Ayy geçen hafta anacığımla biz de yaptık bitirdik kışlık işini. Zaten karı-koca bir tane de ufak çocuk bize fazla olmasa da yetiyor. Sizde afiyetle yiyin.Bu arada menemenimi yaptim siselere doldurayim .. Kisin yemesi pek guzel oluyor .. Birde sos yapicam aciii oda kahvaltida super oluyor ..
Canim sende aletsiz plates. Zumba leslie falan video acip yapabilirsin evdeYaw neyle spor yPıyorsunuz benim spor aletim yok sizin hep spor aletleriyle mi
Aebenim trambolin harika etkili 60 liraya netten aldım gitt....... com dan cok eglenceli aninda kanter icindesin heryerin calisiyor komsuya ses gitmiyor elektiriksiz ama ben lk gun ayakkabisiz ve cilginca takilinca sirtimi agrittim simdi sikinti yok gayet hos ve eve cocuklu misafir gelince cok ise yariyor atiyorum koridora sen sag ben selamet
ohhh
Evet canım benim spor yapmak için alete gerek yok ki ven günde 20+20+20 bazen 25+25 gibi sporlar yapıyorum hepsi int den ve tvden öyrendiyim haraketler.sana da tavsiye ederim.ayrica spor yaparken kızım da çok eyleniyor beni taklit etmeye çalışıyor.ha bu arada dambl yerine 500ml.lik su şişelerini suyla doldurdum iki tane.çok işe yarıyor...Ayy geçen hafta anacığımla biz de yaptık bitirdik kışlık işini. Zaten karı-koca bir tane de ufak çocuk bize fazla olmasa da yetiyor. Sizde afiyetle yiyin.
Kütahya benim hiç aletim yok spor deyince biraz ah çekiyorum arkadaşımın yürüyüş bandı han gibi evde boş duruyor o bende olacak diyprum baZen neyse çok şükür oğlumla yürüyüşe çıkıyoruz gün aşırı
Canim sende aletsiz plates. Zumba leslie falan video acip yapabilirsin evde
iui gecelr cnmHadi kızlar iyi geceler yarın görüşmek üzere
Canım ben zaten koymuyorum benim için sıkıntı yok yani :)Teve yaparsin neden yapamayasin bel fıtığın falan yoksa sorun yok kız gunduz yedigine karismiyorum gece bari kek yeme
TUM TAKIM ARKADAŞLARIMIn DİKKATİNE.....aksamlari yemekten sonra agzimiza lokma koymamaya söz verelimmi takımca nedersiniz
En küçüğünüz de ben mişim ay çok severim biryerin en küçüğü olmayı yaramaz ve sevimliAnaaaa en gudukunuz benmisimya la ....
Yahu yeme gece gece şu keki.biz ağzımıza meyve dahi koymuyoruz sen kek yiyosin tevecim.olmaz canımcım olmaz...iui gecelr cnm
kızlar akşamki monuyu yamsyı unuttum.
Akşam
Ispanaçeyrek rkmek.1 kasık yoğurt.gece cayla 1 dilim ev keki
Yarına sıkı gırmemiz dilekletımle Kutu tambolin aklımda ama yspsbilir miuim hiç bilmiyorum:)
Ben de zaten koymuyorum.benim için de sorun yok canım...Teve yaparsin neden yapamayasin bel fıtığın falan yoksa sorun yok kız gunduz yedigine karismiyorum gece bari kek yeme
TUM TAKIM ARKADAŞLARIMIn DİKKATİNE.....aksamlari yemekten sonra agzimiza lokma koymamaya söz verelimmi takımca nedersiniz
doğum kilosu demeyelim onlara :)) şükür 2 hamileliğimden de bana kilo kalmadı , zaten tombiğim bir de kilolar kalsaydı napardım bilmem
dorişe 77 ile hamile kaldım 87,5la bitirdim doğumdan 15 gün sonra 74tüm
egeye de 77 ile hamile kaldım 93le bitirdim doğumdan bikaç gün sonra 75tim
yani vermem gerekenler zaten yıllardır benimle yaşayan kilolar
eğer kabul edilirsem ben de takıma girmek isterim
neden olmasın yazdım bak :)BİJOOOM CANIM BENİM SEN DE TABLODAKI BİLGİLERİ GİRERMİSİN.BİZ SENİNLE LİSTEYE DEYİL DE TABLOYA GİRERİZ NE OLCAK Kİ....
Teve yaparsin neden yapamayasin bel fıtığın falan yoksa sorun yok kız gunduz yedigine karismiyorum gece bari kek yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?