O "bir bir" ler olmamış ama esmam...menum
sucuklu yumurta
zeytin
ara
bir tane rulo kat
bir tane eti hosbes
aksam
bir tabak tarhana corbasi
ara
iki tane mandalina
iki bucuk litre su tmmlarip ip atliycam
bir bardak form cay
Kızzzz şimdiden böyle söğlemen çok iyi .pek bi sevindirik oldum ben...evet öyle yaparz ama ben böle günlük tartılıyorum mesela harika gidiyo abla harikaa :))
Menünden hemen anladım zaten...başarılar...Bende karatay diyeti yapıyorum ve ilk defa aç kalmadan rahat kilo veriyorum.ilk yaptığında beş gün yaptım ve 1.8 kg verdim ve ara verdim kesin alırım diyordum ama onu bile alamadım.en güzel yani sağlıklı verdiğin için geri alman çok zor.
aynen öyle ve öyle günlük hayatta çok zorlamıyor .. dısarda olsan dahi hallediyosun öğünlerini .. ama diğer diytler öyle mi .... dısarı cıkarken muhakak evden bişeyler tasımak zorunda bırakıyo insanıBende karatay diyeti yapıyorum ve ilk defa aç kalmadan rahat kilo veriyorum.ilk yaptığında beş gün yaptım ve 1.8 kg verdim ve ara verdim kesin alırım diyordum ama onu bile alamadım.en güzel yani sağlıklı verdiğin için geri alman çok zor.
Bi de zeynepcim daha önce cuma zayıflama yarışmalarına katıldınmı?Bende karatay diyeti yapıyorum ve ilk defa aç kalmadan rahat kilo veriyorum.ilk yaptığında beş gün yaptım ve 1.8 kg verdim ve ara verdim kesin alırım diyordum ama onu bile alamadım.en güzel yani sağlıklı verdiğin için geri alman çok zor.
abla geçen günkü artının altına indim bile seviinn seviinn ...bugünden böyle cumaya bomba gibi geliyorum :)Kızzzz şimdiden böyle söğlemen çok iyi .pek bi sevindirik oldum ben...
Hayır.zaten yeni uyeyimBi de zeynepcim daha önce cuma zayıflama yarışmalarına katıldınmı?
Onun için iki lahmacunu löp löp yapdın dimiiii...en iyisi afferim...aynen öyle ve öyle günlük hayatta çok zorlamıyor .. dısarda olsan dahi hallediyosun öğünlerini .. ama diğer diytler öyle mi .... dısarı cıkarken muhakak evden bişeyler tasımak zorunda bırakıyo insanı
Bak seni tanıyamamışdım hiç.iyiki almışım listeye...böğle hırslı üyelere bayılırımmm...zaten hırsı olan mezun olur...abla geçen günkü artının altına indim bile seviinn seviinn ...bugünden böyle cumaya bomba gibi geliyorum :)
Onun için iki lahmacunu löp löp yapdın dimiiii...en iyisi afferim...
Bak seni tanıyamamışdım hiç.iyiki almışım listeye...böğle hırslı üyelere bayılırımmm...zaten hırsı olan mezun olur...
Bu daha iyi o zamannn...:) ev yapımı yag oranı çok az lahmacun ablam dısardan yemiyorum çok ağır gelio
Yazdımı ki?ben görmedimmmmtuba çok iyi gidiyorsun
aeben ablam nerde yazdı göründü kayboldu
abla ama olmazki
tuba çok iyi gidiyorsun
aeben ablam nerde yazdı göründü kayboldu
abla ama olmazki
Neden boyle bi soru sordun?Bi de zeynepcim daha önce cuma zayıflama yarışmalarına katıldınmı?
aynuram o kendimi tebrik etme seklim :))O "bir bir" ler olmamış ama esmam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?