çikolatamm canım benimde yakın çevremdekiler hemen anlar ne zaman kilo alsam bişeylerin yolunda gitmediğini. galiba başka açlıkları midemizin açlığıyla karıştırıp midemizi doyurunca sorunların çözüleceğini sanıyoruz. bende seninle aynı durumdayım elalem sorunlu günler yaşadığında yemeden içmeden kesilir iğne iplik olur .bende bir iştah bir iştah sinirimi bozanları yiyemediğim için Allah ne verdiyse siler süpürürüm. ama bundan sonra karar verdim onlara sinirlenip abur cubur yemiycem onların kafalarının etini yiycemmmmm
Bu durum hepimizde var..nasıl başaramıyoruz bilmem...hiç birimiz başka konularda aciz inaanlar değiliz...bunuda başarmalıyız....benim ve aleynanın beslenmesini eşim çok sabote ediyor farketmeden psikolojik baskı uyguluyor..buda daha çok yememizi saçma beslenmemizi ve düzen kuramamızı sağlıyor ne yazık...
Yurtsışı gezisi süresince çok rahat beslenip güzel kilo verirsek döndüğünde kocayı boşıyım ben :sly:
mersam yavaş yahu neden bu hız mazallahOfff kizlar yaa yine geldim ben bu gün uyuyamiycam heralde. Radara girmişim yine 356 tl ceza yemişim az önce kapıda verdiler. Canim çok sıkıldı yaa. Ben devlete çalışîyorum 2 aydır yediğim radar cezası nerdeyse 1000 tl oldu. Offf hadi ben gidim artık byyy(
Kızlar şimdi yarîn için fîrında diyet mücver yapıyorum hemde ekmek ihtiyacîmi karşîlıycak. Güzel olursa sizede tarifini yazarım. Kimsecikler yok ama kendi kendime yazîp çikiyorum .hadi iyi geceler hepinizee. Ha bu arada bu günde hiç kaçamağım yok ama sporda yokkk..
Offf kizlar yaa yine geldim ben bu gün uyuyamiycam heralde. Radara girmişim yine 356 tl ceza yemişim az önce kapıda verdiler. Canim çok sıkıldı yaa. Ben devlete çalışîyorum 2 aydır yediğim radar cezası nerdeyse 1000 tl oldu. Offf hadi ben gidim artık byyy(
Günaydın hayırlı sabahlar
dün baya yogun gündü eve geldigim akşam 9 du akşam okudum ama yazamadım
kızlar dün doktordaydın son sonuçlarımı aldım kortizol kulanmama gerek kalmadı çok şükür tahlllerim iyi çıktı .. evet hastalıgım tammen geçiçi değil ama en azından bu durumda endişe verecek boutda değilmiş .inşallah ilerdede nüksetmez ...yani yani sizinle diyet yapmamda artık bir sakıncca yokkk RABBIMA ŞüKÜRLER OLSUN :119::119:
çukulatam bende karbonatı önerecegim bildigim yöntem o ...geçmiş olsunşu Bursaya gidip geldiğimden beri ağzımın her tarafı yara. sdc dilimde 3 tane yara var. sabahları acıyla uyanıyorum. geçmedi gitti. var mı bir formül şu işe acaba ?
kalişim geçmiş olsun kızcazına .. ah bu analıkben sabah buraya yazdıktan sonra azıcık ev işi yapayım bakliyatları haşlayayım dedim işe koyuldum biraz dinlenmeye oturunca bir saat kestirmişim gece geç yatıp sabah altı olmadan kalkıyorum ne olacak...
nohutu hallettim..telefon geldi...ablam büyük kızımı aramış ikiside istanbulda bu arada... hemen bana dönmüş...haberim yok tabi..iki yıl önce yumurtalıklarında kist patlaşımtı acil ameliyata girmişti... bu sabah aynısı olmuş diğer yumurtalığındaki kist yırtılmış ve kana sızıntı yapmış..duyunca kafayı yedim tabiki bu gibi bir durumda bir kaç saatte olsa mesafede olmak çok zor....
eşimide işte telaşlandırmamak için tahlilleri vs beklemek zorunda kaldım... gün geçmedi bir türlü..döktüğüm terin haddi hesabı yok...
neyseki ameliyat durumu olmadı hafif bir sızıntıymış...birde buraya gelsinde kontrole gidelim..istanbulda hasta olmak perişanlık bugün bir kez daha anladım...
diyetime gelince sabah çok erken nesfit yemiştim ufacık bir kase.... üstüne bu haberi alınca kızım gelene dek bişey yemedim... saat 4.30 gibi ayran çorbası.... iki kase yedim öyle ackmıştım ki... ama tıkabasa duydum.... üç beş kiraz ve erik.... günün özeti budur... yarın daha sık güzel beslenmek niyetindeyim kısmetse...
ayyyy çok sevindim aebenim çok geçmiş olsun... bu kadarıyla gelmiş geçmiş olsun yarabbim....pek sevindirik oldum
eveeeeettt hatunlarım yine yeni bir gün başladı... bugün uyandım ve dedim ki kendime " heeeyyytt noluyo kız sana, bulmuşsun eski dostlarını, kurmuşunz grubu,cumaları katkın olmayacak mı? sebep ? adapte olamamışmışmışvalla dayak yersin asabımı bozma benim"
bu sebeple 2 minik dilim kepek ekmeğiyle yumurtalı maydonozlu 2 zeytinli çok az peynirli şekersiz çaylı kahvaltımı yaptım ve şuan su içiyorum
bugün evdeyim. akşama toplamda ne yediğimi yazarım şekerler
benim ortanca kızımda çok sık oluyor strestenmi anlamadım ki arada dudaklarıda şişiyor çokta alerjik bünyesi var..tatil olsun doktora götüreceğim bu yüzden..şu Bursaya gidip geldiğimden beri ağzımın her tarafı yara. sdc dilimde 3 tane yara var. sabahları acıyla uyanıyorum. geçmedi gitti. var mı bir formül şu işe acaba ?
bijom bende çok istememe rağmen tam anlamıyla yapamadım az yedim çorbayı yani... mesela dün akşam üzeri dışarı çıktık gece eve girecektik aleynayla ortak bir porsiyon köfte 3+3 yanına birer ayran ve bir tabak salata yedik...gündüz saat 4.30 da iki lase çorba içebilmiştik... yinede iki gündür bir rahatlamam var inanın ödemlerimde azalma oldu ..henüz tartılmadım...çikolatım tuzlu suyla çalkala hayatım geçmiş olsun
kahvaltımı yaptım (ekmeksiz)
bu saate kadar da 2 tas çorbamı içtim fakat sonlara doğru içim almaz oldu bıkmış gibi oldum püff ama bırakmak yok..
ağzım tatlansın diye türk kahvesi içtim de biraz kendime geldim.. neyse akşama doğru da 1 tas içerim bugün biter
galiba eskisi gibi tek tip diyetlere gelemiyorum artık
neyse şu düğüne kadar ne işime yarayacaksa uygulicam da sonra kahvaltı sebze veya et vs vs moduna girerim..
cuma günkü sonucumu merak ediyorum
kallisim yav listede miyim değil miyim? onaylanmadı mı daha devlet memurluğum
kalişim geçmiş olsun kızcazına .. ah bu analıko saatleri nsıl geçirigini anlayabiliyorum canım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?