Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Arzu çok güzel düşünüyorsun maşallah ..inşallah hayirli evlat olur ve sen o korkunun yenip ona kardeşçe düşünürsün ...özgür olduklari surece mutluular...

Gormemisim esma. Guzel Cok guzel bir sonuc gelecek senden haftaya o zaman.

Naz senin diyetine vakif degilim ama serbestse aksamlari kuruyemis sut yerine et, salata ayran kombinasyonu dener misin 1 hafta?

Gormemisim esma. Guzel Cok guzel bir sonuc gelecek senden haftaya o zaman.

Naz senin diyetine vakif degilim ama serbestse aksamlari kuruyemis sut yerine et, salata ayran kombinasyonu dener misin 1 hafta?

kendime önümüzdeki hafta için haftalık menü hazırladım arzu sabahları ekmeksiz kahvaltı yapıp diğer öğünler içinde elimden geldiğince yemek ve salata tarzı ekledim listeye bu hafta eşimde olmayacak şehirdışına gidiyor oğluşa kız kardeşim bakacağı için orda kalıcam rahat rahat yemek yaparım onlarda kendime .

Ben de akşam yemeyimi yedyedim.saat 16.30burada ama yedim işte.işte.ilk kez kocama kızartma köfte yaparken kendime tost makinasında lzgara köfte yaptım.enfes oluyor. Kocamın köftesine et soğan ekmek patates eklerken kendiminkime et soğan zecencefil tarçln pul bib.ekledim super olduoldu.yanına da yogurt ve lorlu yeşillik sata yyedim.çokkk doydummmm beeee...bakalım nasıl acıkıcam mı?belki annemler akşam yemeye gelir...sınav benim için yine...

Ne güzel nazım...işre fırsat.senin hedefin kaçtı kuzum?

Bu hafta A aynura herkesi esle iki kişi birbirini motive etsin ve beraber mücadele etsinler aramizda yenilen grup bir dahaki hafta daha çok spor yapsin olurmu
Olur esmam çok iyi olur da her eş de arzu gibi talepkar deyil ki...yapalım vallaha...kimle kimi eşleşdirelim...ben bi bakayım not defterime.kimin kiloları yakınsa onlar eşleşir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…