Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Damla yarın için hazırlık yapıyorsun dimi ??
Geldim ablan geldim.evet ya daha temizlik yapıyorum.kızla ancak bu kadar olur.az kaldı temizliyin bitmesine.uyusun kızım 1saatlik işim var.sonra başlıycam yarın için hazırlık yapmaya.ben de bu yaz kızımı lazımlığa alıştırmak istedim ama alışamadı.çişini yapıp sonra çiş diyordu.e kaldı gelicek yaza artık...ablam cumaları listeyi hazırlarım ama taşıma işini kızlardan biri hall eder bizahmet.leptopun tamiri çok para tuttuğu için kalıyor daha orda.

Ben kopyalama zamanina 4-5 gibi gelirim insallah damlam .Acele etme 18 kadar zaman var liste kopyalamak icin . gelemezsemde zaten bizim kizlarda kopyalar .. Birde kardes takim var liste kontrolu vede dar zamanlarinda yardimnistemek icin . Swet hep oralarda olur cok darda kalirdan paylasim alanindan once kardes takimdan yardim iste .. Listeyide onlara kontrol etirmelisin aslinda kurallarsa bu var ama es geciliyor sanirim genelde ..

ben burda olduğum ve hatırladığım kadarıyla damlaya yardımcı olurum abla

çocuklar uyurken bamya ayıkladım pişirdim buzluğa koymak için. nohut haşladım attım buzluğa. hamaratlığım üzerimde

çocuklar uyurken bamya ayıkladım pişirdim buzluğa koymak için. nohut haşladım attım buzluğa. hamaratlığım üzerimde
Ah ah siz bi de beni görmelisiniz.şimdi 1az boşaldım.market alışverişine gittiler gelsinler tam gaz devam...bugün iki öyün olmadı ama yone de 6dan sonra yememeyi düşünüyorum.bi de 6dakı yemeyi hafif geçirirsem superrr...

ohhh ellerine sağlık . bende annem sayesinde hazırladım kışlıklarımı sağolsun kadıncağız bizden kurtulacağına şimdi kendisinede dahil olmak üzere 5 eve kışlık hazırlıyor :)

GUnaydin

Elifcim sen anlatirken ben yoruldum Allah yardımcın olsun ben gece uyuyam bilirsin gonder ufakliklara ben bakayım sen uyu dinlen

Nazlım senin menulerin nerdeyse hep aynıya vucut alısmadımı acaba denedinmi farklılıga gitmek nasıl etki ediyor EFe çok tatlı maśaAllah kızlar sizin bebeler torunum gibi geliyor bana

Aebenim me kursuna basliyorsun bakayım sen hepsine yetisirsin Allah in izniyle...Yufka yeme aeben bana gönder ben yiyerim :) cık cık cık

Bijom ben ful yatış mode on sana kolay gelsin

Damla hazirliklarin kolay gelsin canim hedefe az kalfi seninde yarın kacamak yapacakmısı bakalım bu kadar sona yaklasmisken

Aydasu merak ediyorum seni gel artık

Teve seummu sizide unaydin tunaydin opuldunuz hepiniz

küto nedense ben bu şeklde yediğimde kilo veriyorum . herşeyden az az yiyeyim dediğimde gitmiyor kör olasıca kilolar .sağol teyzesi sen oğluşa anneanne değil teyze oluyorsun :)

küto nedense ben bu şeklde yediğimde kilo veriyorum . herşeyden az az yiyeyim dediğimde gitmiyor kör olasıca kilolar .sağol teyzesi sen oğluşa anneanne değil teyze oluyorsun :)
herseyden az az yiyeyim tehlikeli zaten bencede bazi seyleri hic yememek kacamak riskini azaltiyor bende direkt o benlik degil arkami dondek bi tadina bakip durmaktan daha kolay
Gecenlerde muhabbet geciyo emekli olunca köye yerlesiyoriz falan torun güzel olur falan diyorum benimkide hakkaten guzel olur dedi ee o zaman sirf torunumuz olsun diye yapalim bi çocuk baska bi biyetim yok dedim gene yutmadi :)

duyanda 55-60 yaşında sancak seni daha bizden küçüksün kesintisiz uykuya ne kadar ihtiyacım var anlatamam. tam doruk gece uykusuna alıştı derken ege geldi sil baştan başladık yine. egenin sesine doruk da uyanır oldu mu her gece ikiz bebekler gibiler

Bedis senin esinin bu hali seneler onceki elifin esinin halinin aynisi , bak simdi elifin 2 bebesi var :) SABRET ....

Tecvid vede tefsir kursum basliycak bedisim .....

Yemem lazim yufka . Sen yiyebilecenmiki ?????

menü de yazayım :)

10:00 domates, salatalık, limonlu maydanoz
peynir, zeytinyağlı baharatlı zeytin
2 dl tam buğday ekmeği, yeşil çay

12:00 8-10 yeşil üzüm (oğlumla) + 1 fincan türk kahvesi

14:00 zeytinyağlı pırasa, turp, 1 bardak ayran, 1 avuç kadar haşlanmış nohut

16:00 kuru üzüm, leblebi, fındık (yine oğluşla )

18:00 zerdeçallı tavuk, salata (nohut,soğan,maydanoz,yeşil nane)

2 ltden fazla su içtim şimdiye kadar

Güzel menu olmus elifcim

Aebenim Allah zihin açikigi versin güzelmiş

Ben gec kalktim meyve süt takildim simdi arkadaslara gidiyoruz salata bulgur pilav ayran dedim ama bakalim

Menum .

Sabah
Menemen , ceviz ,
peynin , Zeytin,

komsuda sutlu kahve ( sekersiz )

Oyleyin
Mantarli tavuk
coban salata .
Az ceviz ..

Aksam 18:00
1seftali, 3ceviz .

Spor yapamadim firsat bulupda sma simdi markete cikicam uzatirim biraz ..
Suda bugun baya oldu 2 lt kadar ..

İyi akşamlar canlarım.benim işler bitmek bilmiyor.daha biiir sürü işim var...inşallah bitirip gelicem tabi tel.i elime almaya halim kalırsa .şimdi kızımı uyutuyorum.menümü yazayım ne olir ne olmaz.

sabah 1yumurtadan omlet,2dilim ekmek,domates,lor peyniri,6tame fındık,çay
öylen 3köfte,2dilim ekmek,yogurt
akşam 3kaşık fasulye,1köfte,yoğurt
2.5 litre su.spor adına da saay 10dan iş yapıyorum.aralarda 15dakika kızımı uyutma hariç.yemeklerimi bile ayakta yedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…