Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim sende dukan yapiyosun ben dukan yapan birinin guclendirme evresnde kilo verdgni gordum o nasil oluyoki ben kacta birakmaliyim seyiri kafam karisti

Pardon canim t 5 olcak orda 225yani

Leslie'nin kaç kalori verdirdiği aslında nette çok tartışılan bir konu, yabancı sitelerdeki tartışmalara göre 1 mile 220, 2 mil 350, 3 mil 580, 4 mil 660 kalori yakıyor, burdan bakabilirsiniz:

How many calories do Walk Away The Pounds DVD by Leslie Sans | MyFitnessPal.com

Bence bunlar çok abartılı rakamlar, daha ciddi yazılara baktığımızda bunun kişinin kilosuna ve kalp değerlerine bağlı olarak hesaplanması gerektiği yazar, ortalama olarak ise şöyle der; Centers for Disease Control and Prevention'a göre 45 dk kadar süren 3 mil orta şiddetli bir egsezsizdir ve 4mph değerindedir. Orta şiddetli bir egsersiz 60dk da 280 kalori ederken, yoğun bir egzersiz 30dkda 230 1 saatte de 460 kalori eder.

How Many Calories Do You Burn With Leslie Sansone? | LIVESTRONG.COM

Canim o zaman bi ortalama belirle kendne ben yuruyuse gore hesaplamstim lesliniin kalorisini bulamadm cunku

Canim sende dukan yapiyosun ben dukan yapan birinin guclendirme evresnde kilo verdgni gordum o nasil oluyoki ben kacta birakmaliyim seyiri kafam karisti

bilmiyorum ki canım ben güçlendirmede kilo vermeddim 3 kilo aldım... ama zaten ben son 4 kilomu hastalıkla vermiştim...
o yüzden aldım sanırım...
ama güçlendirmenin son 1 ayını da normal yeme düzenime dönerek tamamladım... zaten 2 ay sonra da 10 kilo geri aldım...
ama insülinlerden almıştım ben...
60 sana çok çok az olur canım.. 65 iyidir bence...
idealinden fazla kilo verince zaten kastan gider...
vücudun yağa da ihtiyacı var sonuçta... vücutta gerekli yağ olmazsa kaslardan gider...

Iyi bakalim insallah hem okursun hem halledersin
5 sayfayla hallettim çok şükür işimi
canım hoş geldin bayram yaktı bizi yaktıvallahi okadar cebelleştim ama adetime denk geldi ondan ne oluyo adamın canı tatlı çekiyorbahaneme bak sen hep bahane hazır
canım ben plates yapmayı düşünüyorum ondan önce evle bir haşır neşir olmam lazım evi isil süpür toz al tuvaletleri yıka baklonu vs yap muftagı topla yatagımı daha kapamadım ütüm var ben diyim 1 saat sen de 3 saat buralarda yokumorucum diye evleri dip köşe yapasım yok bebem zorlanıyorum 6 eylülde orucu sonlandırıcam allahın izniyle ozaman evi dip köşe temizlicem şöyel cam kapı yemek odasını degiştiricem anam aglıcek perdelere kadar yıkıcamoda oda yapıcam işşallah eşim yardım ederim dedi şu 14 kavanoz melemenide bir koysaydım iyi olucekti ben manava diyeyimde baan gene melemenlik ayırsın dada dondurucuya fasülye bamya dolmalık biber koyucem patlıcan közlücem koyucem kırmızı biber koyucem kebaplık yapıp koyucem bu sene kompostoluk koyamadım küçük bir dondurucu alsam iyi olucem dolap yetmiyo sigara böregine kadar sarıp koyardım ne güzel olurdu dur ben bu konuyu bir düşüneyim hamile kalınca istiyorum herşey hazır olsun hem kolayda olur anlıcagın paşanın çok işi var
allah yardımcın olsun bebem benimde çok işim var üşeniyorum kedi gibi bir yerlere kıvrılasım var vallaihi
:44::44::44:doktor bu ney yabancı yazıyor kız türkçesi nerdebende saf saf bakıyorum
kızlar günaydın yavru kuşlarım ne var ne yok bugün benim işlerim okadar çokki dedim işe başlamadan benim canlarım ne yapıyor

günaydın şekerler...dün spora başldım...koşu bandında yarım saat yürüdüm...her gün yürüycm..önceliği sporuma vericem...önce işler güçleri yaparsam yorgun düşüyorum ve sporum kalıyor malesef..

