Günaydın kızlar....
O kadar ses gidiyomu kiz benim komsumdan allah razi olsn o zaman hic sikayet etmezSporumu yaparken alt Komşum şikayete geldikapıyı bile acamadim üstümde sauna esofmani yapış yapış apar topar indim bandın üstünden.ama toplamda 1 saat spor yaptım.helal bana
Simdi de form çayını icicem
Canim esim bugun artik senle bir butunun parcalari olucaz ben bugun orucum iftara hamsim var baska ne yiyebilirim salata baska
Canım böyle düşünmekte haklısın bu kilolar psikolojik olarak da etkiliyor bizi ben de senin gibi şok diyetler zayıflama hapları zayıflama bitkileri arayışındayım çok çabuk bu kilolardan kurtulmak için seni çok iyi anlıyorumKizlar ne diyorsunuz ???
Canım böyle düşünmekte haklısın bu kilolar psikolojik olarak da etkiliyor bizi ben de senin gibi şok diyetler zayıflama hapları zayıflama bitkileri arayışındayım çok çabuk bu kilolardan kurtulmak için seni çok iyi anlıyorum
Bence bu diyeti yapma şok diyetler verdirdiğini geri aldırıyo zaten bence hiç bir faydası yok 5 kilo veriyosan yaklaşık 3 3,5 kilosu vucudundaki ödem fazla su zaten yağdan pek verdirmez ancak ille de yapmak istiyorum diyosan sonrasında çok sıkı bşr dşyet ve spor yapman lazım ki geri almayasın
Hayatcim ne yazayim bilemedim birde aynur ne der farkli gorus yazmayim diye yazmadim, lahananin pr. Hulya abkandir sık sıkta yapar ...Kizlar ne diyorsunuz ???
Fistik lahanadan donra sıki diyetde yapsan evet belki almazsin AMA veremezsinde 1-2 haftada ancak bunyen yerine gelir ayni kapiya cikar 1 ay sonraki kilon , lahanada yanina kar kalir ..Canim zaten lahanadan sonra normal diyetime donucem birakmicam hatta sporrumuda daha fazla yaparim verdigimi almamamya calsirz zaten lahanadan sonra diyeti birakirsam ozmn almam kesin ama nirmal bisekilde diyetime devam edicem tatlim sagolasin beni anlamana sevndim bi bunalima grdm sanriim :
(
Ben de öyleyim ya kilo vermek çok zahmetli ve uzun bir süreç biz zayıf hallerimizi özlediğimiz için bu süreci hızlandırmaya çalışmamız normalCanim zaten lahanadan sonra normal diyetime donucem birakmicam hatta sporrumuda daha fazla yaparim verdigimi almamamya calsirz zaten lahanadan sonra diyeti birakirsam ozmn almam kesin ama nirmal bisekilde diyetime devam edicem tatlim sagolasin beni anlamana sevndim bi bunalima grdm sanriim
Hayatcim ne yazayim bilemedim birde aynur ne der farkli gorus yazmayim diye yazmadim, lahananin pr. Hulya abkandir sık sıkta yapar ...
Ben saglikli beslenip haftada 1 kilodan fazla veriyorsan duzrnini bozma derim
Byapanlarieriylede essin gordugun kadariyle motivende iyi baska yol secme derim ..
Ha kilon durur vs yaparsin
Ona lafim yok ama yasiniz genc metonuz iyi verirsiniz cabucak .
Diyetisteninin verdigi sana fazla geliyorsa karbonhidratindan kırpa bilirsin onun dediginin aynini yapmak zorunda degilsin.. Ayda 5 kiloyu rahatlikla verecegine inaniyorum e daha ne yaza mezunsun ..
Bu tarz diyetler meyoyuda durdurur . Hulya ablan yada venim gibi diyetde yillanmis olsan yapmana bisi demem ama din bir bugun iki , normal yolunuzda yuruyun
Olursun insallah yorgunum niye olmasinBen de öyleyim ya kilo vermek çok zahmetli ve uzun bir süreç biz zayıf hallerimizi özlediğimiz için bu süreci hızlandırmaya çalışmamız normal
Off bide yazın düğün var mayısın sonuna kadar incecik olmak istiyorum
Ben de öyleyim ya kilo vermek çok zahmetli ve uzun bir süreç biz zayıf hallerimizi özlediğimiz için bu süreci hızlandırmaya çalışmamız normal
Off bide yazın düğün var mayısın sonuna kadar incecik olmak istiyorum
herkesde ayni etkiyi yapmazki rakamlar seni yaniltmasin , birde yapmasi zordur 3. Gun havlu atmanAblacim iyi gidiyorum cok sukur peride saolsun esim bana destek veriyor ona sevgilerimi yolluyorum
sizlerde cok sagolun
ablacim nikaha 65 olamam die sanirim tedrgn oluyorum stres yapmis olablrm her sozunde haklsin ablacim cok sagol
burda kkda lahana diyeti
yapanlari okudum sanirim gaza geldim
Ewet jillianın çok faydasını görüyorumOlursun insallah yorgunum niye olmasin
Jiliana devam dimi ?
Fistik lahanadan donra sıki diyetde yapsan evet belki almazsin AMA veremezsinde 1-2 haftada ancak bunyen yerine gelir ayni kapiya cikar 1 ay sonraki kilon , lahanada yanina kar kalir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?