ay zaten zor yapıyorum hareketleri,yetişemiyorum bazenleslie zaten o hareketlerde değil konuşurken yakıyor kalorileri bence biz de elimize telefon alıp mı yapsak acaba 3 mili
Aman kaptanım yapma gözünü seveyim, ben daha 5'i zor toparlıyorum, yarın birgün okul açılacak valla strese giriyorum nasıl mesaj yazacam diye 5 iyi 10 olmasın lütfeeennnnn
mesaj sayısını oylamaya sunarız canım
a süperr ben de çok merak ediyorum onları.bakalım nasıl sonuçlar alacaksın,inşallah güzel yağ yaktırır canım.bişey benim kafama takılıyor hep,kafamızı tavana çarpar mıyız acabakızlar ben bir çılgınlık yaptım trambolin sipariş ettim yeni moda buymuş az zamanda iyi kalori yaktırıyormuş hemde eğlenceli
yarışmada 31 inde kilo bildirimi ama yazmıştım ya,yine de cuma günü kilolarımızı yazalım,bakalım bayram dönüşü durumlarımız ne olmuş değerlendirelim diye31'inde değil miydi kilo bildirimi bu haftada mı var?
ooo hadi bakalımHedef büyüttüm 57 yaptım bakalım pek inanmıyorum 57 olacağıma ama öbür türlü de 60'a az kalmıştı sanki biraz cıvıtmaya başlamıştım, bakalım bu işe yarıyacak mı?
hımm bak bu kabak aklımda bulunsun,bayılırım kabağaCanım benim,olağan etkinliklerinin dışında normaldekinden fazla hareketli değilsen ve buna rağmen yorgun hissediyorsan,toksin fazlalığın vardır.2 gün 2 öğün az yağla pişmiş domatesli kabak yemeği yersen kendine gelirsin toksin atar,hem de kilo verirsin aklında bulunsun
Sana bir sır fıstığım,Dukanla 65 kiloda bile 55 kilo gibi görünürsün,harika değil mi
Ah ben de bi başlayamadım canım benim ya,sporsuz olmuyor değil mi barbiÇok yakıştı bu isim sana
Canlar gerçekten maşallah,paylaşımımız harika ya
Canım bu hafta bildirim var mı ki?
Harikasın,hem çok kalori yaktırır hem de çok keyifli gerçekten,güle güle kullan Tuğba'cım.Sorması ayıp olmazsa fiyat ne civarda,ben de düşünüyorum da birkaç haftadır
evet dukanın ve karatayın olduğu kilondan daha az gösterme gibi bir özelliği var
bence de barbi tam yakıştı
tontişim bu haftaki bildirim bizim takımımız içinde olan bir bildirim,yarışmayla ilgisi yok yani
aa fiyat da ödemesi de çok uygunmuş,bunu ben bir düşüneyimben 102 cm'lik olanını sipariş ettim cosfer marka, hb'dan. 63 TL'ye yakın 62 küsür işte kargo da ücretsiz. 6 da taksit yaptım 2 ay da erteleme yaptım bakalım nasıl olacak çok övmüşler
bayılıyorum şu spor olayına,bravo canımGüle güle kullan canım,valla fiyatı da harika,haftaya cumartesi görev yerime geçer geçmez bir tane sipariş edicem ben de.Zaten evin bir odasını spor salonu yaptım;koşu bandım,kondüsyon bisikletim,twisterim,dambılım,plates setim vardı ama çeşitlilik her zaman sporu daha keyifli hale getiriyor.Gidince eliptik bisiklet ve trambolini de isteyip spor salonumu tamamlıycam
ütü ne zaman bitiyor ki hep varuf kızlarrr bı suru utum var..bı kendılıgınden utu yapma makınesı ıcat etmem lazımsızler ıcın pP
evet ya ne tarifler var,bir ara bak derim,süper gerçektenohh buda güzelmiş regl muafiyeti.valla tatlım beni evime gidene kadar muaf tutmanız lazım çünkü son bir hafta kala orda yiyemeyeceğim şeyleri yemeği düşünüyorum ayıptır söylemesi
ohh dukAn lahmacundamı varmış
Bu arada ben de bugün başladım Dukan'a tekrar canlarım
evet canım ayran detoksu oselam kızlar fizikten geldim pazara gidicem bi bakayım dedim...
tubiş trambolinin hayırlı olsun... benim kızın da var küçük ben onun üstünde mi zıplasam acaba...
yalnız benim çocuklar zıplarken baya yükseliyolar küçük olmasına rağmen bize göre olanı biraz daha büyük olması lazım... ordan ben zıplarsam ve çocuklarla aynı oranda havalanırsam kesin tavana çarparım....nasıl olacak odada bu iş hiç anlamadım...:44:
saphira kaptanım ayran detoksu dediğin şu bulgur mercimek nohut karışımımı... ben onu yiyemedim ki...
nevcim ben kabağı hiç sevmem bi tek mücverini yerim yersem... toksinlerden mi oluyo diyosunuz yorgunluk...
var mı başka tavsiyeniz toksin atacak... olmazsa şu ayran detoksunu tekrar deniyim yarın...
işte ben de aynı şeyden endişeliyim,kafamız tavana çarpar mı
hımm geçmiş olsun canım.yaptır testlerini tabi.zaten daha önce de insülin tedavisi gördüm kilo aldım demiştinkızlar bu arada bayramda elimi kesmiştim her gün geçeceğine derinleşti gitti... çok fena oldu küçücük kesik...
yarına randevu aldım bi şekerimi ölçtürücem...
ben dukan lahmacuna benzer bişey yaptım canım nefis oldune pişrceem ben ya