Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu durum hepimizde var..nasıl başaramıyoruz bilmem...hiç birimiz başka konularda aciz inaanlar değiliz...bunuda başarmalıyız....benim ve aleynanın beslenmesini eşim çok sabote ediyor farketmeden psikolojik baskı uyguluyor..buda daha çok yememizi saçma beslenmemizi ve düzen kuramamızı sağlıyor ne yazık...
Yurtsışı gezisi süresince çok rahat beslenip güzel kilo verirsek döndüğünde kocayı boşıyım ben :sly:

Kallisim çok geçmiş olsun .
Bu çikolata krizleri beni mahvediyor birde bununutkanlık tabi yediklerimde değişiklik yok şu anda sadece abur cuburdan ve fazla yemekten kaçınıyorum o kadar. Regl sorunum hipotroid sorunum falan derken işim oldukça zorlanıyor birde üstüne tembelliğim eklenince. Ahh ahh netimde bağlansa daha güzel takip edicem inşalah

Aynen katiliyorum. Benim ve mervenin bu hale gelmesindeki en büyük sebelerden biri benimde eşim. Biz diyetteyiz diyoruz adam aklimiza gelmiyen yiycekleri eve taşiyor. Dünyasi yemek abur cubur. Kan şekerimiz düşer diye evi çikolata çerez cennetine çeviriyor ve ondan sonra iradenize sahip olun yemeyin diyor. Bizde zaten o irade olsa bu hale gelirmiydik. Bizim en iyi kilo verdiğimiz dönemlerde onun evden uzak olduğu dònemlerdir. Ama alişkanlıkları yıkmak çok zor ben yine bir dònem bunu başardım ama merve bunu yapamadı ve her geçen gün biraz daha kilo aldi. Kendimden çok onun için endişeliyim aslında .şimdide üniversite sınavına hazırlanıyor o yüzden çok üzerine gidemiyorum. Sınavları atlatsak ondan sonra daha fazla çabalarız diye düşünüyorum.

İyi aksamlar kizlar kızlar

Ayran çoi operasyoyunu tamamladim yarin neticeye bakariz artik bakliyat yoktu hazirda pismis saatde 15:00 olmustu sadece bulgurla yaptim artik bir tabak 3 bi tabakta aksam aci biber salatalik esliginde btti gitti bakalım

Bugün salonda 2 saate yakın kaldım cihazların yalancısıyım 450 calori yaktım sabahta ptt de işim vardi yarım saatte orası tuttu git gel hersey yolunda yani acayip motiveyim

Kızlar şimdi yarîn için fîrında diyet mücver yapıyorum hemde ekmek ihtiyacîmi karşîlıycak. Güzel olursa sizede tarifini yazarım. Kimsecikler yok ama kendi kendime yazîp çikiyorum .hadi iyi geceler hepinizee. Ha bu arada bu günde hiç kaçamağım yok ama sporda yokkk..

Offf kizlar yaa yine geldim ben bu gün uyuyamiycam heralde. Radara girmişim yine 356 tl ceza yemişim az önce kapıda verdiler. Canim çok sıkıldı yaa. Ben devlete çalışîyorum 2 aydır yediğim radar cezası nerdeyse 1000 tl oldu. Offf hadi ben gidim artık byyy(

Günaydın hayırlı sabahlar

dün baya yogun gündü eve geldigim akşam 9 du akşam okudum ama yazamadım

kızlar dün doktordaydın son sonuçlarımı aldım kortizol kulanmama gerek kalmadı çok şükür tahlllerim iyi çıktı .. evet hastalıgım tammen geçiçi değil ama en azından bu durumda endişe verecek boutda değilmiş .inşallah ilerdede nüksetmez ... yani yani sizinle diyet yapmamda artık bir sakıncca yokkk RABBIMA ŞüKÜRLER OLSUN :119::119:

mersam yavaş yahu neden bu hız mazallah

mersam bende yapıyorum kabak mucver diyet için . seninki nasıl?
ben kabak ları rendeleyip içine yumurta kaşar baharat maydonoz vede dere otu ekleyip pişiriyorum .. ama tavada az yagla.. iki tavada tersini çevirerek . hani balık tavaları vardırya öyle tavalarda .. hatta kabak böregi derim ben .. aynen fırındada yapıyorym bazan aynı malzemeyi...
yanılmıyorsam dukan yapıyorsun .. canım dikkat et böbreklerine fazla pro iyi değil .....

