kallisim oleeey yalnız bırakmadın beni bir de 3 kişiymişiz üstelik yaşasın
yazsın tabii hem de bol bol yazsın
bu tarif bizim bir zamanlar diyet grubundaki kızlarla uyguladıgımız tarif yani daha doğrusu onlar cok yapıyorlardı bundan. kesin kilo götürüp aç bırakmamasından dolayı çok popülerdi.
bir ara bütün grupçanak yapalım bunu, hem moral olsun hem birinci olalım
ay sorma aebenim biliyorum çoğu böyle ama sağlık konusunda hiç çeklmez oluyorlar....neyse bizimki on beş gün yurtdışına gidiyor diyetimi kızımla sabote olmadan yapabileceğiz...hayırlı sabahlar
kalişim eşine şiflar dilerim ...
erkeklerin geneli öyle canım ,sedece seninki değil
amaninnnnnn dedim ama hemen toparlarsan hemende gider o iki kiloda neymişgünaydınnnntatil bitti iş başı yaptım. tabiki diyetede iş başı yaptım. hala kendime gelemedim yol yorgunluğunu atamadım ama ruhum dinlendi en azından. tabi 2 günün bana getirisi 2.200 kg olmuşşşş bu gün itibariyle protein artı sebze diyetime başladım .vatana millete hayırlı uğurlu olsun:)))
ben salatalıklı halini sevdimm..bol nane kırmızıbiber....cacık gibi biraz ...aşırı tok tutuyor çok sevdim yine..kızımda sevdi...
eheh işte ben de hayal edemedim onu
ben baştan yapıyorum sonra uğraşmıyorum ya tembel biri olarak 2 saatte bir ya da acıktıkca (2 saatte acıkmıyorum ben ayrıca cok tok tutuyor bu beni) gidip kasemi doldurup geliyorum. salatalıkla ben de bir kere yapayım dedim abov döktüm yazık oldu koca corbaya. o konuda hemfikirim...
kim dürtecekse benide lütfennnnnntamamdır aklıma yattı ben de yapayım ama bakalım bu hafta hangi iki güne denk getiririm bunu :)
bir de lütfen biri beni dürtebilir mi spora başla artık diye
canım yaaa karnıyarık fena olmuş sende farkındasındırGünaydın canlarım
Kallisim tşkler canım az az adapte olmaya çalışıyorum
Bugun klasik bir kahvaltı işe başladım güne az yerim hatta zorla yerim sabahları öğle yemeği okulda yiyoruz ahçımız ne hazırlarsa işte bugun karnıyaruk varmış valla kurt gibi acıktığım için öğle yemeğine hayır diyemiyorum
Ben akşamda yemek yemem malum benim en büyük sıkıntım abırcubur ve çikolatadır. Zaten 3-4 gündür bunları yemediğim için hemen fazlalılığı attım.
Telden takip etmek zor oluyor mesajlarınızı okuyorum ama tek tek cevap veremiyorum yaZarken unutuyorum malum yaşlandık ))))
Bu arada ben b12 alıyorum ama enjekte şeklinde henüz çok faydasını görmedim aşırı unutkanlık hatta diyette old bile unutuyorum )))) o kadar yani
Evime net bi bağlansa daha aktif olacam inşallah
Şimdilik bu kadar görüşürüz canlar
gazlı içecekGunaydin kizlar ben misafir uyeniz
Okudum gecmisi bende varim ayran corbasi olayina giriyorum bugun spor salonuna basliyorum benim yemek yememeyle bi sikintim yok aebenim bilir cok istikrarli bir gece kusuyum dengesiz uyku ve gazli icecek sikintim var
Bijoux seni gozum bir yerden isiriyor 6. Ya da 2. Takimda oldunmu hic
Dogru duydun kk da var sayfalarca bilgi video paylasim sitelerindende bakabilirsin cok eglenceli en olmadi eve misafir gelen coluk cocugun onune atiyorsun egleniyor yavrucaklar
Bu arada kahvalti etmemistim sporumu yaptim geldim ilk tur corbami ictim (vışşş dizlerim ayaklarım) tuz olaydi iyiymiş
Selamlar kizlar ben rehaya geldim yerlestim..cikip biraz dolasip etrafi taniyayim.. Ögle yemegini kacirdim iyi oldu :)
Güzel biryer üzüm baglari gözalabildigine.. Birde keci ve inek sesleri geliyor. Yakinda agillar var anlasilan.
