ay ben değişik tatlara hiç açık değilim ayyyMenü vereyim
Sabah(öğlen desek yeridir)(13.30)
2 tavada yumurta
1 k.k Beyaz peynir
1 avuç maydanoz
8 zeytin
3 ceviz
Ara(17.00)
6 adet yengeç surimi
(Surimi beyaz balıkların haşlama eti ve yumurta beyazı ile yapılan bir Japon atıştırmalığı, sıfır karbonhidrat bol protein içerir ve çok az kalorilidir)
Akşam(20.00)
3 dilim fırında et
Salata
2 kaşık yoğurt
Gece sapıtmamak için
1 bardak badem sütü
Spor koşuya çıkacağım uleee
Su bolca
@MiuLegohepfit malipina @Nevreste
ama kaptan ikinizden de geçemiyorumki
neler yedin
demek öyle
1 yıldır diyettesin de geçen hafta gezmelerde yemedin mi zaten yeterince? biz bu kiloyu önce vücuda oturtman gerek demedik mi? daha kilo vücuduna alışmadı ama sen yiyorsun.. KİLO ALACAKSIN. Sen bilirsin.
he pek tatlıdır
kuzum yok plates videodan hiç yapmadım ben hep hocayla yapmıştım..Bilmiyorum ki onerdigin video var mi
Menumu verince gorursun
Carsamba menusu olmadi yaa.dovme beni tamam mi cidden ozlemistim.cis degildi belki ama olmasa da olurdu.Regl etkisiyle doymuyorum resmen.
Bu arada hala cis denecek bisey yemedim..
kız vaytın nesinden geçemiyorsun.. siyah kara kuru bişey.. boşver at onu çöpeama kaptan ikinizden de geçemiyorumki
olmaaaaz benim psikiyatrim srndr kaptanımdın başkasıyla olsaydın kesin senden yanaydımkız vaytın nesinden geçemiyorsun.. siyah kara kuru bişey.. boşver at onu çöpe
Kız çok güzel birşey hiç öyle böyk yapılacak şey değil bak böyle bir şeyay ben değişik tatlara hiç açık değilim ayyy
orda yengeç surmi falan okuyunca
keşke değişik tatları deneyebilseydim
ay nasıl yiyorsun fılavır
Arastircam canım bi antreman programi bulcam kendime göre. Dambillarim da geliyo 1 kg lik.jilliana baslicamkuzum yok plates videodan hiç yapmadım ben hep hocayla yapmıştım..
ama pilates çok denge ister.. çok iyi ısınma ister.. Allah krusun sakatlanırsın dikkatli ol.. hangi videodan başlayacaksan da en başlangıç videosu ile başla emi
kuzum cıs değilse sorun değil ki neden üzülüyorsun.. sen korumadasınn hem.. sıkıntı yok
heeee e bunda yengeç yok muKız çok güzel birşey hiç öyle böyk yapılacak şey değil bak böyle bir şey
Eki Görüntüle 2132952
Tadı da çok güzel, balık tadı falan da yok, kokusu yok
Ben çok seviyorum yeni tatlar değişik yemekler
ooo harika yaaaaaaArastircam canım bi antreman programi bulcam kendime göre. Dambillarim da geliyo 1 kg lik.jilliana baslicam
kız jillian yap gözünü seveyimBenim sıkılaşmam lazım
Kilo gidiyor ama mezura aynı
Ule bel 67 olmuş kalça hala 94
Ne inatçılı basenmiş erimedi zaar
Ay ne bilim cok yedim gibi geliyo daha dogrusu yediklerim cok geliyo midemi de rahatsiz etti zaten..abartı değilmiş menü be bernamatematik61
canım benim evet rahatsız eder çünkü midene rahat etmesi için fırsat vermemişsin.. çok sık yemişsin..Ay ne bilim cok yedim gibi geliyo daha dogrusu yediklerim cok geliyo midemi de rahatsiz etti zaten..
Oyyyyy ben nerelere gidem eksi 2 neredeyse ölü taklidi mi yapsam çamura mi yatsam cuma günü nerelere kacsammmAkşam bende de kabak var mortim
Sabah 59.9 du tartı benim
(tam bunu yazarken şarjım bitti)
ne kadan tatlı istemişsin yapmayı nasıl hayır diyeyim yatamam kahvaltını bol prolu doyurucu yap
kalan 2 öğünde de yap hurma bakalım.. ama gece acıkınca ölsen yemeyeceksin sabaha kadar dayanacaksın tamama mı?
acıktınca duble türk kahvesi içersin erir gider
Ayyy bu ne mortim çok az olmuş hiç beğenmedim
Sabah 2tk Z yağ+1 incir 2 bardak su
Kahvaltı
Dukan krep
Bol peynir
Zeytin 7-8
Domates/salatalik/biber
Öğlen
Yarim kase tarhana çorbası
Patlıcan musakka etli.
Cacık
10_15 fındık
3 lt su
1 kupa hibuskus ,kiraz sapı çayı
1 kupa maydanoz ,zzencefil, limon karışımı
1 Nescafe eve gidince de içerim 1 tane
@MiuLegomalipina Nego
Yengeç yokheeee e bunda yengeç yok mu
ooo harika yaaaaaa
kız jillian yap gözünü seveyim
Oglene kadar iyiydim de sonra cok kotu oluyorum miu..hele o 80 dk ders beni mahvediyo zaten gun yorucu onun üzerine tüm enerjimi aliyo..evde yemek olsa direk gelip yicektim ama hazirlamayi bekleyince saat 5teki arayi yaptimkuş çıldırıyor ya evde baş edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?