- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
haftaya daha iyi olcak inşallah. yeni kurulan bir takımmışısz gibi düşünOoof kızlar 9cu takıma çok imrendim.izne ayrılanlar bile kilo vermiş de ayrılmış.işte buna takım birliyi derim ben.neyse ki dereceye giremiyoruz.onun için nazım seni de listeye ekleyelim.gelicek hafta daha iyi olur inşallah.
***7. TAKIM 380. ETAP***
aeben ( 66,5 /66.1 /0.4 /0,60 %)
mersa ( 86.8 / / / % )bildirimde bulunmadı,izne ayrıldı
mustang ( 76,5 / / / % )kendi isteğiyle ayrıldı
aydasu ( 86 / 86/0 / %0 )kilosu sabit
kutahya ( 73.5 / 72 / 1.5/ %2.04 )
teve( 70.0/ 68.5 / 1.5 /2.14% ) yeni üye.hedef kilosu 62
seummu ( 80.6/76.8 / 3.8/ % 2.36)yeni üye.yüzdesi 2e bölündü.hedef kilosu 65
benelse( 75.0/ 72.9/2.1 /2.8 )yeni üye.hedef kilosu 60
naz (64.8/68.4/-3.6/%-0.93)375.etapda izne ayrılan üye geri döndü.kilosu 6a bölündü
7.TAKIMIN ORTALAMASI %1.00
Yok canım yapmadan ayrılmış kuzum...listeniz doğru damlacım yalnız naz bildirim yapmadanmı izne ayrılmıştı şayet bildirim yapıp ayrıldıysa 5 e bölünecek bitanem
Teşekkür ederim güzelim...iyiki varsınız...enerjin çok güzel bu arada...sevdim...listeniz doğru damlacım yalnız naz bildirim yapmadanmı izne ayrılmıştı şayet bildirim yapıp ayrıldıysa 5 e bölünecek bitanem
Yok canım yapmadan ayrılmış kuzum...
Teşekkür ederim güzelim...iyiki varsınız...enerjin çok güzel bu arada...sevdim...
Evet kuzum paylaşırsan sevinirim.madem buradadın sana zahmet olmazsa paylaşırmısın tatlım.çok teşekkürler canımmmo zaman listeniz doğru tatlım ellerine sağlık paylaşabilirsin istersen bende paylaşabilirim zorlanacaksan cepten giriyorsun sanırım kuzum
ne zahmeti bitanemmm hemen paylaşıyorumEvet kuzum paylaşırsan sevinirim.madem buradadın sana zahmet olmazsa paylaşırmısın tatlım.çok teşekkürler canımmm
Teşekkür ederimmm hayatım sweetim...ne zahmeti bitanemmm hemen paylaşıyorum
Teşekkür ederimmm hayatım sweetim...
Gördüm bitanem.ellerine sağlık...lafı bile olmaz kuzummmm biz kardeşizpaylaştım tatlım
Ama az önce paylaşdığın da yoktu ki bildirim...damla az işim vardı yetişemedim paylaşım alanına canım ama ben bildirim yapıp izne ayrılmıştım
Bunu diyorum hayatım.hatta geçenlerde de sormuşdum galiba bunu sana375. etapta ayrılmışım canım izne
naz ( 64,8 ) / / 0,00% )izine ayrıldı
Bunu diyorum hayatım.hatta geçenlerde de sormuşdum galiba bunu sana
Nazım sağolsun sweetim hall etti.seni de listeye aldık.inşallah gelicek hafta bomba gibi eksilerle gelirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?