Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çikom sakin ol...
ne diyimki ben kimse cocuk degil olayin evveliyati acip okumadim zamaninda bende yasadim degiştim genel konusuyorum hayatta birisi hakli olduguna inaniyorsa mucadeleye girmeyi biraktim mucadele sonrasi kazanmak kaybetmek bisi ifade etmez benim için ben zor olani yapiyorum susuyorum

Aebenim hem erise hemde karpuz olmamiş bende havuz bulsam hic cikmamda yok işte sporuz en keyifli hali yüzmek
Dur bedisim karpuzuma laf yok . Eriste olmadı biliyorum ama henuz diyet kıvamında degilim . Su okullar bı açılsın okullu okuluna is sahibi I'sine bende diyet ve sporuma bakicamda iste az kadı birkac hafta idare edin beni sonrasi icin iddaliyim he .

Biriniz ateş biriniz barut yaklaşmayın dedik oda olmadı . Cocuksunuz vede cahil . Aramızdaki sorunu aranızda halledin. surda takımı ayakta tutmak icin caba gösteriyoruz en azından bunu fark edin ..

Biriniz ateş biriniz barut yaklaşmayın dedik oda olmadı . Cocuksunuz vede cahil . Aramızdaki sorunu aranızda halledin. surda takımı ayakta tutmak icin caba gösteriyoruz en azından bunu fark edin ..

aben abla sana saygım var ama şu söyleidklerini üzerime almıyorum..

Herkez kendi penceresinden hakilidir . Kimsede kendini haksız görmez . Belkide ortada haklıda haksiZda yoktur sadece iki inacci keçi vardır.

Aranızda halledin artik karışmıyorum .

Kalis sultam aşağıda seni goruyorum girebildinmi kk ya ?

Canim kazene mesaj yaz direk sorunla ilgili çözüm bulacaktır .

Linkte kim var artik gorunuyor eskisi gibi bu guzel olmus , tek tek duzeltiyorlar sorunları

Sizin girislaride duzeltseler super olacak

Bende sabah ve oyleni yazmistim aksamada seftali yedim ...

Yarin sabah girmeye calisicam , kizimin universite kaydi var ablalari ....
Baskulun pilini aldim azda olsa kilo kaybi gorunuyor bakalim sabah ne diycek baskul ...

Aebenim okulunuz dunyasina ahiretine hayır getirsin inş.. Allah kolaylık versin

Günaydın millet. Ameliyatlarimi oldum artik azda olsa yazabiliyorum.ellerimi çok kullanmam yasak. Buranin tadi iyce kaçmiş yaaa...
Bide ben günleri unuttum. Bu gün perşembemi cumamı inanın ne gün ameliyat oldum onu bile hatirlamiyorum.tamam takvime baktim cumaymiş.o zaman kilomu söylim87.900
Aebenim benim bebeğimde dün yaptirmiş kaydini. Hepimizin çocuklarina hayirlu ugurlu olsun inşallah.

TEKRAR ÇOK GEÇMİŞ OLSUN MERSAM ..arka arkaya amelyat oluyorsun rabbım yardımcın olsun .tez zamanda şifa bl inşallah ...
kızınada ayırlı olsun canım ...

**7. TAKIM 377. ETAP***

aeben ( 67,5/67.2/0,3 / % 0,44)
chocolategirl ( 89,8
kalliste ( 97,7 /
mersa ( 89,3/ 87.9/ 1.4%1.58)
mustang ( 77
masumm ( 68/
aydasu .(88/
kutahya( 74 / )

7.TAKIM ORTALAMASI:%

gunaydınlar olsun takım arkadaslarım
cıkolatam ınsallah gelırsın ben cok anlayamadım ne oldugunu...

dunku menumden gene ıkındı ara ogununu cıkardım ve soz verdıgım gıbı bantta 30 dakıka 5 km hızla yurudum...
bugun menumu aksam yazayım ogleyı belırleyemedım pısırsek bıse de bulamadım valla hergun hergun...

he gelelım guzel habere :)
gecen hafta 88 bu hafta 86,9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…