Sağol canım evet çok tatlı hele annesi olarak ben yutsam doymam o kadar söyliymSeum gule gule buyut . Ah pek tatlidir o zamanlarda yanimizda olsada soyle bi isirsam kollarindan ....
Seum bizim oneriler genel diyet anlayisina goredir , hepimizin fatkli bunyeleri fatkli yeme duzenleri vatdir . Sizleri tam tanimiyoruz o yuzden genel tavsiyeler . Sizler en iyi kendiniZ bilirsiniz size uygun beslenmeyi ve kilo verme yontemini :)
bijoux Nerde eviniz biraz karamsar görünüyorsun havalardan mı? Menüne baktım da hiçbirşey yememişsin kilo verme hızın nasıl hep mi böyle az yiyorsungeçmişe bakamadım yazıp cıkıcam malesef..
hafta sonlarını hiç sevmiyorum ne düzen ne birşey.. eşim de ailecek takılalım adamı değildir zaten. sürekli işim oluyor valla millet nefret eder, benim en sevdigim gün pazartesi..
sabah: yulaf kepeğiyle krep, peynir
öğlen: hamsi bugulama, zero
akşam: daha yemedim yoğurt yerim büyük ihtimal..
suyu az içtim, bütün gün de ayaktaydım (ha ayaktaydım da ne oldu ortaya ne iş cıktı, koskocaman bir hiçbirşey)
gök gürüldüyor burda, zaten öyle bir soğuk akşamları ki nerdeyse yorgan cıkarıcaz.. neyse gidip toprağı yedireyim..
merhaba öncelikle damlanur10 a teşekkür ederim takıma çağırdığı için.
ben 27 yasındayım ve özelde çalışıyorum.97 kilo ile başladım.(aslında okadar degıldım ama endokrine gittiğimde doktor tartınca o tartıda oyle çıktım.)insülin direncim yokmuş.diyetisyene gittim ve verdiği diyete uymaya çalışıyorum tabi birkaç gun bozunca düzende gitti.93-94 kilo cıvarındayım(evdeki tartı öyle diyor)Diyete mğmkğn olduğunca uymaya çalışıyorum ama tek başına olmadığı için birlikte zayıflayacak arkadaşlar arıyordum.İnş hep beraber bol bol kilo veririz.
estagfirullah aydasu o senin güzel görüşünden ....ablacım asırı nezaketlı asırı ınce dusuncelı bı ınsansın once onu soyleyeyım cok mutlu oldum ınankı senınle tanıstıgıma...
gı konusunda cok haklısın
eskıden bu kadar esnek degıldı menulerım cok daha katıydı yogurdu bıle tartarak yerdım zaten ole olmasa o kadar kısa surede hedefıme ulasamazdım, sımdı ısı bıraz daha gevsek tutuyorum 5 ay degıl de 10 ay verdım kendıme uzulmemek yorulmamak adına...
polıkıstık overım kesın var da ınsulın dırencımın ben oldugunu dusunuyorum suan teshıs konulmus durumda degıl...
cok cok haklısın yazdıklarında
belkı kılom cok oldugundan ılk ıkı uc ay haftada bır kılo vermeye devam edebılırım galıba onun tadını cıkarıp tıkandıgım noktada soyledıklerını uygulayacagım gıbı gozukuyor ablacım...
seum yalan yok sedece kahvaltını begendimBugünkü menüm
Sabah
Bir dilim kızarmış ekmek
Bir tane haşlanmış yumurta
3 kaşık yoğurt
2 taze soğan
Ara
60gr dondurma
Öğlen
Bir orta boy biber dolması
Ara
Bir fincan kahve
2 tane tutku
Akşam
Yarım porsiyon pilav
Bir dilim ekmek
3 kaşık mıhlama
Gün içinde bir avuç siyah kuru üzüm yedim
2 litre su içtim
Yürüyüş yok bugün misafirim gelecek diye çıkamadım
fagantım kızım alış veriş için erken davranmışsın 1 ay sonra 1 beden daha incelmiş olacaksın inşalahIyi aksamlar kizlaar!
