- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
şimdi bakıyorum swet ...damlanur yeni bir takım açmak istiyor sanırım aebenim
taşısın anım bir sorun yok .... ben bakıyorum swet bir durum olursa müdehalae ederim ....aebenim listeniz hazır paylaşım alanına damlanur arkadaşımız taşısa sorun olurmu öğrenmek istiyormuş
buyur damla top sende :))Tamammmm.taşıyayım mı ben listeyi?
swetim seni bulmuşken sorayım . izine ayrılan üyenin kilosunu o hafta yüzdeye katıyormusun ..?aebenim listeniz hazır paylaşım alanına damlanur arkadaşımız taşısa sorun olurmu öğrenmek istiyormuş
merak etme aydasu buralardayım sen spor yapmada bak bir burnundan getirecem senin hahaypoff...
Yıllar once takıma gırme sebebım bırbırımızı gazlamak motıve etmek hatta yarıs yapmaktı oyle de olmustu...
Takıma gırdıgımde 76 kıloydum mezun oldugumda 59.5
Allah ım ne heyecanlanırdık o napmıs bu ne yemıs kım hangı sporu yapmıs...
Takımımız canlacak mı acaba? Enerjım dusuyor vallahı.
Hayır ben senden daha cok spor yaptım hıh hayır ben uleyn falan desek olma mı?
Hadı ya canlanın lutfen
tebrik ederim aydasugunaydınlar olsun takım arkadaslarım
cıkolatam ınsallah gelırsın ben cok anlayamadım ne oldugunu...
dunku menumden gene ıkındı ara ogununu cıkardım ve soz verdıgım gıbı bantta 30 dakıka 5 km hızla yurudum...
bugun menumu aksam yazayım ogleyı belırleyemedım pısırsek bıse de bulamadım valla hergun hergun...
he gelelım guzel habere :)
gecen hafta 88 bu hafta 86,9
tebrikler mersam 1.4 çok iyi ..Günaydın millet. Ameliyatlarimi oldum artik azda olsa yazabiliyorum.ellerimi çok kullanmam yasak. Buranin tadi iyce kaçmiş yaaa...
Bide ben günleri unuttum. Bu gün perşembemi cumamı inanın ne gün ameliyat oldum onu bile hatirlamiyorum.tamam takvime baktim cumaymiş.o zaman kilomu söylim87.900
Aebenim benim bebeğimde dün yaptirmiş kaydini. Hepimizin çocuklarina hayirlu ugurlu olsun inşallah.
kutom bence kilonun sabit olması bile iyi .. 2 hafta okadar kilo verdinGecmi kaldim gunaydinnn
Kilo sabit benim74
Bencede iyi bugunde karataya devam arkadaslarla gorustum bugun toplantıya gittim herkes çok şaşirdı gaza geldim ama bu gunlerde en cok duydugum sey bi kollarin kalmis kollarin bozuyor gerisi iyi gibi seyler spor salonunun acilmasi lazim onlar icin ben bi gecmis bakayim varmi acaba ?kutom bence kilonun sabit olması bile iyi .. 2 hafta okadar kilo verdin.vede dun en azından yeme düzenine geçtin . ..
gunaydınlar olsun takım arkadaslarım
cıkolatam ınsallah gelırsın ben cok anlayamadım ne oldugunu...
dunku menumden gene ıkındı ara ogununu cıkardım ve soz verdıgım gıbı bantta 30 dakıka 5 km hızla yurudum...
bugun menumu aksam yazayım ogleyı belırleyemedım pısırsek bıse de bulamadım valla hergun hergun...
he gelelım guzel habere :)
gecen hafta 88 bu hafta 86,9
mersa cok gecmıs olsun Rabbım sıfa versın...
aeben abla okulunuz hayırlı olsun...
kutahya boyun cok mu uzun arkadasım ne guzel hedefe cok yaklasmıssın...
bugün liste bende. excelsiz nasıl yapıcam bilmiyorum ama bunlar burada dursun şimdilik :)
Nasil yaaa niye çiktilar olmazki ama . Cikolatanın dun sıkıntılari vardi tamamda kalliste niye gittiii. Çabuk geri dönüünnnn
oleyyyyyy işte buna çok sevindimmmm
sabah çıktık kzımın kaynıdı yaptırdık ... sonra braz işlerim vardı küçük kızla az onla dolaştık .. benim diploma işlerim vardı onu halleeyim dedim ama başka yerdeymiş kaldı ... baya yürürdüm bugunki sporuma sayılır dimi
menüm ..
sabah yarım şeftali ..
çok az yumurtayla ekmek az domates ....
saat 15 gibi ..
tavuk döner ekmek ayran ..
şimdide buz gibi karpuz
(kimsenin canı keçmesin hıı)
akşam bişi yersem eklerim ama bu saatden sonra ancak gene meyve yerim belki ...
he bu arada kızar bende vermişim 300 gr . bune demeyin diyet yapmadan vermişim hemde
kutom bence kilonun sabit olması bile iyi .. 2 hafta okadar kilo verdin.vede dun en azından yeme düzenine geçtin . ..
kutom bence kilonun sabit olması bile iyi .. 2 hafta okadar kilo verdin.vede dun en azından yeme düzenine geçtin . ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?