Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet grupça katılan kim varsa yapalım kalabalık güzel olur...

çok tok tutuyor...

ben bugün fazla yapamadım sadece iki kase yiyebildim moralim kötüydü ..yediklerimi en son yazıcam bakalım..

hayırlı sabahlar

kalişim eşine şiflar dilerim ...
erkeklerin geneli öyle canım ,sedece seninki değil
ay sorma aebenim biliyorum çoğu böyle ama sağlık konusunda hiç çeklmez oluyorlar....neyse bizimki on beş gün yurtdışına gidiyor diyetimi kızımla sabote olmadan yapabileceğiz...

amaninnnnnn dedim ama hemen toparlarsan hemende gider o iki kiloda neymiş

ben salatalıklı halini sevdimm..bol nane kırmızıbiber....cacık gibi biraz ...aşırı tok tutuyor çok sevdim yine..kızımda sevdi...

tamamdır aklıma yattı ben de yapayım ama bakalım bu hafta hangi iki güne denk getiririm bunu :)
bir de lütfen biri beni dürtebilir mi spora başla artık diye
kim dürtecekse benide lütfennnnnn

canım yaaa karnıyarık fena olmuş sende farkındasındır
akşamları bizdede hiç bir şey yenmiyor...ahh şu düzenli yemek yemeyi başarabilsem kahvaltısız öğlensiz...

gazlı içecek bendede aynı sorun..

Ben azıcık tuzda koyuyorum..malesef tuzsuz içemiyorum....olmaması gerek ama keşke yapabilsem...

ablacımmm benide al yanınaaaa....offf canım çekti...

bence yapma.... çok güldüm haline ama üç valiz haklısın ablacım bir ay dilekolay...
Selam hatunlar

Kallisimin kızancığı bence süper beslenmişsin sen kaç yaşındasın da başladın bu diyet işlerine? Boy kilo yaş söyle bakayım ?
yaşı 14 gerisini kendisi yazar

Bu arada yukarıdaki cevap kallisime yazdığım cevapmış. Telefondan hala alışamadım kallisim kusura bakma :)
hiççç sorun değil.... alışamadık henüz...

aslında en güzeli bu sistem keşke hepimiz her an dikkat edebilsek...yapabiliriz inanırsak olur bence kütonun dediği gibi kaç yıllık diyetçiyiz şurda

ben sabah buraya yazdıktan sonra azıcık ev işi yapayım bakliyatları haşlayayım dedim işe koyuldum biraz dinlenmeye oturunca bir saat kestirmişim gece geç yatıp sabah altı olmadan kalkıyorum ne olacak...
nohutu hallettim..telefon geldi...ablam büyük kızımı aramış ikiside istanbulda bu arada... hemen bana dönmüş...haberim yok tabi..iki yıl önce yumurtalıklarında kist patlaşımtı acil ameliyata girmişti... bu sabah aynısı olmuş diğer yumurtalığındaki kist yırtılmış ve kana sızıntı yapmış..duyunca kafayı yedim tabiki bu gibi bir durumda bir kaç saatte olsa mesafede olmak çok zor....
eşimide işte telaşlandırmamak için tahlilleri vs beklemek zorunda kaldım... gün geçmedi bir türlü..döktüğüm terin haddi hesabı yok...
neyseki ameliyat durumu olmadı hafif bir sızıntıymış...birde buraya gelsinde kontrole gidelim..istanbulda hasta olmak perişanlık bugün bir kez daha anladım...

diyetime gelince sabah çok erken nesfit yemiştim ufacık bir kase.... üstüne bu haberi alınca kızım gelene dek bişey yemedim... saat 4.30 gibi ayran çorbası.... iki kase yedim öyle ackmıştım ki... ama tıkabasa duydum.... üç beş kiraz ve erik.... günün özeti budur... yarın daha sık güzel beslenmek niyetindeyim kısmetse...

