canım geçmiş olsun hayırdır niye yükseldi tansiyonun?
ohcanimadeysin üzülme bence senin kilon için çok normal.tebrik ederim ne güzel vermişsino kadar dikkate t spor yapmaya calis 2 arada bir derede,vere vere 200 gr cik ver bu ne is arkadas boyle biktim yaa
dun gece yine girdim tekrar yazayim diye alinti faciasindan sonra bu seferde kk acilmadi bir turlu hep hata verdi.iyice sinirlendim yattim bende.
ben bi bildirimimi yapayim once.
ben 14 subat hediyemi gece saat 001 de aldim esim isten gelince koca bir cicek demetiyle gelmisti bide disari koydu kapiyi acinca gormeyim diye iceri girdi biraz sohbet ettik saat 12 yi gecince cikip cicegimi getirdi
Eline saglik canim13.02.2013 7. takım mesaj sayımıdır.
Roseberry=**=2(Annesindeydi,interneti yoktu)
Dudujan=***********=11
Maviyeşil1999=*********=9
Saphira=***********=11
Shopaholic=********=8
Ayşen34=********=8
Nev81=********=8
Genfed=****=4(Gece 12'den sonraki mesajların 14 şubatın sayımına dahil olacak canım.)
canım duraklamaya girince de bazı ufak tefek şoklamalar uygularsınkasıma kadar neden?
afiyet olsun canım..iyi eğlenceler
Su cok iyi canim.ya ben icemiyorum ama.cayla denklestirmeye calisyorumkahvaltıdan sonra sabah kahvesi
ara öğün: ½ kase yoğurt
öğlen: 2 but+½ soğan pişirme torbasında fırında pişirdim,derilerini ayırıp yedim
2 büyük bardak ayran içtim
akşam:
½ kase baharatlı yogurt
dukan ekmeği
1 fincan kayısılı form çay
suyum 2 lt oldu
Eline saglik canim
Canim kasimda nisanim var benim normalde 2 hafta once nisani ben zayiflayip fotolarda guzel.cikacam diye aglayip ertelettim o yuzden 30 kilo vermem lazimveririm.demi
kahvaltıdan sonra sabah kahvesi
ara öğün: ½ kase yoğurt
öğlen: 2 but+½ soğan pişirme torbasında fırında pişirdim,derilerini ayırıp yedim
2 büyük bardak ayran içtim
akşam:
½ kase baharatlı yogurt
dukan ekmeği
1 fincan kayısılı form çay
suyum 2 lt oldu
herkese günaydın annem kızkardeşime gitti 15 gün evde yalnızım offfffff napacam ben sessiz sessiz
Sabah kahvaltının bile tadı yoktu
sabah 1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim tam çavdar ekmeği
2 bardak şekersiz açık çay
seninde cuman mübarek olsun canımselam güzel hatunlar cumanız mübarek olsun,tartınız eksilerde olsun,benim kilom 62.9 çıktı uyumuşum oğlanın servisini kaçırdık ben götürdüm sabah yağmur vardı trafik felç kızı yatağın üstünde bıraktım sağına soluna yastık koydum ama düşer diye hızlı hızlı götürdüm ...
herkese günaydın annem kızkardeşime gitti 15 gün evde yalnızım offfffff napacam ben sessiz sessiz
Sabah kahvaltının bile tadı yoktu
sabah 1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim tam çavdar ekmeği
2 bardak şekersiz açık çay
nemi terminale bıraktım sabah sabah trafik günümü rezil ettiselam güzel hatunlar cumanız mübarek olsun,tartınız eksilerde olsun,benim kilom 62.9 çıktı uyumuşum oğlanın servisini kaçırdık ben götürdüm sabah yağmur vardı trafik felç kızı yatağın üstünde bıraktım sağına soluna yastık koydum ama düşer diye hızlı hızlı götürdüm ...
Günaydın canım ankarada aynı istanbul gibi bugün :)karanlık ve yağmurlu bir istbl sabahından herkese günaydınlar
tartıya korka korka çıktım ne yalan söliyim regliden dolayı acayip şişkinlik var 0.9 gram vermişim 4 günde iyidir herhal
Canım annemle ikimiz yaşıyoruz sadece annem bana göre yapıyordu yemekleriseninde cuman mübarek olsun canım
bi aya mezun olursun bacım bu gidişle
istbla yağmur düşmeye görsün
allah kavuştursun canım
ama şu yönden bak evde kimse olmayınca diyet yapmak çokk kolay
kıyafetlerimi çıkarıp tekrar tartıldım 300 gram daha eksikama ben kıyafetlerimle tartılmıştım pzrtsi günü :44:
dukan diyetimi yapıyorsun seçilcim,acaba dukan ekmeğinden bende yapsam ama ne kadar yiyebilirim,ben yumurta ve sütle krep gibi yapıp tavada pişiriyordum bir ara 1 dilim ekmek yerine ne kadar yemem lazım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?