- 24 Nisan 2010
- 4.193
- 5.765
- 408
ben baktım ama normal sekılde patlattıgımız yanı yaglatuzla 438 kalorıydı o yuzden dedım..şimdi bakın mısır yasak diyo karatay ama haşlanmış mısır ..
patlamış mısır hakkında tam bi bilgi yok kitapta ..
ben de diyet sitelerinde 100 cal bile olmadığını görünce azck yapam da yiyem dedim :)
yine de siz bilirsinz
aynur pes sanaEvet tazeydi herkes yedi evde.sanırım yooğurta yediyim için rahatsı etdi...
Evet tazeydi herkes yedi evde.sanırım yooğurta yediyim için rahatsı etdi...
ben baktım ama normal sekılde patlattıgımız yanı yaglatuzla 438 kalorıydı o yuzden dedım..
Bu arada_AYNURA_ kaptanm karatay yapıyosun ya hani bi önerim var ..
neyse acıdım kız sana N no name sana da bi öneri olsun bu :
karatycılara uygun :)
kırmızı mercimek çorbası 180 kaloriymiş sadece ...
ben de akşam yeemeği olarak artk mercimek çorbası içecegim .. tabi biliosunuz karatayda ayçicek yağı yasaklı .. o yüzden zeytinyağı ve çok az tuzla yapın .. bugün yaptım da çok güzel olmuş ..
yanına da bol booolll salata ve boll bool ayrann ikisi de serbest nasıl olsa ohh miss misss .. akşam yemeğimi heyecanla bekliyoruumm
çok az kaloriyle gayet doyurucu bence :) size de önereyim dedimm[/QUOTE
Yavrum bi kere karatay a gore kalori hesaplama yok.yanlış yoldasin.karnını doyurucan doğru şeylerle. Ona bakarsan karatay da tereyağı kuruyemiş bol bol yeniyor en çok kalori onlarda var ama kilo verdiriyo,demekki ters orantı
Aday yok henüzPeki aday varmı kuzucum?neden korkuyorsun?sorununmu var?
Kiz yogurt yenir mi hicEvet tazeydi herkes yedi evde.sanırım yooğurta yediyim için rahatsı etdi...
Evet seni seçtim pikacu ,tuba tubaaaaaBen miyim mazlum :)))
Zalim kimmmm kiii ???
Ya sen ne enerjik hatunsun hem evle hem çocukla hem işle hem benle uğraşıyorsun
geçmiş olsn canm benm .. olur inşallah sen strese sokma şimdiden kendiniAday yok henüz
Polikistik over var bende
Çocuk olur mu olmaz mı bilmiyorum olmama ihtimali olabiliyomuş bazı hastalarda
Olmazsa ya da uğraştırırsa eşimin tepkisi nasıl olur hep bunlar kurcalıyo kafamı
Bu yüzden çok geç de kalmak istemiyorum tedavi ile olcaksa da bian öncce olsun
Olmamasından çok korkuyorum
Uyandım uyku cook güzel cook seviyorum uyumayı yaa stepe gidemedim bacakalarim kollarim çok aciyor level 2 fena çarptı beniBİr an once dinlen sonra işe koyul bakiiim
Afiyet olsun canım karatayin ekmek fikri beni sinir ediyor cok da yedigimdeb değilde ekmek sartEvet bu gün ekmeksiz geçen ilk günüm.11 le 5 arası acıktımmı?yooo hiç...peki şimdi 4parça fırında balık ve 1tabak lahana+yoğurt salatayla doydummu?eveeeet...doydum çok tokum ve garip bi şekilde hafifim...patlıycak gibi tokum fakat patlamıyorum.arada da çeyrek nar yemişdim...ben bu karatay konusunda çok bilgisizim yaaa...
Yazıyorum hemen simdiUyu dinlen tabiki....iyi gidiyormu bakalım?akşamkı menünü sabırsızlıkla bekliyorum..
turtlecim 13.takımdan geldin dimi,hoşgeldinnn :)
Arkadaşlar 13.takımdan turtle ve gupse mi geldi ?
Evet seni seçtim pikacu ,tuba tubaaaaa
Y
Ben hep telden gidiyorum çok zor boyle.niye boyle oluyor bende bilmiyorum
Küstah a bak ya mesaj yazmanı beğenmiyor bi de.tartım bozulsunda 1 kilo fazla çık emihayrlsı olsun alıştım artk senin alıntılamana..
:) gıcıksın yaaaa :)) )Küstah a bak ya mesaj yazmanı beğenmiyor bi de.tartım bozulsunda 1 kilo fazla çık emi( bak kilo al demedim dikkat . )
Bende de polikistik var biraz zaman alıyor ama pko yüzünden anne olamayan çok da yok bildiğim kadarıyla ama kontrolllerini aksatma ben her yıl kontrole gidiyorumAday yok henüz
Olmazsa ya da uğraştırırsa eşimin tepkisi nasıl olur hep bunlar kurcalıyo kafamı
Canım gözüme batan tek şey 1avuş badem ve ceviz...çok ya o...gerisi iyi bööle kilo verebiliyorsan ne mutlu sana.Menünüm
Kahvaltı 8:00
1 yuvarlak çavdar ekmek
1yumurta
4zeytin
Bir parça peynir dere otu
Öğlen13:00
1kase brokoli çorba
1tabak sebzeli köfte
2yk eriste
Ara
3kuru kaysi
1avuc badem ceviz
Akşam 18:00
2.5 kepçe tavuk sote
1bardak ayran
5-6tane hamsi kalmış mutfağa girip çıkarken yedim:)
1.5lt su içtim dahada içerim birazdan jilian yapcam
Olsun canııım...zor olur belki de ama olur.brn takma derim.ben de 1ara doktor kontrolüne gitmişdim testesterin hormonun yüksek zor hamile kalırsın demişdi.fakat 3cü ayında hamile kaldım.ben de çok korkuyordum çok,ama ne oldu Rabbime şükürler olsun şimdi ömrümü bezeğen bi kızım var.sen de bu kadar takma kafana şimdiden.anlaşılan iş güç yok kendine sarmışsın sen...Aday yok henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?