çook güzel beslenmişsin hayatım, aynen devam

kallisim cok gecmis olsun ah bu uzakta olmalar, seni çok iyi anlıyorum. ben de neler yaşamadım ki sorma sorma
inşallah iyidir şimdi, şifa versin allah..

reyhan abla valiz işine çok güldüm 3 valize bir şampuan sığdıramadın mı olsun yıkan nolucak 2 günden maksat temiz olmak olsun...
çikolatım diyet yapmasan da tatlıdan ekmekten uzak dursan ya da az yesen?

günaydın
ben de dün sabah 1 dilim ekmekle yazdığı gibi kahvaltı ettim, öğlen 1 kase corbasımı içtim fakat sonra hesap carsıya uymadı.. diyet bozmadım ama corba içemedim. akşam zaten yemedim de.. neyse diyeceğim o ki bugün ve yarın inş evden çok uzakta kalma gibi bir durumum olmazsa inşallah çorbamı içeceğim. sonucu da cuma sabahı yazarım

Son düzenleme:
Kizlar günaydîn sabah ilk işim hemen tartilmak oldu dün sabah 92.200 gelmiştim bu sabah 91.400 geldim yavaş yavaş atiyorum aldiklarimi. Daha işe gidemedim offf çok gec kaldim. İş yerine varimde dün neler yedim onlarida yazarim.bu gün hepimize bol kilo kayiplı bir gün olur inşallah:)))

iyi yapmışsın ablam keyfini çıkar bizde böyle imkanlar yok almanyada bir arkadaşım oda aynı senin gibi gidiyor. en azından değişik bir ortama giriyosunuz çok iyi yapmışsın. bende valizleri doldurum en önemli olan bişeyi muhakkak unuturum. yıka gitsin nolacak eskiden şampuanmı vardı 2 günden bişey olmaz

anyelacım selam canım .afferin sana belki sen bize örnek olursun biz senden bişeyler öğreniriz. 5. takımdayken benim kızımda katılmıştı senin gibi .harika bir menü yapmışsın devam et başaracağından eminim:)))

hahaaa canım sorma yaa hiç zorlanmadım sırasıyla yemekleri tatlıları içecekleri dolduruyosun tabağına bardağına kendiliğinden geliyor o kilocuklar .almak çokkk kolayyy bu konuda çok başarılıyımmm:)))

ne demek yazıda kaçırdım mikinilerimizi giymiycekmiyizzzz ben size tekne gezisi düzenlemiycekmiyimmm. kaçan hiç bişey yok. sen sebze proteinine ağırlık ver karbonhidratıda çıkar hayatından oldu bitti. bak ben tığ gibi oldum.(sen canın tatlı isteyince yaz ben sana dukan tramisu tarifi veriyim hepimize yani)

geçmiş olsun kalisim hastalanan ablanmı kızınmı? allah korusun. az yemişsin zaten aman bide metabolizmayı az yemeye alıştırırsak hiç kilo veremeyiz sen benden daha iyi biliyosun. kalisim bu arada fazla görünen 2.200 ün 800 gramcığını vermişimmm:))

ayy kızlar işe başlamadan dünki yediklerimide yazıyim
sabahben ekmek yemiyorum dukan krep yapıyorum) 1 tane ufak krep 1 yumurta 2 dilim peynir.
öğlenişle ilgili bir sorun yaşadım çok sinirliydim yemek yapıp yiyemedim) 2 dilim peynir.
akşam: tamamen yağsız tavuklu yoğurt çorbası.
spor: ne yazıkki yokkk.....

Gunaydinlar...
Alinti yapamiyorum kim ne dedi unutuyorum
Hasta olanlara gecmis olsunYola gideceklere yol selameti dilerim.
Uzun zaman sonra normal insan gibi uyuyup uyandim çok egisik bir duygu değişiklik oldu banada.Dun corba olayinda hersey yolundaydi taki geceye kadar bir arkadasa pasta borek yaptim oturup yemedim ama pasta suslerken çilek,krema zeytin mısır tanecikleri vs. Gibi totalde cok bişi tutmaz haa bir bardak limonata var kola içmedim inanamazsiniz ( kola yok rocky kola yohhhhkkkk)onunda disinda iyiydi ben normalde 1 ogun aksam yemegi gerisinde iceceklerle yasayan bi tip oldugumdan corba 2 kase yetti bana

