Dur bedisim karpuzuma laf yok . Eriste olmadı biliyorum ama henuz diyet kıvamında degilim . Su okullar bı açılsın okullu okuluna is sahibi I'sine bende diyet ve sporuma bakicamda iste az kadı birkac hafta idare edin beni sonrasi icin iddaliyim he .Aebenim hem erise hemde karpuz olmamişbende havuz bulsam hic cikmamda yok işte sporuz en keyifli hali yüzmek
Biriniz ateş biriniz barut yaklaşmayın dedik oda olmadı . Cocuksunuz vede cahil . Aramızdaki sorunu aranızda halledin. surda takımı ayakta tutmak icin caba gösteriyoruz en azından bunu fark edin ..
Harika menu olmus kutom ..Gunun menusu
Sabah karatay kahvaltisi
Aksam zeytinyagli patlican ,az bulgur pilavi yogurt salata
Gece yesilçay
AMİM AMİN BEDİŞİM ...Aebenim okulunuz dunyasina ahiretine hayır getirsin inş.. Allah kolaylık versin
TEKRAR ÇOK GEÇMİŞ OLSUN MERSAM ..arka arkaya amelyat oluyorsun rabbım yardımcın olsun .tez zamanda şifa bl inşallah ...Günaydın millet. Ameliyatlarimi oldum artik azda olsa yazabiliyorum.ellerimi çok kullanmam yasak. Buranin tadi iyce kaçmiş yaaa...
Bide ben günleri unuttum. Bu gün perşembemi cumamı inanın ne gün ameliyat oldum onu bile hatirlamiyorum.tamam takvime baktim cumaymiş.o zaman kilomu söylim87.900
Aebenim benim bebeğimde dün yaptirmiş kaydini. Hepimizin çocuklarina hayirlu ugurlu olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?