Son düzenleme:

Benim yan komşum gibisin her hafta ceza, kocası da bıktı zavallının ...sen de azıcık daha dikkatli ol canım niye üst üste alıyorsun cezayı bir düşün..haksız yeremi alıyorsun yoksa dikkatsizcemi araba kullanıyorsun..yazık ama...

ayyyy çok sevindim aebenim çok geçmiş olsun... bu kadarıyla gelmiş geçmiş olsun yarabbim....pek sevindirik oldum

şu Bursaya gidip geldiğimden beri ağzımın her tarafı yara. sdc dilimde 3 tane yara var. sabahları acıyla uyanıyorum. geçmedi gitti. var mı bir formül şu işe acaba ?
çukulatam bende karbonatı önerecegim bildigim yöntem o ...geçmiş olsun
kalişim geçmiş olsun kızcazına .. ah bu analık o saatleri nsıl geçirigini anlayabiliyorum canım ....

yaa telefondan bu mesajları görmemişim ama kaç kez girdimdi kontrol etmiştim...(
canım hepimiz bir bocaladık bak bana daha iki gündür toparladım yediklerimi şu detoksta çok iyi geldi ama tam anlamıyla yapamadığım için tekrarlıyacağım ..ha gayrett...

şu Bursaya gidip geldiğimden beri ağzımın her tarafı yara. sdc dilimde 3 tane yara var. sabahları acıyla uyanıyorum. geçmedi gitti. var mı bir formül şu işe acaba ?
benim ortanca kızımda çok sık oluyor strestenmi anlamadım ki arada dudaklarıda şişiyor çokta alerjik bünyesi var..tatil olsun doktora götüreceğim bu yüzden..

bijom bende çok istememe rağmen tam anlamıyla yapamadım az yedim çorbayı yani... mesela dün akşam üzeri dışarı çıktık gece eve girecektik aleynayla ortak bir porsiyon köfte 3+3 yanına birer ayran ve bir tabak salata yedik...gündüz saat 4.30 da iki lase çorba içebilmiştik... yinede iki gündür bir rahatlamam var inanın ödemlerimde azalma oldu ..henüz tartılmadım...

günaydın arkadaşlar... şimdi Allah nasip ederse bu gün yine çorbayla geçiştirmek istiyorum çünkü iki gün yapamadım ki.. iki günde 4 kase ancak yedik çorbayı kızımla... akşam ıslatmayı unuttum sabah kalkınca nohutla buğdayı ıslattım birazdan atarım düdüklüye öğlen de başlarım... bugün ve yarın tam anlamıyla yapıp sonucu görmek istiyorum çok sabırsızca hemde

bu sabaha karşı kocayı yolladık uzay yürüyüşü vardı ben de hatırlarsanız onu salonun tam ortasına taşıyacağım az sonra nasılsa 15 gün tv filan açılmayacak ohhhhhh kafaıza estiğinde yaparız sporumuzu kızımla bakalım ne değişecek

menü yazamadım hiç bugünlerde evde durmayınca bu hafta sıkı diyet yaptım diyemem ..ama eskisi gibi önüme gelene hurrra demedim böyle kilo vermeye çalışıcam bakalım
dün sabah 1 br kefirle hastaneye gittim ..
öylen arkadaşa giitim direk ,orda salatalık domates vede çeyrek simit yedim ..ha 2 çatalda kabak kızarma ..
saat 5 gibide 1 tb mantı salatalık domates ...
gecede 4 erik .. biliyorum çok diyet menüsü değil ama bu mecburiyetler belimi büküyor az yavaş olsun ama kalıcı olsun artık kilo verme politikam bu
dün bayada yürüdüm.. elimden geldigimce yürümeye çalışıyorum bakalım ..

Aebenim yediklerin fazla miktarlar değil kızartma ve mantı ama en azından kilo veremesende bu kadar az yediğin için almazsında diye düşünüyorum....
Toparlarsın seni tanıyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selamm
dün çorba içtim ama çok zor geçti valla niye böyle oldu anlamadım ama çorba içeceğime hiç yemem dedim istemdışı heralde, en son 4-5 gibi içmiştim biraz gece saat 2 de yatana kadar agzıma bişey sürmedim.. çok acıktım ama corba içmeye yegledim o kadar istemiyomuşum yani neyse..
sabah baktım 800 gr gitmiş ama bugün devam etmicem.. yumurtalı domatesli normal ekmeksiz kahvaltımı yaptım, öğlene de körili tavuk yaparım kendime bu gün de böyle geçer. akşama da doğum günü var bişey yemeden atlatırım inşallah.

elif abla radar işini hiç sorma bomboş yan çevre yolunca 65 le gitmekten kaç para ceza ödedik.. saçma sapan yerlerde saçma sapan cezalar yazıyolar. şehir içi magandası değiliz heralde.. kurallara uymayanları yakalamıyorlar da bizim peşimizdeler

kallisim 15 gün ne güzel düzen kurarsınız siz şimdi ohh benim eşim de sizinkilerin tam tersi yemekle memekle işi olmaz.. bizim evde yemek canavarı benim malesef

aebencim iyi olmana cok sevindim. böbrekler en korktugum organlar benim... ve protein konusunda kesinlikle haklısın. babamın diyaliz dr.u böbrekleri en çok yoran şeyin et ve aşırı acı yemek olduğunu söylemişti. dukancılar dikkat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…