Diyete adapte olamiyorum dikkat edemiyorum diyenler kışın 17 kiloyu hayatımda en kolay şekilde verdim .Hiç kendimi diyet moduna sokmadim çaktırmadan hallettim onuma pasta borek gelirse tabak biten kadar yedim hemde millete laf anlatip laf yemekten kurtulun.Evde hergun yapmiyorum. Onume hazir gelince yerim dedim hemde kafam takilmadi .Sabah yiyemem ben zorla musli gevrek yedim nadirende 1dilim kepek ekmekli kahvalti klasik. İşin sirri aksam yemeginde esimin yemegi ayri benimki ayri oldu mesela kozlenmis patlican biber yogurt salata ama bol miktar doyana kadar esimin corbasi yemegi pilavi varsa 1. 2 çatal aldım hiç yemeyip ben diyettiyim kafasinda gezmek yok birde bolca bitki cayi( yesilcay,formcay,ıhlamur vs.) Ve su tabiki neredeyse farkina varmadan verdim gitti.

En önemlisini unutmuşum ekliyorum hergün 1 ila 1.5 saat spor

Son düzenleme:

yok bijom kendimi toparlamam lazım o kadar da değil. şeker ve ekmekten uzak durmak zaten Allah ın emri. salı günü antalyana dönünce güzelce düzenli yürüyüşlerime başlıcam. sadece uzaktayken yine belli bişey yapamam,dikkat edebilirm sdc ama dönüşte hazır olucam inş o ayranlı çorbayı yapıcam zaten hemen.
şu çorba diyetiyle ilgili gözlemlerini merak ediyorum

sevgili tığ
çok haklısın aynen böyle yapıcam sadece hemen giremedim adapte olamadım. bikinilerimizi bu yaz olmasa da seneye yaza giymek istiyorum. ayy valla kız şu kilo işini bi halledelim hepinizi ziyaret etmek gibi bir planım var. türkiye turu

çok az yemişsin mersam... bir de sen yine de günlük bir meyve ye.

kallisim çok geçmiş olsun. böyle zamanlarda mesafe çok sinir bozucu ..Allah yardımcısı olsun...
güzel beslenmişsin canım.. bakalım sonuç ne olacak

Son düzenleme:
eveeeeettt hatunlarım yine yeni bir gün başladı... bugün uyandım ve dedim ki kendime " heeeyyytt noluyo kız sana, bulmuşsun eski dostlarını, kurmuşunz grubu,cumaları katkın olmayacak mı? sebep ? adapte olamamışmışmış valla dayak yersin asabımı bozma benim"
bu sebeple 2 minik dilim kepek ekmeğiyle yumurtalı maydonozlu 2 zeytinli çok az peynirli şekersiz çaylı kahvaltımı yaptım ve şuan su içiyorum
bugün evdeyim. akşama toplamda ne yediğimi yazarım şekerler

şu Bursaya gidip geldiğimden beri ağzımın her tarafı yara. sdc dilimde 3 tane yara var. sabahları acıyla uyanıyorum. geçmedi gitti. var mı bir formül şu işe acaba ?

o adapte olamayan bendim demek ki bu tüyolar bana. çok teşekkür ederim ve de memnun oldum sevgili kütahya...
diyet yokmuş gibi görünüyor ama işin sırrı burda sporda.
2008 de evlenmiştim. ilk zamanlar işim yoktu. eşim işe gidince kalıyordum evde tek başıma. eşim yemek yemezdi pek, e ev de yeni gelin evi ,temizliği 1 saat sürüyordu. sıkıntıdan patlıyordum. bir spor merkezine yazılmıştım .hergün gidiyordum. diyet ise çok zorlayıcı bişey yapmıyordum. eşim yemek çok yemediği için akşam bir çeşit sebze pişiriyordum veya tavuk,o kadar... gündüz zaten çok aşırı yiyen biri değilim olayım gecedir benim.
o spor ve düzenli beslenmeyle 2 ayda 12 kilom gitmişti. yani diyeceğim o ki, aksatmadan spor ve azıcık dikkatle evet haklısın kilolar gidiyor canım. ama sonra ben boşandım ve bu kilolarım hep moral bozukluğundan yemekten oldu. hep söylerim ben vücudumda yağ taşımıyorum, sıkıntı dert taşıyorum diye...

