sagol akrebim . sen nasılsın . paylaşım alanında geçmş olsun dilekleri vardı bakamadım hayır olsun inşallah .. ...Kütahya canım Allah sabır versin annene acil şifalar. .
Abenim sana da geçmiş olsun canım.
Bugun iyi degilim dun daha iyiydim bunada hamdolsun ...antibiyotik kullanmıyorum bide ağrı kesici böbrekler icin . Yatıp dinlenmek lazim ...Burdayım daha kahvalti etmedim yazacak birsey yok sen nasıl oldun
saggolasın swet..Slm kardeslerr kutahyacim oncelikle badimiz sagolsun sehitletimizin mekani cennet olsunkalanlara rabbim sabir versin
annen iyiymis cok sukur rabbim sifa
versin ins
aebencim gecmis oldun cnm agri kesici olarak karacigerden suzulenlerden kullanabilirsin bitanem anneminde bobrek sorunu oldugu icin dr oyle yaxiyor
cikolata yogun tempon esnasinda almaman bile guzel cnm sinavlarin bitince
tekrar duzene oturtursun ins
benim mr sonucu cikti korktugum gibi fitik degilmis cok sukur disk kaymasiymis istirahat verdiler nasil mumkun olacaksa artik surekli ayakta durursam sorun yok oturdugum an o sekilde kaliyorum ortopediye sevk ettiler birde onlar bakacakmis bklim hayirlisi
kallistecim sorunun ins cozulur cnm
Adasim sabahcilik daha guzel bence
İns takim kapanmaz toparlanacaginiza inaniyorum
banum sabahçi daha iyi degilmi ? sabah işe giderken bırakırsın .. öylenci olunca sabah nasıl yapacaksın .... yarım gün nerde kalacak bebeler ?selammm
aben abla ve l küto
abla ben okul işleir ile ugraşıyorum sorma, ögretmenizmiz sabahçı olmuş
öglenci yaptırmıştık bizde sabahçımı öglencimi karar veremedik bi türlü
birde regli olmadım 3 gün geçti bugün olur gibiyim agrım çokk
bence püsküüt yakınd agelip takımı kapatıcakk
bencede bediş artık biraz toparlan en azından yeme bakımından . böyle saglıksız kilo vermek iyi değil .. biliyorum bunu isteyerek yapmıyorsun ama biraz zorla kendini yeme konusunda ...Acil sifalar sana canim toparlarsin sen en kiza zamanda inş.
Ben karatayi sevdimde sabah yumurta yemek baya zorlutr yemekte yapmiyorumya ondan yoksa su saat oldu bir meyveli sodayla duruyorum simdi birde seftali aldim elime boyle devam etmemem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?