aç karnına 500 ml su
kahvaltı:
2 dilim bol tahıllı ekmek
2 kk peynir
5 zeytin
domates
salatalık
biber
çay
öğlen:
2 kare parça patatesli kek börek
1 dilim ağlayan pasta
2 y.k. salata
çay
akşam:
1 bardak misket limonlu schweppes ( 88 kalori)
1 dilim patatesli kek börek
½ dilim pasta
öğlen yediklerim acıktırdı tabi,glisemik indeksleri yüksek olduğundan.akşam için tekrar yedim.yarın biraz sıkmam gerekicek.patatesli kek börek çok yoğun hamur iş olan bir yiyecek değil.toplam 6 kaşık un,1 çay bardağı yağ var içinde zararlı olarak ve 1 tepside 16 kare parça vardı.normal börekten iyidir herhalde yani umarım.Pastada 1 bardak un var ve yağ hiç yok ama şanti ve çikolata sosu var.yarın sırf yoğurt mu yapsam yoksa sırf sıvı mı tüketsem diye düşünüyorum
bitmez canım bizim ev işleri,her sabah aynı işler insan bıkıyor ama mecburen yapacık.......selam herkese...
kızı fiziğe götürdüm geldim...
mavi yeşil haklısın canım yap yap hiç bitmiyor işler yaa... 3 gündür mahvoldum ama evim pırıl pırıl oldu...
gerçi ben her gün dip bucak temizlik yaparım evde emekleyen çocuk olunca ama boya yapılmadan pis görünüyodu gözüme...
bu arada bu hafta hiç tartılmadım nerdeyse cuma tartılıcam sadece bakalım kaç çıkıcam...
bakıcez canım bir oruç bitsinde
ben san aayaptıgım işelri bir sıralayım ahanda böle kalıcam dinle bak yazıyorum
şimdi gelelim ban evi dip köşe temizledim nevresimleri degiştirdim pijamalara kadar ütü yaptım tuvaletleri yıka sil süpür toz al yemekleri yap dolabı temizledim pazardan aldıklarımı temizledim 3 saatimi o aldı anam ne karıymışım 75 mk evim var daha büyügünü düşünemiyorum yeminle buevi yemek içine girsin 5 saate bitiremiyorum büyük evde kim bilir ne olurmenüm zengin teker teker sayıyımda dinleyin aslında banada spor oldu ama çok susandım yapaşanın kafesini temizledim
akşama iftara menü
1- yeşil mercimekli soguk yogurt çorbası
2- patatesli reyhanlı içli köfte
3- yumurtalı taze fasülye kavurması
4-sütlaç
5-havuç kabak yogurtlu salatası
6- üzümm hoşafı eşim beyaz kırmızı üüzm almıştı onu hoşaf yaprım
7-karpuz dilimledim
şimdi ben bunların hangisini yerim diyeyim sizlere çorbadan bir küçük kase havuç kabak salatası yemeyi düşünüyorum gerisi eşimin olsun suya kavuşuyumda daha birşey istemiyorumçok yoruldum belim agrıyo yeminle bir daha oruçtan sonra evi temizliyim diyorum yoksa susuzluktan ölüyorum sizlerin menüde ne var
canım geçmiş olsun güle güle kirlet ev işi nankör iş bebem dön arkanı aynıbenim çocuk bile yok ama paşayla köük yetiyo yemler keryered tüylerini hiç saymıyorum
kolay gelsin bebem kız saprina senden birşey isticem kızlara hediye vermek istiyorum ben beceremiyorum buraya müzik yüklüyüm tanla serdar ortaçın bir şarkısı varya onu buruya koyarmısın benim gibi olmayacakbenden onlara gelsin beni anlatıyo bu şarkı artık üüzlmek istemiyorum aglamak eskileri düşünmek evlatlarımın acısını düşünmek yoksa panik atagım daha fena oluyor bugün kendime yeni bir sayfa açtım elhamdurillah
bitmez canım bizim ev işleri,her sabah aynı işler insan bıkıyor ama mecburen yapacık.......
maşallah paşam sana menüde süper kim yiyecek bu kadar yemeyi bir hafta yeter size.
