Eyer eskiden katıldıysan bunu bilmeliyiz canım.editörümüz cuma listeleri hazlrlarken zorlanıyor sonra...hani mezun olduysan 6aydan önce giremezsin,diskalifiye olduysan tüm takımlardan onay gerek falan...kurallar için sordum...Neden boyle bi soru sordun?
Sedacım hoşgeldin aramıza :)Ben seda inşallah başarıcaz canım :)
Yaramasın esmammmm...aynuram o kendimi tebrik etme seklim :))
Sen de hoş geldin hülyacım nerelerdeydin?Sedacım hoşgeldin aramıza :)
hulya a. ozmn yazamdm gercekten mukemmel bir sikilasma bnm de ihtiyacim var ama karar veremedim biraz sirlarini paylas olurmu..Sedacım hoşgeldin aramıza :)
hoşbuldum canım :)Sedacım hoşgeldin aramıza :)
Oğlumla vakit geçirdim Aynuram,onu da götürdüm salona beraber yürüdük,yemek falan derken şimdi haberleri izlerken bakıyorum buraya da...Sen de hoş geldin hülyacım nerelerdeydin?
Neden boyle bi soru sordun?
doğum kilosu değil ama benimki.çünkü hamileyken fazla almaadim. Ve doğumdan hemen sonra hepsi gitti.ben doğumdan sonra aldım malesefZeynepcim hoşgeldin..doğum kiloları yerleşik olmadığı için çabuk gider,o anlamda şanslısın...menünü yazarken alt alta yazırmısın,böyle karışık olmuş...
Diyetisyenler en kolay son 2 yılda alınmış kiloların verildiğini söylerler..inşallah fazlalıklarımızdan hep beraber kurtuluruz...D
doğum kilosu değil ama benimki.çünkü hamileyken fazla almaadim. Ve doğumdan hemen sonra hepsi gitti.ben doğumdan sonra aldım malesef
Canım benim daha iyi ya.yeni almışsın işte verirsin güzelce...2yılda alınan kilolar en çabuk giden kilolardır...D
doğum kilosu değil ama benimki.çünkü hamileyken fazla almaadim. Ve doğumdan hemen sonra hepsi gitti.ben doğumdan sonra aldım malesef
Oooh ne güzel...benim de kızım büyüse de beraber gezsek...Oğlumla vakit geçirdim Aynuram,onu da götürdüm salona beraber yürüdük,yemek falan derken şimdi haberleri izlerken bakıyorum buraya da...
O kadar çabuk büyüyorlar ki ...Oooh ne güzel...benim de kızım büyüse de beraber gezsek...
İste buna çok sevindim :)Diyetisyenler en kolay son 2 yılda alınmış kiloların verildiğini söylerler..inşallah fazlalıklarımızdan hep beraber kurtuluruz...
Tmm canım dikkat ediyorumİzinli deyilsin kuşum benim...kaldırdım yazıyı...bsk fatoşum metobolizman çok hızlı senin lütfen dikkat et bu hafta güzel kilo ver...
Sen jillianı yapıyormusun kuzum?Tmm canım dikkat ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?