Spora falan yarin baslariz herhalde. Firsat buldukca yazarim. Öpüyorum hepinizi.
bence yapma.... çok güldüm haline ama üç valiz haklısın ablacım bir ay dilekolay...Mersa Aldim mikinilerimi hehe
Dur bakalim haftalik programi versinlerde görelim spor cokmu ama büyük bir derdim var"..
Üc valizle geldim bülent ersoy gibide sampuan unutmusum..dus sampuani ile yikasam olurmu iki gün? Cocuklar Gelene Kadar
Sehre uzak bir dagin basi hicbiryerde bilmiyorum yabanciyim yaaa
yaşı 14 gerisini kendisi yazarSelam hatunlar
Kallisimin kızancığı bence süper beslenmişsin sen kaç yaşındasın da başladın bu diyet işlerine? Boy kilo yaş söyle bakayım ?
hiççç sorun değil.... alışamadık henüz...Bu arada yukarıdaki cevap kallisime yazdığım cevapmış. Telefondan hala alışamadım kallisim kusura bakma :)
aslında en güzeli bu sistem keşke hepimiz her an dikkat edebilsek...yapabiliriz inanırsak olur benceSon mesaj; kızlar ben hala tam adapte olamadım. Perşembe günü de antalyaya gidiyorum. Gerçi farketmez, belli bir diyet yapmadığım için orda dikkat edememe gibi bir durumum olmaz. Lakin bu hafta eksileceğimi sanmıyorum çünkü 2 gündür bazı işler var sürekli dışardayım, bişey yapamadım.
Ama zaten benim artık yapmak istediğim şey işimle gücümle moralimle moralsizliğimle birlikte götürebilmek bu işi. Her şartta dikkat edebilmek, hedefim bu. O yüzden acele etmeyeceğim. Zaten yazı da kaçırdım. Hedef süre koymuyorum. Sadece elimden geleni yapmak istiyorum...
çook güzel beslenmişsin hayatım, aynen devamMerhaba
Bugün ben de geleyim dedim Kallistenin kızı olarak
Annemle bugün ben de başladım diyete..
Sabah okula gitmeden Nesfit yedim bir kase, okulda öğlen yemeğinde evden götürdüğüm sandviçimi yedim akşam gelince de annemle birlikte ayran detoksundan içtik ben iki kase içtim, az önce de iki avuç kiraz yedim..
Yorumlarınızı bekliyorum hadi size iyi akşamlar
iyi yapmışsın ablam keyfini çıkar bizde böyle imkanlar yok almanyada bir arkadaşım oda aynı senin gibi gidiyor. en azından değişik bir ortama giriyosunuz çok iyi yapmışsın. bende valizleri doldurum en önemli olan bişeyi muhakkak unuturum. yıka gitsin nolacak eskiden şampuanmı vardı 2 günden bişey olmazMersa Aldim mikinilerimi hehe
Dur bakalim haftalik programi versinlerde görelim spor cokmu ama büyük bir derdim var"..
Üc valizle geldim bülent ersoy gibide sampuan unutmusum..dus sampuani ile yikasam olurmu iki gün? Cocuklar Gelene Kadar
Sehre uzak bir dagin basi hicbiryerde bilmiyorum yabanciyim yaaa
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
anyelacım selam canım .afferin sana belki sen bize örnek olursun biz senden bişeyler öğreniriz. 5. takımdayken benim kızımda katılmıştı senin gibi .harika bir menü yapmışsın devam et başaracağından eminim:)))Merhaba
Bugün ben de geleyim dedim Kallistenin kızı olarak
Annemle bugün ben de başladım diyete..
Sabah okula gitmeden Nesfit yedim bir kase, okulda öğlen yemeğinde evden götürdüğüm sandviçimi yedim akşam gelince de annemle birlikte ayran detoksundan içtik ben iki kase içtim, az önce de iki avuç kiraz yedim..
