canım yarışmayı bilemem ama ben 17 sinde bildirim yapıcam 24 ünde yolda olacağım için yapamicam.. hem 24 ünde yapılmaması daha iyi gerekiyorsa ikisinde de yapılmasın ama 24ünde kesin yapılmasın çünkü dediği gibi bayramı eritmek lazım
bir önceki mesajımı düzenledim.sorularının yarısına cvp yazmışım,diğer yarısını yazmak için düzenleme yaptım ama sen çoktan alıntılayıp cevap yazmışsın bile
ay yorulmaz benimkiçocuklarda 7 yaşına kadar yorgunluk hormonu olmazmış
gerbera izinli canım.31 indeki bildirimde geri dönmek üzere ayrıldı yazıcaz
senaristin izin alıp almadığını hatırlamıyorum desem
Ama belli yaramaz oldugu cok cin bakiyo:) ben dukanella yapcam
bendemi yapsam dukan dicem emme ben et yemiyorum ne olucek:2::2:kaç kilo veirirm acaba dukan yapsam şu kan pırtılaşmam olmasaoohh ben temizlik yapayım siz de sohbet edin
ne güzel kaynatmışsınız,ben geçmiş okurken aşağıda bir sürü isim vardı,şimdi bir tek varım
dukan lahmacunu biraz değiştirerek yaptım.doğru mu yapmışım bir bakar mısınız
orjinal tarif:
Malzemeler:
Krep malzemeleri:
1 adet yumurta akı
1 tepeleme yemek kaşığı yulaf kepeği
1 yemek kaşığı diyet yoğurt
Kıyma harcı için:
50 gr kıyma (yağsız ya da az yağlı)
1 tutam ince kıyılmış maydanoz
1 yemek kaşığı domates rendesi
2 yemek kaşığı soğan rendesi
1 küçük sarımsak (ince kıyılmış ya da rende)
tuz
karabiber
Yapılışı:
1- Kıyma harcı için gerekli tüm malzemeyi yoğurup 10 dakika kadar dinlendirin.
2- Kıyma harcınız dinlenirken krep malzemelerinin çukur bir kapta çırpın. 1 damla sıvıyağ damlatıp peçete ile sildiğiniz tavada önlü arkalı pişirin.
3- Fırının ızgarasını açın dereceyi 200 e getirin.
4- Kıymalı harcı hazırladığınız krepin üzerine yayıp fırında pişirin.
5- Maydanoz, soğan ve limon ile servis yapın.
Devamı için: Dukan Lahmacun Tarifi | Mutfak Sırları - Yemek Tarifleri
buzlukta donuk halde daha büyük parça kıymam olduğundan,mecburen 150 gr kıyma ile yaptım.3 katı olarak yaparım dedim ama 2 yemek kaşığı soğan rendesi koydum,zaten 1 küçük soğanın tamamı etti.bu miktar benim gözüme fazla göründü,o yüzden kıymam 3 katı olsa da,soğanı 3 katına çıkarmadım.1 yemek kaşığı domates rendesini 3 kaşık koydum.biraz tuz ve karabiber ekleyip karıştırdım.maydanoz kullanmadım.Bu harcın 1/3 ünü kullandım.altına krep yapmadım,dukan ekmeğimden ince ince keserek borcama dizdim.üzerlerine kıymalı harcı paylaştırdım,fırında pişirdim.üzerine de ½ kase yoğurdu az tuzla çırpıp üzerine döktüm.İşte bu aşamada lahmacunluktan çıktı,biraz iskendere benzedi galibayalnız nefis bişey oldu.Sebzeleri doğru miktarlarda kullanmışımdır umarım :18:
anaaa çok eğlenceli baksanıza şu videoya hem de 50 dkda 600 ila 800 kalori yakılıyormuşşşş
Erhan Tügen - Power Jump / Fox Tv - YouTube
hımm ben de bayılırım patates yemeğine...
