Evet ben de özlemiştm ama eşim hiç özlemiş olayaca ki.tahammülü kalmamış.Her erkeğin artıları.eksileri varBizim koca da tevekkülsüz çıktı.Ben 40 yasında anne oldum kendi adıms şunu sölerim eşnde bebege dait en ufak istekszlk grdüğnde 3.cüyü düşünme bile.Çnkü 2 erkekin artk ergen olmuş olacaklarhangisiyle uğraşabileceksin.Ksmrtse olur zatencnm herseyin hayırlısıAma bende intikam alma duygusu varileride bunun tadını bolbol çıkartacağım:)18 ve 14 yaşından sonra bir bebek güzel olmuştur heralde di mi ? sorması ayıp kaç yaşında doğum yaptın 3.ye?
bende eşime diyorum 10 sene sonra yaş 40 olunca bir bebek daha yaparızdoruk 12, ege 10 yaşında olunca bebek özlemiş oluruz heralde
Evet ben de özlemiştm ama eşim hiç özlemiş olayaca ki.tahammülü kalmamış.Her erkeğin artıları.eksileri varBizim koca da tevekkülsüz çıktı.Ben 40 yasında anne oldum kendi adıms şunu sölerim eşnde bebege dait en ufak istekszlk grdüğnde 3.cüyü düşünme bile.Çnkü 2 erkekin artk ergen olmuş olacaklarhangisiyle uğraşabileceksin.Ksmrtse olur zatencnm herseyin hayırlısıAma bende intikam alma duygusu varileride bunun tadını bolbol çıkartacağım:)
valla ben de lüçüklerken hiç düşünmüyordum donra düşündüm bi ara sonra vazgectim.Derken şrker bir oğlum oldu.yok zaten şaka diyorum Allah iki evladıma ömür versin 3.yü düşünemiyorum bile
Şimdi baktım kuzum 73.500gecen hafta kac kiloydum acaba damlacim telefondayim bulamiyorum eger su senin kendi listende varsa bana yazabilir misin? sabah tartildim farki merak ettim.
2 gundur oglum cok hasta gelemedim simdi uyuyor ben de basinda..
Sen de mi oruçluydun bugün?Allah kabul etsin.ben de menümü yazayımDamlam kolay gesin ..
Bijom cok gecmis olsun kuzuna
Kurallara bak hizaye gel :)
Menum
İftar
Kabak . Yogurt , yaprak ..
Bir de ablam rica etsem kuralları kopyalayıp püsküüte yollarmısın.ben tel.den yapamıyorum.güncelliycekdi ilk sayfads...Damlam kolay gesin ..
Bijom cok gecmis olsun kuzuna
Kurallara bak hizaye gel :)
Menum
İftar
Kabak . Yogurt , yaprak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?