Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sosyalim güzelim nerelerdesin yine?gel bakalım ne yaptın bugün?bak ben sözümü tuttum...

Doğru söylüyorsun iş olsa yine bu kadar olmaz ama geleceğime baktığımda anne olmak iş ten önce geliyo benim için

Kizlar annem rahatsizlandi hastanedeydik serum falan simdi cok sukur uyudu bugun kepekli tosst yemistim kahvaltımda sonra oglen corba slaata aksam corba salata bugun yarim saat sahilde yurudum. Eve geldim annem rahatszlanmis tansiyondan dolayi herseyi basi saglik ailennn Bugun annemden dolayi moralim cok bozuldu ALLAH butun anneleri korusun suan iyi uyudu hamd olsun bende annemin yanındayim cok giremicem doktor 3 4 saate kendine gelir dedi giremeyeblrm bugun annemleyimm öpüyorum sizi kizlar sizinle paylaşmak istedim kendine ii bakin INŞALLAH annem hemen iyilesir gece yada yarin girerim öpüyorum

Kv gitmiş 1kilo kadar en sevdiyim kurabiyeden almış.peki benim canım çekti mi ?evet çekti hem de fena...ama bakın ne düşündüm?şimdi ben ondan bi tane bile yersen ne olacak?kafam göyemi erecek?mutlu olucam?huzurum mu düzelicek?hayır tabiki sadece gereksiz ve çok sağlıksız bi şey şey yemiş olucam,hem de size verdiyum sözü tutamıycam,hem de sporumun ilk 15dakikası o kurabiyenin karbonunu yakmak için uğraşıcam,inun için hiiiç yemedim hiç yemem de.

Geçmiş olsun canim

Canım benimmm nasıl üzülmüşsündür.ama çok şükür iyiymiş...hani çarşıya gidicez demiştin ya ben de neredeyse gelir diyordum.Allah annene acil şifalar versin...

Bak ilk defadır mısırı tavsiye eden birini gördüm. Tamam o zaman.kafam karıştı yaaaa...
Sen kendi sisteminle onca kilo vermişsin, şimdi neden kafanı bulandırıyorsun ki..bildiğini yapsana..,

Hayatcım çok geçmiş olsun.

geçmiş olsuun canmm ..
rabbim şifa versin bi an evvell

Spor yapıyorum ya şimdi.ona uygun beslenmek istiyorum.yani karbonhidrat yok mesela.düşünsene yemedim bu gün ekmek...
Aynurcum bizim yaptığımız spor özel diyet gerektirecek kadar ağır değil...ağırlıkla saatlerce çalışmıyoruz ki...zaten normalde yapılması gerekeni yapıyoruz...kafanı çok bulandırma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…