afiyet olsun canımbakıcez canım bir oruç bitsinde
ben san aayaptıgım işelri bir sıralayım ahanda böle kalıcam dinle bak yazıyorum
şimdi gelelim ban evi dip köşe temizledim nevresimleri degiştirdim pijamalara kadar ütü yaptım tuvaletleri yıka sil süpür toz al yemekleri yap dolabı temizledim pazardan aldıklarımı temizledim 3 saatimi o aldı anam ne karıymışım 75 mk evim var daha büyügünü düşünemiyorum yeminle buevi yemek içine girsin 5 saate bitiremiyorum büyük evde kim bilir ne olurmenüm zengin teker teker sayıyımda dinleyin aslında banada spor oldu ama çok susandım yapaşanın kafesini temizledim
akşama iftara menü
1- yeşil mercimekli soguk yogurt çorbası
2- patatesli reyhanlı içli köfte
3- yumurtalı taze fasülye kavurması
4-sütlaç
5-havuç kabak yogurtlu salatası
6- üzümm hoşafı eşim beyaz kırmızı üüzm almıştı onu hoşaf yaprım
7-karpuz dilimledim
şimdi ben bunların hangisini yerim diyeyim sizlere çorbadan bir küçük kase havuç kabak salatası yemeyi düşünüyorum gerisi eşimin olsun suya kavuşuyumda daha birşey istemiyorumçok yoruldum belim agrıyo yeminle bir daha oruçtan sonra evi temizliyim diyorum yoksa susuzluktan ölüyorum sizlerin menüde ne var
canım geçmiş olsun güle güle kirlet ev işi nankör iş bebem dön arkanı aynıbenim çocuk bile yok ama paşayla köük yetiyo yemler keryered tüylerini hiç saymıyorum
kolay gelsin bebem kız saprina senden birşey isticem kızlara hediye vermek istiyorum ben beceremiyorum buraya müzik yüklüyüm tanla serdar ortaçın bir şarkısı varya onu buruya koyarmısın benim gibi olmayacakbenden onlara gelsin beni anlatıyo bu şarkı artık üüzlmek istemiyorum aglamak eskileri düşünmek evlatlarımın acısını düşünmek yoksa panik atagım daha fena oluyor bugün kendime yeni bir sayfa açtım elhamdurillah
:99::99::99::99::99::99:söze gerek yok anladın sen onu eşim iftara gelmiyo gene paşa tek kaldı iftarda tekte çekilmiyoki yemek ya
canım çorbayı salatayı ben yemeyi düşünüyorum gerisini eşim yicek eşim gelicekti işleri uzamış sen başının çaresine bak dedi bana tek kaldım gene iftarda çok agırıma gidiyor tek yemek yemek yiyesim bile gelmiyo tekken artık eşimde gelince yer tek istedigim çay bugün içicem demlicem sefa yapıcem çayıda özledim yavne olucek benim bu halim benim bir gün kendimi ödüllendiriyim diyorum sonra pişman oluyorum ben ya
evet cnm bende aynısıyım.emeklerken tugrab ta oyleydı..elım supurgeden gerı gelmıyordu ne bulursa emerdı yerdı,sac kıl tuy,pıslık demez agzına gotururdu.sımdı baya atlttık cok sukur ama o agza goturme huyu bıtmedı bı turlu.benım kurtarıcım sarjlı el supurgesı oldu ,yoksa yanmıstım.bırde evım sıyah beyaz hep,en kucuk pıslık gozukuverıyor.Ama her sabah ılk ısım evı supurmektır alıskanlık oldu bı gun supurmesem sankı evı pıslık goturuo ıcım ıcımı ıyıor..eskıden bu kdr tıtız deıldım gıt gıde evde kaldıkca kendımı ıslere verıyorum.bende yarın cam fln sılcem.mısafırlerım gelcek.yagmurdan sonra leke leke kaldı yoksa benı bayrama gotururdu.perdelerde kısa les gıbı gozume batıyorlar.
yanı anlıcaınız bı evın ısı asla bıtmezzzzzzzzz...
Eline saglik canim bizim evi varya resmen toz pislik goturuyo supurgede benim belimi mahvediyo yapamiyorum heves ettirdin bana zaten bayrama kadar evin temzlenmesi lazim nasilda gozumde buyuyo ..
