Galiba takımın kaptani sizsiniz..cok teşekkür ederim canim tekrardanCanlarım takıma iki yeni arkadaş daha davet ettim.ben çıkıcam dışarıya 1azdan ben olmadığımda gelirlerse onların ağırlayın burda : ))))
Afiyet olsun mehalim ..Günaydın kızlar
Sabah kahvaltımı yaptım az peynir ve sucuk yumurta ile ve çeyrek ekmek yanında bir bardakta çay ))
Sizler nasılsınız bakim
Hos geldin hasgul ,, nicin ne guzelmis ......Günaydın arkadaslar takımınıza davet ettiginiz icin cok teşekkür ederim umarım pişman olmazsınız :) hayirlisiyla inşallah zayiflayalim:)
Gunaydin seum .Günaydınnnn
Ne guzel haber nazlim hos geldin tekrardan . Cok sevindim :)günaydınlar herkese aeben ablacığım nasılsın . ben izinden dönüp tekrar listeye girmeye karar verdim haftasonu pek olamıyorum ama pazartesiden itibaren tam gaz aranızdayım sporda başlıyor oley :)
Zaten bu deneme süresini bu yüzden seviyorum alışıyoruz sonucunda. Ama bende kansızlık var o yüzden günde bir avuç siyah kuru üzüm yemeliyim zaten siz benim yediğim abur cuburu bilseniz kızlar kuru üzüm sana ne desin dersiniz. Dün son anda yaş pastayı bıraktım elimdenGunaydin seum .
Bebisin ne kadarlikti seum ?
Dun gl endeksinden bahsetmistim ya cislarin icindeki bir yiyecegi yazmayi unutmusum . Oda misir :) aksam uzumden kurtulmussun ama misira yakalanmissin .. Afiyet olsun zamanla oturacak menulerimiz .
Aman sukur atlatmisin ..
Damlacim cukulatanin yaptiklati anlatdin dimi ve bu kan sekerindeki dalgalanma insulin direnci yapiyor iste , sen sabah dedinya kiloma gore az gidiyor insulun direncim var diye . Bak bunu aciklayim sana ,
Bugun menunde yedigin pilav ,karpuz , special K gibi gidalarinda ayni etkiyi yaptiginida biliyormusun ?
Eger insulin direncin varsa vede pikon sana gl endeksine dikkat etmeni tavsiye ederim . Abla bunlardan ne olur deme . Bak ben sana diyorumki pilav yada gl endeksi yuksek gida yerine yedigin normal yemegi 2 tabak ye ve yemeni azaltma desem ,
Birde minicik bir ayrinti ekmegi aksam ogununden kaldir , hatta bir tavsiyede et yedigin oginden ekmegi kaldir ama diger yiyeceklerin porsiyonunu buyut . Bunlar daha cok vermen ve insulun direncini yok etmen icindi .
Bunlar tavsiye takbiki fakat ben senin duzeninin ve kilo veriminin normal oldugunu dusunuyorum her hafta duzenli 1 kilo verirsen bir sorun yok bence .. Ama bu tavsiyeleride degrrlendirmek senin elinde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?