Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben iştahım olmasa da bir şeyler yemeye çalışıyorum ki sonra acıkıp da yemeye saldırmayayım.sen de öyle yap kuzum...sakın öyün atlama.9aydır ben hiç atlamadım neredeyse...takım kaptanlığında takımı toplamak mı zor diyosun?bence takımda arkadaşların motivasyonu yerindeyse ilk uyanır uyamaz hemen buraya gelir bir şeyler yazar gider bence...yani ben öyleyim...sabahdan kontrol ediyorum kimsecikler yok ki ama...kimseyi tanımadığım ve hayatlarını bilmediyim için pek bir şey söyleyemiyorum da...gelin hadi kızlar...ben 4.takmdan biliyorum.katılım az olunca motivasyon da az olur dolayısıyla sonuçlarda yüz güldürmüyor...
Damlacim gazannmubarek olsun ..
Sağ ol canım.inşallah çabucak kurtulurum...

Tünaydın fıstıklarrrr aebencim geçmiş olsun cnmm malesef güzelim su kaynaklarımız varken hazır su almak insana dokunuyor ama mecburuz bir yerde arıtıcılara ben güvenemiyorum cnmm

Damlanurcum haklısın paylaşım sohbet ne kadar ççok olursa motivasyon o kadar arıyor bunu başarmak da hakikaten emek istiyor bitanemm eminim başarılı olacaksınnn sen yaptınmı sporunu bakimmm

yok tatlım.malum 17aylık bir kızım var ve spor yapmak için akşamı bekliyorum....o uyunca yapıcam inşallah...

Yahu bu takımın kızları nerdeeee?hadi kızlar yapmayın gelin artık.bir de takımın kaptanının ve yardımcısının nickleri ne?sanırım izinler kendileri.

canım kaptanların nickleri kallliste ve bjoux kallistenin kk ya girme sorunu var bjoux da bu hafta döner sanırım aeben hariç bugün herkes arazi

Günaydılar ben uyandım
damlanur ben aksama dogru uyanirim genrlde söylemrsi ayıp:) spor işe yariyor kesinlikle ben 97 den 74 e geldim daha oncede yapmistim yine burada 6. Takimda yillar önce o zaman sadece evde bisiklet binerdim bu sefer salonda spor yaptim cok fark var birde boyum uzadı 25 yasa kadar buda sporun etkisi bence

Benim akşama misafirim geliyormuş eşim mesaj atmıs sesini kapatıp uyumusum telefolun neyseki hala yetisecek vakit var ben islere koyulayım öpüldünüz

canım kaptanların nickleri kallliste ve bjoux kallistenin kk ya girme sorunu var bjoux da bu hafta döner sanırım aeben hariç bugün herkes arazi
Tamam canım teşekkürler...evet ya takım izinliler hariç 6kişiden oluşuyor. 2gündür buradayım 3ü hiç gelmedi.. günaydın mı?gün öylen olmuş hayatım.nasıl uyuyorsun bu kadar ya?gece geçmi uyuyosun yoksa çalışıyomusun?misafirlere yemek hazırlarken diyetini unutma sakın kuzucum...

Yok calismiyorum sabaha dogru uyudumda misafirler yemekli değil sıkıntı yok :)

kızlat bence mevsimi geçmeden bu bilgiden yararlanalım ya.ben okuduğumdan beri yapıyorum.iyi geliyor insana...

İyi aksamlar kizlar ..
Bugun bakim varmis elektrikler kesikti tellinde sarjibitmis .. Hava yagmurlu benim icimde kapali ....

Damlacim kalis okuyor ama siteye
giremiyor . Bijom tatilde ..
Masumun ikizlari var bugunden itibaren okulla ugrasiyor. Mersam ameliyat oldu ..

Mustangda cuma disi cektirmisti diyet havasi yok sanirim kendini toparlar gelir umarim yani anliycan kutom ben aydasu su an buralardayiz .

Memum cok iyi degil genede yazayim

Sabah 1 seftali, 3 ceviz ,salatalik .

Ara 1 lokma ekmekle biber kizartmasi .

Oylen
Mercimek corba .
Gul kabak yemegi ,2 ks yogurt

Aksamda
Az bazlama, peynir , uzum .yogurt.

Spor yok

Banum cokuklarin yanindamisin bu hafta hep ?? Aslinda alisiklar ikizlar keresten ama yinede okul baska kolayliklar dilerim ..

Mersam bugun birazdaha iyisindir umarim agrilarin gecmistir insallah .

Kalisim sevgiler okudugunu biliyorum :)
Canim sayfanin resmini koyarim demissin fecede ama goremedim . Biz gorsrkte elimizden bisi gelmiyor lutfen kazene ulas !

Mehal kiz gel hadi bak obur yirmiligide ben sokmeyeyim hahay ...

Cukulam sende benim gibi bademciklerden muzdarip olmussun fecede gordum gecmis olsun ...

Bijom gel artiikkkkkkkk ....

Tamam canım anladım.İnşallah tez zamanda hepimiz burda buluşur da kaynatırız...sağlık sorunu olanlara şifa diliyorum,okulla uğraşan arkadaşıma da kolaylıklar...peki neden yenileri davet etmiyoruz?yeniler iyidir...
Memum cok iyi degil genede yazayim

Sabah 1 seftali, 3 ceviz ,salatalik .

Ara 1 lokma ekmekle biber kizartmasi .

Oylen
Mercimek corba .
Gul kabak yemegi ,2 ks yogurt

Aksamda
Az bazlama, peynir , uzum .yogurt.

Spor yok
evet kuzum bence de hiç deyil ya...kahvaltı olmamış,arada biber kızartma olmamış,akşam olmamış...spor yok....

Ben de raporumu vereyim.
sabah domates+salatalık+peynir+pul biberle salata,1dilim ekmek

Ara 2hurma,yeşil çay

Öylen 1ince dilim salam,2dilim ekmek ve yukarıda yaptığım salatadan.obenim favori salatam ve her öyünde kullanıyorum

Ara armut

Akşam(5.30da yerim hep) 2yumurta,salata,2dilim ekmek

Ara yeşil çay,1hurmayla

su 3litre,30dakika yürüyüş+35dakika pilates...

Damlacim edebiliriz tabiki .. Yani ilk takimi yeniden actigimizda hep eski arkadaslar vardi , yani senelerdir birbirini taniyan .. Sonra yaprak dokumu oldu , vs vs iste .
Simdide kizlar kendini toplasin diyoruz ama bence bunlar bahane cogumuz icin , bu konuda ustume duseni yaptigima inaniyorum, bundan sobradinida atkadaslarim bilir kimseyode zorla takima sokup yaziflayin diyemem yani zorla olcak bisi degil ...
Bijomu bekliyorum gelsin duruma bakalim , yeni uyede cagiririz gerekirse ...

Bana gelince su an diyet yaptigim soylenemez simdilik kilomu korumak yetiyor , ama boyle devam etmiycem tabi 1,2hafta daha boyleyim ..

Aydasu canim bugun yoksun ...

Bedis misafirler gittimi ?

İyi geceler kızlar ben geldim ama kimse yok tabi :)
Bugun pek anlatacak bisey yok gec kallktim tek ogun yedim oda lahmacun yarim porsiyon baskada bisey yok yarin spor salonunu araticam bakalim ne zaman aciliyor 1 2 aylik işim kaldi 4 bilemedim 7 kilo daha verdimmi benden tamamdir ama kis boyu sporu birakmayi dusunmuyorum eski hatama dusup koruma yapmadan pes etmek yok bu sefer ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…