70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın sanada...

valla destek de eşler köstek de

en ii onlar bilir zaten :):):):)

Ay nasılda sevinmiş kocişi zayif diyince aman da amannnn

Hadi gidekk
kizla kocis uyuyor bende kulaklikla dinlediimmmm
yildiz sarkisi belli
sagol canimm

Rica ederim canım seninde bi şarkın var artık hep suzininmi olacak

gunaydın kızlar tartıda guzel rakam gördum
yarın kac cıkacam bakım 61......

Ay merakla bekliyorum yarını bildirimlerde kim ne cıkıcak

ben daha kahvaltı edecem gıdımde yıyım barı

Afiyet olsunnnn

Eltinde tam patavatsızmış yani yeni doğum yapmış kadına öyle şeymi denir hadi ver kilonuda çatlat görsün kilo verilirmiymiş verilmezmiymiş

Hepinize günaydınlarrr...

Fadime sen form cayını iç artıda cıksan bi işe yarar o elbet afiyet olsun
Evet içecem öğleden sonra sabah yeşil çay içtim, akşam da hafif geçirirsem olur inşallah bişiler
Kramp tarzında canım ağrı, belimde zaten ağrı zaman zaman oluyor da hiç gitmedim daha önce idare edip duruyorum, ilk olarak hangi bölüme gitmem gerekir bel fıtığı için?

Geçen sene ciddiydik azimliydik, bu sene biraz da keyfilikten sanırım, eh işte idare eder kilolarımız diyoruz biraz da ondan bence, bir 60 olaydım da orda kalaydım, 55 hayal de
Geçen pazar köydeydik ya, eşimin halası arkamdan diyormuş gelin çok zayıflamış, çökmüş falan, güleyim mi ağlayım mı bilemedim, yaşlılar hep tombul istiyo

ama kararlıyım bugün bozmıycammmmm

ayyy inşallah yarın 63ü görürüm geriiii
Ne kadar dikkat edersek kardır.

Hanımeller

Kız sen kandırık atıyon bize, gene verirsin 1 kg. biz böyleDe git işine

Güzel canım aynı şekilde devam et doğru yoldasın.

Hamarat kadının hali başka oluyor, senin işin kaç saat canım, biz burda sabah 8-akşam 18 olunca eve gidince bi yemek hazirlicak kadar halim kalıyor doğrusu.

Kızzzz kendine gel o yağlı göbişini sen niye minnacık zannediyon

Sabret ve düzenli beslen istediğin kiloya mutlaka inersin canım

günaydın kızlar bayadır giremiyodum siteye nasılsınız bakalım nasıl gidiyo ? ben problemliyim bu aralar sanki kilo veremiyomuşum gibime geliyo spora gidiyorum hergün yediklerimede dikkat ediyorum ama korkuyorum açıkcası yarın tartılmaktan

ay niye kziyon kiz

canim senin isin cok zor Allah yardimcin olsun benim okadar uzun degil ögleden sonra gidiyorum ben
ayda yilda bi kendimi incecik hissettim hemen cemkiriyonuz

katırrrrrrrrrr katırrrrrrrrr çatlayacak zaten :..) nerden baksan iki senedir kıyafet almıyorum hamilelik falan doğum kilolardan dolayı .... şimdi haziran sonu çılgınlar gibi alış veriş yapcammmmmmmm kızz...

desteğinizi bekilyorum kardişler

tunaydin kizlar nasilsiniz kusura bakmayin bugun gecmise gidemiycem

bugun evde yokum aksam gelmeye calisirim

az yiyin kizlar yarin tarti gunu unutmayin

hepimiz citir olcaz insaallah

Ben de azı görmedim de yiyin kızlar diyo bu gacı, listeye kendini 1.yapcak herhalde dedim

Sıkma canını sen elinden geleni yap verirsin zaten bu hafta vermemiş olursun haftaya 2 katı gider takılma fazla
ay niye kziyon kiz

canim senin isin cok zor Allah yardimcin olsun benim okadar uzun degil ögleden sonra gidiyorum ben
ayda yilda bi kendimi incecik hissettim hemen cemkiriyonuz

Ay kızmadım havaya girip bırakma diyeti miyeti diye şeyettimmm

Hadi bakalm bizden hep destek tam destek ama güzel menülerle bekliyoruz seni

Ay nereye yaaa

İnşallah canım görüşürüzzz

birsey olcak diye korkup yemedinmi :44:

kolay geleee
yok canım bişey olcak diye değil..karpuz yiyince o şişirdi beni.zaten gecede mide bulantısı we boğazımdan bişey atıştıramadım..normalde sıkılır gider mutfağa atıştırırdım..
anladım canım..çalıştığın için biyandan.. sen yinede yapmaya çalış bişeyler

ay benim kocada göbeğin büyümüş senin diyor..kendi göbeğine bakmıyorda
kız bızede ugra işin bitince
balkonları yıkadım çamaşır attım ewisüpürüp yerleri sildim..çocukları doyurdum yemek yaptım..pazara gitcem şimdide.gelince çamaşır dürülecek..çocuklara banyo yaptırcam.kızımı uyutup yaş pasta yapcam.sonra çocukları oynamaya çıkarıcam.akşama dönüp çocuklraın karnını doyurup biraz daha oyalanmalarını sağlayıp uyutacağım..sonrada yine kociş olmazsa burada bitiyorum...waktim olursa sanada gelimmm
gunaydın kızlar tartıda guzel rakam gördum
yarın kac cıkacam bakım 61......
61 mi? anamm kız sen benden fazlaydın ben nerelerdeyim sen nerelerdesin..ben ayıcık durayım bari
Kız sen kandırık atıyon bize, gene verirsin 1 kg. biz böyleDe git işine
inan canım önceki güne kadar 1buçuk kilo artıdaydım..yalanım yok yiyip duruyorum.dünden beri sıkıyorum yarın bakcam..bana belli olmaz..geçen yılda çarşambaya kadar kilo alır çarşamb abaşlar cumaya eksilerde çıkardım.en az 900gr werirdim 2 günde.. beklicezgörcez bakalımnolcak

iyiyiz canım..spor mu?harika.keşke yakınlarda spor salonu olsada bende gidebilsem ama yok we çocuklardanda wakit yok..

eline sağlık canım maşallah nekadar iş yapmışsın öyle..
cmt bende temizlik yapıcam dip köşe
düşünmek bile yoruyor artık beni
kramp tarzı ağrı için hemen fıtık denmez ama bellide olmaz tabi kesin sonuç mr da çıkar..
öncelikle ağrı için fizik tedavi uzmanına gitmen iyi olur canım..

eline sağlık canım maşallah nekadar iş yapmışsın öyle..
cmt bende temizlik yapıcam dip köşe
düşünmek bile yoruyor artık beni

saol canım..laminantlar çok açık sular kireçli..ufacık bisu damlası kötü gösteriyor..280metrekare hergün sil sil bitmiyor..bıktım bende..dipköşeyapılacak.ama ben öyle ayrı wakit ayıramıyorum.bi gün bi odaya girip komple waktimi oraya ayırıp bitiriyorum..amann bitmiyor..hergün zaten delirdim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…