Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tam adamına sordun anayasayı
Valla anayasa bende accık sıkıntı gibi sürekli tekrar yapıyorum bi de çıkmış soruları çöz. Sorular hep birbirine benziyor zaten
Cıkmıs sorulara bakma anayasa da kız.cunku cogu sey degıstı yoksa yanlıs kalır aklında

Bende sesini kıstım ilk defa yaptım bilmem sıkılmadım bir taraftan kızları oyalıyom oynuyor gibi bi taraftan yaptım evet kan ter içinde kaldım bende

Hakkaten az olmuş wayt, ama anlıyorum seni oruç tutarken ben de yiyemezdim midem ağrırdı.

valla çok yoruldum bugün. bir de halam yetti bana. elim ayağım şiş eve geldim. başım zonkluyor. buraya girdim hemen. ayaklarımı uzattım tarçınımı içiyom senle yazışıyom öyle yani
Geçmiş olsun canım. Hala zor yaa hele de işteyken hiç çekilmiyo valla bütün enerjiyi çekiyo resmen

Cıkmıs sorulara bakma anayasa da kız.cunku cogu sey degıstı yoksa yanlıs kalır aklında
Soru tipi açısından dedim canım. Ben anayasada çok sıkıntılıyım da bu ara lisansta en çok ona yoğunlaştım

Beeeeeennn 2000 atlicam inşaAllah
Yarış yapalimmi
Hadi başlayalım

Canım 45 dk suruyor dimi
1,5 saat sürmüştü kuzum. Başlarken dakikaya bakmamıştım. 3 mil diye yapmıştım sonra bi baktım 1,5 saat

Menumu verim

Sahur
7 hurma
1 sb süt

Iftar
2 kaşık yogurt corba
5 6 kasik arap tavasi
Bol salata
Ayran

21.00
3 tatli kaşığı incir uyutmasi

Su 2.5 olur sahurla birlikte insaAllah

Spor
3 mil leslie 135
50 dk norml yurys 50
2000 ip 400
300 bölgesel 50 mi yapiyo dogrumu hesapladm ilk defa yapıyorum ??

635

@MiuLego hepfit Esra_4378
nehirnil111

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…