- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Teve yaparsin neden yapamayasin bel fıtığın falan yoksa sorun yok kız gunduz yedigine karismiyorum gece bari kek yeme
TUM TAKIM ARKADAŞLARIMIn DİKKATİNE.....aksamlari yemekten sonra agzimiza lokma koymamaya söz verelimmi takımca nedersiniz
günaydınlar mutlu sabahlar
çamaşırdı, süpürgeydi, bulaşıktı derken sabah telaşemizi bitirdik şükür bir toz alma işim kaldı azcık mola
74 kg ile güne başladımyeşil çayla güzel kahvaltımı yaptım
ELİFÇİĞİM HOŞGELDİN SENİ GÖRMEK NE GÜZEL
günaydın elifçiğim . afiyet olsun kuzucuklar nasıl . doruk alışabildimi kardeşine zorluk çekiyormusun . ALLAH kısmet ederse önümüzdeki yıl için bende 2.yi düşünüyorum :)
hoşbulduk nazlişkom tilki misali kürkçü dükkanına geri dönüşlerimiz bitmiyor
oğluşun nasıl? ne kadarlık oldu? adı neydi kuzunun ?
doruk artık kabullendi kardeşini ama yine de kaşla göz arasında ya vurmaya ya ısırmaya çabalıyor
zorluk çekmiyorum desem yalan olur doruk da çok küçük onun da ilgiye ihtiyacı var, ikisi de bazen aynı anda başlıyor ağlamaya ama idare ediyoruz şükür
aynen elif kürkçü dükanı misali soluğu burda alıyoruz oğluş iyi çok şükür 16.ayına girdi . kuzumun adı MUSTAFA EFE
ALLAH kolaylığını veriyordur canım bende ciddi ciddi düşünüyorum bakalım en azından efenin tuvalet eğitimini hallettikten sonra çalışmalara başlayabilirim
ben diycektim teve akşam bari cis yemeyin diyeTeve yaparsin neden yapamayasin bel fıtığın falan yoksa sorun yok kız gunduz yedigine karismiyorum gece bari kek yeme
TUM TAKIM ARKADAŞLARIMIn DİKKATİNE.....aksamlari yemekten sonra agzimiza lokma koymamaya söz verelimmi takımca nedersiniz
günaydınlar herkese bugünkü menümüde belirlediğime göre hemen yazabilirim
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
domates
salatalık
beyaz peynir
öğlen
tavuk sote
ayran
ara
1 adet şeftali
akşam
patlıcan yemeği
yoğurt
dün spor olarak 40 dk koşu bandında yürüyüş ve diğer aletlerde kol bacak göbek simit bölgesi için çalışmaca
verdigin ve verecegin kiloları takımın listesinden esirgedinya bijom ne diyim sana34 - 1,63 - 80 - 73,9 - 60 - 09,2014
neden olmasın yazdım bak :)
günaydın,
temizlik mode: on
herkese mutlu günler.
maşallah daha ablan işe bile başlamadı sen bitirmişin .günaydınlar mutlu sabahlar
çamaşırdı, süpürgeydi, bulaşıktı derken sabah telaşemizi bitirdik şükür bir toz alma işim kaldı azcık mola
74 kg ile güne başladımyeşil çayla güzel kahvaltımı yaptım
maşallah daha ablan işe bile başlamadı sen bitirmişin .ee bebişler olunca saniye bile deger kazanıyor .
kızlar tuvalet egitimi için acele etmeyin . 3. yaş normal diyorlar daha önce zorlanmaması gerekiyormuş .. o yaşlarda tam olarak çiş tutma kasları gelişiyormuş yavruların .siz zorlaranız ilerde kaçırma problemleri o yüzden oluyormuş çok güvendigim bir bir psikiyatır söyledi geçen gün .........tuvalet alışkanlığı kazandır mutlaka önce nazlım. bu yaz benim hamileliğimin son zamanlarıydı egenin doğumuydu derken dorukun üstüne çok düşemedim o yüzden hala biz başaramadık bezden kurtulmayı
ikisi birarada çok zor oluyor
süper montignac menüsü olmuş nazlım .maşallah ..
kızlar tuvalet egitimi için acele etmeyin . 3. yaş normal diyorlar daha önce zorlanmaması gerekiyormuş .. o yaşlarda tam olarak çiş tutma kasları gelişiyormuş yavruların .siz zorlaranız ilerde kaçırma problemleri o yüzden oluyormuş çok güvendigim bir bir psikiyatır söyledi geçen gün .........
ben hatırladıgım kadarıyla . tabi yıllllaaaar oldu ,uykudan bezleri temiz uyanırlardı bende hemen banyoya götürürdüm otuttururdum çişş diye öyle alışmişlardı .. sanki yüz yıllar olmuş gibi2,5 yaş normal diyolar ablacım zaten bizde zorlama gibi bir durum olmadı canı isterse klozete ya da lazımlığa oturuyor ama daha hiç ne çiş yaptı ne kaka. sadece oyun haline getirdi tis deyip koşuyor ama yapmıyor. kaka yaptığı zaman ya kapı arkasına ya koltuk arkasına saklanıyor bikaç aydır. yaptığı şeyin bilincinde artık ama hazır değil heralde daha diye zorlamıyorum. ama belki biraz üstüne düşsem öğrenebilirdi bu yaz bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?