- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
Bendr yapim hemenn wc cikmam lazmAkşam yemeği sadece sebze yapsan?
Ben akşam çok sebze yiyince sabah daha rahat oluyorum
Bir de akşamdan kayısı ve ceviz at suya, sabah ilk iş onları iç, ben çok ishal yaptığı için bıraktım
Niye kiz noldudaBiri beni durdursun
Sen emziriyordun değil mi?Bendr yapim hemenn wc cikmam lazm
Cnm bende emziriyorum.. patlıcan ye tabi nolcak
Kızlar bebiş alerjili bi de minik bebe olduğu için korkuyorum yeni şeyler yemeye...çokkk teşekkür ederim...pancar yiye bilirmiyim peki?Tabi yiyebilirsin kuzum kabak patlıcan biber dolması karnabahar sakın yeme onun yerine brokoli ye ıspanak pazı hepsini yiyebilirsin kuzjm
Fulya ev yogurtdu yapıyorsan onun sarı suyunu icsene sabahları balım en büyük probiyotik oben de 6 da kalkıyorum. 08.30 gibi kahvaltı yapıyorum. ama 1 haftadır 06.30-07.00 arası zeytinyağlı incir yiyorum ve 1 bardak su içiyorum. 08.30 dan sonra kahvaltı. 10.30-11.00 arası da sade Türk kahvesi içiyorum. evet onun faydası oluyor. ama benim bu sorun çocukluktan bu yana var nedense. sıkıntı yani anlayacağınprobiyotik içeyim yine. yarın da öğlene doğru diş randevum var.
Kahvaltın çok güzel haboşum çökelek salatası on numara seçimUyanır uyanmaz 1 limonlu su 10 dakika sonra 2 bardak su içtim
Kahvalti 10: 2 kaşık çökelek salatası 2 yumurta domates salatalık yeşil biber 1 tb ekmek
Ara: kahve 3 hurma
17:00: tavuk göğsünü sosladim 1 kaşık yağda kizarttim tavada 3 kaşık bol yesilliki hatay kısıri marul 1 bardak ayran... ( canim cok çekti kimse kirbaclamasin)
2 litre su + 1.5 litre elma kürü yatana kadar 1.litre daha içerim içim yanmış
1 saat tempolu yürüyüş 400 ipmalipina @MiuLego @igdedali Whiteblacklife
Kahvaltın çok iyi kuzumMenü verim bende
Sabah :Türk kahvesi sonra
Kahvaltı:1 yumurta salatalık biber domates bir kaşık çökelek yeşil çay
Arada:sütlü kahve yedi tane kuru üzüm
Akşam :6.5da mayonezsiz Çerkez tavuğu yanında bol yeşillik 2:5 lt su şimdilik
Sporum 40dk tempolu yürüyüş
Kuzum boyuna göre kilon artık güzel fakat bizim kilo almamamiz lazım, aman dikkatFlavır’a sahip çıkalım
Kuzu menün şahane olmuşMenüm
Kalknca
Limonlu su
Sabh
1 has yumurta
Bol domates
1 avuc cecil
1 tb ekmk
Ödem cayı
Öğle
Kabak yemeği
Yogurt
Ara
Türk kahve
Ara
Elma
Akşam
Kabak yemeği
Yogurt
Salata
Ara
1 ceviz
Su
2.5 lt
Spor.45 dk orta yürüyüş
20 dk hit cardio
20 dk jillian
@MiuLegomalipina @nehirnil111
Benm kizda azbucuk duzeliyo gbiydi yine bu gece tozuttu2 yatmış 4 kalkmış ve hala ayakta olan bı bebek bı white bırakayım şuraya ne zaman uyuruz uyurmuyum bilmiyorum eşim 8 gidecek zaten ise ona kahvaltı hazırla falan yine uyuyamacagim bu gece ile 3 gecedir toplam uyku saati 5
Afiyet olsun.. ben emziriyorum içemem süt içtimYesil cay ictm azck bastirdi
Ben de aç yattım gur gur gur midem sırtıma yapıştı vallaAkşam yerken iyi doyurdu. Ama biri demişti geçen sebze acıktırıyo diye. Doğru bencede. E bu saatte açlık hissetmek lazım zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?