Pardon canim t 5 olcak orda 225yani
Leslie'nin kaç kalori verdirdiği aslında nette çok tartışılan bir konu, yabancı sitelerdeki tartışmalara göre 1 mile 220, 2 mil 350, 3 mil 580, 4 mil 660 kalori yakıyor, burdan bakabilirsiniz:
How many calories do Walk Away The Pounds DVD by Leslie Sans | MyFitnessPal.com
Bence bunlar çok abartılı rakamlar, daha ciddi yazılara baktığımızda bunun kişinin kilosuna ve kalp değerlerine bağlı olarak hesaplanması gerektiği yazar, ortalama olarak ise şöyle der; Centers for Disease Control and Prevention'a göre 45 dk kadar süren 3 mil orta şiddetli bir egsezsizdir ve 4mph değerindedir. Orta şiddetli bir egsersiz 60dk da 280 kalori ederken, yoğun bir egzersiz 30dkda 230 1 saatte de 460 kalori eder.
How Many Calories Do You Burn With Leslie Sansone? | LIVESTRONG.COM
Canim sende dukan yapiyosun ben dukan yapan birinin guclendirme evresnde kilo verdgni gordum o nasil oluyoki ben kacta birakmaliyim seyiri kafam karisti
Iyi bakalim insallah hem okursun hem halledersin
canım hoş geldinHerkeslere iyi akşamlar,
Bayram rehaveti geçmedi henüz, bir türlü fırsat bulup da nete giremedim, ziyaretler, gelen giden eksik olmadı sağolsunlar, neyse bundan sonra kaldığım yerden devam edebilirim inşallah, diyete bir de spor ilave olsun istiyorum, nasıl olsa ramazan da gitti.
canım ben plates yapmayı düşünüyorum ondan önce evle bir haşır neşir olmam lazım evi isil süpür toz al tuvaletleri yıka baklonu vs yap muftagı topla yatagımı daha kapamadım ütüm varKizlar spor bildirimleriniz nerde ya:d hadi ben yapmadm sizdemi yapmadnz lk gun boylemi olur cik cik yani:d
saphira bisey olmaz bencede ama zor degl ya dukan niye oyle dedinki yarin bi allahaskina ton koftesi yap boyle dyete can kurban diceksin:)
yesilerikcim bayramn nasil gectiii:) anladn ne sordgumu:)
allah yardımcın olsun bebem benimde çok işim var üşeniyorum kedi gibi bir yerlere kıvrılasım var vallaihihayırlı sabahlar arkadaşlar...
ya kızlar ben sürekli uyku halindeyim... sürekli yatıyorum... hiç kafamı kaldıramıyorum...
benim enerjiye ihtiyacım var... kendimi çok yorgun çok kötü hissediyorum...
takıma da girip yazamıyorum...
bu gün kızı fiziğe götürücem, gelicem pazara gidicem, bayramda dağıldı evim temizlik yapmam lazım..
ama kim yapacak bu kadar işi hiç bilmiyorum... hiç yapasım yok...
:44::44::44:doktor bu ney yabancı yazıyor kız türkçesi nerdeLeslie'nin kaç kalori verdirdiği aslında nette çok tartışılan bir konu, yabancı sitelerdeki tartışmalara göre 1 mile 220, 2 mil 350, 3 mil 580, 4 mil 660 kalori yakıyor, burdan bakabilirsiniz:
How many calories do Walk Away The Pounds DVD by Leslie Sans | MyFitnessPal.com
Bence bunlar çok abartılı rakamlar, daha ciddi yazılara baktığımızda bunun kişinin kilosuna ve kalp değerlerine bağlı olarak hesaplanması gerektiği yazar, ortalama olarak ise şöyle der; Centers for Disease Control and Prevention'a göre 45 dk kadar süren 3 mil orta şiddetli bir egsezsizdir ve 4mph değerindedir. Orta şiddetli bir egsersiz 60dk da 280 kalori ederken, yoğun bir egzersiz 30dkda 230 1 saatte de 460 kalori eder.
How Many Calories Do You Burn With Leslie Sansone? | LIVESTRONG.COM
Canim o zaman bi ortalama belirle kendne ben yuruyuse gore hesaplamstim lesliniin kalorisini bulamadm cunku
:
:44::44::44:doktor bu ney yabancı yazıyor kız türkçesi nerdebende saf saf bakıyorum
kızlar günaydın yavru kuşlarım ne var ne yok bugün benim işlerim okadar çokki dedim işe başlamadan benim canlarım ne yapıyor
bir koşu bandımmı bile yok anlıyormusun aplaaaaagünaydın şekerler...dün spora başldım...koşu bandında yarım saat yürüdüm...her gün yürüycm..önceliği sporuma vericem...önce işler güçleri yaparsam yorgun düşüyorum ve sporum kalıyor malesef..
türkçesini yazdım işte ama daha fazlasını merak ediyorsanız bakıverin dediydim, iş güç çok ama yapmak isteyen yooookkkkk
Canım ben de tam olarak şudur diyemem ortalama bir değer hesaplamak gerekir, 280-320 arası bir değer yazılabilir sanırım.
