Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar merhaba dun geceden beri cok kotuyum.ise gidemedim bugun.migren atagi geciriyorum.surekli cikardim.saglik ocagina gittim az once igne vurdular.tek caresi uyumak.umarim gecer bir an once.

Kizlar merhaba dun geceden beri cok kotuyum.ise gidemedim bugun.migren atagi geciriyorum.surekli cikardim.saglik ocagina gittim az once igne vurdular.tek caresi uyumak.umarim gecer bir an once.
geçmiş olsun Gupsecim...dinlen iyice..

Ben yapıp dolaba koyuyorum bazen kurtarıcım oluyor,benim çorbam çok lezzetli olur..,tavuk bulyon ve kırmızı ( kâpya) biber koyuyorum...bol soğan,domates ve sarımsak koyarım 2-3 diş...
Kuzum ben lahana diyeti yapmıyorum ki.sadece evdekilerle kendime yaptım lahana çorbası.2gün içicez.ayrıca diyetik deyil ki içinde herşey var.bizde öyledir lahana çorbaı koca tencerede yapılıyor iri kemiklerle 2gün yiyoruz ve de çok nefis oluyor

Uyu kuzum.uyu dinlen.rahatlarsln inşallah..

kızlar karımda kocaman bir şişkinlik var ne yapsam geçerki patlıycam şimdi

kızlar karımda kocaman bir şişkinlik var ne yapsam geçerki patlıycam şimdi
Nedirki bu şişlikden bizim çekdiyimiz...bilmemki,aksine bi şey yeme...geçer inşallah.ben de laha çorbası içtim açlığın korkusundan 2tabak içtim şimdi patlıyorum.su bile içmeye yerim yok...ekmek yemiyorum ya acıkmanın korkusundan yemeyi çok yiyorum galiba

bilmiyorumki neden oldu kaptanım akşam yürüyünce geçer İNŞALLAH

Pasana gecmis olsun Hulya abla. Tahlil
Sonuclari guzel cikar insallah.

Funda gecmis olsun canim.

Peri 300 gr da verirsin 600 de canim. Itimadim tam sana Ekmek de olmazsa olmaz degil. Biz toplum olarak onsuz doymayiz diye dusunuyoruz. 3 gun yemezsen alisiyorsun. Kaliteli karbohidrat tuketmek lazim, bakliyat gibi. Bak sizinkiler de tasarruf etmisler az ekmek tuketince

sen ver biz vermeyelim mi

Elif canim kendine gun bugun deyip baslaman lazim. Bazi yiyeceklere olan zaafini yenemezsen basarili olamazsin. Kim misafir olursa olsun, onlara ayri kendine ayri pisirebilmeli sana yememen gereken birsey teklif edildiginde kararli bir sekilde hayir diyebilmelisin canim. Suan sadece erteliyorsun...kirilma, dost aci soyler.

Naz bol su ic, orta tempoda 45dk kadar yuru. Sislik falan kalmaz. Adet doneminse bilemeyecegim.

kızlarr benden bugünlük bu kadar mesai bitmek üzere yarın görüşürüzz.
çıkmadan size bikaç dip not vermek istiyorum. iş yerindeki yemekleri beğenmediğim için öğlen az yerdim ama sonrasında da hazır kekler gofretler çikolatalar allah ne verdiyse yerdim. bugünde yine az tükettim ama bilinçli az tükettim beğenmediğimden değil. ama sonrasında sürekli su içtim ve daha yeni yeni acıkmaya başladım. bilmiyorum su içtiğim için mi sürekli açlık hissetmedim. ya da ben mi kendimi kandırıyorum :) zamanla kendimi çözücem bu konuda :) birde ara öğünlerde leblebi yemeği tavsiye etmiş bi kaç site deneyen var mı. siz uygun buluyor musunuz leblebiyi.

biliyorum canım farkındayım

seninle aynı dönemde aynı kilodayken şuan aramızda 10 kg kadar fark var belkide

4-5 gün daha ertelemeye devam malesef şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…