sagolasın aydasu.. canım kaplıca tatiline gitmişti üzşütmüşüm sıcak hamamdan saguk havuza girdim sanırım orda üşüttüm zaten giderkende kırgınlıgım vardı .. bugun iyiyim çok şükür ....aeben abla senin neyin var atladim galiba ben orayi cok gecmis olsun
Ay kıyamam bende korkarım hep eşarp ignemin bir yerlere takılmasından .ama seninki kötü olmuş geçmiş olsun ....hayirli geceler takim arkadaslarim...cok yogun bi gunun ardindan buradayim
kizimin doktor kontrolu vardi
muayene esnasinda korkudan bogazima yapisti o esnada esarp
ignem kaydi ve alnini boydan boya cizdi cok kanadi cok uzuldum kuzuma
bi de ona ilac aldik durduk yere
ah analik ah...
bugun disarda yurudum eve gelince vakit kalmadi
menum
sabah
2 dilim ekmek
domates salatalik
5 zeytin
peynir
1 haslanmis yumurta
4 kozlenmis yesil biber
ara
1 cay bardagi sut
1 armut
ogle
2 dilim ekmek
1 tabak semizotu yemegi
1 kase yogurt
ara
yok
aksam
1 tabak kurufasulye
1 kase keci yogurdu
salata
2 dilim ekmek
pancar tursusu
spor
45 dk yuruyus
selammm
ayy aben ablam naptın senn amannnn hiç sıcakta n soguk havuza girilir mi(
bu arada sen face açtın mı? sanki bir istek geldi dün senin nikin den ben mi benzenettim bilemedim.
aydasu menün bana göre fazla cnm ama sne bu şekilde kilo verdigin için yine veririsnn
Slm kardeslerr kutahyacim oncelikle badimiz sagolsun sehitletimizin mekani cennet olsunkalanlara rabbim sabir versin
annen iyiymis cok sukur rabbim sifa
versin ins
aebencim gecmis oldun cnm agri kesici olarak karacigerden suzulenlerden kullanabilirsin bitanem anneminde bobrek sorunu oldugu icin dr oyle yaxiyor
cikolata yogun tempon esnasinda almaman bile guzel cnm sinavlarin bitince
tekrar duzene oturtursun ins
benim mr sonucu cikti korktugum gibi fitik degilmis cok sukur disk kaymasiymis istirahat verdiler nasil mumkun olacaksa artik surekli ayakta durursam sorun yok oturdugum an o sekilde kaliyorum ortopediye sevk ettiler birde onlar bakacakmis bklim hayirlisi
kallistecim sorunun ins cozulur cnm
Adasim sabahcilik daha guzel bence
İns takim kapanmaz toparlanacaginiza inaniyorum
Cukulam balım her gecenin bir sabahı vardır .. AAaa hepimizin hayatında böyle bizi sıkan zamanlar var lütfen bırakma kendini ...selam kızlar... ben geldim ama hastalıktan ölüyorum.
boğazımda sanki kocaman bir yumru var, acı içinde ve tek ses çıkaramıyorum. faranjit acısı gibi.. 2 gündür böyleym. bu da yetmezmiş gibi (belki biliyorsunzdur kronikleşti artık benim) mantar baş gösterdi yine vücudumn çeşitli yerlernde ve aşağı bölgede... sanırım bağışıklık sistemin çökmüş durumda. ilaç alıyorum her iki mesele için de, ama kötüyüm yani.
bunun yanısıra sınava hazırlanıyorum resmen ağlamak üzereym artık video izlemekten.bu sebepten ötürü işlerimden birini bıraktım. cuma cts hem akşam hem gece çalışıyordum ,gece işini bıraktım çünkü cts sabaha sınav koymuşlar,o yorgunluk uykusuzlukla nasıl yapayım...
diyete gelince... pardon? öyle birşey mi vardı? spor mu? o neydi ki?