bendemi yapsam dukan dicem emme ben et yemiyorum ne olucek:2::2:kaç kilo veirirm acaba dukan yapsam şu kan pırtılaşmam olmasa
tam benlik biraz zorlansın kalbim çarpıntı hayde panik atak azar sonra hayde paşa halaya
yiyemedikten sonra ne yapayım patatesi annem çok güzel yapar bol döşer bol kıymalı ben annemi özledimeşimde geç gelicek 4 duvara arasında kalmaktan yoruldum ben ama yaa
canım et ve yumurta yemeden dukan yapamazsın,atak döneminde çok kilo kaybediliyor,düzgünce yaparsan tabi.ben daha önceki denememde 4 günde 3 kg vermiştim.yalnız ben baya aç kalmıştım,o şekilde yapmanı tavsiye etmem
Ben cok yedim sanki:s saphira simdi tarif iyi olablirde ben beceremedim bnu bide dukanella deglde puding yaptim ben sit tozum yoktu tarifte varmis yemesem daha iyi olurdu bitki cayimi birakmistm sindrimde bi degskligim olmadi bugun gene basladim yarin icin bide form cayi iccem ac karin bos mide ne kadar cikcam acaba ntvmsnbc yalan haber verdi olcak ismi ya
pasam bu pihttilasmayi neler tetikliyo ona gore belki yapablirsin dukani
Ya biz bide rejimden atladik geldik ya daha az gder smdi atakta ben 2kilo bile veremedm on gunde
kız bir nokta virgül bişey koy,hiç bir şey anlamadım
canım sen dukanmı yapıyon karataymı yoksa saprinamı yapıyoncanım et ve yumurta yemeden dukan yapamazsın,atak döneminde çok kilo kaybediliyor,düzgünce yaparsan tabi.ben daha önceki denememde 4 günde 3 kg vermiştim.yalnız ben baya aç kalmıştım,o şekilde yapmanı tavsiye etmem
Ben cok yedim sanki:s saphira simdi tarif iyi olablirde ben beceremedim bnu bide dukanella deglde puding yaptim ben sit tozum yoktu tarifte varmis yemesem daha iyi olurdu bitki cayimi birakmistm sindrimde bi degskligim olmadi bugun gene basladim yarin icin bide form cayi iccem ac karin bos mide ne kadar cikcam acaba ntvmsnbc yalan haber verdi olcak ismi ya
pasam bu pihttilasmayi neler tetikliyo ona gore belki yapablirsin dukani
canım sen dukanmı yapıyon karataymı yoksa saprinamı yapıyonona göre bende yapam
canım bana zeytin yumurta yasak ette içinde kanımı pırtılaşması önemli kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum ama korkuyorum karatayla ne güzel vermiştim arkadaş yasak dedi yapma oda dukanı bıraktı kızlar ben nasıl hızlı kilo vericem ya ne kaldı şurda eylüle
ben nanazımı kılıyım geliyorum işiniz yoksa ne olur dertleşiriz biraz evde kimse yok canım sıkılıyo
Canim Allah kabul etsin
Ben kac zamandir burdayim sen diyetisyeninden liste aldin ama bi uygulamadn ,onu yap senin icin en iyisi odur canim benim
Canim sen ramazanda degl baya genel olarak yemiyosun :d cok kalori degildir kavrulmus degil cunku hem aksam zaten baska bisey yememssinAksqm yemegi yemedim kizlar.anneme bi velisi taze findik getirmis.oturduk bi tabqgi yedik ikimis.cok kalorimidiir.oglende yenedim.sabah kahvaltisi ile duruorum.
amin cümlemizinkini bebem işşallah orucumbitsin uygulucemde ayda 4 kilo anca veirisin dedi ama doktor dediki metebolizmana baglı dahada verirsin dedi ona göre yapıyorum zaten canım benim birazdanda şeftalimi yicek yaşasınsuyum 1 litre oldu
Kizlar isler gucler basladi az yogum)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?