Bugun annemle alisverise gittim. Denedigim hicbir kiyafet ustumde guzel durmadi. :'(
Etek almak istedim, ya bu kadar mi igrenc durur uzerimdeeee!!!
Tayt deniyorum. Her yerden yag fiskiriyor!
Dar pantolon denedim. O da igrenc durdu.
Sadece 2-3 parca bir sey alabildim. Onlar da o caresizlikten.
vericeksin inşallah sky ...buarada niye kilo alıyorum ben sıkılınca,stresten mutsuzken yemek yiyorum iştede ye iş otur derken aldık kıloları ama yas oldu 27 artık vermek lazım.
bijom gecleri ankarada soguk ama kütahya kadar degil yahu .... sizin ora yagıyorsa yarın buryada yagar mübarek ...geçmişe bakamadım yazıp cıkıcam malesef..
hafta sonlarını hiç sevmiyorum ne düzen ne birşey.. eşim de ailecek takılalım adamı değildir zaten. sürekli işim oluyor valla millet nefret eder, benim en sevdigim gün pazartesi..
sabah: yulaf kepeğiyle krep, peynir
öğlen: hamsi bugulama, zero
akşam: daha yemedim yoğurt yerim büyük ihtimal..
suyu az içtim, bütün gün de ayaktaydım (ha ayaktaydım da ne oldu ortaya ne iş cıktı, koskocaman bir hiçbirşey)
gök gürüldüyor burda, zaten öyle bir soğuk akşamları ki nerdeyse yorgan cıkarıcaz.. neyse gidip toprağı yedireyim..
damlam aile arsında olur öyle durumlar.... anladıgım kadarıyle ayrı evde ama sadece yatmaya gidiyor kayınvaliden.. ben 10 sene beraber yaşadım rahmetli olana kadar . mekani cennet olsun ...İyi geceler kızlar.yeni gelenler hoş geldiniz.Kızlar ben fenayım.çok güzel gün geçirdik,kocamın arkadaşları,nişanlıları,o kadar yasak yedimki akşam kızlara nasıl yazıcam dedim ama şimdi öyle kötüyüm ki menü falan takmıyorum.önce kaynanayla sonra da kocamla kavga ettim.çok kötüyüm...ağlamaktan kafam çatlıyor.kocamı çok seviyorum ama kaynanayla da yaşayamıyorum.düşünün komşuyuz guya.sabah 9dan akşam 11e kadar bizde ve her işime karışır.uzun sözün kısası dayanamıyorum artık.ne yapsam ne etsem bilemedim.sadece çok kötüyüm.haberiniz olsun ki sonra neden katılımım kötüleşdi diye merak etmeyin
İyi akşamlar kardeş takımcımmm nihayet gelebbildim bjoux ve yeni arkadaşlarımız hoşgeldinizne güzel olmuş böyle hareketlenmiş takım damlanurun sitemleri etkili oldu sanırım aebenciğim verdiğin bilgiler hakikaten çok güzell
aydasucum ben şeker hapı kullanıyordum kasım ayına dek sonradan hiç ihtiyacım olmadı g.i hakikaten çok önemli özellikle insülin direncin varsa cnmm
damlanurcumm kayınvalidenin çok yakın olması senin için dezavantaj olmuş abenin söylediklerine katılıyorum ne yaparsa yaprın eşinin hatırına alttan almaya çalış kuzumm
öpüyorum hepinizz güzel kaçamaksız bir pazar dilerimm
seni görmek ne güzel swet ....
sizin takıma şöyle bir baktımda ne güzel haftalık listeler yapmışsın öyle . taktir ettim maşallah ......
hosbulduk.Hosgeldin sky...
Saglikla kilolarindan kurtulman dilgiyle....
Takim kurallarini sabahda yazmistim . Aksamlari gunun raporu cumalari kilo bildorimi ve duzenli paylasim .. Simdilki bunlera uy gersi gelir ...deneme haftan hayirli olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?