Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aebenim listeniz hazır paylaşım alanına damlanur arkadaşımız taşısa sorun olurmu öğrenmek istiyormuş

merak etme aydasu buralardayım sen spor yapmada bak bir burnundan getirecem senin hahay

toparlanıcaz canım başka yolu yok ...

tebrik ederim aydasu
sporunda güzel . canım malum 20 dk dan sonra yag yakılıyor ufaklık izin vermıyormu şunu 45 dk yapsak

tebrikler mersam 1.4 çok iyi ..
bir an evvel atlat rahatsızlılarını dön aramıza canım ......

sabah çıktık kzımın kaynıdı yaptırdık ... sonra braz işlerim vardı küçük kızla az onla dolaştık .. benim diploma işlerim vardı onu halleeyim dedim ama başka yerdeymiş kaldı ... baya yürürdüm bugunki sporuma sayılır dimi

menüm ..
sabah yarım şeftali ..
çok az yumurtayla ekmek az domates ....

saat 15 gibi ..
tavuk döner ekmek ayran ..

şimdide buz gibi karpuz
(kimsenin canı keçmesin hıı)

akşam bişi yersem eklerim ama bu saatden sonra ancak gene meyve yerim belki ...

he bu arada kızar bende vermişim 300 gr . bune demeyin diyet yapmadan vermişim hemde

kutom bence kilonun sabit olması bile iyi .. 2 hafta okadar kilo verdin .vede dun en azından yeme düzenine geçtin ...
Bencede iyi bugunde karataya devam arkadaslarla gorustum bugun toplantıya gittim herkes çok şaşirdı gaza geldim ama bu gunlerde en cok duydugum sey bi kollarin kalmis kollarin bozuyor gerisi iyi gibi seyler spor salonunun acilmasi lazim onlar icin ben bi gecmis bakayim varmi acaba ?

mersa cok gecmıs olsun Rabbım sıfa versın...

aeben abla okulunuz hayırlı olsun...

kutahya boyun cok mu uzun arkadasım ne guzel hedefe cok yaklasmıssın...

bugün liste bende. excelsiz nasıl yapıcam bilmiyorum ama bunlar burada dursun şimdilik :)

Nasil yaaa niye çiktilar olmazki ama . Cikolatanın dun sıkıntılari vardi tamamda kalliste niye gittiii. Çabuk geri dönüünnnn

oleyyyyyy işte buna çok sevindimmmm

kutom bence kilonun sabit olması bile iyi .. 2 hafta okadar kilo verdin .vede dun en azından yeme düzenine geçtin ...

Burdan devam ozaman
AYDASu kilo vermissin tebrik ederim arkasi bolbol olsun inş
Ne pisirsem sorunu ev hanimliginin en komplike derdi dun tetemi aradim(yegenim) ablam annemde malum hastaya yegenim diyoki tete uyaniyorum icimd bir sızı aksam ne pisirsem diye yavrummm buz seni bosunamu yeme içme hizmetleri okuttuk nihahaha ya babami pazara gonderdim gitmis domates biber fasulye almis ne bekliyodun kuzum pazardan kapari avakado kuskonmaz falanmi yap bisey gitsin en corba konusunda tıkandık tarhana nenize yetmiyo diyorum yok degisik olacakmis mısır vip basi bamya corbası falan geveliyodu gel ezogelinde anlasalim dedim hala abant kebabi falan diyo sıpa ooyyy bak benimde dıstu çene gördunmu aydasu gel karatay yapalım ve haklısin nerde o eski takimlar boyum 172..

BİJOM sn akılli kızsın yaparsın ben excelde olsa yapamam mesela . Elin nasıl oldu çok geçmis olsun tekrar ve dön artık kutahyaya

MERSA gitmicekler merak etme ben bi enerjimi toplayim dalacam çikoma yanima bijomla aebenimi alıp siddetli çemkirme planları yapiyorum

Swetdimple ellerine ve beline saglik senlede etraflica tanisamadik benim depresyonlu anıma denk geldin

AEBENİM o azcik ekmekler Azcik karpuzlar olmayaydi demekki ne olacakmiş hemen senide karatay cenahina çekmek istiyorum aksam meyve yeme yogurt sebze bence

Vee menumu yazar kaçarım ben
Sabah karatay kahvaltısı(yumurta olmasa eyiydi}

Aksam yine yemegi yaktim apartmanda çocuuklar dalga geciyomus eşimle konusmuslar gene kokuyor abi bence patates yakmıs digeri diyomus o patatesler kumpir olmus bi digeri bence kömür olmuş tavuk soteydi o rahmetli bikere hıhh!
Ne diyodum aksam yemegi

Mercim k corba ,közlenmis patlican ev kokmus hazır ,ayran salata, bende bugunluk bu kadar
Bol su yurudumde bugün yatana kadarda bi yesilcay bi sade soda yaparım bence cok ise yariyorlar sde sodaya cok dadandim su alkali muhabbetimiz varya ee iste ayni sodyum bikarbonat kola icemiyorum diye bol ictim gecen haftaki kilolarda etkisi var bence neysee biri beni sustursun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…