Meyve salatasi en iyisi olur tatli olarak nasil yapicam meyveleri dogra bittimiGunaydin
Buket ve yorgunKizlar ne cabuk havlu atiyorsunuz Bunca kiloyu 1 gunde almadik ki. Zaman ve emek vererek zayiflayin, bir daha kolay kolay almazsiniz Hayat nikaha 3 ay var guzelim. Hic olmazsa 10 kg verirsin. O tarz hizli kilo verdiren diyet vs topiklerine ayiracagin zamani ekstra spor
yapmaya ayirHani bugunku yuruyusunu
yaptin mi bakalim?
Sosyal Allah kabul etsin canim. Ekmek ye tabi. Aeben ablanin dedigi gibi onden corba ile basla. Bence bakliyat corbasi da olur. Ama istemezsen sebze de yapabilirsin. Bol salata ye. Bir de hafif tatli yap uzerine. Benim yaptigim puding olur. Aksam yemeginde ekmek yemezsen ekmek kadayifi olur. Meyve salatasi olur
Karışmak istemem size şimdi ama meyve salatasının üzerinde yoğurt yemelisin mutlaka...Meyve salatasi en iyisi olur tatli olarak nasil yapicam meyveleri dogra bittimi
Canm unide bende denemistim 2 gun pes ettim inan 3 veriyon 2 aliyon bi ise yaramiyo onun yerine lahanayi salatana kullan cok tok tutuyo ben dun kahvaltida bile yedm baktim gozum donuyo acim yogurtladim yedim.(esimle oglum bile yedi tadi guzel.)Lahanadan vazgeçip kendi menumemi donuyimm simdi kafamda deli sorular
Bi de arzum sen ıspanaklı mantarı nasık yapıyorsun?ben de bugün yapmak istiyorum.Gunaydin
Buket ve yorgunKizlar ne cabuk havlu atiyorsunuz Bunca kiloyu 1 gunde almadik ki. Zaman ve emek vererek zayiflayin, bir daha kolay kolay almazsiniz Hayat nikaha 3 ay var guzelim. Hic olmazsa 10 kg verirsin. O tarz hizli kilo verdiren diyet vs topiklerine ayiracagin zamani ekstra spor
yapmaya ayirHani bugunku yuruyusunu
yaptin mi bakalim?
Sosyal Allah kabul etsin canim. Ekmek ye tabi. Aeben ablanin dedigi gibi onden corba ile basla. Bence bakliyat corbasi da olur. Ama istemezsen sebze de yapabilirsin. Bol salata ye. Bir de hafif tatli yap uzerine. Benim yaptigim puding olur. Aksam yemeginde ekmek yemezsen ekmek kadayifi olur. Meyve salatasi olur
Bacim zayiflaym diye mide midelikten cikti zaten meyvenin ustune birde yogurt dokiyim seni mi kiracam kiz hamsiyle yogurt yenmez demiKarışmak istemem size şimdi ama meyve salatasının üzerinde yoğurt yemelisin mutlaka...
Meyve salatasi en iyisi olur tatli olarak nasil yapicam meyveleri dogra bittimi
Bacim zayiflaym diye mide midelikten cikti zaten meyvenin ustune birde yogurt dokiyim seni mi kiracam kiz hamsiyle yogurt yenmez demi
Bi de arzum sen ıspanaklı mantarı nasık yapıyorsun?ben de bugün yapmak istiyorum.
Tamam canım...ayyy ben acıya bayılırım...bi de sen diyet bittikden sonra da pirinç makarna kullanmıycan?Ispanakli mantarli tavuk sote idi canim o. Ben kemiksiz tavuk but aliyorum. 3 parcasi 1 ogun yetiyor bana. Zeytinyaginda biraz soteledikten sonra mantarlari atiyorum. Mantarlar da yumusayinca ispanagi atip bir iki ceviriyorum. Pisirmiyorum fazla. Ben tuz ve kekik kullaniyorum. Seviyorsan ve kullanabiliyorsan karabiber ve kori de guzel gidiyor.
Kız ben dun menüm u erken paylastim.nerde diye sormuşun yaGünaaayyyddııınnn bayanlarrr ...
şimcik kahvaltımı hazırlamaya gidiyorum ...
Günaydın turtlecim...bugün nasılsın?artık tescilli bi 7.takım üyesisinnnn...Günaydın kızlar kahvaltımı yaptım ve spora gidicem birazdan
Sağol handem...günaydın kızlar
tebrikler 2. olmuşsunuz
Sağol canım iyiyim sen nasılsın ?Günaydın turtlecim...bugün nasılsın?artık tescilli bi 7.takım üyesisinnnn...
Sporamı yazıldın kuzum?Sağol canım iyiyim sen nasılsın ?
Evet 7 iyi gelecek inşallah bana :))
Kahvaltımi yaptım spora gidicem şimdi
Vallaha ben de geç kalınca okuması çok zor oluyor...e malum çenemiz düşünce böğle oluyor..Gunaydinlar herkese.tüm yorumları okudum ancak yazsbildim .ne çok yazmişiniz öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?