Hmmm.anladım canım benim.ben de şubat ayinda 74kilo ile burda başladım,ama 10gün öncesinden 76ile diyete başlamışdım,temmuz ayinda 60kiloya ulaşarak mezun oldum.doğum sonrası kilolardı bende de.çok şükür kurtuldum hrm de eski kilomdan da verdim.normalde 62 63 kilo oluyordum.ama vallaha spor yapıp şu genişlemeleri yumuşamaları hall etsem var ya eminim 5kilo daha vermiş gibi olucam.inşallah onu da burda sizin desteyinizle başarırım.damlasu merhaba canim
simdi kizlar bikacak bik bik ayni seyi soyluyom konularimdan aratabilirsin 2008 senesinde 90 kilodan 59 a inmistim
haftanin 6 gunu diyet spor 1 gun serbesttim canim ne cekerse
dogum sonrasi kilolariyla mesgulum su ara
eski yontemime geri dondum ins eskisi gibi de verecegim
kosu bandini iste o zamanlar zayifladiktan sonra kilomu korumak icin almistim bekarken
o zamanlar hergun disarda birbucuk saat yuruyusle verdim
bandi uzun vadeli kilo verme amacli kullanmamistim
suan doguda sark gorevindeyiz disarda yurume imkanim yok elime yapisti burda inanki
leslieyi anneme soyledim hatunun 5 kilo fazlasi vardi kadin 40 beden olmaya bile.dayanamiyo neyse suan onunda yurume imkani yok disarda
lesliye bayildi verdi kilolarini o cok memnun
ben 1 hafta kadar yaptim galiba ama bedenime kiloma agir geldi belki bi on kilo verince bende yaparim
masallah sen hedef kilona ulasmissin
ne kadar zamanda kac kilodan kaca dustun damlasu
bi de kendini tanitirmisin bize
baktım canım.çok zayıf duruyorsun yahu.şimdi kaç kilosun sen kuzum?bi de hamileliye kaçla başladın?o zamana kafar koruya bildin mi kilonu?ay bi ara olaylar olaylardi kizlar
google a 30 kilo verdim hem gobegim eridi yazin gorseli aratin
ordaki kapali hatun benim sahilde pembeli olan
terbiyesizin biri yillar once kk daki zayiflama hikayemi ve fotolarimi calip bi sitede yayinlamisti malesef duruyo fotolar orda
manyak kisi benim yazdigim hikayenin bazi kisimlarini degistirmis ozellikle de surasini
30 GUNDE 30 KILO VERMISIM tobe tobe
Yok canım benim sporsuz olurmu.günde en az yarim saat yürüyodum.dışarida,disari soğuk olduğunda da leslie yapıyordum.fakat şimdi yürüyüşe deyil sıkılaşmak için pilatese ihtiyacım var.zaten bekarken yaptığım 2yıllık bir pilates geçmişim de var.ebru şallının 2haftada 2beden incelten skinny jeans egzersizleri var onu yapmayı düşünüyorum.yarından itibaren...inşallah başlıycam artik...yumoş deyil de taş gibi bir vücuda ihtiyacım var.ben dün 36beden bir elbise giydim ve cuk doye oturdu vücuduma.fakat annem terzi o da yukarımın 36 aşağımın 38olduğunu söylüyor.ya ben artık taş gibi olmak istiyorum.iki gün fazla yedim diye 60ı aşmak istemiyorummm...damlasu
sen sporsuz vermedin degil mi
benim o zamanlar hic sarkmam olmamisti yurudugum icin...
o resimde 60 kiloyum canim
ustum 36 altim 38 di
evlenip talihsiz olaylar yasayana kadar korudum kilomu canim
kimyasal gebelik ikiz gebelik biri dusuk biri kurtaj ve arkasindan hemen kizima hamile kalinca sapitti vucudum
malesef 82 kiloyla hamile kaldim kizima 98 le doguma gittim 88 le ciktim
sutum cidden yoktu cok mucadele verdm aglaya aglaya helva yedim ve dogumdan sonra 7 kilo daha aldim
pisman degilim iktire kaktirada olsa 10 ay emzirdim sonra kizim kendi birakti
diyete 94 le basladim suan 86,9 um
yani onumde coook uzun bir yol var canim
insaniz hersey bizim icin bunu anladim
Rabbim saglik versin de biz de hedeflerimize ulasalim gerisi bos
Bi de kuzum sen bana damlasu diyosun ya benim nikim damlanur.ismim de aynurdamlasu
sen sporsuz vermedin degil mi
benim o zamanlar hic sarkmam olmamisti yurudugum icin...
