Canım evlilik yıldönümünü de kutlarım.Allah hepimize kocalarımızla çeyrek asrlar,yarım asrlar geçirmeyi nasip etsin inşallah...bu ara da ablacım büyükmüşsün benden bak....Bedis seni boyle gormek ne guzel yanindayim canim rahatca ne istiyorsam yaparsin heheh ..
Ah bedis ah dun keske sadece meyve yeseydim . Dun aksam gitmemiz gereken yemekli bir dugun vardi ben tamamen unutmusum .. Yani akszm meyve deyil bildigim ogun yedim ... Ama alisik ya bunye cok artmamis kilon ..
Bugunde var dugun . Yemeklimu bilmiyorum ama arti bizim dvlilik yil donumumuz 21. Yilimiz eh ceyrek asira yakindir cekiyorum enistenizi yani hahay ( allah yoklugunu gostermesin )
biliyorum canım.haftasonu takımlar pek bir sakin olur . İlahi canım zaten sorunu okuyunca amannn ne cevap vericem diye düşündüm,ama çok şükür şakaymış.kuzum ben de 4gündür annemlerdeyiçmve diyeti unuttum.kesin kilo aldım.yarın akşam evime dönücem,pazartesi sabah bildirim yaparak başlarım,raporumu da o günden yazarım.ama buralardayım...Hos geldin damlanur ..
Canim hafta sony takimda cokbi kimse olmaz ....
sana ilk gorev issiz takimi nasil toparlarsin kaptan olsan ? heheh .
Tamam kabul ediyorum bu soru zor oldu pas gec ..hehe ...
Damla hoş geldin
Aebenim Allah mutlulugunuzu daim etsin bizimde ayni yarin evlilik yildonumu 2003 teeeeee vaybe
ablacım yok kızım duracak ınsallah kı zaen genelde o uyudugu zamana kaydıracagım yuruyusu...tebrik ederim aydasu
sporunda güzel. canım malum 20 dk dan sonra yag yakılıyor ufaklık izin vermıyormu şunu 45 dk yapsak
Burdan devam ozaman
AYDASu kilo vermissin tebrik ederim arkasi bolbol olsun inş
Ne pisirsem sorunu ev hanimliginin en komplike derdi dun tetemi aradim(yegenim) ablam annemde malum hastaya yegenim diyoki tete uyaniyorum icimd bir sızı aksam ne pisirsem diye yavrummm buz seni bosunamu yeme içme hizmetleri okuttuk nihahaha ya babami pazara gonderdim gitmis domates biber fasulye almis ne bekliyodun kuzum pazardan kapari avakado kuskonmaz falanmi yap bisey gitsin en corba konusunda tıkandık tarhana nenize yetmiyo diyorum yok degisik olacakmis mısır vip basi bamya corbası falan geveliyodu gel ezogelinde anlasalim dedim hala abant kebabi falan diyo sıpaooyyy bak benimde dıstu çene gördunmu aydasu gel karatay yapalım ve haklısin nerde o eski takimlar boyum 172..
BİJOM sn akılli kızsın yaparsın ben excelde olsa yapamam mesela. Elin nasıl oldu çok geçmis olsun tekrar ve dön artık kutahyaya
MERSA gitmicekler merak etme ben bi enerjimi toplayim dalacam çikoma yanima bijomla aebenimi alıp siddetli çemkirme planları yapiyorum
Swetdimple ellerine ve beline saglik senlede etraflica tanisamadik benim depresyonlu anıma denk geldin
AEBENİM o azcik ekmekler Azcik karpuzlar olmayaydi demekki ne olacakmiş hemen senide karatay cenahina çekmek istiyorum aksam meyve yeme yogurt sebze bence
Vee menumu yazar kaçarım ben
Sabah karatay kahvaltısı(yumurta olmasa eyiydi}
Aksam yine yemegi yaktim apartmanda çocuuklar dalga geciyomus eşimle konusmuslar gene kokuyor abi bence patates yakmıs digeri diyomus o patatesler kumpir olmus bi digeri bence kömür olmuş tavuk soteydi o rahmetli bikere hıhh!
Ne diyodum aksam yemegi
Mercim k corba ,közlenmis patlican ev kokmus hazır,ayran salata, bende bugunluk bu kadar
Bol su yurudumde bugün yatana kadarda bi yesilcay bi sade soda yaparım bence cok ise yariyorlar sde sodaya cok dadandim su alkali muhabbetimiz varya ee iste ayni sodyum bikarbonat kola icemiyorum diye bol ictim gecen haftaki kilolarda etkisi var bence neysee biri beni sustursun....