Yorumlarınızı bekliyorum hadi size iyi akşamlar
Selam hatunlar
Yazdıklarınızı okudum ama alıntı yapamayacağım bugün. Dikkat dikkat ;
Mersam resmen rekor kırmışsın artık ne yediysen o nasıl bi kilo almak 2 günde kızzz :)))
Bijom senin saçma sapan yedim dediğini ben tahmin edebiliyorum. Yanlış şeyler yesen de miktar olarak abartmadığın için almamışsındr kilo. Perşembe günki sonucunu merak ediyorum
Reyhan abla o gittiğin yer süpermiş, bir an kafamda canlandırdım da böyle heidi vardı ya köyde gezerdi filan(çizgi film) o geldi gözümün önüne :)
Kallisimin kızancığı bence süper beslenmişsin sen kaç yaşındasın da başladın bu diyet işlerine? Boy kilo yaş söyle bakayım ?
Son mesaj; kızlar ben hala tam adapte olamadım. Perşembe günü de antalyaya gidiyorum. Gerçi farketmez, belli bir diyet yapmadığım için orda dikkat edememe gibi bir durumum olmaz. Lakin bu hafta eksileceğimi sanmıyorum çünkü 2 gündür bazı işler var sürekli dışardayım, bişey yapamadım.
Ama zaten benim artık yapmak istediğim şey işimle gücümle moralimle moralsizliğimle birlikte götürebilmek bu işi. Her şartta dikkat edebilmek, hedefim bu. O yüzden acele etmeyeceğim. Zaten yazı da kaçırdım. Hedef süre koymuyorum. Sadece elimden geleni yapmak istiyorum...
ben sabah buraya yazdıktan sonra azıcık ev işi yapayım bakliyatları haşlayayım dedim işe koyuldum biraz dinlenmeye oturunca bir saat kestirmişim gece geç yatıp sabah altı olmadan kalkıyorum ne olacak...
nohutu hallettim..telefon geldi...ablam büyük kızımı aramış ikiside istanbulda bu arada... hemen bana dönmüş...haberim yok tabi..iki yıl önce yumurtalıklarında kist patlaşımtı acil ameliyata girmişti... bu sabah aynısı olmuş diğer yumurtalığındaki kist yırtılmış ve kana sızıntı yapmış..duyunca kafayı yedim tabiki bu gibi bir durumda bir kaç saatte olsa mesafede olmak çok zor....
eşimide işte telaşlandırmamak için tahlilleri vs beklemek zorunda kaldım... gün geçmedi bir türlü..döktüğüm terin haddi hesabı yok...
neyseki ameliyat durumu olmadı hafif bir sızıntıymış...birde buraya gelsinde kontrole gidelim..istanbulda hasta olmak perişanlık bugün bir kez daha anladım...
diyetime gelince sabah çok erken nesfit yemiştim ufacık bir kase.... üstüne bu haberi alınca kızım gelene dek bişey yemedim... saat 4.30 gibi ayran çorbası.... iki kase yedim öyle ackmıştım ki... ama tıkabasa duydum.... üç beş kiraz ve erik.... günün özeti budur... yarın daha sık güzel beslenmek niyetindeyim kısmetse...
çikolatım diyet yapmasan da tatlıdan ekmekten uzak dursan ya da az yesen?
günaydın
ben de dün sabah 1 dilim ekmekle yazdığı gibi kahvaltı ettim, öğlen 1 kase corbasımı içtim fakat sonra hesap carsıya uymadı.. diyet bozmadım ama corba içemedim. akşam zaten yemedim de.. neyse diyeceğim o ki bugün ve yarın inş evden çok uzakta kalma gibi bir durumum olmazsa inşallah çorbamı içeceğim. sonucu da cuma sabahı yazarım
hahaaa canım sorma yaa hiç zorlanmadım sırasıyla yemekleri tatlıları içecekleri dolduruyosun tabağına bardağına kendiliğinden geliyor o kilocuklar .almak çokkk kolayyy bu konuda çok başarılıyımmm:)))
ne demek yazıda kaçırdım mikinilerimizi giymiycekmiyizzzzben size tekne gezisi düzenlemiycekmiyimmm. kaçan hiç bişey yok. sen sebze proteinine ağırlık ver karbonhidratıda çıkar hayatından oldu bitti. bak ben tığ gibi oldum.(sen canın tatlı isteyince yaz ben sana dukan tramisu tarifi veriyim hepimize yani))
ayy kızlar işe başlamadan dünki yediklerimide yazıyim
sabahben ekmek yemiyorum dukan krep yapıyorum) 1 tane ufak krep 1 yumurta 2 dilim peynir.
