Hos buldum canimCocoooooo kaldır Toto'nu hemen derhal spora hop hop hop bir iki )))))
Kütahya hgdin Sefa getirdin
Gunaydin kizlar ben misafir uyeniz
Okudum gecmisi bende varim ayran corbasi olayina giriyorum bugun spor salonuna basliyorum benim yemek yememeyle bi sikintim yok aebenim bilir cok istikrarli bir gece kusuyum dengesiz uyku ve gazli icecek sikintim var
Bijoux seni gozum bir yerden isiriyor 6. Ya da 2. Takimda oldunmu hic
günaydın hoşgeldin her zaman beklerizBijoux seni gozum bir yerden isiriyor 6. Ya da 2. Takimda oldunmu hic
Aebenim sende 80 ben diyim 83 gidip geliyor 100 e ramak kalmisti baya hallettim sukür hedefim 75kutom hoşgeldin ......
kızlar kütahya arkadaşımız eski 6. takımdan ... bizim o dönemlerden ...... kaç senedir yoktu kaçak
bediş kaç kilosun sorması ayıptır
Cocoooooo kaldır Toto'nu hemen derhal spora hop hop hop bir iki )))))
Kütahya hgdin Sefa getirdin
cococum dürtmek miiiikelin ilacı olsa başına sürer
ben tek bebeyle akşamları pestil oluyorum sen 2 taneyle nasıl yapıcan spor meraklardayım...
evet yapmamız lazım tabii yürüsek yeter de malesef benim cocuk bırakacak kimsem yok.. spora gideyim dedim onunla olmadı.. anca evde leslie leri yapabilirim. yalnız evde durunca da iş bitmiyor kardeşim bi ben mi böyleyim anlamıyorum ya.. bir ara 6 bucuk gibi kalkıp 7 bucuga kadar yürüyeyim dedim ama her zaman erken kalkan ben 8 de kalkar oldum. herşey bana karşı hahahah
eylülde toprak okula başlayacak o zaman rahat olurum da o zamana kadar hakatten bu işi çözmemiz lazım cococum haklısın..
Kizlar spor evde yapmaniz gerekiyorsa trambolin oneririm gece falan komsuyada ses gitmez cok guzel terletiyor hemde zevkli ben burada okuyup almistim gecen sene
anaokuluna mı başlayacak Bijom?
trambolin di mi yanlış duymadım yani :)
velkam mersacım da ne yedin o kadar kilo alacak kadar valla helal olsun 2 günde rekor rekor
neyse bir daha yicem yicem diye plan yapma bak artık izin yok ona göre
valla kıskandım seni ohh sefan olsun kafan bir dinlenmiştir.. bana da lazım bir tatil de nerdee önümüzde bir adet düğün (erkek kardeşim) bir adet de ramazan var. tatil kaf dagının ardında
hoş bulduk şekercimm,
valla deli gibi kıtlıktan çıkmış gibi yedim aklımca spor yaptım yüzdüm ama napimm yaa kilo alacağımı bilerek gittim.1,5 aydır aç geziyordumbaşka yokk zaten bijom ben desemde sen hayır de kız bana 9 ağustosta istanbulda düğün var hemde diyetisyenimin düğünü o zamana kadar kesin zayıflamalıyım. olur inşallah daha senin yaşın küçük bak bende aynıydım kızlarım büyüyünce kafamıza göre takılıyoruz:))
coco sen beni hatırlamadınmııtamamdır aklıma yattı ben de yapayım ama bakalım bu hafta hangi iki güne denk getiririm bunu :)
bir de lütfen biri beni dürtebilir mi spora başla artık diyeı seni dürtenler benide dürtebilirmi acabaa salonda kaydımda var verdiğim paralarda boşuna gidiyorrrr
hoş geldin canım . siz spora başlayında bende hevesleneyim inşallah. ama bende vakit sorunu var. günü 30 saate çıkarmak mümkünmü acabaaaGunaydin kizlar ben misafir uyeniz
Okudum gecmisi bende varim ayran corbasi olayina giriyorum bugun spor salonuna basliyorum benim yemek yememeyle bi sikintim yok aebenim bilir cok istikrarli bir gece kusuyum dengesiz uyku ve gazli icecek sikintim var
Bijoux seni gozum bir yerden isiriyor 6. Ya da 2. Takimda oldunmu hic
Ablam sen tam yerine gitmişsin kesin kilo verip dönersin.bol bol yürüyüş yap.mikinileri unutmadın dimiiSelamlar kizlar ben rehaya geldim yerlestim..cikip biraz dolasip etrafi taniyayim.. Ögle yemegini kacirdim iyi oldu :)
Güzel biryer üzüm baglari gözalabildigine.. Birde keci ve inek sesleri geliyor. Yakinda agillar var anlasilan.
Spora falan yarin baslariz herhalde. Firsat buldukca yazarim. Öpüyorum hepinizi.
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
Canım evinde huzurla sağlıkla otur inşallah...
Yorgunluktan verirsin tabi düzenlide yemeden içmeden atmışsındır ödemleri
Canım çok geçmiş olsun bn bu kış ve bahara girerken hayatımda hiç olmadığım kadar hasta oldum ..havalarda aşırı mikrop var dikkat et umarım bugün daha da iyisindir..
Ben nerede olduğunu cidden merak ettim şu an nasıl arzuladım bilemezsin:26:
çok iyi olmuş canım ...
Dün gece okudum yazışmanızı ben de ıslattım gece nohut bir kez yapmıştım çok rahat geçirdim iki günü... bugün seninleyim bijom çikolatam sonra yapacakmış...
seninle ben de üzüldüm..berbat bir duygu bu
yine başaracağız ama sakın bulatma kendini..
Valla gelemedim ne diyeyim bir ton bahanem var hangisini sıralayayım
bu hafta toparlanır düzen kurarız inşallah... ancak alışıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?