Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben baktım ama normal sekılde patlattıgımız yanı yaglatuzla 438 kalorıydı o yuzden dedım..

Evet tazeydi herkes yedi evde.sanırım yooğurta yediyim için rahatsı etdi...

sen yine de temkinli ol ..
hemen uyuma ne olur ne olmaz .. belirtiler dvm ederse doktora gidersin en azndan
mazaallah zehirlme fln varsa .

A aynura balıgın taze oldugundan emınsen korkma balıkla yogurt yendıgı zamn sıkıntı yok belkı bu aralar az yıyoran bıden fazla yıyınce bu tıp belırtıler verıyor vucut..

Peki aday varmı kuzucum?neden korkuyorsun?sorununmu var?
Aday yok henüz
Polikistik over var bende
Çocuk olur mu olmaz mı bilmiyorum olmama ihtimali olabiliyomuş bazı hastalarda
Olmazsa ya da uğraştırırsa eşimin tepkisi nasıl olur hep bunlar kurcalıyo kafamı
Bu yüzden çok geç de kalmak istemiyorum tedavi ile olcaksa da bian öncce olsun
Olmamasından çok korkuyorum

kuzum bi türlü alıntı yapmayı öğrenemedin :)))))

biliyorum kalori hesabı yasak ..
ama olsun ben az çok dikkat etmek istiyorum
bazıları çok takıntı yapıyo kaloriye .
ben okadar yapmyrm azck dikkatediyrm sadece
N no name

Y
Ben hep telden gidiyorum çok zor boyle.niye boyle oluyor bende bilmiyorum

geçmiş olsn canm benm .. olur inşallah sen strese sokma şimdiden kendini

Bİr an once dinlen sonra işe koyul bakiiim
Uyandım uyku cook güzel cook seviyorum uyumayı yaa stepe gidemedim bacakalarim kollarim çok aciyor level 2 fena çarptı beni

Afiyet olsun canım karatayin ekmek fikri beni sinir ediyor cok da yedigimdeb değilde ekmek sart

Uyu dinlen tabiki....iyi gidiyormu bakalım?akşamkı menünü sabırsızlıkla bekliyorum..
Yazıyorum hemen simdi
turtlecim 13.takımdan geldin dimi,hoşgeldinnn :)

Arkadaşlar 13.takımdan turtle ve gupse mi geldi ?

Evet canım 13. Takımdan geldik hosbulduk çok enerjik bi takım maşallah

Bende de polikistik var biraz zaman alıyor ama pko yüzünden anne olamayan çok da yok bildiğim kadarıyla ama kontrolllerini aksatma ben her yıl kontrole gidiyorum

Menünüm
Kahvaltı 8:00
1 yuvarlak çavdar ekmek
1yumurta
4zeytin
Bir parça peynir dere otu
Öğlen13:00
1kase brokoli çorba
1tabak sebzeli köfte
2yk eriste
Ara
3kuru kaysi
1avuc badem ceviz
Akşam 18:00
2.5 kepçe tavuk sote
1bardak ayran
5-6tane hamsi kalmış mutfağa girip çıkarken yedim:)
1.5lt su içtim dahada içerim birazdan jilian yapcam

Canım gözüme batan tek şey 1avuş badem ve ceviz...çok ya o...gerisi iyi bööle kilo verebiliyorsan ne mutlu sana.

Olsun canııım...zor olur belki de ama olur.brn takma derim.ben de 1ara doktor kontrolüne gitmişdim testesterin hormonun yüksek zor hamile kalırsın demişdi.fakat 3cü ayında hamile kaldım.ben de çok korkuyordum çok,ama ne oldu Rabbime şükürler olsun şimdi ömrümü bezeğen bi kızım var.sen de bu kadar takma kafana şimdiden.anlaşılan iş güç yok kendine sarmışsın sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…