Menün süpeer canımEğer açlık hissi oluşuyosa ve seviyosan sabah muhakkak yumurtayı tavsiye ederim Normalde hiç haşlama yumurta yemezdim şimdi müptelası oldum
Suyun nerde suyuun
Aslında dışarıda da bi çok yerde ızgara tavuk köfte falan bulabiliriz. ekmeksiz salata ve ayran eşliğinde miiss gibi oluyor. Bu sayede arkadaşlarla çıktığımda yemek sorunu kalmıyo alacağım şey standart belli zaten :))))
Bu arada yarın aöf sınavları var. Eğer girenler varsa başarılaaaaaaaaaarrrr :) Benimde sınavım 2de var sadece birde pazar günü var
başarılar canım :)Bu arada yarın aöf sınavları var. Eğer girenler varsa başarılaaaaaaaaaarrrr :) Benimde sınavım 2de var sadece birde pazar günü var
Ohhhhhh :) Bende arttırayım ya valla 3 lt olsun muhakkak.Kuzum yumurtayi cok sevmiyorum ama yerim yeterki sen iste
ama haklisin tok tutuyor kuzum
su benim vezgecilmezimm gunde 3 litre rahat fistik
Valla olur neden olmasın :) Eğer istanbuldaysan her an her yerde beni görüyor olabilirsinTavuk sis bende yerimayranla süper olur yanindada salata daha ne olsun bigun belki karsilikli yeriz kuzum
Ohhhhhh :) Bende arttırayım ya valla 3 lt olsun muhakkak.
Valla olur neden olmasın :) Eğer istanbuldaysan her an her yerde beni görüyor olabilirsin
Basarilar perimBu arada yarın aöf sınavları var. Eğer girenler varsa başarılaaaaaaaaaarrrr :) Benimde sınavım 2de var sadece birde pazar günü var
Basarilar perim
Tabiikii sevee seveee :) İstanbul kazan ben kepçe misali geziyorum :)))))Orada deilim gelirsem hemen seni ararimmm
Çok teşekkür ederim canım.. Sen nasılsın ?Basarilar perim
İyiyim bitanem :)Tabiikii sevee seveee :) İstanbul kazan ben kepçe misali geziyorum :)))))
Çok teşekkür ederim canım.. Sen nasılsın ?
Saol canm benm daha iyiyimCanim nasilsin kiyamam cok üzüldüm merak.ettim seni
İyi olmana sevindimmİyiyim bitanem :)
İyi olmana sevindimmBak bayanlara ne kadar uygun bir avatar buldum
Herkeseee iyi geceleerr, iyi uykulaaarr :)
Sevgili eşimmmm @hayatbos , benim gibi gaza gelmiş birine denk geldin ya yandın
Yarın doktoruma gidiyorum yine bakalım hala listem değişmiyor mu sıkıldım artık dicem bana ne dicek acaba
Saol canm benm daha iyiyim
Aglayinca geri gelse keske gidenler ama caresi yok iste
Fıstık hülyam hani sen izinlisin yaaa ondan.yoksa eşsiz bırakırmıyım?sen eşsiz ben eşsiz...istersen daha buradaysan eşleşelim sen gidene ben de bıkana kadar.ama sen dün menünü yazmamışsın....Kaptan beni kendi başının kahyası olsun demiş,eş önermemiş..şikayetçi değilim ama yanlış anlaşılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?