türkçesini yazdım işte ama daha fazlasını merak ediyorsanız bakıverin dediydim, iş güç çok ama yapmak isteyen yooookkkkk

bir koşu bandımmı bile yok anlıyormusun aplaaaaabenim evde olucek yürüyüş yapmıcem banane bende istiyorum evim küçük ya büyük olsa bende istiyorumda alsam nereye koyarım
türkçesini yazdım işte ama daha fazlasını merak ediyorsanız bakıverin dediydim, iş güç çok ama yapmak isteyen yooookkkkk

anadım bebem benim eşimde berbat hadi beni kovunda bende gidiyim

22 agustos mesaj sayımı

anane------------49
pasam3405-------30
saphira-----------38
maviyesil---------13
maibeyaz---------4
nev81------------20
shopaholic--------4
ipekyol------------5
yesilerik-----------1

hayırlı ugurlu ossun:)

ayy ben kaptanken 4 mesaj yazanı topa tutrdım...
utanıyorum kendimden...
görmesin benim kızlarım bunu...

sağol canım inşallah iyi bir sonuç alırım dukan
amin canım hepimizin :)
Allah ayırmasın

bence spor için hiç zorlama kendini canım.uzan dinlen,regln eli kulağında demekki
tatlım ende öyle düşünüyorum ama bu gidişle hiç spor yapamayacağım.Sabahtan akşama ağrım fena sürekli bir sızı.Akşam rahat uyuyorum ama gece sancıdan uyanıyorum.Daha regl olmadan böyleyse bu ay işim zor valla benim
canım aşk olsun ben sizleride merak ettim ama olmuyo böle utandım bak şimdikııznada arabbim ömür versin işşallah
amim canım saol
Diyetine mutlu olmana sevindim senin derdin tokluk hissiydi aten
Allah mutluluğunu daim etsin İpeğimmmmm Canım bu arada bir kızın daha olursa adını İpek koymayı düşünmez misin,kulağa çok hoş geliyor İpeğim derken
amin canım saol.Belki olabilir tatlım ama eşim ne der bilemem tabi
Allah yardımcın olsun canım
geçmiş olsun canım
ben her ikisinide isterdim yaaa
Canim simdi otele gitceksiniz plaj olcak kumu guzel olcak acik bufe olcak baska turlusu sana tatil olmaz sende haklisin

kizlar bu lesli 3mil 47dkmi suruyo ben 22tkalori civarnda hesapladim hizli yuruyus gbi hesapladm yani
220 de az sanki yaa
bencede en doğrusu bu olur canım

eline sağlık

2012-08-22 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Limonlu Kek 1.5 DİLİM 247.5
[2] un kurabiyesi 2 adet 130
[3] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90
[4] mercimekli köfte 2 3 adet 308
[5] İncir (taze) 100 gr 78
[6] Ekmek 1 DİLİM 65
[7] Menemen 1 PORSİYON 179
[8] Ekmek 1 DİLİM 65
[9] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[10] Sahanda Yumurta 0.5 PORSİYON 80
[11] Salatalık (hıyar) 3 ADET 33
[12] Domates 1 ADET 14
Toplam : 1339.5 kal

Dün çocuklar için kurabiye ve kek yaptım.Bu da regl kaçamağı old.Gerçi çok aşmadım sınırımı ama olsun kabonhidrat

ayy ben kaptanken 4 mesaj yazanı topa tutrdım...
utanıyorum kendimden...
görmesin benim kızlarım bunu...

gıdım solım barı

bu senın kahvaltınmı ogle yemegınmı yoksa karısımmı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…