Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cocoooooo kaldır Toto'nu hemen derhal spora hop hop hop bir iki )))))

Kütahya hgdin Sefa getirdin
Hos buldum canim

Hadi hep beaber spora benim hayalim gercek oldu apartmandan cikinca 50 adim sonra. Spor salonu var cok şansliyim

Kızlar kac yıllik diyetciyim sunu kesin anladimki sporla verilen kilo hoopp diye geri gelmiyor sadece diyet yapinca geri almasi cok kolay oluyordu kisin 17 kilo verdim bikac ayda yogun sporla birakali aylar oldu fazlaca dikkat etmedigim halde 3 kilo cikip iniyor tarti eskiden olsa 17 kiloyu 1 aya kalmaz geri alirdim

Ayrica incelme ve sikilasma icin ornek vermek gerekirse 73 iken girebildigim giysiler 83 ile rahatca oluyor spor sonrasi

Son düzenleme:

kutom hoşgeldin ......

kızlar kütahya arkadaşımız eski 6. takımdan ... bizim o dönemlerden ...... kaç senedir yoktu kaçak

bediş kaç kilosun sorması ayıptır

Bijoux seni gozum bir yerden isiriyor 6. Ya da 2. Takimda oldunmu hic
günaydın hoşgeldin her zaman bekleriz
yok ben 5.takımdaydım hep daha sonraları 4.takıma da birkaç mesaj yazmışlığım olmuş her ne kadar hatırlamasam da hahah

şu olabilir ben kütahya'da oturuyorum, nickinden dolayı aramızda bir muhabbet geçmiş olabilir..

mustangcım yerleştin mi hayatım, karnıyarık yemesen diyorum yahu patlıcanları kızartıyolar bi de cok yag cekiyor malum.. başka bişey yok muymuş ki?

cococum dürtmek miiii kelin ilacı olsa başına sürer
ben tek bebeyle akşamları pestil oluyorum sen 2 taneyle nasıl yapıcan spor meraklardayım...

Son düzenleme:
kutom hoşgeldin ......

kızlar kütahya arkadaşımız eski 6. takımdan ... bizim o dönemlerden ...... kaç senedir yoktu kaçak

bediş kaç kilosun sorması ayıptır
Aebenim sende 80 ben diyim 83 gidip geliyor 100 e ramak kalmisti baya hallettim sukür hedefim 75

evet yapmamız lazım tabii yürüsek yeter de malesef benim cocuk bırakacak kimsem yok.. spora gideyim dedim onunla olmadı.. anca evde leslie leri yapabilirim. yalnız evde durunca da iş bitmiyor kardeşim bi ben mi böyleyim anlamıyorum ya.. bir ara 6 bucuk gibi kalkıp 7 bucuga kadar yürüyeyim dedim ama her zaman erken kalkan ben 8 de kalkar oldum. herşey bana karşı hahahah

eylülde toprak okula başlayacak o zaman rahat olurum da o zamana kadar hakatten bu işi çözmemiz lazım cococum haklısın..

Son düzenleme:
Kizlar spor evde yapmaniz gerekiyorsa trambolin oneririm gece falan komsuyada ses gitmez cok guzel terletiyor hemde zevkli ben burada okuyup almistim gecen sene

anaokuluna mı başlayacak Bijom?

Kizlar spor evde yapmaniz gerekiyorsa trambolin oneririm gece falan komsuyada ses gitmez cok guzel terletiyor hemde zevkli ben burada okuyup almistim gecen sene

trambolin di mi yanlış duymadım yani :)

anaokuluna mı başlayacak Bijom?

trambolin di mi yanlış duymadım yani :)

Dogru duydun kk da var sayfalarca bilgi video paylasim sitelerindende bakabilirsin cok eglenceli en olmadi eve misafir gelen coluk cocugun onune atiyorsun egleniyor yavrucaklar

Bu arada kahvalti etmemistim sporumu yaptim geldim ilk tur corbami ictim (vışşş dizlerim ayaklarım) tuz olaydi iyiymiş

Son düzenleme:
evet cocostarim anaokulu. haziran basi yazdiricam eylulde okullarla birlikte baslayacak insallah..

trambolin olayini ben de merak ettim valla..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selamlar kizlar ben rehaya geldim yerlestim..cikip biraz dolasip etrafi taniyayim.. Ögle yemegini kacirdim iyi oldu :)
Güzel biryer üzüm baglari gözalabildigine.. Birde keci ve inek sesleri geliyor. Yakinda agillar var anlasilan.
Spora falan yarin baslariz herhalde. Firsat buldukca yazarim. Öpüyorum hepinizi.

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Ablam sen tam yerine gitmişsin kesin kilo verip dönersin.bol bol yürüyüş yap.mikinileri unutmadın dimii

Mersa Aldim mikinilerimi hehe
Dur bakalim haftalik programi versinlerde görelim spor cokmu ama büyük bir derdim var"..
Üc valizle geldim bülent ersoy gibide sampuan unutmusum..dus sampuani ile yikasam olurmu iki gün? Cocuklar Gelene Kadar
Sehre uzak bir dagin basi hicbiryerde bilmiyorum yabanciyim yaaa

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Merhaba
Bugün ben de geleyim dedim Kallistenin kızı olarak
Annemle bugün ben de başladım diyete..
Sabah okula gitmeden Nesfit yedim bir kase, okulda öğlen yemeğinde evden götürdüğüm sandviçimi yedim akşam gelince de annemle birlikte ayran detoksundan içtik ben iki kase içtim, az önce de iki avuç kiraz yedim..
Yorumlarınızı bekliyorum hadi size iyi akşamlar

Selam hatunlar
Yazdıklarınızı okudum ama alıntı yapamayacağım bugün. Dikkat dikkat ;

Mersam resmen rekor kırmışsın artık ne yediysen o nasıl bi kilo almak 2 günde kızzz :)))
Bijom senin saçma sapan yedim dediğini ben tahmin edebiliyorum. Yanlış şeyler yesen de miktar olarak abartmadığın için almamışsındr kilo. Perşembe günki sonucunu merak ediyorum
Reyhan abla o gittiğin yer süpermiş, bir an kafamda canlandırdım da böyle heidi vardı ya köyde gezerdi filan(çizgi film) o geldi gözümün önüne :)
Kallisimin kızancığı bence süper beslenmişsin sen kaç yaşındasın da başladın bu diyet işlerine? Boy kilo yaş söyle bakayım ?

Valla mustangım ben de hala toparlayamadım diyet işini ... Gelsem uğrasam da diyete hala tam adapte olamadım... Sana hak veriyorum

Son mesaj; kızlar ben hala tam adapte olamadım. Perşembe günü de antalyaya gidiyorum. Gerçi farketmez, belli bir diyet yapmadığım için orda dikkat edememe gibi bir durumum olmaz. Lakin bu hafta eksileceğimi sanmıyorum çünkü 2 gündür bazı işler var sürekli dışardayım, bişey yapamadım.
Ama zaten benim artık yapmak istediğim şey işimle gücümle moralimle moralsizliğimle birlikte götürebilmek bu işi. Her şartta dikkat edebilmek, hedefim bu. O yüzden acele etmeyeceğim. Zaten yazı da kaçırdım. Hedef süre koymuyorum. Sadece elimden geleni yapmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…