Bedis seni boyle gormek ne guzel yanindayim canim rahatca ne istiyorsam yaparsin heheh ..
Ah bedis ah dun keske sadece meyve yeseydim . Dun aksam gitmemiz gereken yemekli bir dugun vardi ben tamamen unutmusum .. Yani akszm meyve deyil bildigim ogun yedim ... Ama alisik ya bunye cok artmamis kilon ..
Bugunde var dugun . Yemeklimu bilmiyorum ama arti bizim dvlilik yil donumumuz 21. Yilimiz eh ceyrek asira yakindir cekiyorum enistenizi yani hahay ( allah yoklugunu gostermesin )
aydasu cnm püsküüt yürüyüşle ilgi çok güzel tiyolar vermiş kilomuzu koruyoruz topiğinde okumanı tavsiye ederim cnm
Kütahyacım mineralli su yerine maden suyumu yazmışım ben
yok ya almışımdır kesin...düşünsene sabah öyle akşam pizza yedim ya.vücudum kilo yapmasında ne yapsınAydasu asagidasin. Operim seni
Damla iyi düsun blki almamissindir hedef kilo kac bakamadim daha paylasim alanina gezmelerdeyim simdi
Swetcim maden suyu iste zaten soda dedigim
inş. Hepimizin hayati guzel olsun
Menum
Sabah karatay kahvalti
Aksam bulgur pilavi kirmizi et ayran salata
eskiden nasıldın bilmem ama şu yazdıklarınlla beni de gaza getirdin vallaha...yani şimdi sen 5gün diyet yapıyosun iki gün yapmıyomusun canın?böylece kilo mu veriyosun yoksa koruyormysun?kısaca anlatsan sevinirim.eneee
coklu alıntıyı becerdım ya la eferım bana
Ben bugun yogun ısler pesındeydım ondan gunduz gelemedım, kıslık domateslerle ugrastım 20 kılo kadarcık daha bır 10 kılo daha yapmam lazım menemenlık falan...
Dıyetten bahsetmek gerekırse...
Hersey planladıgım gıbı gıdıyor suan da kendımden de beynımden de memnunum bakalım...
Dedım kı bak aydasu hafta ıcı kacamak yapma haftasonu ıstedıgını ye tıpkı eskı gunlerdekı gıbı...
Bu sabah kellı fellı bı kahvaltı yaptım sucuk bal tereyag krem cıkolata
olculu tabı ama gozum kalmadı bıseyde cok ıyı geldı bana
ogle ve ara ogunler yapmadım
aksam da corba ana yemek yogurtla gecıstırdım
haftanın bır gunu sporsuz ve dıyetsızım
ve ve bugun tartıda dun gordugumden daha da az bı rakam gordum keskem tartı gunu bugun oleymıs ya dıdım
neyse haftaya daha fazla vermıs olurum...
ya boyle var ya yıne eskısı gıbıyım dıyetteyken...
o zamanlar da kararlı ıstıkrarlı cok heyecanlıydım gunler gecsın sabah olsun tartı gunu gelsın hafıfleyım cırpınır dururdum..
dogumdan berıdır hıc boyle heyecanlanmamıstım demek kı o zamanlar yok emırıyorum yok kıl yok tuy...
sımdı heyecan doluyum umut doluyum
olculerım cebımde cuma gunlerı kılonun yanında motıve amaclı gıden cm lerı de yazıcıııım...
kutahya benım kadar dusebılır mı cenen
ılk okulda bıle ogretmen anneme toplantı da soyle demıs
aydasu cok calıskan cok hanım cart curt ama cok konusuyo
yaaa ben de koşu bandı istiyorummm...ben leslie yapardım.ama şimdi leslieden çok pilatese ihtiyacım var.karnım,bacak aralarım,kollarım fennnna sarkdı yaaaAbla yazını okudum sımdı...
Ben de bantta 2 ıle baslıyorum 10 sanıyede bır 2.1 2.2 dıye artıyorum 5. dakıkaya geldıgımde hızım 5 olmus oluyor boylece de vucudumu dakıkada ısıtmıs oluyorum
aynı sekılde bıtırırken de son 5 dakıka kala yukardakının tam tersını uygulayak 2 de bıtıyorum
ay hadı gunler gecsın zayıflayım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?