canim kacamak yapmadiysan fazla ekside cikarsin tartil bence sabahlari :)
Canim ben 2ay olmadgmi biliyorum bence ilac kullanma bak nev ondan almis kiloyu olur bazen oyle duzensizlikler patlicak gbi olmak disinda en azindan kilo alma sikintin olmuyo tavsiye etmiyorum..e halletmissiniz iste hayrlisiyla tasincan canim aclee yok:)slm kızlar nasılsınız 84 olana kadar kaçamak yapmak istemiyorum ilk hedefim bu olsun toparlayım artık kendimi bugün 1 saatten fazla yürüyüş yaptım ben hala adet olmadım artık ilaca başlayım 28inde olması lazımdı bugün 8iolması bir dert olmaması ayrı bir dert:2:bir tapu işimiz vardı şükür onuda hallettik bide şurdan taşınsaydık hiç istemiyorum burda oturmak
Ahh ahhsorma bacım diyetin içine ettim yine
akşam iftarda yedikelrim şunlar
1- 2 kepiçe yeşil mercikem yogurtlu çorba
2-3 tahta kaşık yumurtalı taze fasülye kavurması domates eşliginde
3- 3 adet reyhanlı ince bulgurdan patatesli igli köfte ilk defa yapptım harika olmuş
4- küçük bir kase kabak havuş yogurtlu salatası
5-kendimi ödüllendirdim bugün küçük bir kase sütlaç
6-4 bardak su
7 -sade soda içiyorum şuan
sizce iyimi yemişim abartmısmıyım fazlada yemedim amaköftelerim 3 bir araya koysan 1.5 yumurta büyüklügünde oluyor
sahur yemeyi düşünmüyorum bir adet şeftali iyicem altını çizerim :)))
mecburum canım ya yoksa hep gerilere gdierekten daha kötü olucam tabikide 3 evladımı unutamam ama anne yüregi arada sıra aglarım ne yapayım güçlü olmam lazımki yavrularıma bakıyım degilmiafiyet olsun canımtanla serdar ortaçın şarkısı mı varmış,du bakiim eklerim canım.yeni kararını da çok beğendim
:124::124::124::124::124:canımsın canım çok seviyorum şarkıyı ya[video=youtube_share;01vkcPKCi6s]http://youtu.be/01vkcPKCi6s[/video]
vatana millete hayırlı ugurlu olsun ebem işşalah o evden istedigin kiloda telinle duagınla çıkarsın dün annenler ne yaptı dogum günün için bebemslm kızlar nasılsınız 84 olana kadar kaçamak yapmak istemiyorum ilk hedefim bu olsun toparlayım artık kendimi bugün 1 saatten fazla yürüyüş yaptım ben hala adet olmadım artık ilaca başlayım 28inde olması lazımdı bugün 8iolması bir dert olmaması ayrı bir dert:2:bir tapu işimiz vardı şükür onuda hallettik bide şurdan taşınsaydık hiç istemiyorum burda oturmak
üzülem bakıyım sen gel bakıyım benim tombul kollarımasorma bacım diyetin içine ettim yine
canım benimde var amsyadan getirdi rahmetli babam hakiki bakır benimkisi ah yakın olsakta keşke içsek sen nerdeydin bakıyım istanbuldaysan görüşürüz kızlar istanbulda olanlar varmı görüşelimoruç tutuyorsun iç canım çayını burada olsaydın yakardım semaveri bahçede içerdik çayımızı.
vallahi sütlacı yedim yemesindee pişman oldum sanki hırsızlık yapıyor gibime geldiOsullendir pasam ya bisey olmaz azcik yersen iki dilim kek yada borek bi porsoyon tatli veya ne biliyim bisey olmaz onlardan
kızlar eltimin babaannesi vefat etmiş onlar gelmişler kayınvalideme ben de gideyim görüşmeye...
gene 5 mesajım yok ama yarından itibaren hep burdayım açığımı kapatırım inşallah...
Allaha emanet olun...
canım orucun bitmesine kaç gün kaldı:44::44::44:bugün ayın kaçıkızlar bayrama az kaldı hepimiz bir hedef koyalım hiç kaçamak yapmadan şu 9 günü atlatalım.
annemde öle der canım kaynanası annemin demişki kızım evi dip köşe temizle kapıları süpür köyde düşün artık sonra de demiş firdes öldü diye demiş annemde vasiyetini yapmış yapmasınada bir akrabasıda biliyomuş vasiyetini gece gece annem evi süpürünce demiş firdes karı ölmüşkolay gelsin sana da canım... benim kız da emekliyo işte her bulduğunu ağzına atıyo.. o yüzden çok dikkat etmek gerekiyor..
abooo kalk kız temizle evini... evin dağılırsa hayatın dağılır derdi annem.... ölümün ne zaman geleceği belli olmaz arkandan ne pis hatun demesinler derdi...
ben de alıştım artık azcık dağılsın cinnet geçircek gibi oluyorum...
ben artık haftada 1 tartılmaya karar verdim... tartının pillerini de eşime verdim... perşembe iftardan önce verecek...
çok abartmaya başlamıştım ben... dakika başı tartının üstündeydim geçen hafta...
canım alıştımya yiyemiyorum eşimi kandırısam kahvaltı yapayım diyorum yada şeftalı yiyeyim bol su temem bu iiş bayrama kadar 75 olmam lazım lasın olucekse:18::18::18:eltimde diyete girmiş eksik kalmış o bizdenCanim ben 2ay olmadgmi biliyorum bence ilac kullanma bak nev ondan almis kiloyu olur bazen oyle duzensizlikler patlicak gbi olmak disinda en azindan kilo alma sikintin olmuyo tavsiye etmiyorum..e halletmissiniz iste hayrlisiyla tasincan canim aclee yok:)
Ahh ahh
Canim kotu yememissin sahurda yap bak sonra gun isinde acikiyosun sahurda yememeni gerektren bi durum yok
kızlar eltimin babaannesi vefat etmiş onlar gelmişler kayınvalideme ben de gideyim görüşmeye...
gene 5 mesajım yok ama yarından itibaren hep burdayım açığımı kapatırım inşallah...
Allaha emanet olun...
paşam ben çok uzaklardayım,doğudayım canım tam olarak yer vermesem olur mu canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?