Ben iştahım olmasa da bir şeyler yemeye çalışıyorum ki sonra acıkıp da yemeye saldırmayayım.sen de öyle yap kuzum...sakın öyün atlama.9aydır ben hiç atlamadım neredeyse...takım kaptanlığında takımı toplamak mı zor diyosun?bence takımda arkadaşların motivasyonu yerindeyse ilk uyanır uyamaz hemen buraya gelir bir şeyler yazar gider bence...yani ben öyleyim...sabahdan kontrol ediyorum kimsecikler yok ki ama...kimseyi tanımadığım ve hayatlarını bilmediyim için pek bir şey söyleyemiyorum da...gelin hadi kızlar...ben 4.takmdan biliyorum.katılım az olunca motivasyon da az olur dolayısıyla sonuçlarda yüz güldürmüyor...Gunaydin hanimlar ......
Swetcim evrt canim okuyorum pukuutle sizin topigi ama dedigim gibi bu yogunlukta yapamiyorum bisi . Okullar acilsin basliycam canim insallah ..
Damlanurum canim kimse yok dimi kutom uyuyordur simdi oylenden onca kalkmaz ..
genelde bir cok takimin sorunu bu iste kaptanliga hazirlanirken en zorlanacagin
konu bu iste .....
Benim bugun istah yok ... Evin yarisi hasta sanirim sebeke suyundan kaynaklanan problemler varmis . Aritici kulaniyoruz ama onlar mikroba bisi yapmiyorlatmis , haxir su alayim bir sure ...
Sağ ol canım.inşallah çabucak kurtulurum...Damlacim gazannmubarek olsun ..
yok tatlım.malum 17aylık bir kızım var ve spor yapmak için akşamı bekliyorum....o uyunca yapıcam inşallah...
Tünaydın fıstıklarrrr aebencim geçmiş olsun cnmm malesef güzelim su kaynaklarımız varken hazır su almak insana dokunuyor ama mecburuz bir yerde arıtıcılara ben güvenemiyorum cnmm
Damlanurcum haklısın paylaşım sohbet ne kadar ççok olursa motivasyon o kadar arıyor bunu başarmak da hakikaten emek istiyor bitanemm eminim başarılı olacaksınnn sen yaptınmı sporunu bakimmm
Tamam canım teşekkürler...evet ya takım izinliler hariç 6kişiden oluşuyor. 2gündür buradayım 3ü hiç gelmedi..canım kaptanların nickleri kallliste ve bjoux kallistenin kk ya girme sorunu var bjoux da bu hafta döner sanırım aeben hariç bugün herkes arazi
günaydın mı?gün öylen olmuş hayatım.nasıl uyuyorsun bu kadar ya?gece geçmi uyuyosun yoksa çalışıyomusun?misafirlere yemek hazırlarken diyetini unutma sakın kuzucum...Günaydılar ben uyandım
damlanur ben aksama dogru uyanirim genrlde söylemrsi ayıp:) spor işe yariyor kesinlikle ben 97 den 74 e geldim daha oncede yapmistim yine burada 6. Takimda yillar önce o zaman sadece evde bisiklet binerdim bu sefer salonda spor yaptim cok fark var birde boyum uzadı 25 yasa kadar buda sporun etkisi bence
Benim akşama misafirim geliyormuş eşim mesaj atmıs sesini kapatıp uyumusum telefolun neyseki hala yetisecek vakit var ben islere koyulayım öpüldünüz
Orası daha kötü ya insan ne sunacağını bilmiyor.hele de diyetteyse...canım sen evlisin anladığım kadarıyla.çocuk yok mu peki?Yok calismiyorum sabaha dogru uyudumda misafirler yemekli değil sıkıntı yok :)
Tamam canım anladım.İnşallah tez zamanda hepimiz burda buluşur da kaynatırız...sağlık sorunu olanlara şifa diliyorum,okulla uğraşan arkadaşıma da kolaylıklar...peki neden yenileri davet etmiyoruz?yeniler iyidir...İyi aksamlar kizlar ..
Bugun bakim varmis elektrikler kesikti tellinde sarjibitmis .. Hava yagmurlu benim icimde kapali ....
Damlacim kalis okuyor ama siteye
giremiyor . Bijom tatilde ..
Masumun ikizlari var bugunden itibaren okulla ugrasiyor. Mersam ameliyat oldu ..
Mustangda cuma disi cektirmisti diyet havasi yok sanirim kendini toparlar gelir umarim yani anliycan kutom ben aydasu su an buralardayiz .
evet kuzum bence de hiç deyil ya...kahvaltı olmamış,arada biber kızartma olmamış,akşam olmamış...spor yok....Memum cok iyi degil genede yazayim
Sabah 1 seftali, 3 ceviz ,salatalik .
Ara 1 lokma ekmekle biber kizartmasi .
Oylen
Mercimek corba .
Gul kabak yemegi ,2 ks yogurt
Aksamda
Az bazlama, peynir , uzum .yogurt.
Spor yok
Tamam canım anladım.İnşallah tez zamanda hepimiz burda buluşur da kaynatırız...sağlık sorunu olanlara şifa diliyorum,okulla uğraşan arkadaşıma da kolaylıklar...peki neden yenileri davet etmiyoruz?yeniler iyidir...
evet kuzum bence de hiç deyil ya...kahvaltı olmamış,arada
biber kızartma olmamış,akşam
olmamış...spor yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?