Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Peri menunu hic begenmedim
Kilonu iyce durduracaksin ac kalmak kilo verdirmez !!!!!

Hulyam esine gecmis olsun ...

Arzum burdasin , nasilsin canim ?
Okula iyce alistinmi? Ogulcuk nasil yaş gunu ne zamandi ?

Hulyam esine gecmis olsun ...

Arzum burdasin , nasilsin canim ?
Okula iyce alistinmi? Ogulcuk nasil yaş gunu ne zamandi ?

Cok iyiyim canim, sen de iyisin okudugum kadariyla

Is guc ayni hiziyla devam ediyor. Oglan da yuruyor artik. Bagimsizligini ilan etti. Evi kurcalamakla mesgul tum gun. 24 une dogum gunu

Cok iyiyim canim, sen de iyisin okudugum kadariyla

Is guc ayni hiziyla devam ediyor. Oglan da yuruyor artik. Bagimsizligini ilan etti. Evi kurcalamakla mesgul tum gun. 24 une dogum gunu
Ben hatirliyorumda , karistirip dokmelerinden bikmis ,cekmece kulplarini birbirine baglamistim

Aynen bende oyleyom biliyon mu yumurtladigimi biliyorum benimde makata ve kaşığa vuran agrilarim oluyo o zaman sıcak birşeyler iciyorum ,bol su ve ayaklarını sıcak tutmak dışında bisey yapılmıyor pek.sıcak bi duş iyi gelebilir.çok aşırı ise bi parol tb

Oy kuzym benim valla çok ozleyecegim

Günaydınlar mutlu günler herkese. Dün öğle yorulmuşdum ki tel.u eline alıp iyi geceler yazmaya bile takatım yoktu.hayatım vedalaşmış,güzelim benim inşallah herşey gönlünce olur.şu Yeni eşleri de belirliycem inşainşallah.elifiiim sen aykızı mı istiyodun eş olarak yoksa zayıflıcammmımı ikisi de yağmur ya
Prensesle de perim eş olsun..

ay060 eğer o da isterse

Ben hatirliyorumda , karistirip dokmelerinden bikmis ,cekmece kulplarini birbirine baglamistim

aeben ablacığım benim dolapları bir görsen hepsinde ya kilit var yada bağlılar . zaman zaman benim dolabın hepsini aşağıya alıp dağıtıyor toplaması bana kalıyor . hatta masa etrafında bir pufum var onu masanın yanına koyduğum an bir bakıyorum masanın üstünde prizlerle oynuyor . çamaşır makinamı kurtarayım diye oyuncak sandığını koydum önüne ama nafile onun istüne çıkıp dolabı açıp kurcalıyor yine makinayı .

gunaydin arkadaslar dun gecmisi okurken yorgunlukta uykuya dalmisim menumude yazamadim
neyse simdi yazayim bari

sabah smoohtie
ogle 1 bucuk dilim kepek ekmegi, ve bol salata
aksam sebzeli tavuk sote, 1 dilim kepek ekmegi ve bol salata
spor 6 km yuruyus ve aksama kadar kosusturma
su yaklasik 2 litre ben regl oldugum icin bilerek az ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…