Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar ben burdaki lahana çorbası diyetini bi hafta yapmak istiyorum eminim sonuc guzel olursa motivem articak kizmayinn simdi okudumda lahana corbasi diyeti yapanlari kkda gercekten herkes memnun tamam biliyorum tadi kotu tuzduz olunca a yapacak bisey yok benim 15 20 kilo fazlam var ve bu beni pskolojik biraz bozuyor doyetsyene gttim sok diyet yapmamam gerek ama doyetsyende cok yemek verdi ooo 1 aya anca 3 gider diyetsyenle zaten 2 kere gttm dahada gtmedim ben kendime menülerde yazdim ama.ilk basta lahana corbasyla pazartesi baslayip 1 hafta yapmak istiyorum izninizle kaptanim ve takim arkadaslarimsonra yaptığım diyet menülere donerim 6li sayilara gelmem gerek ben lahana diyetiyle biraz olsun ilk basta kilo vermeyi hizlandrmak istiyorum eski fotolarimla bu halime bakiyorim sanki ben degilim bu diyet beni motive edicek eminim sadece 1 haftacik

nediyorsunuz kizlar

O kadar ses gidiyomu kiz benim komsumdan allah razi olsn o zaman hic sikayet etmez

Canim esim bugun artik senle bir butunun parcalari olucaz ben bugun orucum iftara hamsim var baska ne yiyebilirim salata baska

ALLAH kabul etsin orucunuzu INŞALLAH
Evet haslanmis yumurtayi morala koyuyorum ben ole bi salata yapiyorum balikla cok guzel oluyor

Günaaayyyddııınnn bayanlarrr ...

şimcik kahvaltımı hazırlamaya gidiyorum ...

Kizlar ne diyorsunuz ???
Canım böyle düşünmekte haklısın bu kilolar psikolojik olarak da etkiliyor bizi ben de senin gibi şok diyetler zayıflama hapları zayıflama bitkileri arayışındayım çok çabuk bu kilolardan kurtulmak için seni çok iyi anlıyorum
Bence bu diyeti yapma şok diyetler verdirdiğini geri aldırıyo zaten bence hiç bir faydası yok 5 kilo veriyosan yaklaşık 3 3,5 kilosu vucudundaki ödem fazla su zaten yağdan pek verdirmez ancak ille de yapmak istiyorum diyosan sonrasında çok sıkı bşr dşyet ve spor yapman lazım ki geri almayasın

Canim zaten lahanadan sonra normal diyetime donucem birakmicam hatta sporrumuda daha fazla yaparim verdigimi almamamya calsirz zaten lahanadan sonra diyeti birakirsam ozmn almam kesin ama nirmal bisekilde diyetime devam edicem tatlim sagolasin beni anlamana sevndim bi bunalima grdm sanriim

Kizlar ne diyorsunuz ???
Hayatcim ne yazayim bilemedim birde aynur ne der farkli gorus yazmayim diye yazmadim, lahananin pr. Hulya abkandir sık sıkta yapar ...
Ben saglikli beslenip haftada 1 kilodan fazla veriyorsan duzrnini bozma derim
Bu hafta periylede essin gordugun kadariyle motivende iyi baska yol secme derim ..
Ha kilon durur vs yaparsin
Ona lafim yok ama yasiniz genc metonuz iyi verirsiniz cabucak .
Diyetisteninin verdigi sana fazla geliyorsa karbonhidratindan kırpa bilirsin onun dediginin aynini yapmak zorunda degilsin .. Ayda 5 kiloyu rahatlikla verecegine inaniyorum e daha ne yaza mezunsun ..
Bu tarz diyetler meyoyuda durdurur . Hulya ablan yada venim gibi diyetde yillanmis olsan yapmana bisi demem ama din bir bugun iki , normal yolunuzda yuruyun

Fistik lahanadan donra sıki diyetde yapsan evet belki almazsin AMA veremezsinde 1-2 haftada ancak bunyen yerine gelir ayni kapiya cikar 1 ay sonraki kilon , lahanada yanina kar kalir ..

Ben de öyleyim ya kilo vermek çok zahmetli ve uzun bir süreç biz zayıf hallerimizi özlediğimiz için bu süreci hızlandırmaya çalışmamız normal
Off bide yazın düğün var mayısın sonuna kadar incecik olmak istiyorum

Ablacim iyi gidiyorum cok sukur peride saolsun esim bana destek veriyor ona sevgilerimi yolluyorum
sizlerde cok sagolun

ablacim nikaha 65 olamam die sanirim tedrgn oluyorum stres yapmis olablrm her sozunde haklsin ablacim cok sagol
burda kkda lahana diyeti yapanlari okudum sanirim gaza geldim

Olursun insallah yorgunum niye olmasin
Jiliana devam dimi ?

Al bendende okadar seninde mi dugun var tatlim benimde nisanin sonu nikah var temuzun sonu ve agus 1 dugun var nkkahta 65 olamam die cok tirsiyorum
Ayni.durimdayiz kuzum

herkesde ayni etkiyi yapmazki rakamlar seni yaniltmasin , birde yapmasi zordur 3. Gun havlu atman
Muhtemel o zaman daha kotu etkilenirsin
Perinin ellerine biraktik seni bu hafta , gezmeden firsat bulursa motive ederseni o bol enerjisiyle :)))

Fistik lahanadan donra sıki diyetde yapsan evet belki almazsin AMA veremezsinde 1-2 haftada ancak bunyen yerine gelir ayni kapiya cikar 1 ay sonraki kilon , lahanada yanina kar kalir ..

Haklisin ablacimmm dogru soze ne denir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…