öğlenişle ilgili bir sorun yaşadım çok sinirliydim yemek yapıp yiyemedim) 2 dilim peynir.
akşam: tamamen yağsız tavuklu yoğurt çorbası.
spor: ne yazıkki yokkk.....
ben sabah buraya yazdıktan sonra azıcık ev işi yapayım bakliyatları haşlayayım dedim işe koyuldum biraz dinlenmeye oturunca bir saat kestirmişim gece geç yatıp sabah altı olmadan kalkıyorum ne olacak...
nohutu hallettim..telefon geldi...ablam büyük kızımı aramış ikiside istanbulda bu arada... hemen bana dönmüş...haberim yok tabi..iki yıl önce yumurtalıklarında kist patlaşımtı acil ameliyata girmişti... bu sabah aynısı olmuş diğer yumurtalığındaki kist yırtılmış ve kana sızıntı yapmış..duyunca kafayı yedim tabiki bu gibi bir durumda bir kaç saatte olsa mesafede olmak çok zor....
eşimide işte telaşlandırmamak için tahlilleri vs beklemek zorunda kaldım... gün geçmedi bir türlü..döktüğüm terin haddi hesabı yok...
neyseki ameliyat durumu olmadı hafif bir sızıntıymış...birde buraya gelsinde kontrole gidelim..istanbulda hasta olmak perişanlık bugün bir kez daha anladım...
diyetime gelince sabah çok erken nesfit yemiştim ufacık bir kase.... üstüne bu haberi alınca kızım gelene dek bişey yemedim... saat 4.30 gibi ayran çorbası.... iki kase yedim öyle ackmıştım ki... ama tıkabasa duydum.... üç beş kiraz ve erik.... günün özeti budur... yarın daha sık güzel beslenmek niyetindeyim kısmetse...
Gunaydinlar...
Alinti yapamiyorum kim ne dedi unutuyorum
Hasta olanlara gecmis olsunYola gideceklere yol selameti dilerim.
Uzun zaman sonra normal insan gibi uyuyup uyandim çok egisik bir duygu değişiklik oldu banada.Dun corba olayinda hersey yolundaydi taki geceye kadar bir arkadasa pasta borek yaptim oturup yemedim ama pasta suslerken çilek,krema zeytin mısır tanecikleri vs. Gibi totalde cok bişi tutmaz haa bir bardak limonata var kola içmedim inanamazsiniz ( kola yok rocky kola yohhhhkkkk)onunda disinda iyiydi ben normalde 1 ogun aksam yemegi gerisinde iceceklerle yasayan bi tip oldugumdan corba 2 kase yetti bana
Diyete adapte olamiyorum dikkat edemiyorum diyenler kışın 17 kiloyu hayatımda en kolay şekilde verdim .Hiç kendimi diyet moduna sokmadim çaktırmadanhallettim onuma pasta borek gelirse tabak biten kadar yedim hemde millete laf anlatip laf yemekten kurtulun.Evde hergun yapmiyorum. Onume hazir gelince yerim dedim hemde kafam takilmadi .Sabah yiyemem ben zorla musli gevrek yedim nadirende 1dilim kepek ekmekli kahvalti klasik. İşin sirri aksam yemeginde esimin yemegi ayri benimki ayri oldu mesela kozlenmis patlican biber yogurt salata ama bol miktar doyana kadar esimin corbasi yemegi pilavi varsa 1. 2 çatal aldım hiç yemeyip ben diyettiyim kafasinda gezmek yok birde bolca bitki cayi( yesilcay,formcay,ıhlamur vs.) Ve su tabiki neredeyse farkina varmadan verdim gitti.
En önemlisini unutmuşum ekliyorum hergün 1 ila 1.5 saat spor
Canim benim dert sıkinti hepimizden uzak olsun insanin gonlu hoş olmayinca hicbirseye eli kolu uzanmiyir ipin ucu kacincada gelsin depresyon hastalik bosvermislik anliyorum dunyalik sikinti hepimizde var kendine gore seninki sana onunki ona zor sukur Rabbim cekemeyecegimiz dert vermesin ma ben sunu ogrendimki degerlendirirsen dertleri kar olarak cevirebilirsin hemde ebedi bir kâra uyanik olmak lazım insan istedikten sonra yapaayacagi hicbirsey yok inşo adapte olamayan bendim demek ki bu tüyolar bana. çok teşekkür ederim ve de memnun oldum sevgili kütahya...
diyet yokmuş gibi görünüyor ama işin sırrı burda sporda.