Son düzenleme:
Canim benim dert sıkinti hepimizden uzak olsun insanin gonlu hoş olmayinca hicbirseye eli kolu uzanmiyir ipin ucu kacincada gelsin depresyon hastalik bosvermislik anliyorum dunyalik sikinti hepimizde var kendine gore seninki sana onunki ona zor sukur Rabbim cekemeyecegimiz dert vermesin ma ben sunu ogrendimki degerlendirirsen dertleri kar olarak cevirebilirsin hemde ebedi bir kâra uyanik olmak lazım insan istedikten sonra yapaayacagi hicbirsey yok inş

ben müzisyenim kütahya... dışardan çok belli etmem ama duygusal biriyim. arkadaşlarım "ne sertsin kalbini mi yitirdin" derler ama bilmez kimse herkesin o akşam unuttuğunu ben günlerce içimde taşırım. burdaki herkes bilir hikayemi,zor şeyler atlattım ama yine de haklısın bunları kara çevirmem gerekirdi. birçok konuda çevirdim ama hıncımı kilolardan alamadım, bir tek bunu beceremedim bu hayatta.. geriye dönüp bakıyorum da her kilo verme girişimim sonucu 6-7 yılda 94 olmuşum. oysa ilk başladığımda 68 dim. meğer ne kadar da normalmişim. yine de pes etmiyorum senelerdir.amaaan böyle gelmiş böyle gider demiyorum. kişiliğimn en sevdiğim yan bu.başarısız da olsaam pes etmeyi bilmiyorum. inşallah bu sefer verip kurtulmak istiyorum. çünkü hayatımdaki birçok şey buna bağlı...

çikolatamm canım benimde yakın çevremdekiler hemen anlar ne zaman kilo alsam bişeylerin yolunda gitmediğini. galiba başka açlıkları midemizin açlığıyla karıştırıp midemizi doyurunca sorunların çözüleceğini sanıyoruz. bende seninle aynı durumdayım elalem sorunlu günler yaşadığında yemeden içmeden kesilir iğne iplik olur .bende bir iştah bir iştah sinirimi bozanları yiyemediğim için Allah ne verdiyse siler süpürürüm. ama bundan sonra karar verdim onlara sinirlenip abur cubur yemiycem onların kafalarının etini yiycemmmmm

şu Bursaya gidip geldiğimden beri ağzımın her tarafı yara. sdc dilimde 3 tane yara var. sabahları acıyla uyanıyorum. geçmedi gitti. var mı bir formül şu işe acaba ?
Gecmis olsun karbonatla gargara yapabilirsin birde ismini bilmiyorum eczaciya sorabilirsin pamuklu cubuk seklinde solusyonlu bisiler var cok iyi geliyormuş

çikolatım tuzlu suyla çalkala hayatım geçmiş olsun

kahvaltımı yaptım (ekmeksiz)
bu saate kadar da 2 tas çorbamı içtim fakat sonlara doğru içim almaz oldu bıkmış gibi oldum püff ama bırakmak yok..
ağzım tatlansın diye türk kahvesi içtim de biraz kendime geldim.. neyse akşama doğru da 1 tas içerim bugün biter
galiba eskisi gibi tek tip diyetlere gelemiyorum artık
neyse şu düğüne kadar ne işime yarayacaksa uygulicam da sonra kahvaltı sebze veya et vs vs moduna girerim..
cuma günkü sonucumu merak ediyorum

kallisim yav listede miyim değil miyim? onaylanmadı mı daha devlet memurluğum

Son düzenleme:
Canım senin kızınla beraber aleynada katılmışrı ama düzen sağlayamadık çocuklara o zaman..şu an nasıl kızın.verdimi kilolarını...

Hastalanan benim büyük kızım canım şu an evinde dinleniyor ev arkadaşı var yardım ediyor sağolsun..kalkıp gidemedimki eşim sabaha yurtdışına çıkacak aleyna evde tek olacak kedisi köpeği offffff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…