Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menün süpeer canım Eğer açlık hissi oluşuyosa ve seviyosan sabah muhakkak yumurtayı tavsiye ederim Normalde hiç haşlama yumurta yemezdim şimdi müptelası oldum

Suyun nerde suyuun

Kuzum yumurtayi cok sevmiyorum ama yerim yeterki sen iste
ama haklisin tok tutuyor kuzum

su benim vezgecilmezimm gunde 3 litre rahat fistik

Tavuk sis bende yerim ayranla süper olur yanindada salata daha ne olsun bigun belki karsilikli yeriz kuzum

Kuzum yumurtayi cok sevmiyorum ama yerim yeterki sen iste
ama haklisin tok tutuyor kuzum

su benim vezgecilmezimm gunde 3 litre rahat fistik
Ohhhhhh :) Bende arttırayım ya valla 3 lt olsun muhakkak.

Tavuk sis bende yerim ayranla süper olur yanindada salata daha ne olsun bigun belki karsilikli yeriz kuzum
Valla olur neden olmasın :) Eğer istanbuldaysan her an her yerde beni görüyor olabilirsin

Öyle muzuTE="tatlibikiz, post: 39047858, member: 607477"]Saol canm benm daha iyiyim
Aglayinca geri gelse keske gidenler ama caresi yok iste[/QUOTE]

Oyle kuzum dua etmekten baska caremiz yok

Herkeseee iyi geceleerr, iyi uykulaaarr :)

Sevgili eşimmmm @hayatbos , benim gibi gaza gelmiş birine denk geldin ya yandın

Yarın doktoruma gidiyorum yine bakalım hala listem değişmiyor mu sıkıldım artık dicem bana ne dicek acaba

Iyi geceler perriii kizi

Ben senden cok memnuunum esim senin azmin beni dahada cok azimlendirecek

Diyetisyenemi gidiyorsun canim doktor derken iyisin dimi

Kaptan beni kendi başının kahyası olsun demiş,eş önermemiş..şikayetçi değilim ama yanlış anlaşılmasın
Fıstık hülyam hani sen izinlisin yaaa ondan.yoksa eşsiz bırakırmıyım?sen eşsiz ben eşsiz...istersen daha buradaysan eşleşelim sen gidene ben de bıkana kadar.ama sen dün menünü yazmamışsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…