Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

herkesde ayni etkiyi yapmazki rakamlar seni yaniltmasin , birde yapmasi zordur 3. Gun havlu atman
Muhtemel o zaman daha kotu etkilenirsin
Perinin ellerine biraktik seni bu hafta , gezmeden firsat bulursa motive ederseni o bol enerjisiyle :)))

Tadi zaten berbat ablam bana gore haklsn ablacim ben bildgm yoldan sasmym.dimi

Al bendende okadar seninde mi dugun var tatlim benimde nisanin sonu nikah var temuzun sonu ve agus 1 dugun var nkkahta 65 olamam die cok tirsiyorum
Ayni.durimdayiz kuzum
Benìmki de temmuzun sonunda
En geç haziranın başında istediğim kiloya geleyim ki güzel bi kıyafet alayım

Ilkkez duydum yapayim bakalim bacim acim balik beni ne kesecek yanina alternatif lazim (1 dlmde trabzon ekmegi yesem honeyim olmami ya yeme dersen yemeyecem.)

Emin cok tutuyor canim brn bazen kahvaltida bile yiyorum afiyet olsun simideden hayrli iftarlar
canim karismak gibi olmasin ama oruclu oldugunuz icin bi dilim ekmekten bisi olmaz ama tabi sizler daha iyi blrsnz

Gunaydin

Buket ve yorgun Kizlar ne cabuk havlu atiyorsunuz Bunca kiloyu 1 gunde almadik ki. Zaman ve emek vererek zayiflayin, bir daha kolay kolay almazsiniz Hayat nikaha 3 ay var guzelim. Hic olmazsa 10 kg verirsin. O tarz hizli kilo verdiren diyet vs topiklerine ayiracagin zamani ekstra spor
yapmaya ayir Hani bugunku yuruyusunu
yaptin mi bakalim?

Sosyal Allah kabul etsin canim. Ekmek ye tabi. Aeben ablanin dedigi gibi onden corba ile basla. Bence bakliyat corbasi da olur. Ama istemezsen sebze de yapabilirsin. Bol salata ye. Bir de hafif tatli yap uzerine. Benim yaptigim puding olur. Aksam yemeginde ekmek yemezsen ekmek kadayifi olur. Meyve salatasi olur

Senin yazim tarzini cok begeniyorum cok tatlisin
kuzum haklsn ben bianda heyecan yaptim sanirim
havlu atmam aslaaa tam gaz ileri kuzumm ben biraz hzlandrmak istemstim
Ama vazgectim kendi saglikli dyet menulerime donuyorum
INSALLAH ogun cok guzel olurum zayf zayf
Cok sagolasin

Saglikli beslen ve spor yap guzelim

Soruma cevap alamadim ben. Kosu bandin var evde. Yaptin mi sabah yuruyusunu?

Ama yapmadigin belli. Yapsan moral ve motivasyonun yuksek olurdu. Mutluluk hormonundan ayaklarin yere basmazdi

Yapmadım tatlım nerden bildin

hemen kosu bandinin ustune cikiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…