o resimde 60 kiloyum canim
ustum 36 altim 38 di
evlenip talihsiz olaylar yasayana kadar korudum kilomu canim
kimyasal gebelik ikiz gebelik biri dusuk biri kurtaj ve arkasindan hemen kizima hamile kalinca sapitti vucudum
malesef 82 kiloyla hamile kaldim kizima 98 le doguma gittim 88 le ciktim
sutum cidden yoktu cok mucadele verdm aglaya aglaya helva yedim ve dogumdan sonra 7 kilo daha aldim
pisman degilim iktire kaktirada olsa 10 ay emzirdim sonra kizim kendi birakti
diyete 94 le basladim suan 86,9 um
yani onumde coook uzun bir yol var canim
insaniz hersey bizim icin bunu anladim
Rabbim saglik versin de biz de hedeflerimize ulasalim gerisi bos
Ben de sıkılaşmanın çok daha zor olduğuna inanıyorum.hatta sıkılaşacağıma inansam hemen başlarım ama umudum yok ki...aaaaaa damlasu kim
tanimiyorum ama her kmse beni andi
damlanur yani aynur masallah sana
sen zoru basarip kilolarindan kurtulmussun inaniyorum ki sikilasmak cocuk oyuncagi gelir
ben yarinsan pilatese başlamak istiyorum.hergün yarım saat kadar pilates yapa bilsem iyi olacak.ki bunun için ilk önce sıkılaşacağıma inanmam gerek.lütfen bana motive olmak için yardım edinnnn...
aydasu cnm ikimiz de aynı yöntemi yapıyormuşuz yürüyüşte ben normal yürüşüme geçince 1 dk daki adım sayımı sayacağım bakalım kaç çıkacak
bu arada başarı hikayeni okudum iyi ki yazmışsın neden bık bık olsun daha önce gözümden kaçırdım demekki tbrk ederim çok güzel vermişsin fakat hem resimlerinin hem de hikayenin çalınması çok sinir bozucu hakikaten ayrıca yanlış bilgi verilmişşimdi içime kurt düştü bende hikayemden resmimi kaldırayım olmazsa
aynurcumm sporuz hakikaten insan hemen yumuşuyor hayatımızda her gün yapabileceğimiz şekilde spora yer vermeliyiz
Başarmak deyil de kuzum sporun sıkılaşmaya yardımcı olacağlna pek inanmıyorum.hiç bir şey düzeltemez diye düşünüyorum.1 kızım var o da 17aylık canım.sweet ablacim cok tesekkur ederim
ablam resimleri kaldirmasan bile mutlaka resimlerinin uzerine ole kucuk bi yere degil bole boydan sekilde kadinlar kulubu yaz calmaya niyetlenen kisi vazgeciyor o zaman ve nickini
aynur kilo vermeyi basaran herseyi basarir inan kendine
bebegin ne kadarlik bu arada
benim kizim 14 aylik
Ben de sıkılaşmanın çok daha zor olduğuna inanıyorum.hatta sıkılaşacağıma inansam hemen başlarım ama umudum yok ki...
ben yarinsan pilatese başlamak istiyorum.hergün yarım saat kadar pilates yapa bilsem iyi olacak.ki bunun için ilk önce sıkılaşacağıma inanmam gerek.lütfen bana motive olmak için yardım edinnnn...
sweet ablacim cok tesekkur ederim
ablam resimleri kaldirmasan bile mutlaka resimlerinin uzerine ole kucuk bi yere degil bole boydan sekilde kadinlar kulubu yaz calmaya niyetlenen kisi vazgeciyor o zaman ve nickini
aynur kilo vermeyi basaran herseyi basarir inan kendine
bebegin ne kadarlik bu arada
benim kizim 14 aylik
Başarmak deyil de kuzum sporun sıkılaşmaya yardımcı olacağlna pek inanmıyorum.hiç bir şey düzeltemez diye düşünüyorum.1 kızım var o da 17aylık canım.
Tamam o zaman inşallah yarından başlıyorum.her gün yarım saat pilates yapicam.skeany jeans egzersizlerini.bu arada senin dediklerine de bakıcam.hangisini daha çok seversemm...
düzenli spor yaparsan sıkılaşmaman için bir neden yok aynurcumm kendine bir program yap çok güzel kısa videolar var tiffany Rothe videolarını ve keira lashei nin youtube da videoları var hangisini seversen düzenli yap cnm belli bir sayıda her gün mekik ve squat eklersen başaracağına eminim
kaldırdım bile bitanemm ne olur olmaz gerek yok zaten tanıyan arkadaşlarım gördü
asla böyle bir düşünceyi kabul etmiyorumazim senden destek bizden hadi bakalımm
Günaydın kızlar günaydınnnn...neredesiniz böyle.öylen olacak neredeyse...hepimize güzel bir gün diliyorum Allahdan ve tabiki az kalorili ve pol paylaşımlı bir gün.ben çıktım tartıya ve sandığım kadar kötü olmadı.sadece 1kilo almışım.
kilom 61
hedef kilom 58
hadi kızlar gelin. Ben
hemencecik yerleri silip
geliyorum kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?