Doğru söylüyorsun iş olsa yine bu kadar olmaz ama geleceğime baktığımda anne olmak iş ten önce geliyo benim içinOlsun canııım...zor olur belki de ama olur.brn takma derim.ben de 1ara doktor kontrolüne gitmişdim testesterin hormonun yüksek zor hamile kalırsın demişdi.fakat 3cü ayında hamile kaldım.ben de çok korkuyordum çok,ama ne oldu Rabbime şükürler olsun şimdi ömrümü bezeğen bi kızım var.sen de bu kadar takma kafana şimdiden.anlaşılan iş güç yok kendine sarmışsın sen...
Geçmiş olsun canimKizlar annem rahatsizlandi hastanedeydik serum falan simdi cok sukur uyudu bugun kepekli tosst yemistim kahvaltımda sonra oglen corba slaata aksam corba salata bugun yarim saat sahilde yurudum. Eve geldim annem rahatszlanmis tansiyondan dolayiherseyi basi saglik ailennn Bugun annemden dolayi moralim cok bozuldu ALLAH butun anneleri korusun suan iyi uyudu hamd olsun bende annemin yanındayim cok giremicem doktor 3 4 saate kendine gelir dedi giremeyeblrm bugun annemleyimm öpüyorum sizi kizlar sizinle paylaşmak istedim kendine ii bakin INŞALLAH annem hemen iyilesir gece yada yarin girerim öpüyorum
Canım benimmm nasıl üzülmüşsündür.ama çok şükür iyiymiş...hani çarşıya gidicez demiştin ya ben de neredeyse gelir diyordum.Allah annene acil şifalar versin...Kizlar annem rahatsizlandi hastanedeydik serum falan simdi cok sukur uyudu bugun kepekli tosst yemistim kahvaltımda sonra oglen corba slaata aksam corba salata bugun yarim saat sahilde yurudum. Eve geldim annem rahatszlanmis tansiyondan dolayiherseyi basi saglik ailennn Bugun annemden dolayi moralim cok bozuldu ALLAH butun anneleri korusun suan iyi uyudu hamd olsun bende annemin yanındayim cok giremicem doktor 3 4 saate kendine gelir dedi giremeyeblrm bugun annemleyimm öpüyorum sizi kizlar sizinle paylaşmak istedim kendine ii bakin INŞALLAH annem hemen iyilesir gece yada yarin girerim öpüyorum
Bende gönderdim Cumartesi günü..Bocugunuz tarz yarismasina foto atti bakalim taniyabilcek misiniz 6gun sonra basliyo
1.olana kadar yilmiycam o yarismadan
Ohh en tatli rakibem benimBende gönderdim Cumartesi günü..
Tabi canım orası doğru da,iş ayrı anne olmak ayrı bi konu.bence sen durtuk yerde sarmıyorsu.bi şey olmuş..Doğru söylüyorsun iş olsa yine bu kadar olmaz ama geleceğime baktığımda anne olmak iş ten önce geliyo benim için
Konsept neee?Ohh en tatli rakibem benim
Spor şıklık canmKonsept neee?
Link atarmısın lütfen.belki ben de katılırım...Spor şıklık canm
Nasıl yani anlamadım nasıl bişey olmuşTabi canım orası doğru da,iş ayrı anne olmak ayrı bi konu.bence sen durtuk yerde sarmıyorsu.bi şey olmuş..
Sen kendi sisteminle onca kilo vermişsin, şimdi neden kafanı bulandırıyorsun ki..bildiğini yapsana..,Bak ilk defadır mısırı tavsiye eden birini gördüm. Tamam o zaman.kafam karıştı yaaaa...
Yani ne bileyim kuzum.biri bir şey demişdir mesela,ya da bi şey duymuş da ondan tesirlenmiş ola bilirsin...Nasıl yani anlamadım nasıl bişey olmuş
Link atarmısın lütfen.belki ben de katılırım...
Spor yapıyorum ya şimdi.ona uygun beslenmek istiyorum.yani karbonhidrat yok mesela.düşünsene yemedim bu gün ekmek...Sen kendi sisteminle onca kilo vermişsin, şimdi neden kafanı bulandırıyorsun ki..bildiğini yapsana..,
Hayatcım çok geçmiş olsun.Kizlar annem rahatsizlandi hastanedeydik serum falan simdi cok sukur uyudu bugun kepekli tosst yemistim kahvaltımda sonra oglen corba slaata aksam corba salata bugun yarim saat sahilde yurudum. Eve geldim annem rahatszlanmis tansiyondan dolayiherseyi basi saglik ailennn Bugun annemden dolayi moralim cok bozuldu ALLAH butun anneleri korusun suan iyi uyudu hamd olsun bende annemin yanındayim cok giremicem doktor 3 4 saate kendine gelir dedi giremeyeblrm bugun annemleyimm öpüyorum sizi kizlar sizinle paylaşmak istedim kendine ii bakin INŞALLAH annem hemen iyilesir gece yada yarin girerim öpüyorum
geçmiş olsuun canmm ..Kizlar annem rahatsizlandi hastanedeydik serum falan simdi cok sukur uyudu bugun kepekli tosst yemistim kahvaltımda sonra oglen corba slaata aksam corba salata bugun yarim saat sahilde yurudum. Eve geldim annem rahatszlanmis tansiyondan dolayiherseyi basi saglik ailennn Bugun annemden dolayi moralim cok bozuldu ALLAH butun anneleri korusun suan iyi uyudu hamd olsun bende annemin yanındayim cok giremicem doktor 3 4 saate kendine gelir dedi giremeyeblrm bugun annemleyimm öpüyorum sizi kizlar sizinle paylaşmak istedim kendine ii bakin INŞALLAH annem hemen iyilesir gece yada yarin girerim öpüyorum
Aynurcum bizim yaptığımız spor özel diyet gerektirecek kadar ağır değil...ağırlıkla saatlerce çalışmıyoruz ki...zaten normalde yapılması gerekeni yapıyoruz...kafanı çok bulandırma..Spor yapıyorum ya şimdi.ona uygun beslenmek istiyorum.yani karbonhidrat yok mesela.düşünsene yemedim bu gün ekmek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?