Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu da yeni tablomuz kızlar...profil resmime koyucam.unuttukca bakarız.çünki herkesinkilosu hedef kilosu verdiyi kilo insanın aklında kalmıyor.ben de böyle 1şey yapayım dedim.inşallah hercuma yenilerim.

Evet kızlar takım içi yarışlarda 3 qrup oluşdu.benim yarışacak kimsem yokkk : (((
1.Naz,Aydasu
2.Benelse,kutahya,seummu
3.aeben,teve
bir deyişlik istiyorsanız yapalım kızlar. Yarışlarda başarılar.hak eden kazansın nediyim...

damlacım 75 değil 78
çok da önemli değil gerçi :)

bu arada yaşım da 34

Damlam o tarihte 80 baslamadin kizz .. Yazdigim tarihte yani takima girdigimde 71dim .

Onceki yaz aldigim pardusum vardi ,sonra kilo alinca dar geliyordu giymiyordum simdi giydim kizlar cok rahat oldu :))))

süpürgemi yaptım yerleri sildim, komşum geldi onunla kahve keyfimi de yaptım

büyük oğluşu yatırdım yatağına, küçüğü de sallıyorum bi yandan

Hay da çok güldüm ya.amma yanlış yapmışım ha...düzeltirim akşama .bakalım daha ne çıkacak...

Yok kuzum hedefi bir olanlar deyil.kilosu yakın olanlar yarışır benim bildiyim...hedefini de gelicek hafta deyiştiririm kuzum.

kilosu yakın olanlar yarışır tabi canım ona bişey demedim :) sadece hedef kilomu düzeltmen için tekrar belirttim hedefimi

kendimi aç bırakmadan diyet yaptığım için olsa gerek daha motive hissediyorum kendimi

seummu'nun mesajını damlanın diye okumuşum az önce şimdi farkettim

Ooof kızlar 9cu takıma çok imrendim.izne ayrılanlar bile kilo vermiş de ayrılmış.işte buna takım birliyi derim ben.neyse ki dereceye giremiyoruz.onun için nazım seni de listeye ekleyelim.gelicek hafta daha iyi olur inşallah.

***7. TAKIM 380. ETAP***

aeben ( 66,5 /66.1 /0.4 /0,60 %)
mersa ( 86.8 / / / % )
bildirimde bulunmadı,izne ayrıldı
mustang ( 76,5 / / / % )kendi isteğiyle ayrıldı
aydasu ( 86 / 86/0 / %0 )kilosu sabit
kutahya ( 73.5 / 72 / 1.5/ %2.04 )
teve( 70.0/ 68.5 / 1.5 /2.14% ) yeni üye.hedef kilosu 62
seummu ( 80.6/76.8 / 3.8/ % 2.36)yeni üye.yüzdesi 2e bölündü.hedef kilosu 65
benelse( 75.0/ 72.9/2.1 /2.8 )yeni üye.hedef kilosu 60
naz (64.8/68.4/-3.6/%-0.93)375.etapda izne ayrılan üye geri döndü.kilosu 6a bölündü

7.TAKIMIN ORTALAMASI %1.00

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…