Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:99::99::99::99::99::99:söze gerek yok anladın sen onueşim iftara gelmiyo gene paşa tek kaldı iftarda tekte çekilmiyoki yemek ya

bitmez canım bizim ev işleri,her sabah aynı işler insan bıkıyor ama mecburen yapacık.......

maşallah paşam sana menüde süper kim yiyecek bu kadar yemeyi bir hafta yeter size.

bitmez canım bizim ev işleri,her sabah aynı işler insan bıkıyor ama mecburen yapacık.......

maşallah paşam sana menüde süper kim yiyecek bu kadar yemeyi bir hafta yeter size.

canım çorbayı salatayı ben yemeyi düşünüyorum gerisini eşim yicek eşim gelicekti işleri uzamış sen başının çaresine bak dedi bana tek kaldım gene iftarda çok agırıma gidiyor tek yemek yemek yiyesim bile gelmiyo tekken artık eşimde gelince yer tek istedigim çay bugün içicem demlicem sefa yapıcem çayıda özledim yav ne olucek benim bu halim benim bir gün kendimi ödüllendiriyim diyorum sonra pişman oluyorum ben ya

Osullendir pasam ya bisey olmaz azcik yersen iki dilim kek yada borek bi porsoyon tatli veya ne biliyim bisey olmaz onlardan

afiyet olsun canım tanla serdar ortaçın şarkısı mı varmış,du bakiim eklerim canım.yeni kararını da çok beğendim

slm kızlar nasılsınız 84 olana kadar kaçamak yapmak istemiyorum ilk hedefim bu olsun toparlayım artık kendimi bugün 1 saatten fazla yürüyüş yaptım ben hala adet olmadım artık ilaca başlayım 28inde olması lazımdı bugün 8i olması bir dert olmaması ayrı bir dert:2:bir tapu işimiz vardı şükür onuda hallettik bide şurdan taşınsaydık hiç istemiyorum burda oturmak

Son düzenleme:
akşam iftarda yedikelrim şunlar
1- 2 kepiçe yeşil mercikem yogurtlu çorba
2-3 tahta kaşık yumurtalı taze fasülye kavurması domates eşliginde
3- 3 adet reyhanlı ince bulgurdan patatesli igli köfte ilk defa yapptım harika olmuş
4- küçük bir kase kabak havuş yogurtlu salatası
5-kendimi ödüllendirdim bugün küçük bir kase sütlaç
6-4 bardak su
7 -sade soda içiyorum şuan
sizce iyimi yemişim abartmısmıyım fazlada yemedim ama köftelerim 3 bir araya koysan 1.5 yumurta büyüklügünde oluyor

sahur yemeyi düşünmüyorum bir adet şeftali iyicem altını çizerim :)))

Son düzenleme:

oruç tutuyorsun iç canım çayını burada olsaydın yakardım semaveri bahçede içerdik çayımızı.

kolay gelsin sana da canım... benim kız da emekliyo işte her bulduğunu ağzına atıyo.. o yüzden çok dikkat etmek gerekiyor..

abooo kalk kız temizle evini... evin dağılırsa hayatın dağılır derdi annem.... ölümün ne zaman geleceği belli olmaz arkandan ne pis hatun demesinler derdi...
ben de alıştım artık azcık dağılsın cinnet geçircek gibi oluyorum...

ben artık haftada 1 tartılmaya karar verdim... tartının pillerini de eşime verdim... perşembe iftardan önce verecek...
çok abartmaya başlamıştım ben... dakika başı tartının üstündeydim geçen hafta...

Canim ben 2ay olmadgmi biliyorum bence ilac kullanma bak nev ondan almis kiloyu olur bazen oyle duzensizlikler patlicak gbi olmak disinda en azindan kilo alma sikintin olmuyo tavsiye etmiyorum..e halletmissiniz iste hayrlisiyla tasincan canim aclee yok:)
sorma bacım diyetin içine ettim yine
Ahh ahh

Canim kotu yememissin sahurda yap bak sonra gun isinde acikiyosun sahurda yememeni gerektren bi durum yok

kızlar eltimin babaannesi vefat etmiş onlar gelmişler kayınvalideme ben de gideyim görüşmeye...
gene 5 mesajım yok ama yarından itibaren hep burdayım açığımı kapatırım inşallah...
Allaha emanet olun...

afiyet olsun canım tanla serdar ortaçın şarkısı mı varmış,du bakiim eklerim canım.yeni kararını da çok beğendim
mecburum canım ya yoksa hep gerilere gdierekten daha kötü olucam tabikide 3 evladımı unutamam ama anne yüregi arada sıra aglarım ne yapayım güçlü olmam lazımki yavrularıma bakıyım degilmi
[video=youtube_share;01vkcPKCi6s]http://youtu.be/01vkcPKCi6s[/video]
:124::124::124::124::124:canımsın canım çok seviyorum şarkıyı yaartık aglamaklı şarkılarıda koymucem şöyle bunu gibi hareketli olsun istiyorum :124::124::124:
vatana millete hayırlı ugurlu olsun ebem işşalah o evden istedigin kiloda telinle duagınla çıkarsın dün annenler ne yaptı dogum günün için bebem
sorma bacım diyetin içine ettim yine
üzülem bakıyım sen gel bakıyım benim tombul kollarıma ha şöyle ucunda ölüm yokya degilmi kardeşim bir daha yapmazsın olur biter bebem
oruç tutuyorsun iç canım çayını burada olsaydın yakardım semaveri bahçede içerdik çayımızı.
canım benimde var amsyadan getirdi rahmetli babam hakiki bakır benimkisi ah yakın olsakta keşke içsek sen nerdeydin bakıyım istanbuldaysan görüşürüz kızlar istanbulda olanlar varmı görüşelim nolurrr
Osullendir pasam ya bisey olmaz azcik yersen iki dilim kek yada borek bi porsoyon tatli veya ne biliyim bisey olmaz onlardan
vallahi sütlacı yedim yemesindee pişman oldum sanki hırsızlık yapıyor gibime geldi tatlı için aş veren paşa tadını alamadı talı yemye yemey unutmuşum tadını

kızlar bayrama az kaldı hepimiz bir hedef koyalım hiç kaçamak yapmadan şu 9 günü atlatalım.
canım orucun bitmesine kaç gün kaldı:44::44::44:bugün ayın kaçı
annemde öle der canım kaynanası annemin demişki kızım evi dip köşe temizle kapıları süpür köyde düşün artık sonra de demiş firdes öldü diye demiş annemde vasiyetini yapmış yapmasınada bir akrabasıda biliyomuş vasiyetini gece gece annem evi süpürünce demiş firdes karı ölmüş bende öleyim rabbim ölümünde hayırlısını versin işşallah çok isterdim rahmetli babam hepimizle konuşsun hellaleşsin yatagında öldün ama hellalesemedik hastanede 56 yaşında kalpten gitti
canım alıştımya yiyemiyorum eşimi kandırısam kahvaltı yapayım diyorum yada şeftalı yiyeyim bol su temem bu iiş bayrama kadar 75 olmam lazım lasın olucekse:18::18::18:eltimde diyete girmiş eksik kalmış o bizden

canımbaşınız sagolsun rabbim kalanlara ömür sabır versin işşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…