Geldim ablan geldim.evet ya daha temizlik yapıyorum.kızla ancak bu kadar olur.az kaldı temizliyin bitmesine.uyusun kızım 1saatlik işim var.sonra başlıycam yarın için hazırlık yapmaya.ben de bu yaz kızımı lazımlığa alıştırmak istedim ama alışamadı.çişini yapıp sonra çiş diyordu.e kaldı gelicek yaza artık...ablam cumaları listeyi hazırlarım ama taşıma işini kızlardan biri hall eder bizahmet.leptopun tamiri çok para tuttuğu için kalıyor daha orda.Damla yarın için hazırlık yapıyorsun dimi ??
Ben kopyalama zamanina 4-5 gibi gelirim insallah damlam .Acele etme 18 kadar zaman var liste kopyalamak icin . gelemezsemde zaten bizim kizlarda kopyalar .. Birde kardes takim var liste kontrolu vede dar zamanlarinda yardimnistemek icin . Swet hep oralarda olur cok darda kalirdan paylasim alanindan once kardes takimdan yardim iste .. Listeyide onlara kontrol etirmelisin aslinda kurallarsa bu var ama es geciliyor sanirim genelde ..
Hatırlatırım ben sana nazımmm...ben burda olduğum ve hatırladığım kadarıyla damlaya yardımcı olurum abla
Ah ah siz bi de beni görmelisiniz.şimdi 1az boşaldım.market alışverişine gittiler gelsinler tam gaz devam...bugün iki öyün olmadı ama yone de 6dan sonra yememeyi düşünüyorum.bi de 6dakı yemeyi hafif geçirirsem superrr...çocuklar uyurken bamya ayıkladım pişirdim buzluğa koymak için. nohut haşladım attım buzluğa. hamaratlığım üzerimde
çocuklar uyurken bamya ayıkladım pişirdim buzluğa koymak için. nohut haşladım attım buzluğa. hamaratlığım üzerimde
GUnaydin
Elifcim sen anlatirken ben yoruldumAllah yardımcın olsun ben gece uyuyam bilirsin gonder ufakliklara ben bakayım sen uyu dinlen
Nazlım senin menulerin nerdeyse hep aynıya vucut alısmadımı acaba denedinmi farklılıga gitmek nasıl etki ediyor EFe çok tatlı maśaAllah kızlar sizin bebeler torunum gibi geliyor bana
Aebenim me kursuna basliyorsun bakayım sen hepsine yetisirsin Allah in izniyle...Yufka yeme aeben bana gönder ben yiyerim :) cık cık cık
Bijomben ful yatış mode on sana kolay gelsin
Damla hazirliklarin kolay gelsin canim hedefe az kalfi seninde yarın kacamak yapacakmısı bakalım bu kadar sona yaklasmisken
Aydasu merak ediyorum seni gel artık
Teve seummu sizide unaydin tunaydin opuldunuz hepiniz
herseyden az az yiyeyim tehlikeli zaten bencede bazi seyleri hic yememek kacamak riskini azaltiyor bende direkt o benlik degil arkami dondek bi tadina bakip durmaktan daha kolayküto nedense ben bu şeklde yediğimde kilo veriyorum . herşeyden az az yiyeyim dediğimde gitmiyor kör olasıca kilolar .sağol teyzesi sen oğluşa anneanne değil teyze oluyorsun :)
GUnaydin
Elifcim sen anlatirken ben yoruldumAllah yardımcın olsun ben gece uyuyam bilirsin gonder ufakliklara ben bakayım sen uyu dinlen
Nazlım senin menulerin nerdeyse hep aynıya vucut alısmadımı acaba denedinmi farklılıga gitmek nasıl etki ediyor EFe çok tatlı maśaAllah kızlar sizin bebeler torunum gibi geliyor bana
Aebenim me kursuna basliyorsun bakayım sen hepsine yetisirsin Allah in izniyle...Yufka yeme aeben bana gönder ben yiyerim :) cık cık cık
Bijomben ful yatış mode on sana kolay gelsin
Damla hazirliklarin kolay gelsin canim hedefe az kalfi seninde yarın kacamak yapacakmısı bakalım bu kadar sona yaklasmisken
Aydasu merak ediyorum seni gel artık
Teve seummu sizide unaydin tunaydin opuldunuz hepiniz
Bedis senin esinin bu hali seneler onceki elifin esinin halinin aynisi , bak simdi elifin 2 bebesi var :) SABRET ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?