• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70 günlük takip günlüğüm

ara öğün
1 yulaflı kurabiye(çok acıktım)
1 ceviz
yeşilçay
kuzucum senn kahvaltı eksik gibi ondan açlık krizine giriyon yumurtada ekle 2 gün mutlaka sonraki gün domates falanda ekle

kuzucum senn kahvaltı eksik gibi ondan açlık krizine giriyon yumurtada ekle 2 gün mutlaka sonraki gün domates falanda ekle
canım bu gün çok saçma beslendim, eşime sabah 6:30 da kahvaltı hazırladım ona eşlik olsun diye uykulu uykulu onları yedim. evdeyim malum, bugün 3 saat temizlik yaptım. şimdi yemek yapıyorum o yüzden hakettim diye düşündüm:KK50:

canım bu gün çok saçma beslendim, eşime sabah 6:30 da kahvaltı hazırladım ona eşlik olsun diye uykulu uykulu onları yedim. evdeyim malum, bugün 3 saat temizlik yaptım. şimdi yemek yapıyorum o yüzden hakettim diye düşündüm:KK50:
peki o zaman ağır bişey yememişin bişey demedim zaten
yeme nedenin sebebi o diye dedim yoksam afiyet olsun kuzucum:KK74:

tamam sen sebzede ekle kuzum ama karbonhidrat alma
zaten normal diyete geçince rahatlarsın:KK49:
atak yapmak lazım az kaldı kilom gitmiyor
olur kuzucum ama sebzesiz yapamam zaten kabız oluyorum sebze olmadan olmaz:KK17:

tamam sen sebzede ekle kuzum ama karbonhidrat alma
zaten normal diyete geçince rahatlarsın:KK49:
atak yapmak lazım az kaldı kilom gitmiyor
tamam söz karbonhidrat yok, kaç gün yapıcaz?

tamam canım zaten çok etçilim ben :)

33. gün kilo:53,0:KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67:
haftasonu yedim yedim olan bu
sabah
apitera bal 1 tatlı kaşığı(yok bana yemek memek):KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

kız deli bodur seni
proteine başlasana sen bal ne yaa hasta olcan :KK67:

kız apar topar çıktım evden zamanım olmadı, şimdide çok yoğunum öğle yemeği saati gelmiş zaten. hasta olmam merak etme haftasonu semirdim bol bol depom var:KK69:

kız apar topar çıktım evden zamanım olmadı, şimdide çok yoğunum öğle yemeği saati gelmiş zaten. hasta olmam merak etme haftasonu semirdim bol bol depom var:KK69:
semiramis seni
karbonhidratı fazla alma öğlende
yarın başlaa proteine

öğle yemeği
sulu köfte
salata
kremalı bi tatlı(arkadaş getirdi hayır diyemedim,iki tane getirmiş birini kocama götürücem. çok minik iri lokum büyüklüğünde)

Back
X