Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar bu arada bayramda elimi kesmiştim her gün geçeceğine derinleşti gitti... çok fena oldu küçücük kesik...
yarına randevu aldım bi şekerimi ölçtürücem...

bu sodanın asitini almanın faydası ne canım...
ben pek içemem soda ama çok etkili bişeyse zorlarım kendimi...

benimki de nette çok büyük görünmüyor ama 102 cmlik aldım bir de çok büyükse annem beni öldürecek

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
nev81,
tubis87,
mattika,
ipekyol51+,
ananee,
shopaholic
Vuuuuuuuuu

:)))))
ipekcim ne zaman dönüyorsun yurt dışına??
4 Eylülde gidiyoruz canım
Nette bölgesel çalışma için videolar bak istersen bi tatlım birkaç kilo bile çok farkeder eminim
banada spor yaptırın yaa tembelleştim bayramdan beri
diyene bak listeyi tutan sen değil misin kalk bakalım yerinden
sağol canım ben de bilmiyorum da bu gün okulda şekerden olmuştur dediler bakalım ne dicek dr..

şekerin var mı ki senin tatlım

benimki de nette çok büyük görünmüyor ama 102 cmlik aldım bir de çok büyükse annem beni öldürecek

hımmm güle güle kullan canım...92 cm olması lazım bizimki de... bi denesem mi ama yok yaa bi de kırarım falan eşimin dilinden kurtulamam...

ben kalkııym bi soguk duş alym yemek yaparm sonrada

sağol canım...
kızlar ben pazara çıkıyorum gelince görüşürüz...
geçen hafta giderken cüzdanımı evde unutmuşum bir sürü borç yapmıştım...

aman ne konuşsun çenesi düştü babacım benim cici kuş öpücük deyip duruyoreşim geç gelicekmiş ya gene yanlızşarı oynucem
Ne edek tatlışım kayınvaldemlerdeyim ancak bi seferde topluca anlasın sen beni
oda iyiymiş bebem bizimde var kaynımımda cesaret edemiyorum girmeye hem leptop zor oluyo kullanması
canım evin 75 mk eşyalarım anca griyor o aletlere yerim olsa keşke
pirinç lapası yap tavuk yap

bu sodanın asitini almanın faydası ne canım...
ben pek içemem soda ama çok etkili bişeyse zorlarım kendimi...

canım NEV arkadasımız paylaşmıştı bunu..elma ile soda ile yapılan bir die ben henüz elmalı bir şekilde uygulamadım ama faydası varmış..ben normaldede sodayı çok sevdiğim için içiyorum..
NEV cim o dieti tekrar paylaşırmısın...

mercimek çorbası patates yemegi inan çok özledim yemegini yanına pilav yapolsada yesek amanın patates yemegi yesek ne olur kızlar ya bir seferden birşey olurmu
bana olmuyo canım ya yoğurtl turşulu sos yapcam tavuğun yanına ben gelirim gene sende azcık ye bişey olmaz ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…