Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yani simdi adriana lima 178 e 55 onun gibimi durcam benn ben 63 yapym o zaman ya

uf kızlarrr bı suru utum var..bı kendılıgınden utu yapma makınesı ıcat etmem lazım sızler ıcınpP
ühüühüü benimde bir sürü üüm var..aslında üüleyip düzenlemeyi çok severim ama kızım üü masasına çıkmaya çalışıyor:))ahh canım keşkee öyle bi makine olsa....

ayyy maaşallah canım yaa..her ürlü alein var...ben de almak isiyorum aslında zıpzıp...bununla zayıflayan çokmuymuş çokmu faydalıymış acaba???

yani simdi adriana lima 178 e 55 onun gibimi durcam benn ben 63 yapym o zaman ya

wawwwww ...uuzn boyun avantajı bebişim..benim minik boyumla shakira yı falan idol seçmem gerekiyor:))
canım bu arada sen çok hoşsun ..kilo fazlalıgın yok gibi duruyor..ama en önemli olan senin kendini mulu hisseiğin kilo ve bunun için çabalaman çok güzelll...

artık 65e gelince görürz ona göre hareket ederim canım keske tam götürseymişsin ya insülin derken ilaç olarakmı oda aldırmaz anlamadm ben onu
canım cok guzel bi karar banada yaptır lütfen bak bide nevde barbi oldugunu gördü ne çirkini allah askına aynaya bak biiii:)

100 kiloya kadar taşır diyor ben 83.8 çıkmıştım geçen cuma beni taşır mı bilmem deneyip görcez

ya simdi canım ustume bol uzun bişey giyerm altıma dar bi kot o zaman inceck durablirim ama benm göbegmde 5kilo fazlalık vardır basenler pantolonla fırlıyo yandan bunlarn gitmesi lazım bacaklarda iyi degl işte ben 60larda olmalıyım yani

ayyy ne güzel bizde de boş oda olsa keşke
Bekar olmanın nadir avantajlarından biri işte,bütün odalar boş

benim ne öyle spor aletlerim oldu nede koyucak yerim var aglamak istiyorum ben ya
Ağlama,kıyamam Benim de birden olmadı canım,yavaş yavaş aldım,bazıları gerçekten çok ekonomik

Aynennnnn

ayyy maaşallah canım yaa..her ürlü alein var...ben de almak isiyorum aslında zıpzıp...bununla zayıflayan çokmuymuş çokmu faydalıymış acaba???
Trambolin gerçekten çok faydalıymış canım ya,hem de keyifli,Tubiş sipariş etmiş,çok da ekonomik,bi denesin de soralım nasılmış

ayyy ne güzel bizde de boş oda olsa keşke
Bekar olmanın nadir avantajlarından biri işte,bütün odalar boş

benim ne öyle spor aletlerim oldu nede koyucak yerim var aglamak istiyorum ben ya
Ağlama,kıyamam Benim de birden olmadı canım,yavaş yavaş aldım,bazıları gerçekten çok ekonomik

Aynennnnn

Trambolin gerçekten çok faydalıymış canım ya,hem de keyifli,Tubiş sipariş etmiş,çok da ekonomik,bi denesin de soralım nasılmış

Bu arada ben de bugün başladım Dukan'a tekrar canlarım

Son düzenleme:
SAPHİRA cım cnm dün aşam eşimden pcyi kapamadım..msj sayımın eksik oldugunu biliyorum ama ..işleri yogun oldugu için ev eevrak geiriyor geç saae kadar çalılıyoruz beraber..birde kız kardeşim var bir kaç gündür bende...

Bu arada ben de bugün başladım Dukan'a tekrar canlarım

hayırlı olsun canım...hızla sağlıkla gitsin kilolar.....benimde işe başlamama 1.5ay dan biraz fazla kaldı nevcim yaaa...işe biraz olsun yenilenmişş parlamış dönmek istiyorum....insanlarıı biliyoruz hepsi de menfaatçi kilo aldın mı kendini bıraktınmı saçma saçma kalp kırıyorlar...acil plan uygulamam lazım...günde yarım saa kosu bandı fayda edermi sence..sauna esofmanla birlikte.....bu aralar kendimi çok şiş hissediyorum böyle kollarım falan kalınlaşmış gibi iyice...günde 3 tane asiti alınmış soda içiyorum ..faydalı olucak sanki...

ben bekarım da annemle yaşıyorum ondan yer yok

valla süper hızlı gönderi diyor ama hala kargoya verilmedi öğlen sipariş ettim. cumartesi gelir ama kankamın nişanı var, pazar kurup az zıplarım size bildiririm sonuçları

canım 1.5 kiloluk dambıl yada pet şişeyle calıstır kollarını bide koşu bandında 6 km ve ustunde gitmeye calıs tempon yuksek olsun koşu bandından sonra bölgesel hareketler sıkılaşmana yardmcı olcaktır

canım evde çok sayıda dambıl var..1,5 olanla çalışayım bari...evet koşu bandından sonra egzersiz çok etkilş olur sanırım...

selam kızlar fizikten geldim pazara gidicem bi bakayım dedim...
tubiş trambolinin hayırlı olsun... benim kızın da var küçük ben onun üstünde mi zıplasam acaba...
yalnız benim çocuklar zıplarken baya yükseliyolar küçük olmasına rağmen bize göre olanı biraz daha büyük olması lazım... ordan ben zıplarsam ve çocuklarla aynı oranda havalanırsam kesin tavana çarparım.... nasıl olacak odada bu iş hiç anlamadım...:44:

saphira kaptanım ayran detoksu dediğin şu bulgur mercimek nohut karışımımı... ben onu yiyemedim ki...
nevcim ben kabağı hiç sevmem bi tek mücverini yerim yersem... toksinlerden mi oluyo diyosunuz yorgunluk...
var mı başka tavsiyeniz toksin atacak... olmazsa şu ayran detoksunu tekrar deniyim yarın...

Olacak olacak canım,merak etme.Ben 34 kiloyu günde yalnızca yarım saat koşu bandı ve sauna eşofmanıyla vermiştim,yeter canım,çok farklı gideceksin işe eminim

Hadi bekliyoruz merakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…