Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Suyu neden az ictin anlamadim

Buketcim allah yolun her daim açık etsin.istediğin herşey olur inşallah.özel hayatında da mutlu mesut olursun canım çok azimli birisin. Hep mutlu ol

Hoş geldin canım benm
KPSS derdini bilirim ablam da uzun zamandr muzdarip .. Rabbim yardımcın olsun ..

Hep beraber sağlıkla kilo verecez inş

Ah aynı ben :)
Ben de ekmek varsa bilin ki gitti o hafta hele bi de şekerli şeyler varsa

Benimde tubadan ötürü beaa

Aşk olsun görüşecez bu haftayla ayrıca eşler mi değişiyo gülüm yaaaa ???

Aynura beni kesin dövecek

İstersek yapamiycagimiz bisi yok dimi kizlar ?????

Bu hafta isi sıkı tutuyoruz kizlar , hafta sonu kacamak yok !!!!
Tekrar dereceye giricez efsane 7. Takim geri donuyorrrr hadiiiii

:) Vuhhuuu :) Hadi bakalım kızlar yepyeni bi başlangıçç .. Yeni başlangıçları çoook severim :) Hepinize iyi haftasonları :)

Sana yazmıştı bi yerde zaten kilo vermek istemiyon mu diye.hakker kız vermek istemiyonmu

Baksen yumurcaga ..
Sabirli olun gun gelip ozliyceksiniz bu gunlerinizi .

ben tam kurtuldum derken yine başladık karıştırmalara ege yuvarlana yuvarlana geziyor boyunun erdiği yerleri karıştırıyor

Elif kiz ne cok temizlik yapiyon sen kiz

napıyım ablam hergün dağıtıyorlar sağolsun ortalığı, mecbur süpürüyorum

annemin dediği gibi temizlik değil sadece süpürge

her yeri siler süpürürdük, temizlik yaptık dedirtmezdi, temizlik olması için halılar,kapılar, vitrin içleri her yerin silinmesi gerekiyormuş. temizlik hastasıdır annem biraz, kar da yağsa yağmur da yağsa camını sürekli siler. haftaya cts günü varmış bu haftadan dip bucak temizliğe başladı ben annemin 10da 1i olamam bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…