70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar sizi nazikçe uyarıyorum diyetle ilgili bişey konuşmak istemiyorum:99::95::104::117:

:89::89::89::90::90::90:

bence 41. madde çevremizdekilerle bu konuyu konuşmamızı söylüyor insanlar tuhaf
sen zaten geri alırsın
aman yüzün hortlağa döndü
basenlerinden gitmemiş
bi kaç kilo daha versen süper olacak vs.. gibi yorumlarda bulunduğu için paylaşmamak en doğrusu
sana şöyle bi olay anlatayım geçen gün arkadaşımla facede konuşurken diyetteyim falan dedim
neyse bu çocuğunun doğum günü resimlerini eklemiş araba almışlar çocuğa
yorum yaptım o arabayla beni gezdirsene diye
cvp aynen şöyle
rejimin bitsin öyle gezdirir yteyzesi bu ne yani çok kızdım
söyledimde ttmm sen biliyorsun rejim yaptığımıda facese duyurmanın manası ne yani
ama biz burda bilgi paylaşıyoruz birbirimizi motive ediyoruz

en sn yazdığın maddeye görede üşenmeyip gidip spor yapmam gerekiyor ve yatmadan yapacağım

kızlar haberiniz varmı bilmem ama ,facede yayınlamışlar bende bi kurban olarak,, vatandaşlık görevim icabı paylaşmak istedim

selam citir adaylari noruyonuz? bugun ogleyin yedigim cigkofte durumden dolayi kendime ceza verdim,aksam yemek yemedim sadece 1 bardak filtre kahve ictim..500 kalori verdim,cezami cektigime inaniyorum..ya kizlar yorum yapmissiniz da diyetin basinda spor yapmayin diye,ben de yanlis mi yapiyorum diyorum kendi kendime..benim kullandigim aletler kosu bandi,bisiklet,uzay eliptik aleti,bir de merdiven..dusuncelerinizi paylasirsaniz sevinirim
sutte pirincte beyaz ya,kaybolurlar birbirlerinin icinde

bugunun ozetini mi cizdin tatlim?ictim,yedim,pismanimm

rakip kocalarimizzzz:113: cekemiyo seni yawyummmm

sana adnan hocadan bir masallah diyorummmmaralarina hasta oldum yaa,ben hala alisamadim ara yapmaya..bugun eti formun yulafli biskuvisi vardi,arkadaslara sordum yer misiniz diye?bi arkadas icinden 3 tanesini aldizaten hepsi 6 tane..dedim hepsini alsaydinnkizlar bir de domatesi oda sicakliginda saklamamiz gerekiyomus,yoksa icindeki antioksidan ve A,C,K vitaminleri kaybediyormus.
Produce You Should Never Put In The Fridge

tatlim nasil gecti is gorusmen? hakkinda hayirlisi olur isallah..bu arada hangi bolumden mezun oldun?

canim sinitzel yagda mi pisti?bence guzel..

bu arada kızlar ben topiğe gireli bugün tam 2 ay oldu
sabah tartıldım aylık kaç kilo verdim diye
buraya başlayalı 2 ayda 8 kilo vermişim
herkese çok tşk ederim
bu arada bu sabah tartıda 61.6 çıktım

Allahim bu satirlari yazmayi hepimize nasip et! amin

ideali 8 kilo zaten 1 hafta sonra benim 3 ay olacak 6 kilo verdim daha, ay kendimden utandım
tebrikler

Allahim yaa bir de insanlar cocuklarini emanet ediyor o adama..

spor yapmali mi yapmamali mi???:26:

anaaaam edepsizliğe bak

ahhh trendy ahhhh bana ne olduysa o 41. maddeyi yapmadigim icin oldu konustumda konustum simdide al iste 2 haftadir artilardayim

siz nasil cevap veriyosunuz kizlar ya gerci benim herkes diyet yapdigimi biliyo artik masallahda

ne yapayim ya yalan söyliyemiyorum :26:

simdi ne desem ??

ay yaa çok sinir bozucu bi durumneyse akıllanmışsındır artık bencede kimseye söylememek lazım
bizi affet seni şimdiye kadar zorladığımız için
yok ya yani diyetine destek olacak insanlarsa niye sorun olsun ki
aynen canım bence etrafımızdaki zayıf ve kilo vermeye çabası olmayan insanlarla konuşmıycaksın bu diyet olayını çok moral bozucu duruma gelebiliyo,kimse anlamıyo tabi derdinden,oyüzden kendi destekçini kendin biliceksin,destek veriyosa konuşmakta sorun yok

kızlar haberiniz varmı bilmem ama ,facede yayınlamışlar bende bi kurban olarak,, vatandaşlık görevim icabı paylaşmak istedim

Eki Görüntüle 366906
sağol canım kızlar bende yeni öğrendiğim bi bilgiyi sizinle paylaşayım
kapınız gelip deterjan tanıtımı yaptığını söyleyenlere kanmayınız
deterjan diye farklı bi madde koklatıp bayıltıyorlarmış evi soyuyorlarmış
biz bayanlar kokuya merklıyız sakın kanmayın

canım burda hiç spor yapmadan veren arkadaşlarda var ama bende sporsuz çok zor gidiyor kilolar
ağır spor yapmamak gerekiyo amacımız kilo vermek kas yapmak değil
ben spor olarak eliptik yapıyorum ama en düşük ayarda çünkü amacım kas değil yağ yakmak

Allahim yaa bir de insanlar cocuklarini emanet ediyor o adama..

spor yapmali mi yapmamali mi???:26:[/QUOTE]

anaaaam edepsizliğe bak
aynen canım

Son düzenleme:
ay ne sinir

hello baby how are you?
af buyur bacim :44:

benimde gözleri şaşı edecek kadar bariz bi zayıflama söz konusu olunca uzun zamandan sonra görüpte gözleriolanlar olunca,ister istemez herkez biliyo benimde naptımı,bende söylüyorum evet hala kilo vermeye devam ediyorum diyorum,diyetteyim yani varmı kimsenin diyeceğibana nazar değmedi şükür
diycemde yalnız aylardır kilo veremememin sebebi kem gözler olabilirmiki,şuna bak 6aydır 59a düşemedim tekrar

benimde dahil olmam lazımmmm. 64 üm ama 10 kilo vermem lazım. hiç olmadı 70 e tamamlayıp öyle başlarım :)

ebet canım akıllandı sildi yorumu özür diledi şaka yapmışmış
aynen dediğin gibi bu arkadaşın kilo sorunu yok tabi nerden anlasın
50 kg hamile kadı 65 le doğurdu hala 50 kg oburdur da resmen
bizim derdimizden bizim gibiler anlıyor malesef:18:

ay ne sinir

af buyur bacim :44:

bencede çok sinir

afmı buyurum önce sen başlattın

aman canim topu topu 4 kilo vermistim ama göbek gidince fark etti biri ay bi söyleyisi var ama yarim agazla daha yeter nerene vercen diyo oysaki ben daha 74 felanim yani

bende örnek olsun hani isteyende yapsin diye neler yedigimi felan anlattim böyle oluncada acikmadigimi felan söyledim odur budur yapamiyorum iste ..:26:

benimde dahil olmam lazımmmm. 64 üm ama 10 kilo vermem lazım. hiç olmadı 70 e tamamlayıp öyle başlarım :)
ahh canim yaa inan yer olsa biyir dicemde bizim totolar kapladi heryeri sen 64 sün ay yanislikla biri otursa üstüne buralarda

kac caniim kaaacc

hosgeldiin

evet canim 75 kiloluk bebeeem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…