yok sanırım beceremicem ben bu işi... herkes normal sıkıntısız zamanlarda uygular diyetini, bu 1 yıl sürdürenlerin hiç mi olmuyor derdi sıkıntısı... ben ne zaman daralayım bırakıyorum böyle iş mi olur! çok kızıyorum kendime. resmen keyfe düşkünlük resmen istikrarsızlık işte. bu huyumdan nefret ediyorum
aydasu canım bence taktigin iyi devam et ... kasmaya bende karşıyım .. zamanında bende montignacla çok kilolar verdim hedefimede gelmiştim ama olmuyor artık kastıkça yasakladıkca olmuyor dahada dibe gidiyor insan bunalınca ..ay coklu alıntıyı beceremedım aklımda kalan sekılde yazayım barı...
aeben abla kıyamam olcagı varsa o an dusunemıyoruz ıste normalde baskası sıcaktan soguya gecse kızarız ama olcak ıste cok cok gecmıs olsun
ıyıkı bobreklere ınmemıs
fenadır agrısı ıyı bılırım
neden ara ogun yapıyorum a gelınce abla
2008 de baska dıyet bılmıyordum oturdum kendıme lıste yapmıstım bır nevı kalorı hesabı tek bı zeytını bıle hesaplardım o derece manyaklasıp kafaya koymustum
hıc dısına cıkmadım bu sekılde duzenlı beslenerek 6 ogunle 4 ayda 22 kılo toplamda 30 kılo vermıstım ama su var kı suan ole cok veremem cunku o zamanlar ıstıstasız her gun 90 dakıka yuruyordum
sımdı de spor yapıyorum fakat kızımdan o kadar uzun surelı olmuyor
bıldıgım sonuc aldıgım bı yontem olunca bu sekılde devam etmeye karar verdım
karatayı cok sevıyorum ama uygulaması sıkıntı benım ıcın
bı kabak mucverı yaparken ıkı kasık un koymak kasmamalı benı
ya da ne bılım ben o zamanlar da her pazar aılemle mukellef kahvaltı yapardım sımıtlı boyozlu, cumartesı esımle bulusma gunumdu pızzalar hamburgerler pattısler :)
ama bulusmadan once sabah gene 90 dakıka yururdum yanı gozum hıc bısede kalmadan hedefıme ulasmıstım
sımdıkı amacım da bu ınsallah yıne basarırım
yarın gorcez bakalım ak mı kara mı verebılmısmıyım...
ben sıze dıyom demı cenem dustu mu tutamıyo kımse benı dıye :)
Bak gene dunyaları yazdım...
cıkalatam cok cok gecmıs olsun canım
moralını bozma lutfen hepımız bu donemlerden gecıyoruz bak gece uyandım salak gıbı 1 kasık pılav yedım gıbı degıl salaklık ama oldu bı kere
onemlı olan bırakmamız basaracagız hep bırlıkte...
bugunku menuyu de yazayım cadım uyurken...
sabah
2 dılım ev ekmegım
beyaz peynır
koz bıber
domates salatalık
5 zeytın
1 sahanda yumurta
ara
form bıskuvı
ogle
fırında kabak mucverı
1 kase kecı yogurdu
ara
2 kuru kayısı
1 cay bardagı sut
aksam
1 tabak etlı patlıcan guuvec
2 dılım ekmek
1 kase yogurt
spor
yapınca eklıycem (yuruyus bandını kızımın odasına tasıdım o park yatakta oyalanırken bugun yenıden yurumeye baslıycam artık ne kadar olursa ılk gun ıcın yarım saatı gecmem)
aydasu canım bence taktigin iyi devam et ... kasmaya bende karşıyım .. zamanında bende montignacla çok kilolar verdim hedefimede gelmiştim ama olmuyor artık kastıkça yasakladıkca olmuyor dahada dibe gidiyor insan bunalınca ..
hep diyorum hayat tarzınıza uymadıgı sürece yaptıgınız diyet verdiginiz kilolar kalıcı olmaz !
kendimden pay biçersem nerden baksam 2 aya yakındır diyet yapmıyorum herşeyide yiyorum ama kilo almadım.. eskiden yasaklı diyet yaptıgım zamanlarda olsa şimdiye kadar en az 3 kilo koymuştum üstüne ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?