ay oyle de yaptım yaramadı delırcem artıkCanim oglen uykusunu azaltsan demistim ben oyle yapsan oglusa
Acaba mesaj sayimindanmi bahsettin supheye dustum simdi:d
22 agustos mesaj sayımı
anane------------49
pasam3405-------30
saphira-----------38
maviyesil---------13
maibeyaz---------4
nev81------------20
shopaholic--------4
ipekyol------------5
yesilerik-----------1
hayırlı ugurlu ossun:)
tatlım ende öyle düşünüyorum ama bu gidişle hiç spor yapamayacağım.Sabahtan akşama ağrım fena sürekli bir sızı.Akşam rahat uyuyorum ama gece sancıdan uyanıyorum.Daha regl olmadan böyleyse bu ay işim zor valla benimsağol canım inşallah iyi bir sonuç alırım dukan
amin canım hepimizin :)
Allah ayırmasın
bence spor için hiç zorlama kendini canım.uzan dinlen,regln eli kulağında demekki
amim canım saolcanım aşk olsun ben sizleride merak ettim ama olmuyo böle utandım bak şimdikııznada arabbim ömür versin işşallah
Diyetine mutlu olmana sevindim senin derdin tokluk hissiydi atenakşam yemeğimi de yemiş bulunuyorum ve hiç açlık hissetmedim bugün :124: karatayda da böyle oluyordum işte,hiç acıkmıyordum çok mutluydum.dukan ekmeğimi de yaptımçok güzel oldu :)
160 gr lık konserve ton balığı,yağını iyice süzdürdüm
yanında da dukan ekmeğimden yedim.3 kaşık kepekle yaptığım ekmeğin 1/6 sını yedim,malum ½ kaşık kepek hakkım kalmıştı sabahtan
1 küçük kırmızı biberden 4 ad. ince dilim kesip yedim,garnitür olsun,bir renk olsun tabağımda dedim
yemeğin üstüne şimdi 1 bardak şekersiz limonata içiyorum
amin canım saol.Belki olabilir tatlım ama eşim ne der bilemem tabiAllah mutluluğunu daim etsin İpeğimmmmmCanım bu arada bir kızın daha olursa adını İpek koymayı düşünmez misin,kulağa çok hoş geliyor İpeğim derken
Allah yardımcın olsun canımhayırlı sabahlar arkadaşlar...
ya kızlar ben sürekli uyku halindeyim... sürekli yatıyorum... hiç kafamı kaldıramıyorum...
benim enerjiye ihtiyacım var... kendimi çok yorgun çok kötü hissediyorum...
takıma da girip yazamıyorum...
bu gün kızı fiziğe götürücem, gelicem pazara gidicem, bayramda dağıldı evim temizlik yapmam lazım..
ama kim yapacak bu kadar işi hiç bilmiyorum... hiç yapasım yok...
geçmiş olsun canımşimdi iyiyim canım, ben geçen sene yine böyle kilo verme aşkıyla binler ikibinler yapıyordum, ama malesef benim sağ dizim dayanmadı, merdiven inip çıkamamaya başladım sonra dayanamadım dr göründüm mr filan çekildi yırtık var dendi, o dönem dizimi zorlayacak başka hiçbir şey yapmıyordum. Tek twistandshape yapıyordum. Sanırım bu aleti de kullanmadan önce vücudu biraz ısıtmak gerekiyor, önce yavaş sonra hızlı şekilde kullanmak gerekiyor, ben nasıl olsa onu yaparken ısınıyorum diye ısınma hareketlerini ihmal ettim, lap diye çıkıyordum sonra ayaklarım gitmeyene kadar yapıyordum aklımca ama kötü oldu, şimdi balkonda duruyor benimki, tekrar çıkmaya bile korkuyorum yine dizime bişey olacak diye, gerçekten benim dizim çok kötü olmuştuDikkatli kullan diye söyledim sana da sorun yoksa sen devam et tabi
ben her ikisinide isterdim yaaacanım kocişle anlaşabilsek nasıl bir tatil olduğu konusunda sorun olmayacak ben bir otele gidelim ve çıkmayalım istiyorum o şehir şehir dolaşalım istiyor ben öyle daha çok yoruluyorum hele de çocukla, bizim oğlan daha arabaya biner binmez daha gelmedik mi diyor, böyle tatil çekilir mi? Yok valla istemiyorum sıcak bir de
Ben de gidiyim kahvaltı hazırlayım bari oğlanın midesi yapıştı
220 de az sanki yaaCanim simdi otele gitceksiniz plaj olcak kumu guzel olcak acik bufe olcak baska turlusu sana tatil olmaz sende haklisin
kizlar bu lesli 3mil 47dkmi suruyo ben 22tkalori civarnda hesapladim hizli yuruyus gbi hesapladm yani
bencede en doğrusu bu olur canımgünaydın şekerler...dün spora başldım...koşu bandında yarım saat yürüdüm...her gün yürüycm..önceliği sporuma vericem...önce işler güçleri yaparsam yorgun düşüyorum ve sporum kalıyor malesef..
22 agustos mesaj sayımı
anane------------49
pasam3405-------30
saphira-----------38
maviyesil---------13
maibeyaz---------4
nev81------------20
shopaholic--------4
ipekyol------------5
yesilerik-----------1
hayırlı ugurlu ossun:)
ayy ben kaptanken 4 mesaj yazanı topa tutrdım...
utanıyorum kendimden...
görmesin benim kızlarım bunu...
bu senın kahvaltınmı ogle yemegınmı yoksa karısımmı anlamadım2012-08-22 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Limonlu Kek 1.5 DİLİM 247.5
[2] un kurabiyesi 2 adet 130
[3] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90
[4] mercimekli köfte 2 3 adet 308
[5] İncir (taze) 100 gr 78
[6] Ekmek 1 DİLİM 65
[7] Menemen 1 PORSİYON 179
[8] Ekmek 1 DİLİM 65
[9] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[10] Sahanda Yumurta 0.5 PORSİYON 80
[11] Salatalık (hıyar) 3 ADET 33
[12] Domates 1 ADET 14
Toplam : 1339.5 kal
Dün çocuklar için kurabiye ve kek yaptım.Bu da regl kaçamağı old.Gerçi çok aşmadım sınırımı ama olsun kabonhidrat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?