Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hmmm.anladım canım benim.ben de şubat ayinda 74kilo ile burda başladım,ama 10gün öncesinden 76ile diyete başlamışdım,temmuz ayinda 60kiloya ulaşarak mezun oldum.doğum sonrası kilolardı bende de.çok şükür kurtuldum hrm de eski kilomdan da verdim.normalde 62 63 kilo oluyordum.ama vallaha spor yapıp şu genişlemeleri yumuşamaları hall etsem var ya eminim 5kilo daha vermiş gibi olucam.inşallah onu da burda sizin desteyinizle başarırım.
baktım canım.çok zayıf duruyorsun yahu.şimdi kaç kilosun sen kuzum?bi de hamileliye kaçla başladın?o zamana kafar koruya bildin mi kilonu?

Günaydın takım arkadaşlarımmm...hepimiz için güzel bir pazar günü olsun...akşam uyuduğumuzda hepimizin yüzünde gülücükler olsun inşallah

damlasu
sen sporsuz vermedin degil mi
benim o zamanlar hic sarkmam olmamisti yurudugum icin...

o resimde 60 kiloyum canim
ustum 36 altim 38 di
evlenip talihsiz olaylar yasayana kadar korudum kilomu canim
kimyasal gebelik ikiz gebelik biri dusuk biri kurtaj ve arkasindan hemen kizima hamile kalinca sapitti vucudum
malesef 82 kiloyla hamile kaldim kizima 98 le doguma gittim 88 le ciktim
sutum cidden yoktu cok mucadele verdm aglaya aglaya helva yedim ve dogumdan sonra 7 kilo daha aldim
pisman degilim iktire kaktirada olsa 10 ay emzirdim sonra kizim kendi birakti
diyete 94 le basladim suan 86,9 um
yani onumde coook uzun bir yol var canim

insaniz hersey bizim icin bunu anladim
Rabbim saglik versin de biz de hedeflerimize ulasalim gerisi bos

Yok canım benim sporsuz olurmu.günde en az yarim saat yürüyodum.dışarida,disari soğuk olduğunda da leslie yapıyordum.fakat şimdi yürüyüşe deyil sıkılaşmak için pilatese ihtiyacım var.zaten bekarken yaptığım 2yıllık bir pilates geçmişim de var.ebru şallının 2haftada 2beden incelten skinny jeans egzersizleri var onu yapmayı düşünüyorum.yarından itibaren...inşallah başlıycam artik...yumoş deyil de taş gibi bir vücuda ihtiyacım var.ben dün 36beden bir elbise giydim ve cuk doye oturdu vücuduma.fakat annem terzi o da yukarımın 36 aşağımın 38olduğunu söylüyor.ya ben artık taş gibi olmak istiyorum.iki gün fazla yedim diye 60ı aşmak istemiyorummm...

Bi de kuzum sen bana damlasu diyosun ya benim nikim damlanur.ismim de aynur

aaaaaa damlasu kim
tanimiyorum ama her kmse beni andi

damlanur yani aynur masallah sana
sen zoru basarip kilolarindan kurtulmussun inaniyorum ki sikilasmak cocuk oyuncagi gelir

aydasu cnm ikimiz de aynı yöntemi yapıyormuşuz yürüyüşte ben normal yürüşüme geçince 1 dk daki adım sayımı sayacağım bakalım kaç çıkacak

bu arada başarı hikayeni okudum iyi ki yazmışsın neden bık bık olsun daha önce gözümden kaçırdım demekki tbrk ederim çok güzel vermişsin fakat hem resimlerinin hem de hikayenin çalınması çok sinir bozucu hakikaten ayrıca yanlış bilgi verilmiş şimdi içime kurt düştü bende hikayemden resmimi kaldırayım olmazsa

aynurcumm sporuz hakikaten insan hemen yumuşuyor hayatımızda her gün yapabileceğimiz şekilde spora yer vermeliyiz

aaaaaa damlasu kim
tanimiyorum ama her kmse beni andi

damlanur yani aynur masallah sana
sen zoru basarip kilolarindan kurtulmussun inaniyorum ki sikilasmak cocuk oyuncagi gelir
Ben de sıkılaşmanın çok daha zor olduğuna inanıyorum.hatta sıkılaşacağıma inansam hemen başlarım ama umudum yok ki...
ben yarinsan pilatese başlamak istiyorum.hergün yarım saat kadar pilates yapa bilsem iyi olacak.ki bunun için ilk önce sıkılaşacağıma inanmam gerek.lütfen bana motive olmak için yardım edinnnn...

sweet ablacim cok tesekkur ederim
ablam resimleri kaldirmasan bile mutlaka resimlerinin uzerine ole kucuk bi yere degil bole boydan sekilde kadinlar kulubu yaz calmaya niyetlenen kisi vazgeciyor o zaman ve nickini

aynur kilo vermeyi basaran herseyi basarir inan kendine

bebegin ne kadarlik bu arada
benim kizim 14 aylik

Başarmak deyil de kuzum sporun sıkılaşmaya yardımcı olacağlna pek inanmıyorum.hiç bir şey düzeltemez diye düşünüyorum.1 kızım var o da 17aylık canım.

