İşte sorun o ki daha 1 yaşını 1 ay geçmedi ama yaramazlıkta üst noktada
Tamamen miOo işten çıktı mali
3 su bardağı ılık su sürahinin içine sonra normal yeşilçayını demle içine koy bende sallama var 3 tane atıyorum 1 şise maden suyunu boşalt yarım limonun suyunuda ekle 1 günde bitirebilirsin öbürgüne tadı kaçıyo ve çok çoook su içicen canımYesil cayim var icem yapimde
Gunde kac bardak icilmeli?
gözlerim neler gördü öyle kuzum 61.8 mi olmuş tombik miu mu olmuşş anneciğinin gelmesi yaramış sanaaa anlaşıldıı
Miu bu ara baya yoğun cnm o yüzden görmemiştir görünce eklerEvet canım ama akşam bildirdim...
keşke o incikler yağda kızarmayaydı...biskuvi de olmamış...geri kalan güzel menü bence.
Hmm yapim kuzum cok sagol3 su bardağı ılık su sürahinin içine sonra normal yeşilçayını demle içine koy bende sallama var 3 tane atıyorum 1 şise maden suyunu boşalt yarım limonun suyunuda ekle 1 günde bitirebilirsin öbürgüne tadı kaçıyo ve çok çoook su içicen canım
Haklısın wayt, işte kendime kızdım moralimi bozuldu ama bugün iyiyim şimdilik, kendime telkin yapıyorum, diyettesin flavır diyettesin flavır diye, menümü bozmadımBirincisi hepimizin bı geçiş dönemi oluyor flawir olmazsa yapamazsam ne demek bugün olmadı yarın olacak yarın olmadı mı ertesi gün olacak vazgeçersen anca kendine kötülük edersin yazın yine pişer üstüne verdiğin verdiğin kilolarida alır oturursun bak kızdırma civiliyle gelirim
Diyette değilsin flawir bı hedefin bı bıtegin var ve onun için çalışıyorsun hani derler ya emeksiz yemek olmaz sende zayifligin güzelliğini yaşamak için emek veriyorsun büyütmeyi diyeti gözünüzdeHaklısın wayt, işte kendime kızdım moralimi bozuldu ama bugün iyiyim şimdilik, kendime telkin yapıyorum, diyettesin flavır diyettesin flavır diye, menümü bozmadım
Esraaaa sen kimi tutuyorsunnnMenü
Sabah 10
Yumurta tavada zeytin pey. Dom
Öğlen 14
Bir tabak ıspanak
Yeşillik yoğurt
Ara 16
Bir portakal
Akşam
Tavuk yoğurt
Şu 3
Spor 1 saat zumba
malipina begum75 Melegiimm22
Sıkıntı değil topluyorum ama arkamdan dağılmaya devam ediyoryaramaz çocuk iyidir. demek ki merak ediyor ki karıştırıyor. bir de bu tarafından bak.
gerçi dagıttıklarını toplamak zorunda olan sen olunca pek mümkün olmaz bu biliyorum
Tertemiz menu kuzmMenü
Sabah 10
Yumurta tavada zeytin pey. Dom
Öğlen 14
Bir tabak ıspanak
Yeşillik yoğurt
Ara 16
Bir portakal
Akşam
Tavuk yoğurt
Şu 3
Spor 1 saat zumba
malipina begum75 Melegiimm22
Flavır’a sahip çıkalımDunkuleri gördüm bak ben de dün menü vermedim ama bugün toparladım, hadi sen de sahip cik toparlan
Yok kıı mesai bitti anlamında dedimTamamen mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?