulacağı en iyi kadının sen olduğunu hissettir ona.

İnşallah bir çözüme kavuşturursunuz da bebişiniz gülücükler saçar. Kendine iyi bak canım....

Saferancım saol canım şu spor olayına el attığın için. İpekçim ilk bildirimden ben den gelsin hiç spor yok bu hafta....

boğazımdaki ağrı kıdıklama hissine döndü
ılık su içiyorum

Sana çok geçmiş olsun canım...

Hala uykumu alamadım ve sersem gibiyim. Gözüm açılmıyor. Eşimde gece geç gelecek. Hayırlısıyla avime bir gitsdeydim.

Ben bugünkü menümü yazayım

sabah: 2 haşlanmış yumurta

Öğlen : Izgara köfte yoğurt (Eve gelince ızgara tavukda yedim doymadım sanki öğle yemeğini dışarda yediğim için.)

Kızım fırsat verirse yine uğrayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…