düzenli spor yaparsan sıkılaşmaman için bir neden yok aynurcumm kendine bir program yap çok güzel kısa videolar var tiffany Rothe videolarını ve keira lashei nin youtube da videoları var hangisini seversen düzenli yap cnm belli bir sayıda her gün mekik ve squat eklersen başaracağına eminim

kaldırdım bile bitanemm ne olur olmaz gerek yok zaten tanıyan arkadaşlarım gördü

Başarmak deyil de kuzum sporun sıkılaşmaya yardımcı olacağlna pek inanmıyorum.hiç bir şey düzeltemez diye düşünüyorum.1 kızım var o da 17aylık canım.

asla böyle bir düşünceyi kabul etmiyorum azim senden destek bizden hadi bakalımm

Tamam o zaman inşallah yarından başlıyorum.her gün yarım saat pilates yapicam.skeany jeans egzersizlerini.bu arada senin dediklerine de bakıcam.hangisini daha çok seversemm...

İyi akşamlar kızlar.anlaşıkan herkes yoğun bir pazar geçiriyor.ben de annemlerden sonra başka bir misafirliye gitttim ve eve döndük. Bu gün bir az hafif geçti.miydem bulanıyordu onu sa pul biberli yoğurtla hall ettim.şimdiii...bir karar aldım.yarından sıkı diete koyuluyorum.yeni hedefe ulaşmak için.hem de sıkılaşmak için.öbür ayın ikisinde arkadaşımın düyünü vat.ona kadar fıstık gibi olucam inşallah...yarın sabah ilk iş tartıya çıkmak.son bir kez şu sallanmalarımla foto çekmek ve vücut ölçülerimi almak...hepinizr iyi geceler diluyorum...

İyi gecelerr kizlar bugun ugrayamadim takimimiza 12. Evlilik yildönumu seferine bugün diyeti gumlettim gittti :)
Amann sekersiz tatlisiz cikolatasiz hayat hayatmiymis bee mutmulugun tavanlarindayim bu satirlari sekerli turk kahvesi eşliginde yaziyorum ama sadece bugunluk yarin tam gaz devam tabiki öpüldünüz

İyi geceler kizlar ...

Yarin ayrintili okur yazarim mesajlarinizi simdi ozet geceyim ..

Damlacim plates diyorum sikilasmak icin baskada bisi demiyorum :))

Bedisim nice yillarla esinle canim benim .ayni gunmu evlenmisiz yahu ......
Olsun okdar kacamak bu ozel
gunde .. Kendimde pay
cikariyorum tabi ayni
durumdayimya . Esim dun icin bi otelde yer ayarlamis diyet miyet yoktu yani gerci zaten yoktuda ... Ama kotu olan ben hastalikdan bir turlu kurtulamadim ..
Yarin guzel bir gune uyanmak dilegiyle ...

Kutom damla burdadiniz gececiler sizi ..
Kizlar plates isinde benide heveslendirin eski gunlerimi ozledim . Plates ayri bisi yahu vucudu bukadar guzrl sekilendiren baska spor yapmadim ben ...
Swet birde tibet yogasi yapmak istiyorum bir ara basladim ama yogunluktan birturlu devamini getiremedim .. Gozumu okullarin acilmasina diktim ne yalan diyim yoksa benim yogunluk bitmezz

Son düzenleme:
Kütahyacım tekrar tbrkler cnmmm

Tibet yogası hakikaten müthişş kişide hangi rahatsızlık varsa ona iyi geliyor mutlaka başlamalısın aebencim

tam 21 tekrara ulaştım ki ara vermek zorunda kaldım iyileşince tekrar başlayacağım inş

Günaydın kızlar günaydınnnn...neredesiniz böyle.öylen olacak neredeyse...hepimize güzel bir gün diliyorum Allahdan ve tabiki az kalorili ve pol paylaşımlı bir gün.ben çıktım tartıya ve sandığım kadar kötü olmadı.sadece 1kilo almışım.
kilom 61
hedef kilom 58
hadi kızlar gelin. Ben hemencecik yerleri silip geliyorum kontrole

Gunaydin hanimlar ......

Swetcim evrt canim okuyorum pukuutle sizin topigi ama dedigim gibi bu yogunlukta yapamiyorum bisi . Okullar acilsin basliycam canim insallah ..

Damlanurum canim kimse yok dimi kutom uyuyordur simdi oylenden onca kalkmaz ..
genelde bir cok takimin sorunu bu iste kaptanliga hazirlanirken en zorlanacagin
konu bu iste .....

Benim bugun istah yok ... Evin yarisi hasta sanirim sebeke suyundan kaynaklanan problemler varmis . Aritici kulaniyoruz ama onlar mikroba bisi yapmiyorlatmis , haxir su alayim bir sure ...

Damlacim gazannmubarek olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…