7 yıllık ilişkim düğünden 20 gün önce bitti ve şuanki hislerim ?

Şu an milyonlarca kadın evlenmeden önceki o dönemeçten dönmediği için pişman. Gerçi her yoldan geri dönülür evlenen de boşanabiliyor neticesinde ucunda ölüm yok ama en azından olmayacak bir şey için hayatından birkaç yıl daha vermemişsin. Geri dönüş yolunu biraz daha uzatmamışsın. Bu forumu okudukça sanki dünyanın bütün sıkıntılarını bütün yüklerini kadınlar sırtlanıyormuş da hepsi benim sırtıma biniyormuş gibi oluyorum. Dertleniyorum burdaki konuları okudukça. Bu konu da öyle bir konu oldu. İnşallah umduğundan da kısa sürede rahatlarsın.

Çok güçlüsün sakın pişman olma. Ben de senin gibi ayrılmaya çok yeltendim başaramadım daha 1 haftalık evliyken ayrılmak zorunda kaldım

Kiz helal olsun sana bir ömür ağlamaktansa haftada 2 gün 4 ay ağlar ömrünü kurtarmış olmayı seçmişsin..maşallah

Var herşey geçmiyor ama etkisi cok azalıyor evlenip daha mutlu olabiliyorsun doğru kararini tasdikliyor başka biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…