Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu arada kızlar ben diyet yapmıyorum henüz bir turlü toparlayamadım .zaten tatil ardından hastalık derken .... kilomuda tam bilmiyorum tartımın pili bitmiş bugun dışarı çıkabilirsem alayım ...

Kütahya canım Allah sabır versin annene acil şifalar. .
Abenim sana da geçmiş olsun canım.
sagol akrebim . sen nasılsın . paylaşım alanında geçmş olsun dilekleri vardı bakamadım hayır olsun inşallah .. ...

kütom bugun nasılsın canım azda olsa toparlanana bildinmi ...
annen nasıl , daha öncede varmıydı böyle rahatsızlıgı ?

mehal okullar açıldı senin için .. sen okuldayken daha çok girerdin hadi nerdesin ?

kalişim kazen beye mesajını ilettim . ama sorun nerden kaynaklanıyor bilemiyorum ... siteye girdiginde kazen beyle mesajla iletişime geçersen sorunun kaynagı hakında daha dogru olur sanırım .....

İyi dilekleeiniz için saolun kızlar ...Annem iyi ablamlar yanında sıkıntı yok şimdilik ...Digerlerı...onlar zaten selamette de Allah kalanlara sabir versin ..

Aebenim ,elifcim sizede gecmiş olsun Allah şifa versin

Aydasu yalnız bıraktık senide ama MassaAllah gayretlisin düzenlisin ben inaniyorum basaracagina
Cikom finallerin iyi gececek bu sinavlar alisma evresiydi daha iyi olacak

Kallis gibi benimde kk eskisi gibi degil

Bana gelirsek 73 74 civariyim karatay ise yariyorda bu ara bosladim hic yemek falan yapip yemiyoruz biraz can sıkıntısı biraz sıcaktan iştah sıfır yumurtadanda tiksintim var malum 2 gundur yulaf sut musli sut takiliyorum dun bir yemek pisireyim dedim yaktım esimde gec geldi isten gerek kalmadı yulaf yedim yine etraf diyeti birakmam konusunda israrci yeterliymis artik 70 olayim degilmi bu kadar yaklasmisken bende haberlee böyle işte

İyi aksamlar .Saggol banum, sende yoksun orlatarda .

Annenin toparlanmasına sevindim Kutom .
Cevreye bakma sen hedefine bukadar yaklasmisken birakma 70 gor zaten birkac kilosu gelir diyeti bırakında alışma evresinde ...

Beslenmeye gelince bugun bende sacmaladim . Sabah monti kahvaltım güzeldi . İkindi 3 incir aksam ustude yaptigim gullacin tadına bakayım derken 1,2 dl yedim sanırım .. Menum bu .. Bugun dip bucak is yapayim deken bide daha iyilesmeden ( yatinca daha cok hasta oluyorum ) oyleden sonra Dr. Arayacaktım tahlillerim cikacak ona gore Dr ilaç yazacaktı , unutmusum ise dalıp iyimi . Esim ne kızacak simdi .

Günaydın sessiz takimim .

Nerdesiniz bazılarının sebebi var anliyorum ama digerleri nerde ?

Biraz daha zaman verelim takıma olmadı bakicaz artik

Burdayım daha kahvalti etmedim yazacak birsey yok sen nasıl oldun
Bugun iyi degilim dun daha iyiydim bunada hamdolsun ...antibiyotik kullanmıyorum bide ağrı kesici böbrekler icin . Yatıp dinlenmek lazim ...
Diyet yapamıyorum bir turlu az yiyip kilo koruyorum sadece ..

Boyle nereye kadar bilmiyorum , tekrar toplamam lazim kendimi tipki takımımız gibi !

Sen nasılsın ? İstahin yok biliyorum karataya tekrar basliycakmisin ?

Acil sifalar sana canim toparlarsin sen en kiza zamanda inş.

Ben karatayi sevdimde sabah yumurta yemek baya zorlutr yemekte yapmiyorumya ondan yoksa su saat oldu bir meyveli sodayla duruyorum simdi birde seftali aldim elime boyle devam etmemem lazim

selammm
aben abla ve l küto

abla ben okul işleir ile ugraşıyorum sorma, ögretmenizmiz sabahçı olmuş
öglenci yaptırmıştık bizde sabahçımı öglencimi karar veremedik bi türlü
birde regli olmadım 3 gün geçti bugün olur gibiyim agrım çokk

bence püsküüt yakınd agelip takımı kapatıcakk

Slm kardeslerr kutahyacim oncelikle badimiz sagolsun sehitletimizin mekani cennet olsunkalanlara rabbim sabir versin

annen iyiymis cok sukur rabbim sifa
versin ins

aebencim gecmis oldun cnm agri kesici olarak karacigerden suzulenlerden kullanabilirsin bitanem anneminde bobrek sorunu oldugu icin dr oyle yaxiyor

cikolata yogun tempon esnasinda almaman bile guzel cnm sinavlarin bitince
tekrar duzene oturtursun ins

benim mr sonucu cikti korktugum gibi fitik degilmis cok sukur disk kaymasiymis istirahat verdiler nasil mumkun olacaksa artik surekli ayakta durursam sorun yok oturdugum an o sekilde kaliyorum ortopediye sevk ettiler birde onlar bakacakmis bklim hayirlisi

kallistecim sorunun ins cozulur cnm

Adasim sabahcilik daha guzel bence

İns takim kapanmaz toparlanacaginiza inaniyorum

saggolasın swet..

sanda geçmiş olsun canım bel işi zor allah yardımcın olsun ...

banum sabahçi daha iyi degilmi ? sabah işe giderken bırakırsın .. öylenci olunca sabah nasıl yapacaksın .... yarım gün nerde kalacak bebeler ?

bencede bediş artık biraz toparlan en azından yeme bakımından . böyle saglıksız kilo vermek iyi değil .. biliyorum bunu isteyerek yapmıyorsun ama biraz zorla kendini yeme konusunda ...

hayirli geceler takim arkadaslarim...cok yogun bi gunun ardindan buradayim
kizimin doktor kontrolu vardi
muayene esnasinda korkudan bogazima yapisti o esnada esarp
ignem kaydi ve alnini boydan boya cizdi cok kanadi cok uzuldum kuzuma
bi de ona ilac aldik durduk yere
ah analik ah...

bugun disarda yurudum eve gelince vakit kalmadi
menum

sabah

2 dilim ekmek
domates salatalik
5 zeytin
peynir
1 haslanmis yumurta
4 kozlenmis yesil biber

ara

1 cay bardagi sut
1 armut

ogle

2 dilim ekmek
1 tabak semizotu yemegi
1 kase yogurt

ara

yok

aksam

1 tabak kurufasulye
1 kase keci yogurdu
salata
2 dilim ekmek
pancar tursusu

spor
45 dk yuruyus

bu arada aksam yemegimi en gec altida yemis oluyorum erken yedigimden ekmegi sorun etmiyorum
bugun mesela saat 5 bucukta yedik dukkan kapandi

kutahya yazdikca acilirsin belki arkadasim
sagliksiz beslenmek bedenini de beyninide yorar

sweet abla gecmis olsun artik dikkatli davranip kendini kollaman lazim hep tedbir napacan

günaydın canlar ......
yarın tartı günü kilo bildirmeye gelirsiniz inşallah
benim tartının hala pili yok . eski tartıyla tartlıyorum bi degişiklik yok .. bugun biraz toparlayım dedim bakalım degişecekmi . bugun tartının pilini alırım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…