2008 de evlenmiştim. ilk zamanlar işim yoktu. eşim işe gidince kalıyordum evde tek başıma. eşim yemek yemezdi pek, e ev de yeni gelin evi ,temizliği 1 saat sürüyordu. sıkıntıdan patlıyordum. bir spor merkezine yazılmıştım .hergün gidiyordum. diyet ise çok zorlayıcı bişey yapmıyordum. eşim yemek çok yemediği için akşam bir çeşit sebze pişiriyordum veya tavuk,o kadar... gündüz zaten çok aşırı yiyen biri değilim olayım gecedir benim.
o spor ve düzenli beslenmeyle 2 ayda 12 kilom gitmişti. yani diyeceğim o ki, aksatmadan spor ve azıcık dikkatle evet haklısın kilolar gidiyor canım. ama sonra ben boşandım ve bu kilolarım hep moral bozukluğundan yemekten oldu. hep söylerim ben vücudumda yağ taşımıyorum, sıkıntı dert taşıyorum diye...
Canim benim dert sıkinti hepimizden uzak olsun insanin gonlu hoş olmayinca hicbirseye eli kolu uzanmiyir ipin ucu kacincada gelsin depresyon hastalik bosvermislik anliyorum dunyalik sikinti hepimizde var kendine gore seninki sana onunki ona zor sukur Rabbim cekemeyecegimiz dert vermesin ma ben sunu ogrendimki degerlendirirsen dertleri kar olarak cevirebilirsin hemde ebedi bir kâra uyanik olmak lazım insan istedikten sonra yapaayacagi hicbirsey yok inş
o adapte olamayan bendim demek ki bu tüyolar bana. çok teşekkür ederim ve de memnun oldum sevgili kütahya...
diyet yokmuş gibi görünüyor ama işin sırrı burda sporda.
2008 de evlenmiştim. ilk zamanlar işim yoktu. eşim işe gidince kalıyordum evde tek başıma. eşim yemek yemezdi pek, e ev de yeni gelin evi ,temizliği 1 saat sürüyordu. sıkıntıdan patlıyordum. bir spor merkezine yazılmıştım .hergün gidiyordum. diyet ise çok zorlayıcı bişey yapmıyordum. eşim yemek çok yemediği için akşam bir çeşit sebze pişiriyordum veya tavuk,o kadar... gündüz zaten çok aşırı yiyen biri değilim olayım gecedir benim.
o spor ve düzenli beslenmeyle 2 ayda 12 kilom gitmişti. yani diyeceğim o ki, aksatmadan spor ve azıcık dikkatle evet haklısın kilolar gidiyor canım. ama sonra ben boşandım ve bu kilolarım hep moral bozukluğundan yemekten oldu. hep söylerim ben vücudumda yağ taşımıyorum, sıkıntı dert taşıyorum diye...
Gecmis olsun karbonatla gargara yapabilirsin birde ismini bilmiyorum eczaciya sorabilirsin pamuklu cubuk seklinde solusyonlu bisiler var cok iyi geliyormuşşu Bursaya gidip geldiğimden beri ağzımın her tarafı yara. sdc dilimde 3 tane yara var. sabahları acıyla uyanıyorum. geçmedi gitti. var mı bir formül şu işe acaba ?
Canım senin kızınla beraber aleynada katılmışrı ama düzen sağlayamadık çocuklara o zaman..şu an nasıl kızın.verdimi kilolarını...anyelacım selam canım .afferin sana belki sen bize örnek olursun biz senden bişeyler öğreniriz. 5. takımdayken benim kızımda katılmıştı senin gibi .
geçmiş olsun kalisim hastalanan ablanmı kızınmı? allah korusun. az yemişsin zaten aman bide metabolizmayı az yemeye alıştırırsak hiç kilo veremeyiz sen benden daha iyi biliyosun. kalisim bu arada fazla görünen 2.200 ün 800 gramcığını vermişimmm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?